@vanfootbal
1. n-am scris ca 'Hagi i-a spus lui Bacali sa-l vanda pe Thereau'. am scris ce-au scris si cei din ziar: ca i-a spus ca 'poate sa-l lase ca are suficienti atacanti in lot'. e o diferenta, subtila intr-adevar, dar daca mai stai cateva zile si te gandesti, poate o percepi si tu.
2. sincer, n-am chef sa imi pierd vremea sa-ti caut articolul din gsp. daca vrei, cauta-l singur. dar iti dau totusi un hint: Thereau a fost lasat sa plece exact in ziua in care Hagi a fost instalat oficial la Steaua. de fapt, cronologia faptelor e urmatoarea:
vineri: Olaroiu antrenor, ca si in saptamanile precedente, Thereau poate sa plece doar pentru 2.9 milioane
sambata: Olaroiu pleaca la arabi, Hagi este anuntat ca noul antrenor
luni: Hagi este prezentat oficial, Thereau este lasat sa plece pe 2 milioane.
3. nu l-am atacat de la inceput pe Hagi. sincer, nu prea am avut incredere in el, dar am asteptat 4-5 meciuri oficiale pana am declarat aici ca nu cred ca mergem in directia buna cu Hagi. pe vremea aia ziceai ca nu stiu despre ce vorbesc. diferenta dintre mine si tine e ca eu pot sa-mi dau seama de lucrul asta si cand avem 5 victorii in 5 meciuri - tu trebuie neaparat sa vezi un gol marcat aiurea in minutul 92 de catre adversari ca sa poti sa realizezi acelasi lucru.
4. stai linistit ca gandesc mult si bine. e destul de probabil ca am realizat in viata mai mult decat oricine altcineva de pe site-ul asta.
4. whatever you say, I end this conversation now. e o pierdere totala de timp sa argumentez cu cineva de genul tau. cu tot respectul pentru site-ul asta, faptul ca stai toata ziua pe el, denota foarte multe despre cat de ratata trebuie sa-ti fie viata, cariera, etc.