FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transformarea unui om

«123»
zoloz200508.09.2007 14:38

sincer...si eu as bate pe astia care ii injura pe jucatori..dar din pacate...nu ma ajuta fizicul :)

Danyyelo08.09.2007 14:41

Ordinar articol. Asta inseamna sa fii stelist, cum pleaca cineva din club incepi sa-l murdaresti?

Fotbalul e plin de orgolii si MM le are pe ale lui. Unde ai vazut tu campioni fara orgolii?

Sunt pur si simplu scarbit.

[/quote

Ba eu ti-am mai zis tie ori esti Dinamovist ori esti ruda cu MM!!! Dute si fa comentarii destea pe alt forum!!Daca esti scarbit nu mai comenta!!! fularsteaua2

Piece of Mind08.09.2007 14:52
cat ti-a dat Jiji pentru articolul asta???

Vezi ca autorul articolului locuieste de mai multi ani in Marea Britanie, are o slujba buna si o familie frumoasa. Crezi ca ar avea nevoie de banii lui Gigi?

Daca nu incetati cu suspiciunile astea mizerabile si aberante la adresa noastra atunci cand nu va regasiti in argumentatia articolelor pe care le scriem, or o sa luati ban, or s-ar putea sa ne gandim serios daca mai are rost sa facem eforturile pe care le facem cu acest site.

agu08.09.2007 15:23
ce performante a avut la Steaua. la furat pe Jiji (aici chiar ca e o performanta) in rest nimic

a jucat el in teren cumva si nu stiu eu. pe Dica cine la adus. pe Goian cine

a dat el cu banii. Jiji asa cum e el tampit e mai versat decat Meme

de cand la batut pe suporterul ala nici sa fii castigat Steaua finala CL nu il facea mai simpatic pentru mine. dand in ala a dat in toata galeria. ca om e jalnic chiar mai arogant decat Becali.

p.s Adi Ilie nici nu se poate compara cu el.

Hai las-o ca tu sa fi fost manager de club si sa te injure un coate-goale - sofer-ratb de ***** matii , nu stiu ce reactie ai fi avut .

Nu cred ca-l luai in brate si il pupai !

CaTaLiNsm StElIsTu08.09.2007 15:23

Sincer sa fiu nici daca incercau10psihologi sa-i analizeze comportamentul nu dadeau o concluzie mai buna decat cea prezentata ma sus!!!MM e un prefacut si-atat!Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!....si totodata HAI Romania!!!

ThereauRistul08.09.2007 15:37
Vezi ca autorul articolului locuieste de mai multi ani in Marea Britanie, are o slujba buna si o familie frumoasa. Crezi ca ar avea nevoie de banii lui Gigi?

Daca nu incetati cu suspiciunile astea mizerabile si aberante la adresa noastra atunci cand nu va regasiti in argumentatia articolelor pe care le scriem, or o sa luati ban, or s-ar putea sa ne gandim serios daca mai are rost sa facem eforturile pe care le facem cu acest site.

-------------------------

chiar nu ti se pare tendentios articolul....???site e super ok....cei care scriu la fel...dar articolul asta e revoltator..si nu sunt singurul care spune asta...suspiciuni??poate gresesc dar rafuielile personale sau antipatia fata de un om nu-si au rostull? nu crezi ca era mai normal sa se scrie despre marsul suporterilor,despre incredibilele preturi ale biletelor ,sau despre faptul ca desi avem echipa si lot superior celui de anul trecut suntem in pom...ma rog fiecare intelege ce vrea...gata MM a plecat...de ce nu ma contrazici si in ceea ce am spus acolo..ai luat o singura fraza ,tendentioasa ce e drept...dar am raspuns cu aceeasi moneda...

metuzu08.09.2007 16:00
ce performante a avut la Steaua. la furat pe Jiji (aici chiar ca e o performanta) in rest nimic

a jucat el in teren cumva si nu stiu eu. pe Dica cine la adus. pe Goian cine

a dat el cu banii. Jiji asa cum e el tampit e mai versat decat Meme

de cand la batut pe suporterul ala nici sa fii castigat Steaua finala CL nu il facea mai simpatic pentru mine. dand in ala a dat in toata galeria. ca om e jalnic chiar mai arogant decat Becali.

p.s Adi Ilie nici nu se poate compara cu el.

nu te contrazic si am zis si in mesajul meu !! gestul cu acel suporter e incalificabil dar de cand a venit a obtinut 2 titluri, o calificare in CL dupa mult timp si o semifinala de Cupa UEFA!!! Nu stiu ce parere ai tu dar in comparatie cu predecesorii sai si cu alti preseditnti de club din Romania sunt rezultate mari !!!!

danimarcu08.09.2007 16:33
Ordinar articol. Asta inseamna sa fii stelist, cum pleaca cineva din club incepi sa-l murdaresti?

Fotbalul e plin de orgolii si MM le are pe ale lui. Unde ai vazut tu campioni fara orgolii?

Sunt pur si simplu scarbit.

Esti scarbos,nu scarbit, olaroiule mic ce esti!...

andyro08.09.2007 17:28

Gretos articol. Noroc ca am luat o lamaie inainte. L-as numi "Transformarea unui redactor".

Nici nu ma obosesc sa te combat maestre, asa cum nu combat nici laturile lui CV Tudor sau spumele facute de Becali.

Iti dau un quote dintr-un comentariu mai vechi in schimb.

"Injurati-l dragilor, ca avem unul mai bun si mai stralucitor acum. Ba chiar 2, la pachet - Valeriu-turnichet-Argaseala, cu uimitoare realizari gen tinut suporterii ore intregi la 40 de grade si "uite biletu', da' veniti mai pe seara", si Adisor-nimeni-nu-vrea-la-Steaua Ilie, regele transferurilor sigure care nu s-au realizat si al declaratiilor sforaitoare de sustinere a gretosului lider.

Vede-i-as pe amandoi acum vreo 3 ani cand eram in groapa (!) cu jucatorii si transferurile, cand nu exista un breloc cu Steaua, cand nu exista o urma de site oficial sau de magazin mobil, ce sa mai zic de nocturna, gazon, scaune, tabela, sponsori, jucatori adusi (incepeti cu Dica si terminati cu Elton&Thereau), antrenori adusi(Zenga, Protasov cumva?) si toate cate s-au mai intamplat intre timp. Dati cu pietre fratilor, bagati-i o flegma nesimtitului de la Urziceni care a avut curajul (asa cum am avut si noi suporterii, vreo 10 minute in total) sa ridice tonul in fata Principelui."

Ce sa te intreb, daca ai vazut macar imaginile de la sfarsitul meciului cu Urziceni ? Incredibil, a ridicat mainile in aer. Rada ne-a injurat 3 ani la rand.

L-a jignit pe Zapata ? Chiar, cum l-a jignit ? Ciobanul a jignit jumatate de echipa (ca celalata jumatate a dat-o afara)

Are tupeu sa ne vorbeasca de transferuri ? Chiar el, care e raspunzator de 80% din transferurile ultimilor 2 ani? Ce nesimtit !

Si nu mi-e jena de articol, ci mi-e jena ca dati intr-un om care a insemnat pentru Steaua, pe cand raul cel mare hahaieste la tribuna oficiala si scoate CDuri cu cantece religioase. Cand o sa spumegi cu aceeasi ura in barba, stimabile NM Tut, impotriva celui care distruge tot ce inseamna Steaua ? Dar nu, ca pe el nu e bine sa il jignim; pe el il ignoram. Dam si noi in cine putem.

Discutam la vara dragilor, si facem o comparatie intre realizarile domnului Mihai Stoica si ale celor 2 slugi care ii tin locul acum.

Intr-o singura privinta iti dau dreptate. Corect. Adrian Ilie nu a fost si nu va fi vreodata ce a fost Mihai Stoica.

1on08.09.2007 18:38

Care e al treilea portar mai mult decât mediocru? Unul e Carlos, al doilea e Andrey. Cumva e Cernea al treilea? Cam greu sã-l bagi în aceeași oalã cu ceilalți doi.

vlad7508.09.2007 18:59

In sfarsit un articol la adresa lui Paturica.Credeam ca MM controleaza pe administratorii nostri.M-am inselat si-mi cer scuze.Pentru toti cei care spun ca MM este cel mai mare stelist doar atat spun:STOP JOC! Vi se pare ca-i mai stelist decat voi,decat mine????Alooooo, nici voi nici eu nu conducem un club rival Stelei,nici unul dintre noi nu vorbim urat despre Steaua.Care-i mai stelist dintre noi si MM???La inceput mi se parea fascinant MM cu declaratiile sale hazlii:"Campionatul ar trebui reportat".Dupa aceea ,ahtiat de notorietate,de bani si de dorinta de a-si pune amprenta asupra clubului s-a dus totul de rapa.S-a dus coloana vertebrala.MM ,repet :esti un infect!Nu de Steaua trebuia sa te iei daca vroiai sa lovesti in Cioban pentru ca "Lui" i se rupe in paispe'.Te-ai luat de Steaua,de suporterii ei si de cei care stateau de pomana la club cum ai zis-o tu.Te refereai la Marius Lacatus,un adevarat stelist nu un jeg ca tine.In incheiere un mesaj pentru tine MM :EJECT!

armanovici08.09.2007 19:14

In primul rand imi cer scuze tuturor ca nu am putut sa raspund la timp mesajelor voastre.

Acuzatiile conform carora as fi sprijinit financiar de Gigi Becali pentru asemenea articole imi provoaca rasul. Cine ma cunoaste stie ca nu as accepta niciodata asta si mai mult stau foarte bine din punct de vedere financiar, dar sa nu intram in detalii

Ce fac fac pentru Steaua, culori pe care le iubesc de peste 20 de ani si le voi iubi neconditionat indiferent de rezultate si loc in clasament.

Pentru cei care afirma ca rezultatele vin dezarmant in favoarea lui Meme va intreb atat doar:"Conteaza pentru voi cum acele rezultate au fost obtinute si cum a fost condus clubul in respectiva perioada sau acest lucru este un factor insignifiant?"

Ciobanul imi provoaca la fel de mare dezgust, daca nu mai mare decat imi provoaca Meme, l-as vrea plecat din Ghencea maine, cu tot cu sleahta sa de lingai care se cred consilieri prezidentiali si isi urmaresc propriul interes, sub acoperisul dragostei de Steaua. Despre Gigi am vorbit in alte articole si am fost la fel de vehement ca si fata de Meme.

@Bobster: Astept cu nerabdare sa imi demontezi cu usurinta motivele.Nu ai facut-o si inclin sa cred ca nu poti sa o faci. Eu nu i-am ignorat meritele, insa sunt de parere ca nu are nici o scuza pretinzand ca are rezultate ca sa se comporte cum s-a comportat.

In orice tara normala Meme facea puscarie sau munca in folosul comunitatii si pedeapsa cu suspendare pentru gestul facut.ERA O PERSOANA PUBLICA!

@dargos_dristeaua: de ce iti pare rau pentru mine? Ar trebui sa iti pui intrebari daca tu consideri ca ceea ce MM Stoica a facut este normal(si aici ma refer la motivele pentru care l-am blamat)

@metuzu: Ce vina are Steaua in toata aceasta tarasenie?

Pretinde ca iubeste Steaua si se apuca sa faca dezvaluiri cand Steaua e lovita la propriu si la figurat...Este un ipocrit cand face asta...E vina noastra ca faima i-a luat mintile? Iar daca s-a dovedit ca nu se pricepe la portari, transferand doar portari mediocri, de ce ironizeaza Steaua si pe Zapata daca el vroia sa il loveasca pe Gigi...Il doare pe Gigi undeva ca MM il ataca pe Zapata...PE NOI NU!

#ThereauRistul : Te inseli amarnic crezand ca am fost platit pentru asta...M-a dezgustat la culme comportamentul lui Meme in ultima vreme si as fi vrut sa scriu despre asta lunea trecuta dar cum nu am rubrica decat sambata am facut-o sambata...Colegii mei au acoperit cu brio subiectele enumerate de tine, iar asta a fost parerea mea despre MM si am tinut neaparat sa o spun. Nu de avocati are nevoie Meme acum, sau cel putin nu in privinta asta...Are de aparat un teren primit de la cioban, un teren care nu il ajuta la stomac dupa cum spunea dansul.

@andyro : Sper ca ti-a cazut bine lamaia...Da de afirmatiile lui Gigi conform carora a investit x-y miloane pentru a ajunge unde a ajuns, de ce nu pomenesti?...I-o fi stirbind din merite lui Meme?

@1on: detasat de momentul neplacut prin care trece Cernea, inclin sa afirm cu tarie ca portarul Cernea Cornel nu este de Steaua!

1on08.09.2007 21:00

La fel de detașat de momentul neplãcut prin care trece Cernea, îți propun o analizã: câte meciuri bune a fãcut Cernea și câte meciuri slabe.

Pãi, singurul meci slab și în care a fãcut o greșealã semi-decisivã este cel de acasã cu FC Sevilla. De altul io nu-mi amintesc și chiar te invit sã cauți. Pe când, meciuri bune, le-a fãcut cam pe majoritatea, dând o siguranțã echipei pe care Carlos&Andrey nu o dãdeau (exceptând pasele primite, simptomul "tontogol" menținându-se, și degajãrile).

Presupunând cã îți accept aserțiunea conform cãreia "inclin sa afirm cu tarie ca portarul Cernea Cornel nu este de Steaua", tot nu sunt de acord, repet, cu faptul cã l-ai bãgat în aceeași categorie cu Carlos&Andrey.

Deviind de la subiect, nu înțeleg pentru ce mai este ținut Vâtcã la echipã. Decât sã ții un portar titular tot timpul, și care, dacã se accidenteazã, simți cã picã cerul pe tine (eu, dacã Zapata devine indisponibil, am încredere totalã în Cernea, dar Hagi în mod sigur nu are, și, din câte vãd, nici tu), și 2 mediocri, mai bine ții 2 buni (așa cum erau Hamutovski & M. Tudor sau "legendarul" Toma Voinescu), iar al treilea portar sã fie cel de la juniori.

jcd08.09.2007 21:36

Un articol urat de tot si care nu isi avea rostul. De unde stii tu ca Andrey nu e portar de valoare? Cat a fost folosit a evoluat promitator si nu a avut nici o gafa majora. Si Saban, tare mult a jucat. Pana la meciul cu Real evoluase in nota echipei, iar dupa nu amai fost folosit. Si iti garantez ca in meciul ala putea sa fie Petrescu, Ogararu, Golanski sau cine vrei tu pe partea aia ca tot asa se juca cu ei Robinho. Asa ca las-o mai moale cu jucatorii. Tot el i-a adus pe Elton, Thereau, Badea, Nicolita, Iacob, Cristocea si altii. Daca vrei sa te legi de el, macar da dovada de inteligenta si nu te lua de jucatorii adusi. Nu au confirmat toti. Doar 80%. Si acum compara cu ce s-a adus vara asta la Steaua. Au confirmat Golanski si Zapata. Atat.

Stukha_steaua09.09.2007 00:22

Adevarul e ca 80% din cei adusi de el au confirmat si mie chiar imi placeau Andrey si Elton(desi asta era jucator mort ca nu avea cu cine sa joace)

Iar transferurile de anul asta mi se par super....

Zapata........f bun

Golansky.....bunicel,poate mai mult

Eme....sa-l vedem

Rada....Sigur pe el,dur...ceea ce trebuie pe postul lui

Badoi....cam sters dar poate

Bicfalvi....v-a confirma daca staff-ul este atent cu el

Neaga....comparand inceputul de acum cu inceputul lui la Steaua,e mai bun acum.....o sa fie boboc

Zaharia...Inzaghi al nostru,sper sa-l tina mult nu ca pe Cristea

MM a facut tot ce a putut pentru Steaua(si bineinteles a fost rasplatit) dar asa cum zice si articolul e schimbat.

Nu trebuie sa faceti toata istoria,luatil pe cel venit de la Galati la Steaua si pe cel de acum,bine e normal sa prinzi tupeu cand ai cu ce,dar acum ar trebui sa-si vada de treaba lui.

Sincer mi-a placut de CFR o perioada,taceau acolo linistiti cu Munti pe banca si isi vedeau de ale lor,am apreciat asta mult la ei,in ultima perioada se pare ca si ei se baga in declaratii...

Cert e ca MM a depus ceva munca la Steaua si pentru asta il apreciez.Da nu l-a pus cu botu pe labe pe Gigi niciodata,de unde ti-a venit asta Roxana_23??Si nici nu o v-a face nimeni curand....Intelegeti ca nu ai cum sa faci(nu sa castigi) atatia bani fara sa ai tupeu si fara sa ai gura mare.MM era un pion acolo,da atat cat a putut cu puterile lui de pion a facut ceva...bravo lui,respect asta dar de la meciul cu Urziceni pentru mine este persoana non grata,ce-a fost a fost...

Adio MM...

endorama09.09.2007 04:47

sunt de acord cu multe din cele scrise in articol, dar parca nu sunt de acord totusi cu ideea de ansamblu... cum spunea cineva mai sus, poate nu ar fi bine sa-i atacam in halul asta pe cei care pleaca de la Steaua - exemplul cu Zenga e chiar mai edificator decat cel de fata.

e si MM un om, cu defecte si calitati, cum suntem toti.... ca sa zic si eu un cliseu pe ziua de azi

a luptat pentru Steaua atunci cand a fost presedinte dar aparent a si incercat sa fure bani din transferuri la un moment dat. a adus si jucatori buni dar a adus si petarde (Saban e exemplul perfect de petarda, apropos). totusi, scandalurile in care a intrat, parca nu pot sa i le reprosez - asa e fotbalul romanesc: o multime de oameni fara bun simt, care nu se abtin deloc de la a ne arata asta de fiecare data cand au ocazia.

in fine no... eu zic ca e bine in general sa vedem si nuantele din jur. nu toata lumea e fie 'stelist pana la moarte', fie 'ultimul om'.

vlad7509.09.2007 05:50

Ce tot o dati ca MM si-a dat sufletul pentru Steaua?Ca a depus munca la Steaua?Altii isi dau viata,la propriu,la munca(vezi cazul tinerei de la Ernst&Young) pentru bani mai putini si fara a avea parte de plimbari si protocoale peste protocoale.Sa dea Dumnezeu ca toti sa aveti oportunitatea sa fiti manageri la Steaua.Sa vedeti ce munca depuneti pentru bani frumosi si faima.MM a lucrat pentru el ,a luat bani de la Steaua pentru familia lui.Daca ii pasa de Steaua ,nu l-ar fi lucrat pe Lacatus ,nu i-ar fi invatat pe jucatori sa spuna pas nationalei doar de dragul de a-si gadila el orgoliul cu Piturca. Asa ca mai moale cu marele stelist MM( Mincinosul Mincinosilor). Am avut mai multe contre cu cei care il aparau pe MM.Nu zic ca de la bun l-am contestat pe MM(chiar l-am simpatizat la inceput) dar am inceput sa am feelinguri legate de MM si de intentiile sale.De fapt suntem cu totii inconjurati de MM-ei in viata de zi cu zi.

Pentru mine MM ramane si va fi intotdeauna Paturica!

armanovici09.09.2007 08:47

@1on

Cernea nu inspira incredere coechipierilor, uiti cum il certa Ghionea pentru iesirile aiurea?

Iar in sezonul asta cat cat a jucat m-a disperat cu degajarile in afara terenului, nu stiu daca din 10 degajari reusea sa trimita mai mult de 3 mingi care sa nu iasa in aut.Joc de picior execrabil, iese de multe ori prea tarziu pentru a degaja, iar fundasii nu prea au incredere in el, daca ai ocazia vezi cateva din meciurile facute de Cernea in retur si o sa iti dai seama de asta.Cornel este un portar bun pentru divizia A dar nu indeajuns de bun ca sa fie la Steaua. Meciul de pe Bernabeu a fost exceptia care intareste regula, completat cu un dram de noroc.

@endorama: personal nu il voi ataca pe Zenga cum am facut-o cu MM pe motiv ca este mai diplomat, mai simtit, mai civilizat. Evident ca m-a deranjat mutarea la Dinamo si a scazut aprecierea mea fata de el din acest motiv pentru ca a declarat ca in Romania numai la Steaua ar reveni. Dar asta nu inseamna ca il voi dispretui vreodata si stii din ce motiv? Niciodata nu a atacat Steaua desi putea sa o faca pentru a plati polite lui Gigi. Nu e bolnav precum MM si sper ca nu se va imbolnavi niciodata. Iar succes nu pot sa ii urez si nici nu o sa ma bucur daca va avea. Sper sa dea chix si sa plece cu coada intre picioare din groapa...de ce? Pentru ca antreneaza Dinamo, ce dracu.

Am avut o discutie cu un coleg de lucru fan inrait Liverpool, posesor de abonament si l-am intrebat daca ar vedea vreodata un antrenor de la rivalele de moarte la Liverpool...Mi-a raspuns ca nici intr-un milion de ani...Conducerea nu ar accepta asta din respect fata de suporteri.

@Stukha_steaua

Hai sa luam jucatorii care au facut performante mari la Steaua in ultimele 5 sezoane.

Portari-portarii de valoare nu au fost adusi de MM(Tudor sau Hamutovschi) ci din contra, au plecat sub domnia lui MM...Carlos,Andrey, Cernea-nu sunt de nivelul Stelei.

Fundasi-Ogararu-MM nu are merit, Radoi-Piturca, Goian-ciobanul, Ghionea-mai mult sau mai putin MM, din cate stiu era jucatorul Stelei inainte de a veni MM la noi(poate ma insel) dar are MM un merit ca l-a readus dupa ce a fost bolnav de hepatita si jucase relativ putin de la Otelul.

Petre Marin-Piturca, Nesu-junior. Saban-MM l-a adus. Gigel Coman-Oli

Mijlocasi- Nicolita-MM, Paraschiv-junior,Lovin-ciobanul, Ov Petre-Olaroiu si ciobanul, D. Munteanu- sincer nu stiu exact cine l-a adus, cine a mediat pentru venirea lui la fel cum nu stiu cine a fost vinovat de ne-am descotorosit de el, Florentin Dumitru-Piturca, Bostina-MM,Cristocea-Ciobanul, retin perfect cum s-a inteles el cu bosanceanu cand Vasilica se antrena prin parcuri.Elton-MM

Atacanti

Cristea-Ciobanul, V.Badea-Olaroiu si ciobanul, V.Iacob-MM, Thereau-Oli si MM(parca si Gabi Popescu are ceva vina aici dar cert e ca Oli a zis ca l-a luat dupa ce l-a urmarit pe camus, Neaga- Piturca, Ciocoiu-?,Oprita-Piturca

Si acum explicati-mi si mie care este contributia COLOSALA(vorba lui mironica :) ) a lui MM prin aducerea de jucatori?????

Ca eu tot nu o vad!

AndreyCor09.09.2007 09:10

MM sau Meme cum vreti sa-i spuneti isi merita acest articol,el n-ea atacat primul, cand te iei de jucatorii Stelei, te iei de Steaua.....pana la urma MM e un circar ieftin.

Sunt curios daca in retur va veni in Ghencea!

RedStar09.09.2007 10:38

Ai idee ce inseamna managementul unui club de fotbal? Crezi ca totul se reduce la transferuri?

MM a stabilit o directie a clubului, a incercat sa impuna niste standarde de calitate, a incercat sa ii creeze o imagine.

Pana atunci era un haos la club, nu era stabilita o identitate, clubul traia numai din amintiri.

MM a ridicat media de inaltime a echipei, a adus antrenori tineri scoliti in afara, cu o alta mentalitate, a creat un magazin mobil, a scris Steaua pe stadion, a stat aproape de jucatori si le-a rezolvat problemele, a iesit in fata cand Steaua era atacata.

MM a schimbat mentalitatea fotbalului romanesc, pana la el nu exista nici macar o idee de manager de club in Romania.

Spui ca ataca Steaua. Foarte bine, asta e rolul lui la Urziceni. Vrea performanta acolo si se lupta pentru noul lui club sa o realizeze.

La ce brambureala e la club acum, nu mai stii cine si pentru ce raspunde, e foarte bine ca se bucura. Ca sa ne invatam minte odata ce inseamna sa ai oameni care fac totul pentru o echipa si la sfarsit primesc doar un scuipat.

Hai ca vedem unde ajunge Steaua cu Gigi, Adi si Turnichet cu bani mult mai multi decat a avut MM.

1on09.09.2007 13:19

Continui sã-i iau apãrarea lui Cernea. Nu spun cã este un superportar, dar, repet, este incorect din partea ta sã-l bagi la un loc cu cei 2 bufoni vorbitori de portughezã.

alexmk1709.09.2007 14:19

Eu v-am spus de mult de "DEMNITATEA" lui Michele! Ce demnitate poate avea daca nu-i da terenul analfabetului?????

Raspuns pentru Michele: DEMNITATE Mihai "Meme" Stoica = 0(ZERO, NULL, NADA,NIMIC, CANCI)

Nu are demnitate si a demonstrat cat de JEG este! Ca si Gabi Safta, alt pseudo-stelist, care da in Steaua si toti cei de acolo, demonstrand ca este doar un LINGAU de "behind" de Michele! Apropo, pentru cine nu stie! Gabi Safta insinueaza ca Gheorghe Hagi a fost un fotbalist de nivelul lui Baciu sau Lovin, chiar daca nu o spune pe fata! Este portavocea lui Meme si face EXACT ce face Meme! Da in Steaua in draci! Dar el e stelist, nu??? Si a fost stelist si la Steaua lui Meme!

Oricum sunt tare curios cine in BIPUUUUUU Ma-sii e Michele asta, de ne vorbeste de Steaua lui?????

Cat de ipocrit sa fii cand dupa ce POCNESTI IN FATA UN "NEMERNIC DIN TRIBUNA,MEREU INJURATOR DE Dica", iar apoi te duci in patru labe la Analfabetul pe care-l dominai si-i cei sa rezolve treaba, iar ala te scoate din RAHAT (ul care esti)?????

Michele a demonstrat cat de nemernic e si se pare ca si-a tras zeci sau sute de mii de dolari din transferuri de brazilieni! Deci dupa ce furi, vii apoi si vorbesti de demnitate! Bravo, Michele!

Deci in concluzie:

-teren donat de analfabet, DEMNITATE Meme = 0, pentru ca nu-i da terenul inapoi degeaba!

- a spus ca e stelist si da in Steaua peste tot, acuzand-o chiar ca fura Voluntariul cu arbitrii, castiga pe blat si face numai nemernicii ( "Cu Steaua nu avem nici o sansa daca se baga stiti voi cine!" , pentru ziaristi)

- a demonstrat CARACTER ca si un alt "Stelist care nu va antrena in tara decat la Steaua": CARACTER = 0!

- in cazul unor investigatii financiare se va demonstra ca Andrey nu a coastat 300 de mii de dolari ci 1.200.000 pe care Analfabetul nu a vrut sa-i mai plateasca unor off-shoruri la care mai mult ca sigur ca Meme-ul avea procent intre 10-20%! Plus 10-20% la transferul lui Elton!

- a spus ca a fost platit foarte prost la Steaua "La Steaua muream de foame"! Adica la clubul pe care-l iubea el spune ca nu era platit! Deci era doar un mercenar care facea pentru bani serviciul, fara sa puna suflet! Ce ipocrizie!

Plus multe lucruri in care se contrazice singur!

CARACTERIZARE:

Mihai "Meme" "Michele" Stoica,

Descriere 100% acuratete:

-Mincinos, Hot, Fara demnitate, Ipocrit notoriu, Nemernic, NU TINE CU Steaua!

Pentru cei care au alta parere le spun sa deschida ochii! Sa nu se lase manipulati!

Daca unul da in familia ta, te injura, dupa ce a mancat la masa cu tine si spune ca e familie, mai merita crezut???

Daca e stelist de ce taraste Steaua in noroi si ataca pe absolut toti cei care sunt in conducere??? El si acolitii lui, gen Gabi Safta!

El a facut ce a facut la Steaua pentru ca a fost platit, cu putini bani asa cum pretinde! Nu ne-a facut noua un favor si a stat gratis si a muncit pe degeaba!

Eu va intreb pe voi: Pe noi ne plateste cineva sa tinem cu Steaua??? Sa cumparam bilete, tricouri, embleme, orice???! Sa tremuram de emotii cand joaca Steaua, crezand in idealul nostru???

Nu va lasati prostiti de un noname care s-ar fi bucurat daca Steaua asta care nu e a lui, nu s-ar fi calificat in Champions League! Va spun sigur ca nu-si doreste sa-i fie egalate sau depasite performantele, ca sa ne scoata ochii dupa aia despre cum era Steaua Lui si ce facea Steaua Lui!

Si daca nu ma credeti acum, o sa vedeti in iarna cand nu stiu daca vom ajunge in primavara! Atunci sa-l vedeti pe Meme Stoica dezlantuit, dand lectii tuturor stelistilor! SI ATUNCI VETI REGRETA CA ATI CREZUT INTR-UN ASTFEL DE IMPOSTOR!

armanovici09.09.2007 14:38

@redstar

Usor,usor cu cultul personalitatii...au trecut 18 ani de atunci si inca mai simti nevoia... te compatimesc...EU iubesc Steaua in primul rand, si nu voi face niciodata dintr-un presedinte un idol!

Am cam tot atat habar despre managementul unui club cam cat ai tu,

I-am recunoscut lui MM meritele si aici este vorba de nuanta...Eu sunt de parere ca magariile pe care le-a facut au fost mai nocive si distructive decat faptele bune facute de el.

PAREREA MEA...contrazi-ma!

Multe din realizarile sale, gen scris Steaua pe stadion, magazin mobil, prietenii cu jucatorii, ar fi fost facute si daca era Ion Frunza manager la echipa, atata timp cat ar fi avut studii de specialitate...Pana si Dinamo sta mult mai bine la marketing ca si noi.

Talie la jucatori? Scuza-ma dar nu a fost numai ideea lui si inclin sa cred ca ciobanu a dictat asta.

Iar despre cum isi face el meseria, nu ti-e rusine sa admiti ca procedeaza bine atacand Steaua?

Ce favoruri ii face Unirii atacand Steaua si jucatorii ei? Am impresia ca esti fan Meme si nu Steaua!

ThereauRistul09.09.2007 15:59

@armanovici nu cred ca redstar e mai mult fan MM decat Steaua cum spui tu. incearca sa fie realist...stii la inceput am crezut altceva dar sincer esti genul de om cu care se poate vorbi si care lasa si pe altii sa aiba un punct de vedere...nici eu nu sunt fan MM mai mult decat tu sau altii,dar trebuie sa fim realisti..tu consideri ca MM e altul acum...iti dau dreptate e altul,e presedintele unirii Urziceni nu al Stelei...am pretentia ca tu nu ai mintea lui Fane dediu bodyguradul lui Jiji sa crezi ca MM a aratat degetul din mijloc...gesturile sale au fost clare,asa fac si fotbalisti atunci cand "isi lovesc" fosta echipa ...merite???e adevarat nu poti vorbi de merite doar in ceea ce priveste transferurile ...(apropos din cate sjtiu eu si Petre Marin tot de MM e adus)..uitam ca tabela asta de marcaj e "opera"MM Stoica,sau muzeul la care nimeni nu s-a mai obosit sa contribuie acum e tot ideea lui?? dar e bine ca ne-a linistit nea Vali Argaseala cu sistemul lui de ticketing....cred si sper sa nu ma insel si autocarul nostru "de senzatie" e tot de pe vremea managerului general MM,comandat....ma rog...raman la ideea ca avem destule pe cap, nu MM e prioritar...am puterea sa-ti inteleg opinia,dar nu sunt de acord cu injuriile la adresa unui om care a facut ceva pentru Steaua,la fel cum cred ca cei care isi doresc sa-l huiduie la stadion la meciul retur ar fi preferabil sa-l ignore...ar fi mai civilizat

armanovici09.09.2007 16:32

Nu am zis ca a arata degetul din mijloc, nici vorba, nici nu am crezut asta.

Gestul a fost sfidator si enervant deopotriva, el o ia ca un razboi personal cu Gigi de parca divinitatea ar interveni pentru a regla disputele celor doi dementi.

Golul acela a venit ca pedeapsa pentru norocul pe care l-am avut in meciurile precedente si nicidecum ca revansa divina pentru Meme.

Roata se invarte, sunt convins de asta.

Tabela?...Hai sa fim seriosi, UEFA cere la meciurile UCL sa avem tabela, am avut una inchiriata, probabil ca ciobanul s-a gandit la asta sau MM i-o fi sugerat sa cumpere una ca iese mai ieftin decat sa o inchirieze pe termen lung... Autocarul? Hai sa fim seriosi, orice manager cu studii de specialitate, odata venit la Steaua ar fi facut lucrurile pe care le-a facut MM, sa folosesc un termen popular, multe din ele era la "mintea cocosului"...Tabela, autocar hai sa zicem, magazin mobil(care fie vorba intre noi era administrat deplorabil, acum 1 an jumate am fost sa imi cumpar produse de la Stadion si vanzatorii erau cu magazinul aproape gol si nedornici sa vanda, asta cu o zi inainte de meci de cupa europeana, mi-au recomandat sa ma intorc ziua urmatoare) nu sunt realizari geniale, nu sunt realizari care ar necesita o inteligenta sclipitoare pentru a fi realizate...UN profesionist face asta si el a fost pe alocuri profesionist...nu in totalitate, gafele si greselile vin in sprijinul afirmatiilor mele.

Eu m-am axat mai mult in acest articol pe gesturile facute de MM.

Am respectat parerile fiecaruia si am incercat sa raspund fiecarui utilizator care nu m-a jignit!

«123»