si noi... am fost `terfeliti` prin presa si pe la TV de cioban... c erea de facut.. ne faceam toti spurcati??
si noi... am fost `terfeliti` prin presa si pe la TV de cioban... c erea de facut.. ne faceam toti spurcati??
E vezi draga Catalin problema e ca tu nu ai reusi sa faci un post atat de lung si argumentat (nu analizam daca e bun sau rau ca de exemplu cu andyro nu sunt de acord dar apreciez ca isi argumenteaza posturile asa prost cum o face el:D) nici daca ai sta 3 zile sa il compui pentru ca exista niste chestii pe care se pare ca nu le stapanesti chiar foarte bine, logica fiind una dintre ele.
Cam atat "am" avut sa iti spun Catalin referitor la postul tau extrem de bine argumentat in care demontezi acuzatiile alea.
P.S. Pentru mod de ce nu se poate scrie a_m (a se citi minus) si se transforma in am?
timpul nu imi permite sa fac ceea ce mi-ati sugerat dar credeti-ma ca din putinul timp pe care i-l am citesc mai mereu,atat cat pot,"parerile"suporterilor si imi este imposibil uneori sa trec cu vederea "operele"unor mari oratori care posteaza pe acest site.cand vad cata lipsa de logica si adevar la care se mai adauga si un+de rautate,parca impregnata din subconstient,simt nevoia de a pune in fata acelui articol semnul acelui animal cu coarne care vede dealtel,ca si autorul,doar intr-o singura directie.stiu ca astfel de postari par lipsite de fond,dar atunci cand spui despre ceva ca nu e asa trebuie,in mod logic,sa existe un contra-argument pe care sa te bazezi,ceea ce e deductie logica;altfel lucrurile ar fi lipsite de coerenta iar eu vreau sa cred ca sunt un om coerent! Forza Steaua!Mereu Superiori!!!
Corect, doar ca noi nu ne castigam existenta( si aici e vb si de familiile lor) din meseria de fotbalist. Noi putem sa ne suparam si nu mai venim, familiile noastre vor trai la fel, dar ei nu pot face acelasi lucru.
Petre Marin are 34 de ani. e deja cam "copt" si e greu de crezut ca mai poate continua la nivel inalt. de acum, cand viteza i-a mai scazut, incepe sa se vada lipsa de forta. sigur are stiinta jocului si al plasamentului, dar parca nu este destul. de altfel, daca evolutia lui Jair e analizata obiectiv, in 2007 pare a fi in scadere evidenta, fata de jocul din anii anteriori. urca tot mai putin in atac si prefera sa joace economicos, la alibi. daca vrei sa cresti jocul, de acum e totusi nevoie de un alt fundas lateral. eu zic ca ar fi bine sa putem sa-l vindem pe Marin, dar ma indoiesc ca cineva ar dori sa plateasca ceva pe un jucator sarit de 34 ani?!
cat despre Bostina, nu vreau sa zic decat ca a avut totusi nenumarate sanse sa revina, dar evolutia lui din ultimii ani a ramas mediocra. dupa "varful" din vremea lui Protasov, Gabi a contiuat sa coboare sigur si constant. asteptata mereu cu sperante, prezenta lui in teren devenea repede doar plictisitoare si ineficienta. un joc fara nerv, o plimbare statica si enervanta pe o zona restransa de teren, sfarsind mai mereu cu imaginea ca e "afara" din joc. chestia ca a fost umilit de patron sau pus pe linie moarta de antrenor sunt exagerari si nu cred ca au legatura cu valoarea de piata a lui Bostina, care azi este extrem de scazuta. ca a ajuns meritat in situatia de a fi pus pe liber, o dovedeste si faptul ca a fost imposibil sa-si gaseasca o echipa cat de cat serioasa care sa fie interesata de transferul lui (si asta in ciuda faptului ca pretul de transfer era modic). cand ai un CV onorabil, cazul lui Gabi, si nici o echipa europeana nu te invita macar sa dai probe, inseamna ca nu mai poti juca la nivel competitiv, si deci nici Steaua nu te mai poate tine in lot.
Unul din rarele posturi in care sunt, fatis, de acord cu Victor, in ambele cazuri. La "cazul" Petre Marin afectiunea pe care i-o purtam ne face sa-i trecem cu vederea desele greseli din ultima vreme si asta nu e bine. Cum s-ar zice, dragostea orbeste.