@ azazello
nu, eu cand am spus de un dinte stricat ma referam la jucatori. ca ai spus sa nu uitam ce au facut pentru noi. nu uitam, e normal!! dar nici sa-i pastrezi asa, de dragul amintirilor, desi nu-ti aduc nici o satisfactie si cu trecerea timpului nu vezi nici o imbunatatire. mai bine recunosti ca nu mai ai ce face cu el, il dai si iei altul in schimb ( e adevarat asta propune o investitie).
nu ti s-a parut o prostie cand Hagi a spus ca nu are nevoie de camus ca e deja aglomerat?scuza-ma dar mai intai, parerea mea, analizezi putin situatia, mecirile anterioare, vezi cine joaca si cine nu, cine e de umplutura. dupa ce ai facut toate astea poti spune daca merita sau nu sa mai cumperi un jucator. chiar daca e aglomerat, se face loc. compari jucatorul pe care ai posibilitatea sa-l cumperi cu cei pe care ii ai si abia apoi poti spune daca ai loc sau nu pentru el.
de exemplu: 1.Lovin e mai bun decat camus, in cazul asta renunti la camus pentru ca nu are rost sa-l iei sa-l tii pe banca
2.camus e mai bun ca Lovin, renunti la Lovin pentru binele echipei (tin sa completez ca pe Lovin l-am ales intamplator, nu ca am ceva personal cu el)
poate sunt cam drastica, dar cel putin eu asa vad ca ar trebui sa mearga lucrurile. chiar daca jucatorul poate ar suferi ca este dat la alta echipa dar...ce e de preferat? binele unei echipe intregi? sau binele unui singur jucator?