FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rugby World Cup

«123»
Bodanel28.09.2007 08:12

Salutare. Am si eu o rugaminte. Va rog daca aveti bunavointa si posibilitatea de a inregistra partida de maine pe care o vom juca cu Noua Zeelanda. Voi fi plecat la Ciuc si nu voi putea vedea meciul. Va contactez eu ulterior si va dau adresa de ftp unde sa o puneti. Platesc in bere si intorc serviciul daca este posibil.

P.S. Socol a spus ca spera sa piarda la mai putin de 70 de puncte diferenta.

lucvald-190229.09.2007 11:13

A inceput genocidul ...of...secunda 43 eseu :(

**alex**29.09.2007 12:46

Pana la urma nu a fost asa umilitor, ramanem cu satisfactia ca am inscris 8 puncte, fata de scotieni care au pierdut la 0 cu All Blacks.

Wally29.09.2007 13:00

Cat a fost scorul?

c.ronaldo1729.09.2007 13:02

@wally

85-8.

Wally29.09.2007 13:08

Iar ne-au dat astia o "caruta" :unsure:

CSA29.09.2007 13:27

Una peste alta a fost bine, se putea mult mai rau, si nu ma refer la scor, mi-a placut jocul Romaniei. Ne-am cam pierdut cu firea pe final, dar asta e.

Bodanel01.10.2007 13:23

Si totusi am jucat cu NZ(in tara aia rugby-ul e mai ceva ca fotbalul in Brazilia). Poate daca s-ar baga bani mai multi in rugby am putea mai mult.

Bodanel07.10.2007 10:59

Spanac. Daca are careva inregistrarea de la meciul de aseara NZ- Franta sa o trimita la comisia de arbitri sa vada si aia cum se impinge o echipa de la spate( ca sa citez din comentariul de aseara.)

**alex**07.10.2007 12:11

Ieri s-au jucat primele doua sferturi incheiate cu doua surprize:

Australia - Anglia 10-12

Noua Zeelanda - Franta 18-20

S-au calificat echipele mai putin spectaculoase, Anglia cu ajutorul lui Wilkinson (cine altcineva?), iar Franta impinsa clar de la spate de arbitru.

Astazi ultimele doua sferturi de finala:

Africa de Sud - Fiji

Argentina - Scotia

Bodanel08.10.2007 09:47
Australia - Anglia 10-12

Noua Zeelanda - Franta 18-20

S-au calificat echipele mai putin spectaculoase, Anglia cu ajutorul lui Wilkinson (cine altcineva?), iar Franta impinsa clar de la spate de arbitru.

Pai cum puii mei sa se califice altfel Franta la cum a jucat. Si doar e gazda nu putea sa ramana pe dinafara.

cristi_mold08.10.2007 10:01

orice ati zice de Argentina, ca are un joc urat, mechin sau in alte feluri, dar este o echipa mare, care stie sa exploateze la maximum calitatile sale. Si cum altfel ati vrea sa joaca o echipa mica ( doar Steaua '86 a jucat si spectaculos si a castigat trofeul :happy:fular-campionii ). Spectacolul este pentru faza grupelor, nu pentru semi-finale si finale.

Cat despre Franta eu ma bucur ca s-au calificat chiar si cu ajutorul arbitriilor. Noua Zeelanda nu a aratat prea mult rugby spectacol la acest mondial, chiar daca a castigat 90 - 8 cu Romania.

**alex**08.10.2007 11:13

Rezultate inregistrate in celelalte doua sferturi:

Africa de Sud - Fiji 37-20

Argentina - Scotia 19-13

Bodanel08.10.2007 13:26
Spectacolul este pentru faza grupelor, nu pentru semi-finale si finale.

Cat despre Franta eu ma bucur ca s-au calificat chiar si cu ajutorul arbitriilor. Noua Zeelanda nu a aratat prea mult rugby spectacol la acest mondial, chiar daca a castigat 90 - 8 cu Romania.

Pai si ultimile minute cand atacau in valuri cum a fost? Ala nu a fost spectacol? Cand au inaintat vreo 70 de metri cu mingea in mana cum a fost? Imi pare rau dar ultimile 10-15 minute din meciul de ieri mi-au demonstrat inca o data ce mare nedreptate s-a savarsit ca s-a calificat Franta.

cristi_mold08.10.2007 17:40

@ Bodanelu

Eu vorbeam de ce au aratat pe durata intregului turneu. Nu doar de 15 minute intr-un meci.

SSK08.10.2007 18:10

Si eu am fost foarte suparat pe calificarea Frantei. Noua Zeelanda este Brazilia rugbyului, iar francezii au castigat eroic, dar urat. As fi preferat ca All Blacks sa mearga mai departe. La fel cum as fi preferat sa se califice Australia in dauna Angliei, care fara Wilkinson e pe dinafara.

Sper sa nu avem o finala europeana.

**alex**08.10.2007 19:08

Pai nu avem finala europeana ca joaca Anglia cu Franta si Africa de Sud cu Argentina :tongue:

SSK08.10.2007 23:56

Atunci e bine. Ma astept la o Africa de Sud - Anglia.

Bodanel09.10.2007 06:37

@cristi_mold

Poate ca nu au jucat la intreaga lor capacitate in grupe dar eu contest modul in care au castigat francezii si nu faptul ca ca au castigat. Pai alea ultime minute de care spune eu au fost pur si simplu macelariti de arbitru si nu au comentat cum au facut aia de la mioveni duminica. In ultimile 2 minute de dinaintea incercarii de drop au fost 1 inainte si 2 off-side-uri clare pe care le-am vazut eu si nu ce a spus comentatorul (omul parea ca stie regullile dar nu avea ochiul sa si descopere erorile). Daca ar fi fost invers si erorile erau in favoarea NZ arbitrul ar fi fost desfiintat. Dar de, Franta e gazda. E o parere referitoare strict la meciul cu Franta deoarece eu cred ca abia de acum inainte NZ ar fi inceput sa tureze motoarele si am fi vazut acele 10-15 minute arate pe parcursul intregului meci. Dar nu vom sti niciodata.

P.S. Eu sunt Bodanel. Mai e un user Bodanelu care e si el in AISS.

cristi_mold09.10.2007 08:42

@Bodanel :laugh:

Inteleg ce spui tu, de altfel neo-zeelandezei au si declarat ca meciurile din grupa sunt pentru a-si exersa schemele ( si totusi ne-au distrus pe noi, pe portughezii si pe multi altii) dar si in aceast sfert de finala, parca nu am vazut jocul la mana, care ii caracterizeaza pe ei, decat foarte putin, spre finalul intalnirii. Aminteste-ti de Mondialul trecut sau de Turneul celor 3 Natiuni, cand juca superb la mana, deschideau jocul pe 3 sferturi. Acum parca dadeau mai mult in minge, cautau tuse si s-a vazut ca asta nu este jocul lor.

Si eu contest modul in care s-a calificat Franta, dar nu imi pare rau ca s-au calificat

PS: Sorry inca odata pentru incurcatura :wink:

Bodanel09.10.2007 10:06

@cristi_mold

Intr-adevar atunci au jucat foarte frumos insa eu tot sper ca dupa hotia asta francezii sa fie eliminati.

cristi_mold13.10.2007 08:08

Ce pronostic dati pentru semi-finala din aceasta seara?

raducj13.10.2007 08:43

VICTORIE pentru Franta!

De obicei francezii ne surprind cu un inceput ezitant, dar apoi, pe parcursul competitiei isi revin.

Presimt ca o sa-i bata in finala si pe sud africani.

cristi_mold14.10.2007 08:33

@ radu

Nu prea ti-a iesit pronosticul;)

audiopixel14.10.2007 08:54

Desi Wilkinson i-a salvat aseara pentru a nu stiu cata oara pe englezi,BBC ii da acestuia nota 7 si priveste lucrurile cam asa:"Jonny Wilkinson – What more can you say about him? Not the most accomplished fly-half performance but again he kicked the penalty and drop-goal that sealed victory for England. 7".De mentionat ca Robinson si Moody sunt notati cu 8.

Desi sunt un mare diletant in rugby,am impresia ca tot ce se leaga de acest sport e mult mai echilibrat,onest si fair-play decat in alte sporturi.

«123»