Salut, Soldatino.
Am citit articolul tau, scrisoarea pe care a trimis-o acel vizitator lui WZ, raspunsurile catorva suporteri stelisti si mi-am adus aminte si de acei fani ai Stelei care s-au dus pana si la nunta lui WZ sa-i ureze de bine si, trebuie sa-ti spun ca imi pare sincer rau pentru voi. Din momentul in care am aflat vestea ca WZ va ajunge la Dinamo m-am gandit ca veti fi foarte multi oameni tristi si m-am felicitat ca eu, unul, nu l-am agreat niciodata pe acest om. Mie, unuia, nu imi placea deloc cum juca Steaua, 0-0, 1-0 tot timpul, cred ca era posibil sa si piarda acel titlu si singurul lucru pe care il apreciam la el era, intr-adevar, felul in care PAREA ca iubeste Steaua.
Pe de alta parte, ma bucur foarte tare ca si tu esti unul dintre cei pentru care iubirea pentru clubul asta al nostru e mai importanta decat rezultatele si il apreciezi si tu pe adevaratul nostru Rege, chiar daca, toti suntem de acord, jocul nu e chiar cel pe care il asteptam. Mai afirm o data ca sunt gata sa ies pe locul 4 si sa fiu reprezentat de un om care refuza sa antreneze echipe spurcate pentru simplul fapt ca ESTE STELIST. Il iubesc pe acest Gica Hagi cu fiecare noua tradare a culorilor pe care o vad in fotbal. Cand spun asta, ma refer si la tradarile inverse, de gen Badoi sau Rada la Steaua, asta ca sa nu ma credeti ipocrit. Ce nu inteleg eu la acesti ...oameni este faptul ca declara niste lucruri pe care nu ii obliga nimeni sa le declare. Oameni ca Mutu, Ganea, Daniel Rednic, Danciulescu, Denis Serban si altii sunt zero pentru mine, tocmai pentru ca, la un moment dat dadeau declaratii de genul "daca nu joc la Steaua ma duc sa alerg prin parcuri pana ma lasa". In schimb, apreciez foarte mult exemplarele Bratu ( care a vorbit tot timpul foarte neutru si politicos despre toate cluburile, deci nu il pot acuza, omul e chiar profesionist fara a fi fals ) si respectiv Daniel Niculae ( care a spus ca nu va veni niciodata la Steaua si cand a fost ofertat chiar a refuzat ) . Pe astia ii respect!!!
Inca un lucru... pe site-ul cateilor am observat o adversitate enorma fata de venirea lui WZ si, posibil , a lui Bostina, ceea ce m-a facut sa ma gandesc la faptul ca atunci cand eu sau Greco spuneam ca ii vom fi tot timpul ostili lui Rada sau lui Badoi, lumea de pe site-ul nostru ma cam lua la injuraturi ca nu tin cu echipa...ma scuzati ca va spun, dar cred ca atitudinea corecta este aceea a cateilor.
PS: Nu ma injurati, ca nu ati fi fair play. Daca ii iubiti pe Rada, Badoi si altii ca ei, trebuie sa ma acceptati si pe mine pentru ca si eu, ca si ei ( desi eu cred ca mult mai mult decat ei ) iubesc acelasi club ca voi, deci va rog sa fiti ponderati, da? 
O zi buna!
Persoanele pe care le admiri si din care iti creezi idoli nu le detii...nu e drept nici sa ii ridici la un rang sub presiunea caruia ii obligi sa adopte un anumit comportament...
Zenga a fost la Steaua, a facut o treaba buna si a ramas cu o amintire placuta pe care nicio alta experienta la rivale nu o va sterge. Nu vad ce drept avem sa il monopolizam cu o adulatie si un fanatism atat de primitiv si egoist si sa il blagoslovim etern stelist si sa il pazim cu atata indarjire...faptul ca el a zis ca iubeste Steaua si ca e singura la care ar antrena in Romania este o situatie tipica dintr-o relatie ,,amoroasa`` cu nabadai...se jura ,,dragoste si loialitate`` vesnica...cu voluptatea dureroasa pe care ti-o da ideea ca ti-ai putea trada ,,iubirea``...
Stima, admiratia, dragostea inseamna si eliberare si faptul ca nu il transformi pe celalalt intr-un obiect al propriului cult/pasiuni...
Zenga si nici un altul nu e obligat sa isi sacrifice sangele pe vreun altar ros-albastru...O astfel de stea ar fi o gaura neagra ce inghite hulpav intr-un vertij mistuitor tot ce a avut si care incearca sa ii scape...
Foarte frumos articolul tau.
O intrebare iti voi pune totusi...pentru ca ai facut analogia cu iubirea cu nabadai...daca iubita ta ar hotari sa intre intr-o relatie cu cel mai mare dusman al tau, stiind ca tu il detesti si ca el te detesta pe tine, inteleg ca nu te-ar durea deloc, nu?
Am pus intrebarea pentru colegii nostri stelisti care sufera acum, pentru ca eu nu dau doi bani pe WZ si pe faptul ca el a ales sa antreneze cateii aia infecti.
Altfel, mai tin o data sa te felicit pentru felul in care gandesti...m-ati impresionat intotdeauna voi, cei care de dragul celei pe care o iubiti, sunteti gata sa o duceti voi insiva la altul ( mai ales daca acel altul e dusmanul tau cel mai mare ), doar ca sa fie ea fericita. Asta da dragoste!
Mie mi-e rusine de mine cand va vad pe voi, pentru ca eu cred si in sentimente ca ura sanatoasa!!! 
Forta Steaua!!! Forta Hagi!!!