Eu sper din tot sufletul sa nu plece Petre Marin.Ar fi o pierdere pentru Steaua.Eu spun ca Petre Marin este peste Nesu sau Nicolita in aparare!
Eu sper din tot sufletul sa nu plece Petre Marin.Ar fi o pierdere pentru Steaua.Eu spun ca Petre Marin este peste Nesu sau Nicolita in aparare!
probail ca Hagi nu le permite aceleasi lucruri ca si Oli
Ce sa le permita mai Hagi? Ce le permite Hagi? Altceva decat sa urle la ei si sa-i injure poate sa faca si Hagi?
El chiar nu intelege ca in lume sunt mii de fotbalisti si nu toti stiu sa loveasca mingea asa cum stia el?
Hagi e NUL ca antrenor si NUL ca si caracter. Si habar nu are ce sa le spuna la antrenamente, asa ca ii ia la injuraturi ca nu stiu sa loveasca mingea.
Cine s-a dus la Becali sa se planga de Hagi? Dica, Goian, Radoi, Neaga si P Marin.
Ia sa vedem: pe cine a zis Becali, dupa ce s-a impacat cu Hagi, ca vrea sa vanda din iarna? Pe Dica, Goian si Radoi. Pe cine a inlaturat "REGELE" din echipa? Pe Petre Marin. Si nu oricum. Rusinos modu in care o face. Daca era smecher, sa-l fi inlaturat cand Emeghara si Golanski erau accidentati, iar Nesu o panarama. Il indeparteaza acum, cand vede ca Emeghara si-a revenit ...
Mai ramane Neaga. Oricum, Hagi se crede spionat si lucrat de toti jucatorii. Daca ar fi dupa el i-ar da afara pe toti ... se teme ca jucatorii sifoneaza ba la Oli, ba la Zenga ... ABEREAZA, Hagi o sa ne distruga bagamiash picioarele ... super mare noroc ca am prins grupele CL si cu atat ramanem sezonu asta.
Offtopic
Iata ce a zis Vadim despte legea lui mitica
Daca am ajuns sa ne facem griji ca a plecat "Gabi", idolul multora, si asociatul huliganului care fara vreun motiv de om normal a incercat sa il loveasca portarul echipei belgiene, am ajuns rau. "Gabi" asa cum este alintat de multi, nu fost niciodata un fotbalist de valoare. A vazut nationala de cateva ori, doua -trei meciuri mai bune, si mai nimic. "Gabi" este "inventia" lui Meme Stoica. La Steaua, "Gabi" facea degeaba umbra ierbii pe care in ultimul timp isi dadea cu stangu-n-dreptu...
Autorul articolului respira aerul intr-o totala stare de confuzie, amestecata si cu ceva lipsa de "cherestea". Ii pare rau dupa Zenga, apoi il face tradator, mercenar, etc.
I-a cerut Becali lui Zenga sa revina in Ghencea inainte ca acesta sa semneze cu Dinamo? Nu am auzit asa ceva. A avut Zenga un contract pe viata cu Steaua care stipula ca nu are voie sa antreneze alte echipe din Romania?! Nici de asta nu am auzit. Atunci de unde tradarie, mercenarie, samd...?
Sunt cu Steaua de multi ani, insa niciodata nu am abandonat obiectivitatea, adevarul, atit cat am putut, chiar daca uneori nu mi-a placut sa o fac.
Cum poate unul sa creada, ca Peter Marin va asculta doar de un antrenor, si nu de un agent sau de un patron, in vederea unui transfer?! Azi banii vorbesc. Daca sa zicem Rapid ii ofera 500000 pe an, nu va considera?! Nu prea cred!
Fratilor, ma faceti sa repet o expresie pe care o urasc - suferiti de scenarita. A aruncat cineva gogoasa, ca Petre Marin pleaca la CFR, si au si sarit 10 intelepti, fiecare cu ideile lui - unu ca a tipat Hagi la el si s-au certat, altul ca e o conspiratie ca sa se scape de grupul celor 5, unul ca pleaca din cauza lui Hagi, altul ca pleaca la Dinamo, un al nspelea se apuca si gaseste el un rationament in care de fapt e vina lui Hagi, desi articolul e despre cu totul altceva....de unde le scoateti ?
Becali declara ca nu-l vinde, CFR-ul declara ca nu-l vrea. Omul a fost odihnit inaintea unui meci, si ATAT.
@Kappon. Lasa ca avem multi alti fotbalisti de valoare, atat pe postul lui, cat si ca mijlocasi centrali. Tehnici, in viteza, plini de clarviziune, stiinta jocului, driblinguri...si abia ii tinem sa nu-i ia Real Madrid.
@RADUTHEODOR tu ai amice microfoane prin Ghencea ?? sti tu atat de exact ce face Hagi? de unde stiti ma voi ce face Hagi acolo ?? avetzi camere microfoane? e plin siteu de useri care dau impresia ca sunt acolo langa Hagi cand da indicatzi ,de unde plm le stitzi voi pa toate nush , personal cred ca suferi de scenarita mai lasal tu pe Hagi sa si faca treaba si vbm la sfarsitul sezonului daca sia indeplinit obiectivele sau nu ca? nu mai spune tu dinainte ciine e antrenor si cine nu ca nai calitatea sa vb despre astfel de lucruri
nush ce sa mai zic, daca e adevarat ..sau nu este adevarat..daca Becali vrea doar mai multa atenite sau daca nu...oricum daca il da face o greseala mare..nu conteaza la cine ajunge...
Daca am ajuns sa ne facem griji ca a plecat "Gabi", idolul multora, si asociatul huliganului care fara vreun motiv de om normal a incercat sa il loveasca portarul echipei belgiene, am ajuns rau. "Gabi" asa cum este alintat de multi, nu fost niciodata un fotbalist de valoare. A vazut nationala de cateva ori, doua -trei meciuri mai bune, si mai nimic. "Gabi" este "inventia" lui Meme Stoica. La Steaua, "Gabi" facea degeaba umbra ierbii pe care in ultimul timp isi dadea cu stangu-n-dreptu...Autorul articolului respira aerul intr-o totala stare de confuzie, amestecata si cu ceva lipsa de "cherestea". Ii pare rau dupa Zenga, apoi il face tradator, mercenar, etc.
I-a cerut Becali lui Zenga sa revina in Ghencea inainte ca acesta sa semneze cu Dinamo? Nu am auzit asa ceva. A avut Zenga un contract pe viata cu Steaua care stipula ca nu are voie sa antreneze alte echipe din Romania?! Nici de asta nu am auzit. Atunci de unde tradarie, mercenarie, samd...?
Sunt cu Steaua de multi ani, insa niciodata nu am abandonat obiectivitatea, adevarul, atit cat am putut, chiar daca uneori nu mi-a placut sa o fac.
Cum poate unul sa creada, ca Peter Marin va asculta doar de un antrenor, si nu de un agent sau de un patron, in vederea unui transfer?! Azi banii vorbesc. Daca sa zicem Rapid ii ofera 500000 pe an, nu va considera?! Nu prea cred!
Sa inteleg ca si tu faci parte din categoria celor care chiar cred ca Bostina e alcoolic si doar la party-uri se gandeste, impreuna cu Carlos...El a fost un jucator care nu si-a dat viata pe teren ca Nicolita, nu a excelat in meciuri fantastice precum Dica, dar a fost un jucator destul de constant (aproximativ 2 sezoane) si putini jucatori au fost precum el. Sau poate il preferi pe lo.v.i.n. sau pe "regretatul" Coman...
intradevar, Bostina este un fotbalist foarte bun si un stelist innascut.. nu si`ar schimba "religia" pentru nimic in lume. fularsteau2
Sunt prieten cu Bostina, anul trecut mi a dat tricoul am fost la el acasa e un baiat exceptional, un stelist, a jucat cu sufletul...a plecat din cauza lu Jiji ca si multi altii...gen danciugol...e pacat ca i am gonit
! HAI Steaua !
Hagi e NUL ca antrenor si NUL ca si caracter. Si habar nu are ce sa le spuna la antrenamente, asa ca ii ia la injuraturi ca nu stiu sa loveasca mingea.
Daffy, eu sunt unul dintre aceia pe care i-a bucurat reintoarcerea ta, chiar daca s-a petrecut sub un alt "nick", considerand ca avem nevoie de oameni care sa polemizeze in afara spiritului de mirc, omniprezent de la o vreme pe acest site.
Cred insa ca afirmatiile tale, pe care le-am citat mai sus, sunt cel putin deplasate. Daca le reanalizezi, obiectiv vorbind, s-ar putea sa-mi dai dreptate. Noroc.
@RADUTHEODOR tu ai amice microfoane prin Ghencea ?? sti tu atat de exact ce face Hagi? de unde stiti ma voi ce face Hagi acolo ?? avetzi camere microfoane? e plin siteu de useri care dau impresia ca sunt acolo langa Hagi cand da indicatzi ,de unde plm le stitzi voi pa toate nush , personal cred ca suferi de scenarita mai lasal tu pe Hagi sa si faca treaba si vbm la sfarsitul sezonului daca sia indeplinit obiectivele sau nu ca? nu mai spune tu dinainte ciine e antrenor si cine nu ca nai calitatea sa vb despre astfel de lucruri
Lasa-l pe daffy,(mai nou radutheodor) in pace,ca el le stie pe toate, si ceva in plus...
Omul e alergic la numele Hagi,si cu asta-basta!
Pun pariu ca daca echipa va juca bine, acest user va disparea un timp de pe site,sau va spune ca Steaua joaca bine din cauza ca au revenit "accidentatii" ,nicidecum nu va recunoaste ca are si Hagi vreun merit...
Apropos, domnule daffy, daca l-ai numit pe Hagi om fara caracter,ce super-nume ar merita idolul tau Olaroiu,care balacareste fostii stelisti?
@RADUTHEODOR tu ai amice microfoane prin Ghencea
Fratele meu, Hagi antreneaza la fel cum scrii tu nene: adica foarte prost. De aia esti si mare fan.
Deci hai sa-ti zic ceva: in direct la TV, cand pune camera pe antrenor, se poate vedea si cum faci bobite (marca Olaroiu) si se poate vedea si cum iti injuri jucatorii (marca Hagi). Si se poate vedea si cum dai din maini a lehamite (tot marca Hagi). Nu e nevoie de nici un microfon.
Partea a 2-a:
1. Nu marele OM Hagi impreuna cu marele intelept si caracter, l-au indepartat pe Pitzi de la nationala Romaniei? Ia uite ce s-a obtinut: ratarea a 3 calificari. Cum s-a intors Piti la nationala, cum am devenit o echipa de temut in Europa ... tine minte treaba asta
2. Nu e marele caracter Hagi cel care a fost alungat si de la Real si de la Barca din cauza caracterului sau super simpatic? Cauta un pic in dosare ...
3. Nu e Hagi caracterul ala deosebit, de s-au plans toti jucatorii pe care i-a antrenat ca nu au inteles nimic din ce a incercat sa-i invete? Nu ma lua cu ce declara jucatorii acum, cat el e inca antrenor ... ca nici unul nu are curaj sa spuna acum ca e varza ca antrenor si apoi sa dea ochii cu el la antrenament ... hai sa luam ce a zis de exemplu Rada: "Hagi e ambitios". Ok, si un om ambitios e un antrenor bun? A zis vreun jucator de el ca e antrenor bun, in afara de faptul ca au zis ca e ambitios si ca a fost un jucator exceptional si a fost idolul copilariei lor? In comparatie, ia vedeti declaratiile descultilor de la Dina-m-u-e dupa cateva antrenamente cu Zenga
Toate astea de mai sus duc la o singura concluzie: Hagi e paralel cu antrenoratu si un caracter NUL, lucruri pentru care nu iti trebuie microfon in gazon ca sa le vezi ...
Pentru fiul risipitor Dani Marcu: lui Hagi i-a spus doar sa taca si sa obtina performante ca antrenor si apoi sa vorbeasca. Nu vad unde e balacareala.
Cat despre Balint, ce e asa de stelist la Balint? Ia daca tot esti asa fan Balint si il consideri stelist, enumera-mi si mie realizarile lui Balint la Steaua (sezoane jucate, goluri marcate, trofee cucerite, etc). Iar partea a doua, din 1990, adica de 17 ani de cand nu mai joaca fotbal pentru Steaua, ce a facut Balint pentru Steaua, in afara de a-si varsa invidia si frustrarile pe la TV? Omu e ros de invidie ca tot ce a putut el obtine este un post de comentator la meciurile Stelei din grupele CL ...
P.S.: la Steaua cea mai mare problema nu este faptul ca antrenor este Hagi, ci faptul ca este condusa de Gigi. Din pacate Steaua nu este Steaua acum si nu exista ca si Steaua, ci ca feuda unui ******** n-am cuvinte ... daca dati acum pe B1TV, riscati sa va aruncati televizorul pe geam ... ne-am intors 1000 de ani in trecut cu acest Jiji ... traim ca in pestera ... cat timp clubul o sa fie proprietatea si jucaria acestui dezaxat mintal, la Steaua se vor intampla numai ...
Pentru fiul risipitor Dani Marcu: lui Hagi i-a spus doar sa taca si sa obtina performante ca antrenor si apoi sa vorbeasca. Nu vad unde e balacareala.Cat despre Balint, ce e asa de stelist la Balint? Ia daca tot esti asa fan Balint si il consideri stelist, enumera-mi si mie realizarile lui Balint la Steaua (sezoane jucate, goluri marcate, trofee cucerite, etc). Iar partea a doua, din 1990, adica de 17 ani de cand nu mai joaca fotbal pentru Steaua, ce a facut Balint pentru Steaua, in afara de a-si varsa invidia si frustrarile pe la TV? Omu e ros de invidie ca tot ce a putut el obtine este un post de comentator la meciurile Stelei din grupele CL ...
P.S.: la Steaua cea mai mare problema nu este faptul ca antrenor este Hagi, ci faptul ca este condusa de Gigi. Din pacate Steaua nu este Steaua acum si nu exista ca si Steaua, ci ca feuda unui ******** n-am cuvinte ... daca dati acum pe B1TV, riscati sa va aruncati televizorul pe geam ... ne-am intors 1000 de ani in trecut cu acest Jiji ... traim ca in pestera ... cat timp clubul o sa fie proprietatea si jucaria acestui dezaxat mintal, la Steaua se vor intampla numai ...
Gabi Balint
a jucat pentru Steaua in perioada '81-'90
a castigat de 5 ori campionatul cu Steaua:'84-'85, '85-'86 ,'86-'87, '87-'88 si '89-90
a castigat de 3 ori cupa Romaniei cu Steaua:'84-'85, '86-'87 ,'87-'88
a marcat unul din cele doua goluri prin care Steaua a castigat CCE din 1986
a castigat cu Steaua Supercupa Europei in 1987
A jucat in divizia a 266 de meciurisi a marcat 70 de goluri,fiind chiar golgheter in editia '89-'90(tot pentru Steaua)
E ceva ,nu?
Sursa:pagina oficiala a lui Gabi Balint.
Ca nimeni nu poate tine minte atatea detalii ,goluri, realizari.
Pe ale lui Oli le-as tine minte,ca nu prea are.
Gabi Balint:un mare stelist! Respect,Gabi!
Despre Jiji, am aceiasi parere: un vierme...
poate o fi Bostina un stelist, dar atunci e un stelist din ala care sta noptile prin discoteci. nu ar fi nimic rau in asta la modul general, dar e destul de incompatibil cu calitatea de jucator la Steaua.....
in plus, faza aia de la meciul cu Charleloi este suficienta pentru ca Bostina sa fie expediat de la Steaua.
faptul ca a ajuns la Dinamo e regretabil doar prin prisma faptului ca s-ar putea totusi sa se schimbe dintr-o data si sa redevina jucatorul din timpul lui Protasov si pentru cei 100.000 pe care i-am primit, nu merita sa riscam. mai bine il trimitea la Urziceni sau afara.
conteza sau nu cum joci ??! La aceasta intrebare sa va ganditi ???
Gabi , din nefericire(a) lui si poate si a voastra ,NU are Constanta . Face un meci bun si intra in mediocritate . Un stelist adevarat,ar trebui sa vada asta ...!!! Cum vreti sa facem fata in CL , cu jocatori mediocrii ?? Cu privire la P.Marin (& Carlos ) aici se pare ,ca la mijoc e o disputa interna .
Orgolii,orgolii si iar orgolii !!!
Bai ....sa nu plece si Petre Marin la fel ca Bostina ......DAR CRED CA AR FI CAZU SA IL INTRODUCA P EMEGHARA IN LOCUL LUI NESU
Bostina a fost umilit in nenumarate randuri de cioban care are o lista mult mai lunga decat lasa de vazut ati vazut cine mai urmeaza sa plece, si pun pariu ca mai ar fii si altii si o sa ramanem in pom cu cativa desculti daca rupe prostu asta de cioban toate legaturile si din atac si din aparare si din mijloc, interlocutorii care vor veni nu vor fi la masura asteptarilor ca ciobanul spurcat minte ca ia jucatori de valoare dar o sa ia numai rebuturi. Alaltaieri Elton, Thereu; ieri Bostina, maine P. Marin, poimaine Dica si Goian. Viitorul suna bine nu ? !!! fularsteau2
Hagi antreneaza asa cum vorbeste.
Nu prost, infiorator de prost!!!
Aaa si inca ceva legat de Bostina: cand a venit Steaua la Iasi a fost unul dintre cei mai amabili la foto si autografe; chiar l-am oprit zicandu-i ca e cel mai tehnic de la Steaua; am poza cu el si o pastrez ca mi-a placut jucatorul asta. Atunci trecea printr-o perioada de critici adresate de Jiji cu nopti pierdute cu Carlos.......Ii urez bine lui, nu si clubului unde e.
Petre Marin are 34 de ani. e deja cam "copt" si e greu de crezut ca mai poate continua la nivel inalt. de acum, cand viteza i-a mai scazut, incepe sa se vada lipsa de forta. sigur are stiinta jocului si al plasamentului, dar parca nu este destul. de altfel, daca evolutia lui Jair e analizata obiectiv, in 2007 pare a fi in scadere evidenta, fata de jocul din anii anteriori. urca tot mai putin in atac si prefera sa joace economicos, la alibi. daca vrei sa cresti jocul, de acum e totusi nevoie de un alt fundas lateral. eu zic ca ar fi bine sa putem sa-l vindem pe Marin, dar ma indoiesc ca cineva ar dori sa plateasca ceva pe un jucator sarit de 34 ani?!
cat despre Bostina, nu vreau sa zic decat ca a avut totusi nenumarate sanse sa revina, dar evolutia lui din ultimii ani a ramas mediocra. dupa "varful" din vremea lui Protasov, Gabi a contiuat sa coboare sigur si constant. asteptata mereu cu sperante, prezenta lui in teren devenea repede doar plictisitoare si ineficienta. un joc fara nerv, o plimbare statica si enervanta pe o zona restransa de teren, sfarsind mai mereu cu imaginea ca e "afara" din joc. chestia ca a fost umilit de patron sau pus pe linie moarta de antrenor sunt exagerari si nu cred ca au legatura cu valoarea de piata a lui Bostina, care azi este extrem de scazuta. ca a ajuns meritat in situatia de a fi pus pe liber, o dovedeste si faptul ca a fost imposibil sa-si gaseasca o echipa cat de cat serioasa care sa fie interesata de transferul lui (si asta in ciuda faptului ca pretul de transfer era modic). cand ai un CV onorabil, cazul lui Gabi, si nici o echipa europeana nu te invita macar sa dai probe, inseamna ca nu mai poti juca la nivel competitiv, si deci nici Steaua nu te mai poate tine in lot.
e pacat sa vezi cum foarte multi jucatori se cred eterni, inchipuindu-si ca clipele de glorie sunt datorate numai talentului si nicidecum unei pregatiri constante, unei vieti extrasportive serioase si lipsite de excese. la Steaua, cum probabil se intampla la multe echipe de calibru, nu exista rabdare si intelegere, iar sentimentalismul e extrem de limitat: performezi la nivel inalt, ramai, daca nu, sunt altii pregatiti sa-ti ia locul si sa te arunce in uitare!
Fratele meu, Hagi antreneaza la fel cum scrii tu nene: adica foarte prost. De aia esti si mare fan.Deci hai sa-ti zic ceva: in direct la TV, cand pune camera pe antrenor, se poate vedea si cum faci bobite (marca Olaroiu) si se poate vedea si cum iti injuri jucatorii (marca Hagi). Si se poate vedea si cum dai din maini a lehamite (tot marca Hagi). Nu e nevoie de nici un microfon.
Partea a 2-a:
1. Nu marele OM Hagi impreuna cu marele intelept si caracter, l-au indepartat pe Pitzi de la nationala Romaniei? Ia uite ce s-a obtinut: ratarea a 3 calificari. Cum s-a intors Piti la nationala, cum am devenit o echipa de temut in Europa ... tine minte treaba asta
2. Nu e marele caracter Hagi cel care a fost alungat si de la Real si de la Barca din cauza caracterului sau super simpatic? Cauta un pic in dosare ...
3. Nu e Hagi caracterul ala deosebit, de s-au plans toti jucatorii pe care i-a antrenat ca nu au inteles nimic din ce a incercat sa-i invete? Nu ma lua cu ce declara jucatorii acum, cat el e inca antrenor ... ca nici unul nu are curaj sa spuna acum ca e varza ca antrenor si apoi sa dea ochii cu el la antrenament ... hai sa luam ce a zis de exemplu Rada: "Hagi e ambitios". Ok, si un om ambitios e un antrenor bun? A zis vreun jucator de el ca e antrenor bun, in afara de faptul ca au zis ca e ambitios si ca a fost un jucator exceptional si a fost idolul copilariei lor? In comparatie, ia vedeti declaratiile descultilor de la Dina-m-u-e dupa cateva antrenamente cu Zenga
Toate astea de mai sus duc la o singura concluzie: Hagi e paralel cu antrenoratu si un caracter NUL, lucruri pentru care nu iti trebuie microfon in gazon ca sa le vezi ...
Pentru fiul risipitor Dani Marcu: lui Hagi i-a spus doar sa taca si sa obtina performante ca antrenor si apoi sa vorbeasca. Nu vad unde e balacareala.
Cat despre Balint, ce e asa de stelist la Balint? Ia daca tot esti asa fan Balint si il consideri stelist, enumera-mi si mie realizarile lui Balint la Steaua (sezoane jucate, goluri marcate, trofee cucerite, etc). Iar partea a doua, din 1990, adica de 17 ani de cand nu mai joaca fotbal pentru Steaua, ce a facut Balint pentru Steaua, in afara de a-si varsa invidia si frustrarile pe la TV? Omu e ros de invidie ca tot ce a putut el obtine este un post de comentator la meciurile Stelei din grupele CL ...
Deci nu vreau sa jignesc p nimeni dar omul asta e un fel de<ILEANA CEAUSESC>se crede....inteleptul natiunii.....si cand colo.....stim cu totii;).atat a-s vrea sa-i spun<FRATE.TU N-AI NICI O TREABA CU FOTBALUL!!!in rest ai dreptate! Forza Steaua.Mereu Superiori
Deci nu vreau sa jignesc p nimeni dar omul asta e un fel de<ILEANA CEAUSESC>se crede....inteleptul natiunii.....si cand colo.....stim cu totii;).atat a-s vrea sa-i spun<FRATE.TU N-AI NICI O TREABA CU FOTBALUL!!!in rest ai dreptate! Forza Steaua.Mereu Superiori
E vezi draga Catalin problema e ca tu nu ai reusi sa faci un post atat de lung si argumentat (nu analizam daca e bun sau rau ca de exemplu cu andyro nu sunt de acord dar apreciez ca isi argumenteaza posturile asa prost cum o face el:D) nici daca ai sta 3 zile sa il compui pentru ca exista niste chestii pe care se pare ca nu le stapanesti chiar foarte bine, logica fiind una dintre ele.
Cam atat "am" avut sa iti spun Catalin referitor la postul tau extrem de bine argumentat in care demontezi acuzatiile alea.
P.S. Pentru mod de ce nu se poate scrie a_m (a se citi minus) si se transforma in am?
Hopa,a sarit ITZIC in apararea lui SHTRUL...
Miaus si Daffy -ITZIC si SHTRUL... :wink:
Ieri Vieri la Steaua, azi Petre Marin la CFR, maine Dica la Barcelona.
Penibil.
E vezi draga Catalin problema e ca tu nu ai reusi sa faci un post atat de lung si argumentat (nu analizam daca e bun sau rau ca de exemplu cu andyro nu sunt de acord dar apreciez ca isi argumenteaza posturile asa prost cum o face el:D) nici daca ai sta 3 zile sa il compui pentru ca exista niste chestii pe care se pare ca nu le stapanesti chiar foarte bine, logica fiind una dintre ele.
Cam atat "am" avut sa iti spun Catalin referitor la postul tau extrem de bine argumentat in care demontezi acuzatiile alea.
P.S. Pentru mod de ce nu se poate scrie a_m (a se citi minus) si se transforma in am?
Hai ma...logica in posturile lui Daffy ? Credeam ca discutam de lucruri reale...![]()
"[context] din cauza lui Hagi s-au ratat 3 calificari" - de unde, ce, care, cum ? Inteleg cele 6 luni in care a fost antrenor...dar 3 calificari ? In conditiile in care Piti e antrenor de 3 ani ?
"Hagi cel care a fost alungat si de la Real si de la Barca din cauza caracterului sau super simpatic" - ceva dovezi clare maestre, sau doar vorbe aruncate in vant ?
"de s-au plans toti jucatorii pe care i-a antrenat ca nu au inteles nimic din ce a incercat sa-i invete" - trecand peste lipsa de logica prezenta in orice formula exclusivista (TOTI jucatorii, adica TOTI dom'le), as fi si eu curios sa stiu nu toti, ci macar 5, sau macar 3 de la fiecare echipa antrenata de Hagi.
Aia cu ambitios mi-a placut cel mai mult in schimb. Daca zicea cineva ca e antrenor bun, atunci STAI...ca de fapt, n-a zis nimeni ca e un antrenor inteligent. Daca zicea cineva si ca e inteligent, n-a zis nimeni ca e antrenor excelent. Si asa mai departe.
M-am oprit de mult timp din a incerca sa discut rational cu daffy. Omul arunca doar petarde si sunt multi care citesc si chiar cred ce spune, fara sa se informeze putin sau sa treaca prin filtrul ratiunii. E un fel de Gigi al nostru, arunca tot felul de gogomanii in "presa" si lumea il crede, iar deja cand se chinuie altii si explica, ca nu e asa, e prea tarziu - raul e deja facut.