@alexrmk17 - Tu cati ani ai ma baiatule ? Ai lucrat vreodata pe undeva ? Adica tu primesti un SALARIU (sau un BONUS) de la serviciu, si daca te certi cand seful cand pleci, ii dai inapoi salariul ala pentru care tu ai muncit ? Asta demonstreaza ca esti prost, nu ca ai demnitate.
Si ia zi, tu o sa muncesti (cand o sa implinesti varsta legala) doar pentru suflet, fara bani, ca doar iti hranesti familia din sufletul ala, ce naiba.
Ce a furat ma baiatule ? Stii ce inseamna o decizie judecatoreasca, o analiza financiara, un audit extern, sau pentru tine e de ajuns ce scuipa Becali pe la televizor ? "A zis Becali ca a furat, asa e!"
Uite, si eu zic de Becali ca e un jeg uman, o scursura a societatii, un parvenit si un analfabet, o rusine pentru orice e roman, cea mai incapabila personalitate publica pe care a vazut-o Romania din 1918 si pana astazi. Am dat in conducerea Stelei. Acum, zi-mi ca nu's stelist.
@armanovici - Nu stiam ca tu esti NM Tut, ca se explicau multe.
Si te mai intreb o data, tu ai vazut filmuletul ala de la gol sau vorbesti din ce ai auzit de la Becali ? MM ridica 2 degete spre cer, apoi niste suporteri ii cer sa injure Steaua cu ei, el da din cap (si din deget) si le zice ca nu, apoi se aseaza la loc. Daca se apuca sa sara in sus de bucurie si sa urle ca un descreierat, ce mai ziceati atunci ? La cat de obiectiv esti, daca statea pe scaun si nu zicea nimic sigur ii considerai atitudinea "sfidatoare si ingamfata, uite ce prefacut e, sigur in sinea lui se bucura".
Dupa ce au trecut 2 ani, e usor (de fapt e romanesc) sa spunem "eh, orice incapabil ar fi facut asta". Argaseala nu a facut NIMIC pana acum. Gresesc, de fapt a facut 2 lucruri :
- sistemul de ticketing care stim cu totii (mai putin tu care esti in Anglia si ai un serviciu bine platit) cum merge.
- abonamentele inexistente la inceput la peluze, desi in urma intalnirii cu suporterii se discutase altceva. Daca imi aduc aminte, MM vroia sa ajunga la 20.000 de abonati, si nu cred ca daca ar fi ramas, s-ar fi intamplat asa ceva.
Eu astept sa fie la fel de incapabil ca MM, si sa refaca magazinul online, de unde sa pot cumpara si bilete (mi se pare cea mai simplu lucru pe care il poate face); e o chestie care se poate realiza in 2 saptamani, eu zic ca nici peste 3 luni nu o sa functioneze. Sau sa faca niste amarate de magazine in stadion, de unde sa se poata cumpara in conditii normal e niste sucuri/apa si altele (sa nu-mi zica cineva ca exista deja). Sau sa nu ma mai ingramadesc ca sa ajung la T2/PS prin glodul ala. Mi se par niste chestii de bun simt, pe care orice manager capabil ar trebui sa fie in stare sa le faca. Eu zic ca intr-un an de argasit o sa fim in acelasi stadiu.
Este un articol EXTREM de subiectiv, pentru ca se neglijeaza toate realizarile (nu vi le aduceti aminte ? va fac eu o lista cu ce era la Steaua cand a venit MM si ce e cand a plecat), sau se mentioneaza foarte sumar, pe cand "crimele oribile" pe care le-a facut gen "ridicat degetele la cer" si altele despre care ti-am mai zis in replyul precedent si pe care le-ai ignorat, sunt exagerate pana la penibilism, se trag concluzii din jumatati de fapte si in necunostinta de cauza, se scrie doar pentru ca se poate si doar pentru a realiza un cadru in care un om poate fi lovit.
@Steaua din chicago - corect.