FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transformarea unui om

«123»
fcsteaua.ro08.09.2007 08:56

Palavragim despre civilizatia si omenia noastra, insa acei dintre noi care nu duc ipocrizia pana la autoinselare stiu ca dedesubtul camasilor noastre scrobite pandeste salbaticul, cu toate instinctele lui salbatice intacte. (Jerome K. Jerome)

In 2002 la instalarea galateanului Mihai Stoica in functia de presedinte a Stelei, m-am numarat printre suporterii care au privit cu bucurie respectiva mutare, asta cu toate ca majoritatea cunoscatorilor "fenomenului fotbalistic" stiau ca la Steaua lui Piturca ii vor fi restranse drastic atributiile.

Reprezenta valul nou de conducatori, un manager-precoce, de succes, parca de o viata in peisajul pitoresc al fotbalului mioritic, detinator al unui vocabular cu mult peste media obisnuita a diviziei A pe atunci, iar bonusul sau era umorul pe alocuri fin, cateodata direct, dar intotdeauna gustat din plin de televiziuni si telespectatori, care urmareau cu interes declaratiile spumoase facute inainte sau dupa partidele Otelului.

Si-a asteptat cuminte randul, iar cand a venit clipa a profitat de ea din plin. Steaua l-a consacrat, Steaua l-a facut, asa cum l-a facut si pe Gigi Becali, un nume cunoscut in Romania zilelor noastre, si pot sa spun ca la randul lui a ajutat Steaua sa creasca valoric.

Presedintele Mihai Stoica-Meme-Meme

Pentru mine, de-a lungul celor 5 ani petrecuti in Ghencea, a fost pe rand, in trei ipostaze: Presedinte, MM Stoica si Meme.

Am fost printre cei care l-au apreciat de la bun inceput. Devotat echipei, a adus antrenori de valoare, a incercat sa intre in inimile fanilor declarand ca este de mic stelist, venea la meciuri in galerie.A inceput sa aduca fotbalisti de valoare, vorbea de proiecte interesante, proiecte dupa care tanjea toata suflarea stelist.Cu timpul insa, s-a schimbat si asta parca pe nesimtite, iar daca nu era probabil episodul cu suporterul lovit nici nu am fi observat prea bine. Nu stiu daca numai puterea data de Steaua l-a schimbat, daca Gigi poarta exclusiv vina pentru schimbare, dar, odata cu trecerea timpului acel Mihai Stoica elegant si versat din perioada "Otelul" s-a estompa, a disparut, s-a transformat.

Obsesia prelungita fata de cuvinte ca: "presiune", "conspiratii","jocuri de culise" , "marsavie", coroborata cu o subita dragoste fata de camerele de vederi si scandal, au creat inevitabil un autentic "personaj" cu care suporterii Stelei nu erau obisnuiti (aduc aici aminte de cativa predecesori atipici in comparatie cu MM ca Ion Alecsandrescu, Danilescu), monstru al tranzitiei tarzii si al goanei dupa scandal: "Presedintele Razboinic-Luptator".

Sub falsul pretext ca "domnia sa" reprezenta un magnet uman, scut pentru toata familia Stelista, declansa scandaluri mediatice fara precendent, veritabile circoteci, completate de gesturi de mahala, rupt mese, iesiri "la aer" pe fereastra oficialei"...Balanta incepea sa incline inspre partea negativa.

Si ceva a pus capac, pentru ca privind acum lucrurile la rece, colericul Mihai Stoica , nu avea cum sa nu ajunga la un gest cum a fost reactia sa de la partida de trista amintire CFR-Steaua din martie 2005.

A fost inceputul sfarsitului pentru ca majoritatea suporterilor "l-au simtit" si huiduit copios. Pentru mine a incetat sa mai fie presedintele Mihai Stoica, a devenit MM, pe simplul motiv ca a degradat o functie atat de importanta la Steaua si ne-a facut un imens deserviciu. Scuzele si regretele tardive nu l-au ajutat deloc, speram din suflet sa nu se injoseasca mai mult, cel putin nu in perioada in care era la echipa pe care o iubeam...M-am inselat amarnic.

Au urmat scandaluri de pomina, printre care amintesc de "Episodul Iancu-traseista", "Episodul Padureanu-Hitler","Episodul arogantei inutile de dupa titlul 23" si lista va continua.

Cert este ca la plecarea sa in aprilie, am salutat cu entuziasm vestea. Aveam deja un sentiment de greata, de saturatie fata de un om care avea cateva probleme majore legate de comportament si comunicare.

Dupa ce a refuzat sistematic dialogul cu noi de-a lungul a doi ani pe motiv ca citez:"oricate sacrificii as face pentru echipa se vor gasi cativa care sa ma conteste intr-un mod nu foarte civilizat", a facut un apel voalat la "constiinta" noastra cu aproximativ o saptamana inainte de plecarea din Ghencea, stiind dealtfel ca despartirea este iminenta, intr-un fel sau altul(ne-a transmis prin e-mail ca decizia e luata), sperand ca vom face un apel in aceasta privinta. Nu mi s-a parut corect sa o facem si asta nu pentru ca i-am fi platit cu aceeasi moneda ci pentru ca personal nu il mai credeam capabil sa duca Steaua la un alt nivel, eram in mocirla asa cum era Gloria, Dinamo sau Rapidul si asta datorita domniei sale,caruia i se parea normala balacareala cu d'alde Borcea, "Lordul" si/sau Zotta.

A plecat pe usa din dos, banuit ca ar fi fi deturnat din banii ciobanului, a tinut o conferinta de presa ad-hoc in strada, la fel de penibila ca si episoadele in care rupea mese in Ghencea, a promis ca va face dezvaluiri incendiare, ca isi va proba nevinovatia, ca va ramane stelist pe viata, ca ii curge sange ros-albastru in vine si alte sintagme siropoase menite sa ii pregateasca o revenire triumfala in Ghencea, sperand ca suporterii il vor cere inapoi. De fapt asta a fost marele lui regret atat cat a fost in Ghencea, desi nu a spus-o niciodata, a suferit enorm ca suporterii nu i-au scandat numele, ca nu l-au apreciat pentru sacrificiile enorme facute pentru Steaua (citez din corespondenta cu dansul:"unul de pe forum scrie ca la meciul cu Villarreal cei care iubeau cu adevarat inghetau pe stadion si eu radeam in loja la comanda. Am stat pe teren in zapada si urcam la statie ca sa informez suporterii despre ce se intampla.), desi s-a batut cu pumnul in piept ca ar fi venit si gratis sa lucreze pentru Steaua (personal nu l-am crezut niciodata)

Timpul a trecut, un nou manager a fost numit la echipa in persoana lui Adrian Ilie, iar MM Stoica a fost cam in aceasi perioada numit manager la Unirea Urziceni, alaturi de Dan Petrescu, un alt profesionist stimat de mine candva, dar parca atins si el de boala care il cuprinsese pe Stoica, "scenarita acuta"...Si speram, ca in virtutea celor declarate de-a lungul celor 5 ani petrecuti in Ghencea plus conferinta de presa "de adio" sa vad un MM mai relaxat, mai calculat, mai rezervat in declaratii...Ei bine.

Cat l-a tinut?...Putin de tot!

Manat de dorinta de a se razbuna pe Gigi( si credeti-ma ca in aceasta poveste nu ii tin deloc partea ciobanului, are pete si bube mai multe decat 3 de MM la un loc) s-a transformat cu repeziciune in Meme, un ipocrit , un las si un mincinos.

Alaturi de Dan Petrescu, a inceput scandalul cu 2 etape inainte de Urziceni-Steaua, pe motiv de arbitraj, uitand cu nerusinare ca Unirea a castigat nemeritat puncte contra U Cluj gratie arbitrilor, insinuand ca in el, maria sa etalonul corectitudinii, urmeaza sa fie furat si ca in Ghencea situatia s-a inversat de cand el a parasit corabia.

Ignorat de Adrian Ilie care nu este si nici nu va fi ca MM Stoica, a mai rabufnit la o emisiune dupa episodul Gigi-Hagi (CFR), laudandu-se cum il domina el pe Gigi si cum ar fi vrut sa doarma cu jucatorii in cantonamente, insinuand ca in vremea lui la Steaua era ordine si fericire, fiind principalul artizan al situatiei respective. Calmat cu cel mai bun calmant care i se poate administra si anume $, s-a prezentat "mandru si demn" de urgenta la palatul bufonului, parca pentru a demonstra inca o data ce spinare inflexibila are si ca este un vertebrat de calitate.

Ei cum boala lui Meme nu se putea vindeca in nici un fel, am asteptat cu infrigurare meciul contra Unirii, stiind de ce este capabil.

Ce a urmat a fost ceva josnic, fara cuvinte, din partea unui mizerabil care a avut onoarea inegalabila de a conduce destinele celui mai iubit club de fotbal din Romania.

Gesturi spre cer, desi era clar ca acel blestemat gol era pedeapsa pentru victoriile Stelei dupa un joc neconcludent si nu ca raspuns divin in favoarea lui Meme cel pe victimizat fara motiv...Teatru ieftin, continuat cu declaratii pe masura:''Steaua mea nu tragea de timp impotriva unei echipe de pluton'...Evident ca nu tragea de timp, ar fi fost culmea sa traga de timp in conditiile in care era condusa cu 2-0 de Gloria sau alte echipe de pluton dupa un joc infect, marca patentata Oli...Cum iti permiti impertinentule? Niciodata nu a fost si nici nu va fi aceasta echipa a cuiva anume, si sigur nu a fost a ta. Ai fost o pata pe obrazul Stelei, ai distrus prin gesturi si declaratii necugetate tot ce ai construit bun la echipa noastra. Esti un ipocrit, iti permiti sa dai sfaturi si sa ironizezi Steaua uitand ca acum cateva luni umileai un fost capitan al Stelei pe acelasi motiv pentru care cineva ar trebui sa te umileasca acum daca am merge pe logica ta desucheata si anume ca "nu mai este la echipa" si ca nu are dreptul sa isi spuna parerea despre echipa a carei Manager infailibil erai.

Cum iti permiti sa il jignesti pe Zapata cand ai adus 3 portari mai mult decat mediocrii la echipa, Steaua nereusind in perioada ta sa aiba un portar adevarat, iar cei de valoare pe care i-am avut au fost lasati sa plece sau au plecat dupa gafe manageriale de proportii? Remember Martin Tudor?

Ai tupeu sa ne vorbesti de transferuri dupa ce ai adus megastaruri ca Saban si Carlos?, dupa ce ne-ai vorbit de hegemonii si alte aberatii, facandu-ne sa intram in pamant de rusine la fiecare declaratie facuta in ultimii tai ani de "domnie"?

Stiu ca exista un grup de suporteri ai Stelei care din cauza antipatiei fata de cioban refuza sa iti judece adevarata fata si vad in tine un simbol in lupta de gherila contra supremului, dar majoritatea vad si te analizeaza asa cum esti: un ipocrit, un mincinos, un manipulant in stare sa faci orice pentru a-ti atinge scopul. Faptele tale ne-au demonstrat asta, ne-au demonstrat incapacitatea ta de a fi obiectiv, de a discerne intre binele si raul Stelei si binele si raul lui Gigi...Inclin sa-i dau dreptate si rareori o fac, dar esti o jigodie.Indiferent cat de natarau si josnic este, Gigi nu s-a lansat in atacuri la adresa clubului pe care il conduci, la adresa ta decat atunci cand tu l-ai provocat datorita bolii de care suferi, te transformi complet cand cineva iti baga un microfon sub nas si o camera TV in ochi.Simti nevoia sa te balacaresti, simti nevoie sa te dezlantui ca un posedat.Nu ai ratat niciodata ocazia ivita si sunt convins ca nu o vei face nici pe viitor, dar am un singur sfat pe viitor: Lasa-ne in pace, vezi-ti de meseria ta, de clubul tau, fa-o din respect pentru clubul care te-a facut cineva...Ca stelist nu esti si nu vei fi vreodata,esti doar ceea ce lumea detesta: un parvenit notoriu, un ipocrit bolnav de scenarita!

Adio Meme, sper ca medicamentele sa isi faca efectul!

il_scorpio08.09.2007 09:27

MM are intr-adevar o caruta de defecte fiind un personaj coleric si cateodata enervant din perspectiva unor suporteri. Eu, i-am urmarit cu mare atentie declaratiile de cand a plecat de Steaua, si nu mi se par deplasate decat acelea cand spune ca Andrey este mai valoros decat Zapata si ca brusc Steaua a devenit ajutata de arbitri.

Sunt niste afirmatii care nu si-au avut deloc rostul, dar eu personal il inteleg pentru ca pe parcursul acestor ani si-a dat viata pentru Steaua. Si acum ca sa revin la episodul lovirii suporterului este clar un gest nesabuit, dar acesti oameni care vin pe stadion doar ca sa injure si sa manance seminte in nici un caz sa incurajeze echipa...mai bine nu ar mai veni.

Personal intre Mihai Stoica si Adrian Ilie prefer pe cineva mai la mijloc, dar pentru cat a stat la Steaua pentru. cum si-a dat viata pentru club....RESPECT Mihai Stoica!!!

zipper08.09.2007 09:29

Cam asta simt si eu acum si-mi pare rau...Totul se rezuma la bani si la orgolii personale, pentru unii care se bat in piept ca sunt stelisti pur-sange. Mi-e sila si nu mai stiu ce sa zic...chiar nu ma asteptam la astfel de reactii din partea lui MM!

RedStar08.09.2007 09:43

Ordinar articol. Asta inseamna sa fii stelist, cum pleaca cineva din club incepi sa-l murdaresti?

Fotbalul e plin de orgolii si MM le are pe ale lui. Unde ai vazut tu campioni fara orgolii?

Sunt pur si simplu scarbit.

Roxana_2308.09.2007 10:07

Nu cred ca e cazu' sa incepem sa dam in MM, cu ajutorul lui Steaua a avut rezultatele care le'a avut .. si in plus e singurul omul din fotbal care l'a cam pus la punct pe Becali ( e de apreciat ;;) ).

Sincer, cred ca sunt multe lucruri pe care inca nu le stim, oare dc MM si'a dat demisia spunand ' Plec ca sa nu asist la distrugerea Stelei ' ( asta a recunoscut si Becali ) ? Cu siguranta, el a vrut sa faca treaba buna la echipa, dar s'a impiedicat de un dictator care odata cu rezultatele obtinute de altii se vede si mai puternic, si mai destept si mai cunoscator in alea fotbalului .. MM are demnitate, asta nu poate nega nimeni, e singurul care l'a facut pe Becali sa taca, sa accepte ca a fost dominat pe plan fotbalistic ( avand in vedere ca vorbim de o echipa de fotbal e clar ca MM l'a dominat din toate punctele de vedere ). Si pe mine m'a dezamagit destul de mult inante de a vedea dialogul de duminica trecuta intre cei doi, MM e stelist, dar e un stelist cu orgoliul ranit de un om care habar nu are ce inseamna spiritul stelist, ceea ce normal ca doare.

cosminho08.09.2007 10:08

Catelus Cu Paru Cret

Plange Borcea In Cotet,

Liga Iara A Ratat...

Banii S-au Evaporat;

Becali Rade De Zor,

Suna La Televizor,

Rade-ntr-una, Iar Ca Prostu,

Ce Sa-i Faci, Ciobanu Nostru!

pui de dac 11208.09.2007 10:11

Sa fim seriosi..ce nu e Gigi prea intreg la minte, da Meme chiar a inceput sa il intreaca. L-am vazut la fanatik show in seara aia cand s-a contrazis cu Gigi, parca era un copil d-ala tampit si rasfatat. Uita ca era catelusu lui GB cat timp a fost la Steaua. Cred ca in seara in care s-a calificat Steaua in Ch League asta si-a ros unghiile mai ceva ca Borcea de oftica

Sa-i fie rusine!!

AA inca ceva..nu ii e rusine sa spuna ca ii pare rau de Dica?? Asta e chiar culmea, pentru ce ii pare rau (vorba patronului), ca e in Liga Campionilor si ca foarte probabil iar o sa fie stirea zilei pe UEFA.com? nici nu mai conteaza infrangerea in fata ©urziceniului.

Sau il compara pe panarama aia de Carlos cu Zapata?? Asta e culmea prostiei.

Oricum noi sa fim sanatosi si s-o vedem pe MAGICA Steaua in optimile Ch League. forzateaua

UltrasInter08.09.2007 10:13

hmm.. poate ca trensferurile lui Saban si Carlos n`au fost asa reusite.. dar oricum mie mi`au placut acesti 2 jucatori la un moment dat.. insa Elton.. Thereau... i`a uitat lumea? se schimbase jocul Stelei... aveam putin spectacol.. acum ce avem?? yo unu n`am mai vazut fotbal... de cand a plecat Elton.. si imi pare rau sa zic asta... imi pare rau ca Steaua a ajuns sa depinda de un mic jucator... cu toate astea... tot respectu` pentru Elton... :x si sper sa`si revina Steaua.. sa vedem si noi fotbal cat mai curand...

ultrasbr08.09.2007 10:37

Care-i [...] care a scris articolul asta.Ii preferi pe prostanacii de Adi si Vali care nu au voie sau nu pot sa aiba pareri?

zoloz200508.09.2007 10:41

daca ar fi sa punem in balanta lucrurile rele si lucrurile bune facute de MM la Steaua,balanta ar atarna spre faptele bune...argumentul cel mai "strong" : REZULTATELE !!

Si despre razboiul mediatic care l`a declansat,sa inteleg ca tu astepti sa plece Hagi de la Steaua sa il ataci pentru momentul cand a venit din Turcia sa ia apararea Stelei...eu sper sa nu te intample asa!

Respect,Mihai Stoica !

Je stelist2308.09.2007 10:44

MM e un mare papagal si tradator

Joint08.09.2007 10:45

Bun articol, dupa parerea mea. Ceea ce face mascariciul asta nu se poate numi lupta de gherila contra "megastarului", ci plata de polite intre doua panarame cu care ne-am pricopsit tocmai noi. Nu stiu daca gresesc, dar si cu Marius Stan, de la Otelul, parca tot certat este. Deci si de acolo a plecat in branciuri, si acolo a mancat pe cineva de fund, deci ...e clar cu cine avem de-a face.

BoBster08.09.2007 10:53

Esti nedrept. Si stii bine asta. Toate motivele tale pot fi demontate cu usurinta numai printr-o constructie logica simpla. Stelistul din mine da dreptate lui MM Stoica pentru gestul facut cu suporterul de la tribuna 0, singurul argument care sa spunem ca l-a facut un proscris in Ghencea. Unii "suporteri" nu au ce cauta in templul fotbalului romanesc. Si chiar daca m-as fi cenzurat daca as fi fost in locul lui, ii aprob gestul, sau mai bine zis, sunt pregatit sa uit.

Parerea mea, pentru ca despre asta scriu, e ca Mihai Stoica are un mare merit in toate rezultatele echipei din ultimii ani, are un mare merit in rezultatele echipei de acum, si va ramane in istoria mea personala ca un conducator care si-a aparat condusii de potentialii adevarsari, va ramane un om care s-a bucurat (uneori exagerat) de succesele echipei la carma careia a fost.

vlad_cj08.09.2007 10:58

Sunt de acord cu articolul acesta. Nu-mi place transformarea lui MM...pai ati vazut dupa ce a marcat uirea cum a sarit in picioare, a fugit cativa metri, dupa aceea cand a vazut camerele, indemna ATAT DE ANTIPATIC la calm...cat de penibil!!! cum gesticula, ca el nu se bucura...ala e circ deja...daca vroia sa nu Para penibil, statea cuminte pe scaun...si nu schita nici un gest...sa ne mai lase MM cu declaratiile lui aberante, sa-si vada de urziceniul lui, ca tare mi-e ca nu va termina in primele 10. Sa lase Steaua in pace!

p.s. sunt sigur ca MM il are cu ceva la mana pe cioban, prea isi permite sa il tace pe acesta...

Bundy08.09.2007 10:58
Cam asta simt si eu acum si-mi pare rau...Totul se rezuma la bani si la orgolii personale, pentru unii care se bat in piept ca sunt stelisti pur-sange. Mi-e sila si nu mai stiu ce sa zic...chiar nu ma asteptam la astfel de reactii din partea lui MM!

Da de noul caine Bostina ce zici?:)

axl2308.09.2007 11:02

Interesant portret.

dragos_drlsteaua08.09.2007 11:22

Daca citeam articolu asta in gazeta, mai ziceam, da asa nu-i gasesc nicio scuza! Pur si simplu penibil! Pesemne ca ceva $-ei l-au trezit pe acest editorialist, in cel mai pur sens al cuvantului, tocmai acum, in prag de proces cu mai marele oier! Coincidenta oare? Eu nu cred...

Daca insa ma insel si banii nu au jucat niciun rol in acest articol, atunci sincer imi pare rau de acest baiat!

Joint08.09.2007 11:30

:biggrin: Te-a prins !

axl2308.09.2007 11:38

"Suntem toti oameni si-avem pareri diferite."

Stephen Leacock, undeva pe Mississippi, 12 august 1902

In afara de obiceiul de a da citate false il mai am si pe cel de a fi tolerant cu parerile celorlalti. Daca pe primul va rog sa nu-l copiati, v-as ruga sa dati o sansa celui de-al doilea.

st_194708.09.2007 11:51

Articol senzational parerea mea,scris de un stelist adevarat. steag1 steag1 Abea astept meciu din Ghencea cu Unirea sa vedem daca mai are Meme curaj sa traverseze terenu` cum o facea el de obicei=)) fular-campionii

w3bmaster08.09.2007 11:59

Asa suntem noi romanii

metuzu08.09.2007 12:28

@tut

cel mai dur articol citit de mine la adresa unui stelist adevarat.

Parca vad cum ti se umflau venele in cap atunci cand scriai si nici nu vreau sa imi inchipui cum ai facut daca ai fi tinut un discurs cu acelasi text (vadim Tudor ar fi fost invidios).

Sa lasam gluma la o parte tot ce ai spus tu pana acum e adevarat in acest moment. Peste ceva timp sunt curios daca ai sa ai aceeasi parere.

Eu consider ca MM e un stelist adevarat dar mass-media l-a tampit si l-a schimbat foarte mult, la fel ca pe cioban. Practic i-a mancat mintile si acum sufera de faptul ca nu e bagat in seama si incerca din rasputeri sa iasa din nou in fata. Cred ca pentru transferurile sale esuate poate fi considerat vinovat doar din pct de vedere profesional dar pot sa jur ca nimeni nu ar face asa ceva cu rea intentie. (Andrey era un portat foarte bun, chiar mai bun decat zapata dar a prins un meci de cosmar cu javrele in care le-au iesit toate suturile din toate pozitiile)

Caracterul sau infect s-a manifestat intodeauna fata de adversari cu o singura exceptie, suporterul lovit.

Gesturile post-Steaua sunt indreptate doar asupra ciobanului. MM a fost calcat in picioare de un om de o prostie crunta si nu poate suporta lucrul acesta. Oricine are orgoliu si oricine are sete de razbunare.

Momentan nu te contrazic in unele chestii dar sa nu uitam performantele reusite de acesta si tot ce a insemnat el pentru Steaua.

ThereauRistul08.09.2007 13:44

cat ti-a dat Jiji pentru articolul asta??? lamentabil.....sincer....sunt atatia baieti care scriu bine aici pe site ,dar ma intreb tu de unde ai aparut? l-au criticat si altii pe MM dar mai cu stil....nu MM e problema Stelei acum...uitat-te la jocul Stelei..Steaua n-a jucat niciodata atat de prost...astea sunt subiecte??se vede ca articolul e facut la comanda!!! ce treaba are MM cu ce se intampla acum la Steaua?puteai sa scrii de jocul nostru,de marsul suporterilor,de cei 5 jucatori ai Stelei titulari in echipa nationala....nu tu scrii de MM.................si apropos cand MM a folosit expresia "Steaua mea" se referea la Steaua din perioada lui,de perioada in care(iti place sau nu) el conducea echipa asta....tu ai interpretat-o cum vrei tu,ca Steaua e a lui...:))) esti amuzant ....sincer te-a platit ciobanu??

jigodia08.09.2007 14:07
Articol senzational parerea mea,scris de un stelist adevarat. steag1 steag1 Abea astept meciu din Ghencea cu Unirea sa vedem daca mai are Meme curaj sa traverseze terenu` cum o facea el de obicei=)) fular-campionii

Corect:)))sigur nu o sa se ridice de pe scaunelul lui

dr.adrian908.09.2007 14:30
@tut

Momentan nu te contrazic in unele chestii dar sa nu uitam performantele reusite de acesta si tot ce a insemnat el pentru Steaua.

ce performante a avut la Steaua. la furat pe Jiji (aici chiar ca e o performanta) in rest nimic

a jucat el in teren cumva si nu stiu eu. pe Dica cine la adus. pe Goian cine

a dat el cu banii. Jiji asa cum e el tampit e mai versat decat Meme

de cand la batut pe suporterul ala nici sa fii castigat Steaua finala CL nu il facea mai simpatic pentru mine. dand in ala a dat in toata galeria. ca om e jalnic chiar mai arogant decat Becali.

p.s Adi Ilie nici nu se poate compara cu el.

«123»