FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Moartea unui idol

«123»
vasilestelistul06.09.2007 11:31

adio Walter pentru mine acuma nu mai insemni nik decat ca esti un mare tradator.toata lumea ii stelista pana primeste o oferta gen Oprita,c. Munteanu,Danciulescu si acuma Walter Zenga.ne-ai dezamagit ff tare pe totzi stelisti

cu Steaua pana la moarte!!!!!!!

Bisquit06.09.2007 11:48

Din pacate nu am mai scris de mult timp pe forumul acestui site. Toata tavatura asta cu venirea italianului Zenga pe banca celor de la Dinamo ma provoaca la un scurt replay.

1. Trebuie sa recunoastem ca Walter e un bun antrenor, si-a facut destul de bine treaba la noi si trebuie sa-i fim recunoscatori. Si nu in ultimul rand am fost destul de recunoscatori acestui om..pe care-l credeam un domn, chiar l-am considerat prea repede unul dintre noi. El nu are nici o vina ca ne-a intrat noua la inima...NE-A FRAIERIT. NOI SUNTEM FRAIERII... ASTA E!!!

2. Venirea lui la Dinamo nu poate fi decat un lucru bun pentru cateii rosii si cred ca pentru el o noua provocare. Care ar fi acesta provocare ??..!!.. Castigarea campionatului, calificarea in CL, etc.. toate astea in detrimentul Stelei. Mai pe direct... Se bate cu noi pentru acelasi obiectiv, E DUSMANUL NOSTRU!! Treaba cu profesionalismul cade...

"Walter ai fost de-al nostru si-ti multumim

Acum esti dinamovist si te uram!!"

Azazello06.09.2007 11:54

Off-topic:

Nu am vazut nicio referire pe site despre revenirea lui Vali Badea la antrenamentele Stelei.

Bine ai revenit Vali si sper sa dai mai multa consistenta de acum, atacului !

Stukha_steaua06.09.2007 11:58

@Razboinicule bisquit....

calmeaza-te...si explica-mi te rog cum cade aia cu profesionalismu???ca did tot ce ai spus u ai cam demonstrat ca este un profesionist......

de Protasov ce parere ai?? asa ca o intrebare?

Bisquit06.09.2007 12:57

Eu sunt o fire destul de calma..si nu e cazul sa fiu razboinic pentru atat lucru. In razboi sunt intotdeauna victime si nu e cazul meu...insa...sa revenim...

Poate nu m-am exprimat corect...e adevarat. Ma refeream la profesionalismul acestui antrenor urmarindui acestuia cariera si felul in care i-si desfasura activitatea la echipele carora le-a fost antrenor. Am zis ca "treaba cu profesionalismul cade" avand in vedere ca nu odata el si-a declarat dragostea pentru Steaua. Nu l-a obligat nimeni sa faca acest lucru.

Deci... o fi profesionist in ceea ce face dar tot un impostor e...

Sper ca m-ai inteles...

Pe Protasov il plang multi si acum. Eu nu uit ratarea calificarii in CL, infrangerea cu Dinamo si faptul ca ne-a lasat balta pentru niste bani in plus. Pe de alta parte e adevarat ca Steaua juca un joc apropiat de ceea ce ne dorim toti si ca am facut treaba buna cu el pe banca, atentie.., in UEFA.

Daca ar fi sa compar..mi-a placut mai mult de Zenga.

BAFTA!!

Crangasi_boy06.09.2007 13:54

Am fost profund dezamagit cand am aflat ca Walter Zenga a ales sa antreneze......Dinamo....Zenga era considerat un mare stelist, cel care a dus Steaua in primavara europeana.........poate daca nu ar fi declarat ca va antrena doar Steaua in Romania nu as mai fi fost asa dezamagit...

Off-topic: Hagi. UN mare stelist. UN fotbalist MAGNIFIC. un antrenor mediocru. la inceput am fost de partea lui si am gasit scuze foarte multe. dar dupa atatea meciuri pot spune ca NU'MI PLACE Steaua lui Hagi. nu'mi place...mi se pare ca e mai urata ca Steaua lui Oli. oare cand acest om, Becali, isi va da seama ca la Steaua trebuie sa antreneze un antrenor cu stil ofensiv. Personal cred ca Dan Petrescu ar fi o solutie foarte buna. Sau Dorinel Munteanu. Sau Grigoras. Sau Bergodi. Solutii ar fi....... Vreau sa vad Steaua jucand spectaculos iar, ca pe vremea lui Protasov sau pe vremea lui Adi Ilie (mijlocu anilor '90)...salutari

greenyes06.09.2007 14:03
adio Walter pentru mine acuma nu mai insemni nik decat ca esti un mare tradator.toata lumea ii stelista pana primeste o oferta gen Oprita,c. Munteanu,Danciulescu si acuma Walter Zenga.ne-ai dezamagit ff tare pe totzi stelisti

cu Steaua pana la moarte!!!!!!!

Danciu a fost aruncat ca o masea stricata doar pentru ca era unul dintre jucatorii cu personalitate, imdeiat dupa instalarea primului gropar impreuna cu Danciu au fost fugariti toti jucatorii care alacatuiau lotul Stelei, inclusiv simbolul Lacatus. Catalin Munteanu, nu i a impiedicat nimeni sa l transfere la noi. Referitor la Oprita, vorba proverbului, daca tacea filosof ramanea dar asa a schiolalait si s a umplut de penibil, ca si Zenga de altfel.

greenyes06.09.2007 14:08
Pe Protasov il plang multi si acum. Eu nu uit ratarea calificarii in CL, infrangerea cu Dinamo si faptul ca ne-a lasat balta pentru niste bani in plus. Pe de alta parte e adevarat ca Steaua juca un joc apropiat de ceea ce ne dorim toti si ca am facut treaba buna cu el pe banca, atentie.., in UEFA.

Si Protasov si Zenga au fost izgoniti de "yo". Un om cu caracter puternic nu are cum sa accepte tot ce face atotstiitorul. Exceptie de la regula sunt adevaratii stelisti, ex lui Hagi care a continuat dupa improscarea venita din partea lui "yo" doar datorita sentimentelor lui fata de Steaua.

swamp06.09.2007 14:19

Of Doamne.......!! Pana cand , pana cand vom fi toleranti cu ciobanul incult si indolent ?? Pana cand va terfeli numele ECHIPEI NOASTRE IUBITE ??? Pana cand spiritul josnic si mercantil al acestui parvenit va face lacrimile si furia sa fiarba in noi ?? Cand ne vom trezi ?? Pana cand va rade el de durerea noastra din inimile ros-albastre ?? Pana cand vor fi numai vorbe si fapte nu ? Echipa nu joaca nimic nu din cauze de antrenori , ci pentru ca atmosfera in club este una de tiranie, de despotism , de dictatura . TOti cei de acolo traiesc cu spectrul caderii in dizgratia jegosului oier , joaca cu teama din aceasta cauza , din cauza sifonariilor din cadrul echipei , toti incearca sa Para ca sunt alautri de el cumva , sa nu greseasca pentru a nu fi inlaturati si murdariti , plus goana asta dupa banii nemernicului. Aceste lucruri au ucis spiritul stelist , a facut din ei toti niste interiorizati , multi au devenit mercenari ( nu va faceti iluzii ) . Am mai spus-o : " pestele de la cap se impute " .

Din pacate, cei care sufera cel mai mult suntem doar noi . Si pana in 1989 doar am sperat la o minune . A venit, va veni si acum , dar cine stie cand , si cu ce pret ??

ultramoro06.09.2007 15:05

o veste terifianta mi-a naucit sufletul......nu pot sa cred ce a facut......a fost un idol pentru un intreg popor ros-albastru......un stelist adevatRAT....ne-ai adus aminte ce inseamna performanta.....am trait alaturi de tine o multime de succese.....ne-am bucurat impreuna.....cum ai putut sa faci asa cevaaaa?????????....nu inteleg CUM....adica vrei sa spui ca nu mai esti stelist acum????......vrei sa spui ca ai uitat tot??????......sau vrei sa spui ca esti profesionist???..si ca nu puteai refuza o echipa "mare"........Walter te iubeau milioane de stelisti.....Walter tu ne-ai mintit??????....TIE CHIAR NU iti PASA?????....cum poti sa dormi noaptea linistit?......cum poti sa mergi pe strada linistit?......cum poti sa antrenezi o astfel de echipa?.......cum o sa poti sa revii in Ghencea astfel?....cum o sa pot sa nu reactionez in niciun fel la prezenta ta???.......cum poti sa te suporti asa??.....ne-ai calcat in picioare?....cum ****** ***** nu iti pasa?.....cum poti sa treci impasibil pe langa un suflet rosu-albastru si sa il ignori???....am tinut la tine ...m-ai facut sa plang de fericire.....mi-am dat seama acum ca nu esti decat un mare jeg.....tu doar te-ai folosit de Steaua.....te-am strigat un intreg stadion de atatea ori.....acum nerusinat nici macar nu ai curajul sa ne vorbesti.....un mare mincinos.....pe cat am tinut la tine....atat de mult o sa te urasc......Walter!...VA FAN CULO!!!!

Renunta la limbajul gen MiRC. Daca acest mesaj ii este adresat lui Walter, cum crezi ca o sa inteleaga un italian ceea ce noi, romanii, distingem cu greu?

adriSteaua06.09.2007 15:17
Balada lu' Walter Galantu'

si-am zis foaie verde rosu-albastru
o venit un cal maiastru
taman de la Milan
si a stat aproape un an

si a mai zis cu dor si jale
ca doar Steaua vede-n cale
si ca e indragostit
de tot ce Ghencea-o zamislit

dar, amu vreo zi-doua
si-a tras adresa noua
pe la javre, prin cotet
s-o dus galantu' iubaret

si cu surle si tromboane
s-a pitit dupa butoane
alea multe, cu ravasi
pentru domnii fluierasi

waltere, mestere
boierule, antrenorule…
tine minte acilisha
numa una e Steaua!
olfgob06.09.2007 15:57

In Romania sunt inundatii,:in Romania se moare de foame;in Romania se arunca nou-nascuti la gunoi;in Romania se moare din accidente stupide de munca;in Romania sintem furati de o gasca de smecheri din parlament\guvern\primarii,etc;in Romania doctorii te lasa sa mori daca nu dai spaga;mai continui??Si poporul Stelist plinge pe forum ca vezi-doamne TRAGEDIE NATIONALA Zenga a semnat cu Dinamo.Sa fie sanatos.Ce,dak echipa mergea bine,avea si rezultate si joc pasa cuiva de treba asta?Get real,people!!!!!!!!Va agatati de Zenga pentru simplul fapt ca treburile nu merg bine acum la STEAUASa fim seriosiVai de mine lamentari despre MARELE STELIST Zenga

Pe Lacatus nu l-ati plinge asa...Si ca veni vorba, oare cine i-a dat voie pentru prima oara oierului sa se bage in treburile tehnico-tactice ale echipei?Andrei Cristea va spune ceva?

DoKiA06.09.2007 19:10

Persoanele pe care le admiri si din care iti creezi idoli nu le detii...nu e drept nici sa ii ridici la un rang sub presiunea caruia ii obligi sa adopte un anumit comportament...

Zenga a fost la Steaua, a facut o treaba buna si a ramas cu o amintire placuta pe care nicio alta experienta la rivale nu o va sterge. Nu vad ce drept avem sa il monopolizam cu o adulatie si un fanatism atat de primitiv si egoist si sa il blagoslovim etern stelist si sa il pazim cu atata indarjire...faptul ca el a zis ca iubeste Steaua si ca e singura la care ar antrena in Romania este o situatie tipica dintr-o relatie ,,amoroasa`` cu nabadai...se jura ,,dragoste si loialitate`` vesnica...cu voluptatea dureroasa pe care ti-o da ideea ca ti-ai putea trada ,,iubirea``...

Stima, admiratia, dragostea inseamna si eliberare si faptul ca nu il transformi pe celalalt intr-un obiect al propriului cult/pasiuni...

Zenga si nici un altul nu e obligat sa isi sacrifice sangele pe vreun altar ros-albastru...O astfel de stea ar fi o gaura neagra ce inghite hulpav intr-un vertij mistuitor tot ce a avut si care incearca sa ii scape...

sanbk200206.09.2007 19:58

Salut, Soldatino.

Am citit articolul tau, scrisoarea pe care a trimis-o acel vizitator lui WZ, raspunsurile catorva suporteri stelisti si mi-am adus aminte si de acei fani ai Stelei care s-au dus pana si la nunta lui WZ sa-i ureze de bine si, trebuie sa-ti spun ca imi pare sincer rau pentru voi. Din momentul in care am aflat vestea ca WZ va ajunge la Dinamo m-am gandit ca veti fi foarte multi oameni tristi si m-am felicitat ca eu, unul, nu l-am agreat niciodata pe acest om. Mie, unuia, nu imi placea deloc cum juca Steaua, 0-0, 1-0 tot timpul, cred ca era posibil sa si piarda acel titlu si singurul lucru pe care il apreciam la el era, intr-adevar, felul in care PAREA ca iubeste Steaua.

Pe de alta parte, ma bucur foarte tare ca si tu esti unul dintre cei pentru care iubirea pentru clubul asta al nostru e mai importanta decat rezultatele si il apreciezi si tu pe adevaratul nostru Rege, chiar daca, toti suntem de acord, jocul nu e chiar cel pe care il asteptam. Mai afirm o data ca sunt gata sa ies pe locul 4 si sa fiu reprezentat de un om care refuza sa antreneze echipe spurcate pentru simplul fapt ca ESTE STELIST. Il iubesc pe acest Gica Hagi cu fiecare noua tradare a culorilor pe care o vad in fotbal. Cand spun asta, ma refer si la tradarile inverse, de gen Badoi sau Rada la Steaua, asta ca sa nu ma credeti ipocrit. Ce nu inteleg eu la acesti ...oameni este faptul ca declara niste lucruri pe care nu ii obliga nimeni sa le declare. Oameni ca Mutu, Ganea, Daniel Rednic, Danciulescu, Denis Serban si altii sunt zero pentru mine, tocmai pentru ca, la un moment dat dadeau declaratii de genul "daca nu joc la Steaua ma duc sa alerg prin parcuri pana ma lasa". In schimb, apreciez foarte mult exemplarele Bratu ( care a vorbit tot timpul foarte neutru si politicos despre toate cluburile, deci nu il pot acuza, omul e chiar profesionist fara a fi fals ) si respectiv Daniel Niculae ( care a spus ca nu va veni niciodata la Steaua si cand a fost ofertat chiar a refuzat ) . Pe astia ii respect!!!

Inca un lucru... pe site-ul cateilor am observat o adversitate enorma fata de venirea lui WZ si, posibil , a lui Bostina, ceea ce m-a facut sa ma gandesc la faptul ca atunci cand eu sau Greco spuneam ca ii vom fi tot timpul ostili lui Rada sau lui Badoi, lumea de pe site-ul nostru ma cam lua la injuraturi ca nu tin cu echipa...ma scuzati ca va spun, dar cred ca atitudinea corecta este aceea a cateilor.

PS: Nu ma injurati, ca nu ati fi fair play. Daca ii iubiti pe Rada, Badoi si altii ca ei, trebuie sa ma acceptati si pe mine pentru ca si eu, ca si ei ( desi eu cred ca mult mai mult decat ei ) iubesc acelasi club ca voi, deci va rog sa fiti ponderati, da? :))

O zi buna!

Persoanele pe care le admiri si din care iti creezi idoli nu le detii...nu e drept nici sa ii ridici la un rang sub presiunea caruia ii obligi sa adopte un anumit comportament...

Zenga a fost la Steaua, a facut o treaba buna si a ramas cu o amintire placuta pe care nicio alta experienta la rivale nu o va sterge. Nu vad ce drept avem sa il monopolizam cu o adulatie si un fanatism atat de primitiv si egoist si sa il blagoslovim etern stelist si sa il pazim cu atata indarjire...faptul ca el a zis ca iubeste Steaua si ca e singura la care ar antrena in Romania este o situatie tipica dintr-o relatie ,,amoroasa`` cu nabadai...se jura ,,dragoste si loialitate`` vesnica...cu voluptatea dureroasa pe care ti-o da ideea ca ti-ai putea trada ,,iubirea``...

Stima, admiratia, dragostea inseamna si eliberare si faptul ca nu il transformi pe celalalt intr-un obiect al propriului cult/pasiuni...

Zenga si nici un altul nu e obligat sa isi sacrifice sangele pe vreun altar ros-albastru...O astfel de stea ar fi o gaura neagra ce inghite hulpav intr-un vertij mistuitor tot ce a avut si care incearca sa ii scape...

Foarte frumos articolul tau.

O intrebare iti voi pune totusi...pentru ca ai facut analogia cu iubirea cu nabadai...daca iubita ta ar hotari sa intre intr-o relatie cu cel mai mare dusman al tau, stiind ca tu il detesti si ca el te detesta pe tine, inteleg ca nu te-ar durea deloc, nu?

Am pus intrebarea pentru colegii nostri stelisti care sufera acum, pentru ca eu nu dau doi bani pe WZ si pe faptul ca el a ales sa antreneze cateii aia infecti.

Altfel, mai tin o data sa te felicit pentru felul in care gandesti...m-ati impresionat intotdeauna voi, cei care de dragul celei pe care o iubiti, sunteti gata sa o duceti voi insiva la altul ( mai ales daca acel altul e dusmanul tau cel mai mare ), doar ca sa fie ea fericita. Asta da dragoste!

Mie mi-e rusine de mine cand va vad pe voi, pentru ca eu cred si in sentimente ca ura sanatoasa!!! :))

Forta Steaua!!! Forta Hagi!!!

pui de dac 11206.09.2007 20:11

nu-mi vine sa cred ca s-a dus Zenga la Dinamo..:(

Chiar ma contraziceam cu un prieten imediat cum s-a vehiculat numele lui pe lista cainilor, ii spuneam ca nu ne tradeaza pe noi Zenga. Desi nu a petrecut prea mult timp la Steaua , mai aveam putin si il alaturam lui Lacatus,Belodedici,Stoica si alti stelisti adevarati care nu ne-ar trada pentru nimic. M-am inselat amarnic. In orice caz nu ma astept la declaratii jignitoare la adresa noastra, e totusi prea stilat ca sa inceapa sa ne aduca injurii (dar de fapt nu mai sunt sigur de nimic la adresa lui).

Zenga nu stie in ce se baga la caini. la noi macar e un singur dobitoc (oieru sef), dar la Dinamo sunt mai multe capetenii 'luminate' (nici ei nu stiu exact cati actionari sunt) si fiecare trage pentru el. Eu personal ii urez pe aceasta cale dlui Zenga mult ghinion cu elfii si sa zboare dupa necalificarea in grupele UEFA forzateaua

G3sTaPo06.09.2007 20:17

Mercenar

vlad_cj06.09.2007 22:38

Nu mai pot de ras=)))=))) Frati stelisti, se apuca ciobanul de cantat!!!=))) parca-l vad:))) "Gigi de la Pipera" sau "JeeJee Project"

Voi cum credeti ca se va numi viitoarea sa formatie?!

Sa-l ajutam si sa'i dam cateva idei, mai facem si noi un pic de caterinca:)))

Stukha_steaua06.09.2007 22:40

BK-Lee FM

alex_Ra207.09.2007 01:31

M-am uitat miercuri seara la Fanatik Show si as vrea sa remarc doua lucruri in legatura cu venirea lui Zenga la rivali:

1. A avut oferte concrete de la Levante, Olympiacos si rivalii. El a ales varianta pe care o stim cu totii

2. A spus ca vine la echipa cu ''cei mai patimasi si frumosi suporteri din Romania'' (ma rog...eu zic ca trebuie sa ai probleme grave la cap sa zici asa despre 400 de oameni,dar e parerea lui...)

Ce pot sa mai zic...astep sa vad primirea de pe Ghenecea in derby

korynna07.09.2007 09:28

Aceasta primire ar trebui sa inceapa printr-un moment de reculegere...

benzina07.09.2007 18:16
Aceasta primire ar trebui sa inceapa printr-un moment de reculegere...

ca bine zici....

Cea_Mai_Dragutza_Stelista07.09.2007 18:57

Chiar nu pot sa cred ca Walter Zenga a semnat cu Dinamo..Cand am auzit la TV inainte sa se intample asta,eram sigura si puteam sa bag mana in foc ca el nu va face acest lucru.Macar daca nu-si declara "iubirea"lui sincera fata de suporteri si de echipa.Pentru mine acest om era un fel de idol,deoarece a contribuit semnificativ la victoriile Stelei.A stiut sa se prefaca destul de bine,si cred ca nu sunt singura care l-a crezut.Sper sa aiba parte de ceea ce merita,si de-abia astept meciul cu Dinamo.Pana atunci spre cl!Sper sa nu fiu dezamagita si de Rica Neaga,alta persoana importanta in sufletzelul meu de stelista!Pooop all! forzateaua

bulldenej3908.09.2007 08:10

Trist !

oop08.09.2007 08:47
M-am uitat miercuri seara la Fanatik Show si as vrea sa remarc doua lucruri in legatura cu venirea lui Zenga la rivali:

1. A avut oferte concrete de la Levante, Olympiacos si rivalii. El a ales varianta pe care o stim cu totii

Asta a spus Dinu si sunt convins ca cei din conducerea lui Dinamo ar face orice sa ii faca venirea mai usoara lui Zenga...suporterii dinamovisti poate nu sunt foarte impresionati de venirea italianului asa ca niste declaratii de complezenta,fara acoperire dealtfel nu strica niciodata...

2. A spus ca vine la echipa cu ''cei mai patimasi si frumosi suporteri din Romania'' (ma rog...eu zic ca trebuie sa ai probleme grave la cap sa zici asa despre 400 de oameni,dar e parerea lui...)

Din cate tin minte Ivanovici a zis asta,asa ca ridica serioase semne de intrebare...eu pur si simplu nu am timp sa il cred pe omul ala si nici nu cred ca trebuie sa justific de ce...

«123»