FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu ochii larg inchisi

«123»
DexOne05.09.2007 14:51

Facand un pic abstractie de acest subiect dureros, adica de faptul ca antrenorul Hagi nu esti nici pe departe cat jucatorul Hagi..chiar daca pentru mine ramane un simbol de necontestat al Stelei..totusi.echipa are de suferit in prezent....dar sa revin...azi vizionam un clip cu Elton la noua sa echipa, si ma gandeam cate putea sa faca acum daca era la mijloc la Steaua..micutul Elton cred ca e un jucator care il putea ajuta pe Hagi mult..are creatie si ii face si pe ceilalti sa joace ca el...

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

Dulah05.09.2007 14:52
este uimitor cum din atatea meciuri doar un gol din actiune am inscris.Asta se datoreaza exclusiv lipsei unui coordonator. Uite aici Gica si ciobanule mijlocasul de care aveam noi nevoie si cum joaca el (e adevarat in arabia , dar nu vad un mijlocas de la noi care sa se compare cu el)

http://www.onlinesport.ro/stiri/multimedia...la-al-nassr.htm

Lasa ca nu e Elton la nivelul lui Lovin sau Ov... L-a vandut ciobanu pe Elton ca nu era potrivit in echipa in loc sa mai caute inca un mijlocas ca el ,acum am fi destramat multe aparari ...

Gigi isi bate joc si de echipa si de noi si de tot ce tine de Steaua,imi este asa scarba de ce se intampla incat parca nici nu ma mai intereseaza,iar gandul ca nu exista nici o solutie pentru Gigi ma enerveaza si mai rau . Un ciobat prost tot cioban prost ramane ,poate sa vina orice antrenor din Europa ca Jiji se pricepe mai bine ca el la fotbal... Sunt curios care va fi antrenorul ce va rezista macar 2 ani la Steaua

greenyes05.09.2007 15:25
Lasa ca nu e Elton la nivelul lui Lovin sau Ov... L-a vandut ciobanu pe Elton ca nu era potrivit in echipa in loc sa mai caute inca un mijlocas ca el ,acum am fi destramat multe aparari ...

Gigi isi bate joc si de echipa si de noi si de tot ce tine de Steaua,imi este asa scarba de ce se intampla incat parca nici nu ma mai intereseaza,iar gandul ca nu exista nici o solutie pentru Gigi ma enerveaza si mai rau . Un ciobat prost tot cioban prost ramane ,poate sa vina orice antrenor din Europa ca Jiji se pricepe mai bine ca el la fotbal... Sunt curios care va fi antrenorul ce va rezista macar 2 ani la Steaua

"yo" e adevarata problema a echipei pe langa altele minore.

Asa cum pe cel dinaintea lui l am lasat sa ne ingroape motivand ca trebuie sa si termine mandatul pentru a i fi analizata corect activitatea cel putin acelasi lucru trebuie sa i permitem si lui Hagi. Dar e dureros cand se fac afirmatii pelcand de la zvonuri si vorbe aruncate de unul sau altul.

Si eu sunt dezamagit de joc si mai ales de declaratiile lui Hagi, mai ales la cea privind lotul nostru "foarte valoros", plus ca a fost completat cu foarte mare incredere in spusele sale de Adria Ilie. Dar eu unul nu mi permit pentru ca e lipsit de logica sa afirmi ca Hagi nu are treaba cu antrenoratul avand in vedere conditiile in care a avut norocul sa lucreze, accidentati peste accidentati, echipa fara mijlocasi ofensivi si cel mai mare cunsocator al fotbalului de pe planeta care sa ti aleaga atacantii. Dar pentru faptul ca a decalrat ca nu are nevoie de oameni la mijlocul terenului nu prea are circumstante atenuante.

Dar asa cum la altii li s a pemis sa si duca la capat mandatul doar pentru ca ne era corect sa i analizezi la momentul respectiv cu atat mai mult trebuie lasat si Hagi sa si faca treaba.

PS Doi pumni de sare mi au fost aruncati pe rana deschisa, Zenga la caini si clipul cu Elton. Pe mana cui a putut ajunge spectrul ros albastru...."yoooooo"

st_194705.09.2007 16:59

articol coreeeeeeect

iov05.09.2007 18:31

ne-am *** pe noi prea repede...articolul este pripit, nasol ca a aparut.

killian200305.09.2007 20:26

@ Alex:citat "Cum este posibil ca echipa sa nu arate nici o idee clara de joc pe parcursul a 9 meciuri oficiale (4 in Liga si 5 in campionat), in care am marcat un singur gol din actiune?"

2 goluri din actiune:Neaga (retur Bate),Bicfalvi(Poli Iasi)

w3bmaster05.09.2007 20:59

Problema 50% e si ca Hagi vede intr-un fel jocu dar jucatorii care sa vada astfel jocu mai rar .....

Asta e greu greu fara jucatori de geniu

Timpu ne va da toate raspunsurile

vanfootball05.09.2007 21:06
"yo" e adevarata problema a echipei pe langa altele minore.

"Vreau sa il iau pe ala de la tine, pe ala bun.... Nu pe Mardare, pe ala de pe stanga... Buhaescu asa, sa mi-l dai pe Buhaescu... Sa mi-l dai, ca tu stii ca eu iau doar crema fotbalului romanesc", i-a spus Becali lui Porumboiu, dupa care discutia s-a incheiat.

:biggrin:

Romania (membra UE), septembrie 2007: negocieri intre Vaslui si unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Estul Europei.

endorama05.09.2007 22:21

@vanfootbal

1. n-am scris ca 'Hagi i-a spus lui Bacali sa-l vanda pe Thereau'. am scris ce-au scris si cei din ziar: ca i-a spus ca 'poate sa-l lase ca are suficienti atacanti in lot'. e o diferenta, subtila intr-adevar, dar daca mai stai cateva zile si te gandesti, poate o percepi si tu.

2. sincer, n-am chef sa imi pierd vremea sa-ti caut articolul din gsp. daca vrei, cauta-l singur. dar iti dau totusi un hint: Thereau a fost lasat sa plece exact in ziua in care Hagi a fost instalat oficial la Steaua. de fapt, cronologia faptelor e urmatoarea:

vineri: Olaroiu antrenor, ca si in saptamanile precedente, Thereau poate sa plece doar pentru 2.9 milioane

sambata: Olaroiu pleaca la arabi, Hagi este anuntat ca noul antrenor

luni: Hagi este prezentat oficial, Thereau este lasat sa plece pe 2 milioane.

3. nu l-am atacat de la inceput pe Hagi. sincer, nu prea am avut incredere in el, dar am asteptat 4-5 meciuri oficiale pana am declarat aici ca nu cred ca mergem in directia buna cu Hagi. pe vremea aia ziceai ca nu stiu despre ce vorbesc. diferenta dintre mine si tine e ca eu pot sa-mi dau seama de lucrul asta si cand avem 5 victorii in 5 meciuri - tu trebuie neaparat sa vezi un gol marcat aiurea in minutul 92 de catre adversari ca sa poti sa realizezi acelasi lucru.

4. stai linistit ca gandesc mult si bine. e destul de probabil ca am realizat in viata mai mult decat oricine altcineva de pe site-ul asta.

4. whatever you say, I end this conversation now. e o pierdere totala de timp sa argumentez cu cineva de genul tau. cu tot respectul pentru site-ul asta, faptul ca stai toata ziua pe el, denota foarte multe despre cat de ratata trebuie sa-ti fie viata, cariera, etc.

vanfootball05.09.2007 23:13

@endorama

1. Si de aia cerea un numar 9, ca are destui atacanti...

2. Pai tocmai, bre. Thereau a semnat cu Anderlecht in ziua in care a semnat Hagi pentru Steaua. Tu crezi ca un contract se semneaza asa, pe loc, fara negocieri, fara tatonari? La ora 14:00 spune Hagi "da-l pe Thereau" si la 15:00 a semnat in Belgia? Foarte simplista gandire. Steaua a negociat cu Anderlecht cateva zile (crezi ca s-a ajuns la 3 milioane de euro in cateva minute, aia s-au aruncat imediat cu banii astia, dupa tine?), Thereau a negociat contractul cu belgienii si, in cele din urma, a semnat. Trecerea lui Cyril la Anderlecht era decisa inainte de a veni Hagi la Steaua, doar negocierile si semnarea actelor a intarziat tranzactia pana in ziua venirii lui Hagi.

3. Doua meciuri ai asteptat. Inainte de meciul cu Farul ai spus ca Hagi e varza. Am spus, la inceputul campionatului, ca dupa meciul cu Unirea Urziceni (9-10 meciuri oficiale) o sa pot sa-mi dau cu parerea despre Hagi, nu mai devreme. Daca tu poti sa-ti faci o idee dupa numai 2 jocuri, atunci poate ar trebui sa te propunem manager general la Steaua, imediat ai zari cel mai bun antrenor, cei mai buni jucatori si tot ce trebuie. Eu te sustin, am lua Liga Campionilor cu tine la carma, serios!

4.1 Aici incepi sa semeni cu Gigi. Multa bafta in continuare!

4.2 Imi pare rau ca sunt atat de prezent. Asta e situatia, ce sa facem? Eu, Daffy, realizatorii articolelor, moderatorii si multi altii suntem doar niste ratati, pentru ca ne facem timp sa stam pe site. Succes in cariera! Daca tot esti atat de sus plasat, poate reusesti sa propui niste ajutoare substantiale pentru cei napastuiti, ca noi, macar un ajutor de somaj mai consistent. Multumesc anticipat!

endorama05.09.2007 23:36

@ vanfootball

1. a cerut mai tarziu cand si-a dat seama

2. Hagi era practic antrenor de doua zile. belgienii au venit la discutii in weekendul respectiv. in fine no, tu zici ca am mintit, eu iti zic ce-am citit in ziar atunci, daca nu ma crezi asta e.

3. am realizat si afirmat cu convingere pe aici pe site ca Hagi e zero undeva intre returul cu Zaglebie si meciul de la Bate. pana atunci imi exprimam doar nemultumirea pentru jocul prestat, dar inca mai speram ca se va imbunatati. chiar imi aduc aminte ca la meciul cu Iasiul am scris aici ca jocul s-a imbunatatit fata de meciul cu polonezii, dar nu suficient. uite, asta ziceam inaintea meciului cu Iasiul, care a fost intre cel ci polonezii si cel cu Bate:

"parerea mea e ca totul vine de la Hagi - sincer, eu incep sa imi pierd increderea in el. nu ca as fi avut-o vreodata cu adevarat, dar macar speram. daca dupa primele 3 meciuri inca eram in expectativa, dupa evolutia penibila din meciul cu polonezii, incep sa cred din ce in ce mai mult ca Hagi chiar nu are valoare ca antrenor. sper sa ma insel..."

4.1. mda...

4.2. ok, scuze....

@Alex

articolul asta e cel mai bun din cate am citit in ultimele zile pe aici pe site. cu o singura mentiune: eu cred ca Becali a parut fericit dupa meciul de la Urziceni nu ca o reminiscenta a calificarii in Liga, ci fiindca s-a bucurat ca Hagi a pierdut. poate ma insel, dar parerea mea e ca Becali vrea sa scape de Hagi. a vrut sa faca asta acum 2 saptamani, dar suporterii care la vremea respectiva inca nu reusisera sa disocieze imaginea jucatorului Hagi de cea a antrenorului Hagi l-au oprit

DanStan05.09.2007 23:43

Problema esentiala e ca Steaua joaca foarte slab. Restul sunt vorbe. Atetea polemici ... ca Hagi e sau nu un mare antrenor, ca jucatorii au sau nu valoare, ca Jiji, ca aia, ca ailalta.

Din punctul meu de vedere singurul lucru care ma intereseaza e ca Steaua sa joace fotbal. Si cnd spun 'fotbal' ma refer la un joc mult peste nivelul ligii lu' mitica. Nu ma intereseaza nici cariera sau valoarea lu' Hagi, nici a lu' Zenga, nici a jucatorilor si nici banu' lu' Jiji.

Nu ma supar daca antrenorul Hagi e zero d.p.d.v profesional atat timp cat echipa joaca fotbal. Nu ma supar nici daca cumva e un geniu al antrenoratului. Dar jocul echipei e sub orice critica si vad ca antrenorul Hagi da din colt in colt. Ba se mai arunca si la declaratii gen 'ne-am indeplinit obiectivul', ceea ce e o stupiditate. Obiectivul Stelei nu e calificarea in grupe si sporirea profiturilor lu' Jiji. Obiectivul REAL e etalarea unui joc de calitate care sa sporeasca prestigiul Stelei. Calificarea in grupe ar fi trebuit sa fie o consecinta a acestui joc de nivel inalt. Din pacate nu e cazul.

Astept in continuare ca Hagi sa ne explice de ce Steaua nu reuseste sa-si imbunatateasca jocul. Si mai ales astept ca Hagi sa vina cu solutii. Am mai avut un antrenor care ne explica savant cat de tampiti suntem pentru ca nu vedem ce joc de nivel mondial presteaza Steaua. Iar cand jocul ala de nivel mondial ne-a adus in situatia de a fi la un pas sa ratam pana si locul doi ce-a facut marele antrenor ? I-a oferit pe tava oierului sansa de a iesi in fata si a poza in salvatorul Stelei.

Ei bine, nu mai avem nevoie de asa ceva. Ar fi chiar umilinta absoluta. Hagi, marele Hagi sa apeleze la Jiji pentru a-l scoate din ra**t ? Prefer sa nu servesc asa ceva ... Prefer sa-l vad pe Hagi renuntand decat sa-l vad umilindu-se la picioarele ciobanului. Sigur, de preferat ar fi ca Hagi sa reuseasca si sa demonstreze ca e un bun antrenor. Deocamdata insa vad doar ca a inceput sa caute alibiuri si sa indulceasca pilulele amare. Exact ca si predecesorul sau ...

Gica, niciodata sa nu mai spui ca un joc precum cel cu belarusii a fost 'bun'. Nu uita ca multi dintre noi am vazut o echipa ce juca fotbal adevarat, poate-ti aduci aminte, echipa aia care invingea Kievul la Monte Carlo ...

AndreyCor06.09.2007 06:34
"Vreau sa il iau pe ala de la tine, pe ala bun.... Nu pe Mardare, pe ala de pe stanga... Buhaescu asa, sa mi-l dai pe Buhaescu... Sa mi-l dai, ca tu stii ca eu iau doar crema fotbalului romanesc", i-a spus Becali lui Porumboiu, dupa care discutia s-a incheiat.

:biggrin:

Romania (membra UE), septembrie 2007: negocieri intre Vaslui si unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Estul Europei.

asa si ce problema ai tu cu Vaslui.....e echipa de pe primul loc in momentul de fata.

vanfootball06.09.2007 06:45

Ce-ai, mah?! Te apuca?

Piece of Mind06.09.2007 07:59
@ Alex:citat "Cum este posibil ca echipa sa nu arate nici o idee clara de joc pe parcursul a 9 meciuri oficiale (4 in Liga si 5 in campionat), in care am marcat un singur gol din actiune?"

Mersi pentru erata. De fapt au fost chiar 3, cu cel al lui Zaharia din returul cu Zaglebie :)))

Tupac Amaru06.09.2007 08:21

@RedStar

De acord cu tine in privinta lui Hagi.

Si eu am sperat, dar sunt nevoit sa constat ca ne indepartam din ce in ce mai mult de sperantele pe care ni le-am pus.

In alta ordine de idei, iarta-ma ca iti spun, esti inconstient incercand sa motivezi intoarcerea lui Harap Alb la Steaua (ceea ce ar fi un dezastru!) prin "performantele" obtinute intr-un "campionat strain".

N-ar fi mai simplu sa te muti tu la prietenii tai arabi? Si sa il incurajezi de acolo pe Harap Alb?

Cel mai trist moment din ultimii 20 ani a fost semifinala cu Boro (si poate umilinta cu PSG)

Te contrazic, pentru mine a fost finala CCE pierduta la scor cu AC Milan din 1989. Atunci chiar aveam echipa, chiar aveam motive sa speram....

Dar, in fine, astea sunt pareri si pareri....ideea e ca pentru Borcea momentele triste erau atunci cand noi ajungeam in finala, in semifinale etc....asta, cred eu, spune totul despre ceea ce inseamna frustrarea pe care o naste performantele adversarului...

vanfootball06.09.2007 09:39
@RedStar

In alta ordine de idei, iarta-ma ca iti spun, esti inconstient incercand sa motivezi intoarcerea lui Harap Alb la Steaua (ceea ce ar fi un dezastru!) prin "performantele" obtinute intr-un "campionat strain".

N-ar fi mai simplu sa te muti tu la prietenii tai arabi? Si sa il incurajezi de acolo pe Harap Alb?

Mai stiu eu un antrenor genial la arabi, care a luat tot ce se putea lua pe acolo, pana si Mourinho ar fi invidios pe reusitele sale din tarile arabe. Numele lui este Ilie Balaci. Prin Romania a reusit cateva meciuri catastrofale la carma Craiovei si castigarea concursului de aruncat crampoanele dupa arbitri.

PS: Consider ca Olaroiu e un bun profesionist, dar nu cred ca e solutia ideala pentru noi (nu ca Hagi ar fi). Putem gasi antrenori mai buni decat Oli.

Azazello06.09.2007 10:37
Cel mai trist moment din ultimii 20 ani a fost semifinala cu Boro (si poate umilinta cu PSG)

Te contrazic, pentru mine a fost finala CCE pierduta la scor cu AC Milan din 1989. Atunci chiar aveam echipa, chiar aveam motive sa speram....

Dar, in fine, astea sunt pareri si pareri....ideea e ca pentru Borcea momentele triste erau atunci cand noi ajungeam in finala, in semifinale etc....asta, cred eu, spune totul despre ceea ce inseamna frustrarea pe care o naste performantele adversarului...

Da, trist moment si finala din '89. Dar parca Milanul nu era de batut atunci... Oricum, petru noi si tristetea e superioara - mataforic vorbind. ( nu se compara tristetea cauzata de o finala sau o semifinala pieduta, cu cea a iesirii in tur preliminar ;).

Fata de caini suntem superiori si-n tristete !

victor06.09.2007 12:02
chiar atat de putzina rabdare avem cu Hagi?? pe Oli l-am asteptat 1 sezon si jumatate ca sa ne demonstreze ca nu putem juca mai slab de atat, cu Hagi chiar atata rabdare avem? eu cred ca daca va fi lasat in pace sasi faca meseria o va face cu succes

Steaua lui Oli a iunvins la Hereenwen si antrenorul a fost huiduit copios de suporteri dupa un egal in casa cu pitestiul lui cartu, in prima etapa din retur. si s-a jucat pe o plaoie infernala, iar acasa insemna la acea vreme stadionul national!

ar trebui sa fim mai precisi cand comentam fapte din trecut!

milovan djilas06.09.2007 15:05

+ Zaharia, returul cu Zaglebie

«123»