FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu si Petre Marin...

«123»
fcsteaua.ro10.09.2007 08:20

Acum o saptamana scriam un soi de scrisoare deschisa, o pleodoarie pentru intoarcerea lui Walter Zenga la echipa noastra. Nu neaparat acum cand Gica Hagi are nevoie de sustinerea noastra, ci intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, in ideea repararii nedreptatii care i s-a facut( cel putin in opinia mea ). Iata ca Walter s-a intors in fotbalul romanesc, dar la echipa din Stefan cel Mare. Asemenea multora dintre voi, revenirea lui mi-a lasat un gust amar, nevenindu-mi sa cred ca acum poarta aceeasi sapca nike rosie, numai ca in loc de Steaua stralucitoare, pe ea sta desenat un articol grafic in forma de vaza.

Si ca totul sa fie si mai "spectaculos", cireasa de pe tort a venit odata cu transferul lui Gabriel Bostina, la aceeasi echipa bucuresteana, ingrosind numarul celor carora odata le scandam numele: intai Danciulescu, apoi Catalin Munteanu , iar acum Gabi Bostina si Oprita. Lasandu-i pe ceilalti trei la o parte vreau sa ma concentrez asupra legaturii dintre Zenga si Bostina. Daca la primul, deja aproape exista o aproape unanimitate in ceea ce-l priveste, in sensul ca este considerat mercenar, tradator, ipocrit, fals, mincinos, trebuie sa recunoastem ca plecarea lui Bostina tocmai acolo nu ne-a picat tocmai bine. De ce? Pentru ca majoritatea dintre noi il consideram pe Gabi un stelist. Si stiti ceva? Chiar e! Daca pe Walter nu am avut ocazia sa-l cunosc, nu acelasi lucru pot spune despre mehedintean. Vorbind cu el, nu-ti trebuie mult sa realizezi ce e in sufletul lui, pentru ca este un om deschis si binecrescut. L-am intrebat, cu ce echipa tinea cand era mic: n-a vrut sa-mi spuna. Mi-a spus doar asa: am fost pe multe stadioane, dar va aud pe Ghencea cum cantati, doar atunci simt ca traiesc! N-ai idee ce inseamna asta pentru mine!

Poate ca Zenga e mercenar, ceva asemanator a zis si el despre Steaua, dar pe Bostina nu-l voi suspecta vreodata de asa ceva. In schimb, pe amandoi ii pot suspecta ca odata goniti si terfeliti de la casa lor, doresc sa arate ca meritau mai mult. Mai mult decat suturi in fund dupa goluri marcate si primaveri valenciene.Pe Ghencea cand vor veni, eu unul, nu-i voi injura.

P.S. Vad ca acum se pregateste Petre Marin...

Mihai Somanescu

AndreyCor10.09.2007 08:42

asta e ....asa e gandirea ciobanului,sincer imi pare rau pentru Gabi ca a fost nevoit sa indure asta,chiar este un stelist adevarat si a facut apel sa il intelegem,intr-un interviu zilele astea,sper ca Hagi sa nu fie ipocrit sa faca vreo prostie cu Petre Marin,daca face asta sa dus de la inima mea.

inseamna ca nu e om de caracter.

Radu1810.09.2007 08:57

Hagi o sa aiba de suferit daca Petre Marin va pleca...Petre Marin isi da viata pentru Steaua...iar Hagi il da afara...rusine Hagi...

cristi_mold10.09.2007 08:57

Bostina a si declarat la prezentare ca el nu a fost nici stelist, nici dinamovist. Pentru asta eu il voi respecta.

Cat desore Petre Marin, eu cred ca sunt pure inventii ale presei. Hagi o fi prost, sa lase un jucator de nationala la o echipa care nu poate trece de turul 2 al Cupei UEFA. Repet pure inventii.

PS: Olaroiu un caracter de doi bani.

Alexica10.09.2007 09:05

Ce vor sa il vanda si pe ,,Roberto Carlos'' din Ghencea?Sunt nebuni si pe cine sa bage in locul lui pe Nesu care este intr-o forma nu prea buna si nu ar fi prea bun ca titular.Mai e si Emegara o solutie valoroasa dar nu prea a jucat si nu cred ca ar face fata.Oricum trebuie sa ne gandim si la cate a facut acest jucator pentru Steaua.Nu doar a aparat partea stanga a aparari noastre dar a si inscris goluri care ne-au adus mari bucuri.

Sper sa nu plece dar daca va pleca nu am decat sa ii urez:Noroc Roberto Carlos din Ghencea si iti multumesc pentru tot c ai facut la Steaua

Stelist pana la moarte si dincolo de ea.

fular-campionii suntem noi

cristi_mold10.09.2007 09:06
Noroc Roberto Carlos din Ghencea

Vezi ca se duce la o contracandidata la titlu :tongue: :rolleyes:

Joint10.09.2007 09:14

cat timp e megastarul jupan la echipa, cu toti interlopii in jurul lui, o sa mai avem o gramada de surprize de genul asta. legat de Bostina, sunt convins ca va face un meci mare impotriva noastra.

neli10.09.2007 09:22

daca pleaca si Petre Marin sa plece si Hagi, ce face acum ii da pe toti la o parte care nu-i canta in "strune" ? sper sa aiba minte sa nu-si ridice suporterii in cap ! cat e el de Hagi nu poate sa-si bata joc de jucatorii care si-au sacrificat totul pentru. Steaua

il_scorpio10.09.2007 09:30

Dupa cum s-a comportat Becali cu Bostina mi se pare normal ca s-a dus la Dinamo. Oricum si-a facut din plin datoria fata de Steaua , indurand tampeniile lui fecali si cateodata fluieraturile suporterilor. Imi pare atat de rau ca s-a dus la maidanezi si din pacate cred ca multor jucatori apropiati lui Oli si MM li se pregateste acelasi lucru: Petre Marin, Victoras Iacob

Astristul10.09.2007 09:47

Ce aveti ma? Va luati dupa gogosile presei? Nu pleaca niciun Petre Marin. Pur si simplu la Urziceni nu l-a inclus in lot pentru ca sa-l odihneasca in vederea partidelor pe care le va disputa cu echipa nationala (mai era si obosit dupa returul cu Bate).

O sa vedeti ca la urmatorul meci (in Liga 1/UCL) o sa joace Petre Marin. Poate doar daca, Doamne fereste, se accidenteaza nu va juca. Dar nu cred ca il va da pe "Roberto Carlos", cu atat mai putin la Dinamo ... :rolleyes:

forzateaua

alexmk1710.09.2007 09:50

Petre Marin este un prosfesionist adevarat si un jucator care a pus osul mereu pentru Steaua si nu i se poate reprosa nimic! A fost mereu constant, poate niciodata cel mai bun de pe teren, dar cu siguranta niciodata cel mai slab!

Totusi trebuie sa admitem ca are o varsta, 34 de ani si daca poate fi inlocuit, eu cred ca e momentul!

Daca putem aduce pe cineva mult mai tanar, care poate sa creasca in spiritul Stelei eu cred ca trebuie facut acest lucru si poate chiar acum, daca a a sosit momentul!

TOTUSI, nu cred ca ar trebui inceput cu Petre Marin! Sunt altii care ar trebui sa plece inaintea lui! De ex: Baciu, Lovin si Ov.Petre!

Eu vreau sa vad o echipa cu jucatori tineri dar foarte valorosi care sa creasca in spiritul Stelei!

Sa vad o Steaua cu jucatori rapizi si inteligenti! Tocmai de aceea trebuie sa vina momentul ca si Dica, Goian, Radoi sa plece! DAR EI TREBUIE INLOCUITI CU JUCATORI DE VALOARE! NU CU NIMICURI, GEN Lovin, Ov. Petre SAU Baciu!

fularsteau2 fular-campionii

Bundy10.09.2007 10:20

Poate il facem sa se razgandeasca la meciul cu rapid.....e un bun jucator chiar daca are 34; daca nu ai altul mai bun in locul lui este stupid sa renunti la el. Nesu nu e de nivelul lui si a avut destule sanse. Ramane Emeghara care a jucat un meci oficial si a jucat bine dar inca nu are experienta lui Petre Marin....si sa plece Lovin primul nu Petre Marin!!!!!

st_194710.09.2007 10:23

Dar,din cauza cui se pregateste Petre Marin sa plece?:)) nu a lu Hagi? :?:

potra10.09.2007 10:25

cine a spus asta? e doar o presupunere sau e o ceva concret? pentru ca eu nu am auzit nicaieri chestia asta si nici prin gand nu-mi trece ca Petre Marin ar putea sa plece la caini.

si apropo de lucruri concrete: Bostina poate nu merita sa plece de al noi...cel putin nu asa....dar asta e, un jucator la o echipa astazi este maine nu. si poate nu ma doare nici faptul ca el a fost dat tot acelei echipe odioase, insa ma doare faptul ca acea formatie considera ca el trebuie sa se mai pregateasca cu echipa a doua. un jucator de la Steaua joaca la Dinamo II!!!!! >:(

ibadarau10.09.2007 10:26
asta e ....asa e gandirea ciobanului,sincer imi pare rau pentru Gabi ca a fost nevoit sa indure asta,chiar este un stelist adevarat si a facut apel sa il intelegem,intr-un interviu zilele astea,sper ca Hagi sa nu fie ipocrit sa faca vreo prostie cu Petre Marin,daca face asta sa dus de la inima mea.

inseamna ca nu e om de caracter.

Daca ar fi gandirea patronuluii, ar avea o scuza: atat poate! Ma tem ca altcineva e in spatele acestor miscari: isi zice "rege", dar e departe de aceasta titulatura atucni cand imbraca echipamentul de antrenor al Stelei.

Intinerirea echipei nu se face pe criteriul "sa scap de oamenii lui Oli", ci dupa performanta. Steaua are in prezent cel mai valoros lot din istorie. Si cu toate acestea, Hagi a transformat echipa si jocul intr-un amestec de toamna... ghiveci!

steaua_gloria10.09.2007 10:28

Petre Marin este la egalitate cu Dica si Goian in inima mea si ramane cel mai bun fundas lateral din Romania.

Joint10.09.2007 10:30

De ce oare nu apar zvonuri de genul asta legate de "punerea pe faras" a lui Banel- Forest Gump- Nicolita ?! As avea si eu motive sa imi doresc sa fie adevarate si sa se implineasca. In schimb apar numai aiureli din astea cu Petre Marin si ne pleaca Bostina, in locul [...] care, mai nou, nici sa alerge nu prea mai poate.

cmcsteaua9010.09.2007 10:57
Ce vor sa il vanda si pe ,,Roberto Carlos'' din Ghencea?Sunt nebuni si pe cine sa bage in locul lui pe Nesu care este intr-o forma nu prea buna si nu ar fi prea bun ca titular.Mai e si Emegara o solutie valoroasa dar nu prea a jucat si nu cred ca ar face fata.Oricum trebuie sa ne gandim si la cate a facut acest jucator pentru Steaua.Nu doar a aparat partea stanga a aparari noastre dar a si inscris goluri care ne-au adus mari bucuri.

Sper sa nu plece dar daca va pleca nu am decat sa ii urez:Noroc Roberto Carlos din Ghencea si iti multumesc pentru tot c ai facut la Steaua

Stelist pana la moarte si dincolo de ea.

fular-campionii suntem noi

ce-ai ma cu nesu si cand joaca bine tu tot in forma proasta il vezi?

radutheodor10.09.2007 11:32
ce-ai ma cu nesu si cand joaca bine tu tot in forma proasta il vezi?

Pai Nesu la capacitate maxima este un jucator mediocru. Si punct.

Lui Nesu, Banel Nicolita, Lovin, Croitoru si Baciu nu le vom simti lipsa decat numeric la Steaua.

olostun10.09.2007 11:35

Nu trebuie sa-l condamnam pe Bostina. Omul trebuie sa-si cistige salariul de undeva, indiferent ca acel club se numeste Dinamo, Rapid, Urziceni, etc. Jucatorii care spun ca ei nu vor juca decit la Steaua, mint. Cind intra in dizgratia conducerii si a antrenorului ei trebuie sa-si cistige existenta unde li se ofera o sansa. Toate bune

AndreyCor10.09.2007 11:35
De ce oare nu apar zvonuri de genul asta legate de "punerea pe faras" a lui Banel- Forest Gump- Nicolita ?! As avea si eu motive sa imi doresc sa fie adevarate si sa se implineasca. In schimb apar numai aiureli din astea cu Petre Marin si ne pleaca Bostina, in locul [...] care, mai nou, nici sa alerge nu prea mai poate.

cata dreptate poti sa ai,oare Banel nu necajeste pe nimeni,oare nu mai are si el vreo oferta,de ce oare numai jucatorii buni au parte de accidentari,si Banel nik....e titular meci de meci si e 0 meci de meci.

eduardo_stelist10.09.2007 11:43

forzateaua Nu va pleca petrik in viata lui de la noi la echipa aia de retardati...jegosi si paduchiosi...nu va temeti niciodata ca un jucator ca Petre Marin va lasa echipa TOTALA a Romaniei pentru o echipa care ne face tara de rusine peste tot....nu-l vad in stare sa ne faca asa ceva...

SPER SPER SPER ca Gabi sa fie ultimul care paraseste templul pentru echipa-umilinta....nu mai vreau..nu mai vrem sa vedem jucatori care radiaza in ros albastru sa fie palizi si umili in alb-rosul de rahat...

Stim cu totii ca avem in echipa jucatori de care ne-am putea lipsi fara sa planga nimeni...dar decat sa riscam sa dam oameni inferiorilor nostri caini, de ce nu dam tot ce nu mai avem nevoie la echipa a doua...odata ce au ajuns la Steaua...ceva fotbal tot stiu...poate gresesc..corectati-ma!!!!..cine stie...de la echipa a doua ii poti lua inapoi la orice ora...poate trec prin momente grele..poate au probleme...poate.....

Pe viata ANTIdinamo!!!! fularultras

AlliLazialu10.09.2007 11:50

La Urziceni, Petre Marin nu a fost lasat sa se odihneasca, inaintea meciului, la unu din antrenamente, Hagi i'a reproshat ca nu loveshte bine mingea iar el i'a raspuns ceva de genu "Vino tu sa ma invetzi cum sa lovesc mingea la 33 de ani"!

Altceva nu comnetez pentru ca nu mai are rost!

BICFALVI10.09.2007 12:06

de ce sa plece Petre Marin si unde si de ce ca numai din cauza lu Hagi mai bine era cu Olaroiu sau cu Zenga sprecl2 :: :!: : : nu si Petre Marin .! :angry: :

zloty10.09.2007 12:14

mai bine sa plece Petre Marin , Steaua a adus 2 oameni pe benzi care sunt mai tineri si pe care sa cheltuit mult ,asea ca nare rost sa ramana doar pentru postul de rezerva , mai bine sa joace ultimele lui sezoane titular decat sa stea pe banca

si vad ca multzi incep sa abereze ca cine a spus nustiu cui ce , antrenorul are mereu dreptate ,jucatorul trebuie sa faca ce i se spune , si de ce spunetzi voi ca se incearca eliminarea oamenilor lui Oli? probail ca Hagi nu le permite aceleasi lucruri ca si Oli

«123»