FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unicul

«123»
vanfootball03.09.2007 21:15
noi, zecile de milioane de suporteri

:rolleyes:

pumba03.09.2007 21:38

2 dobitoci sau dat in spectacol timp d o ora si ceva !!! fularsteau2 fularsteau2

endorama04.09.2007 05:31
Sincer, va invidiez pe voi cei care rezistati si scrieti zilnic pe aici.

Eu am din ce in ce mai des momente in care cred ca nu se mai merita sa tii cu Steaua in zilele noastre...

Ce primesc inapoi de 2 ani incoace: meciuri penibile, scandaluri dupa scandaluri, circ si cate si mai cate...

mda... de multe ori ma gandesc si eu ca poate ar fi mai bine sa nu mai deschid nici un ziar de sport din Romania... sunt prea multe lucruri aiurea in fotbalul romanesc si nici nu cred ca se vor schimba prea curand. compar de multe ori fotbalul din Romania cu sporturile de aici din America si stau sa-mi imaginez cum ar arata fotbalul american sau baschetul cu oameni in genul lui Becali, Borcea, Turcu, Copos, Dragomir, Padureanu, Corpodean, etc.

Mihai Gruia04.09.2007 08:34

@alexmk17

EXTRAORDINAR !!! ACEST COMENTARIU AR TREBUI SA APARA LA ARTICOLE !!!!

Joint04.09.2007 08:40

@andyro

SUPER ! Pacat ca sunt putini cei care gandesc ca tine...

David_Copperfield04.09.2007 09:35

Oricate ar fi facut Mikele Stoica la Steaua, nu a facut pe gratis. Si nici din dragoste pentru Steaua! A facut pentru foarte multi bani, pentru o pozitie pe care foarte multi ar vrea sa o aiba in cadrul clubului. pentru imagine.

Prin iesirile sub orice critica la diverse televiziuni, prin loviturile pe care le aplica fara mila finantatorului - indirect Stelei - Mikele nu face altceva decat sa continue sa-si dea pe fata frustrarile, lipsa de caracter, nebunia pana la urma. Numai un om nebun se poate contra cu toata lumea. Iar smecherii de la televiziuni speculeaza la maximum aceasta latura a sa.

Domnul Stoica ar trebui sa aiba un consilier care sa-l determine sa nu se mai faca de ras periodic, sa nu mai incite, sa nu-si mai verse laturile inclusiv pe Steaua. Ma gandesc ca daca nu-l opreste cineva, poate fi periculos pentru el. Inteleg ca se simte bine cand adrenalina-i urca, urca, urca... atinge cele mai inalte niveluri, dar toate au un inceput si un sfarsit. Unii sfarsesc frumos, altora gen Mikele Stoica, puscaria, casa de nebuni (vorba lui Eminescu), poate ceva mai grav... par a le fi predestinate.

Si cand ma gandesc ca parea a fi un stelist adevarat... ca foarte multi dintre noi.

lucvald-190204.09.2007 11:59
STOPURI!!?? Tare as vrea sa mai vad asa ceva pe la jucatorii nostri.

Cat despre faptul ca ai luat bataie, din ce crezi a traiesc unii membri ai galeriei daca nu din banii cotizati de unii jucatori tocmai pentru a preintampina revoltele spontane precum cea a ta?

e raspunsul tau final ?...

cred ca e mai bine sa te abtii !...Bani dati de jucatori catre brigazi :)))))))))

omule..ai stofa de regizor S.F.

84ava04.09.2007 13:07

Interesant cum altii scriu ce vor aici si eu primesc ban pentru ca am zis un adevar in mare recunoscut de cei care posteaza pe site si anume ca nu mai exista galerie la Steaua,ca vin numai anumite categorii de persoane si anumite rase(nu vreau sa jignesc pe nimeni) dar nu mai suntem noi aia de o data si mai trist e ca nu avem ce sa facem.Incredibil,nu am fost in stare sa facem o coregrafie la un meci de calificare in grupele Champions League.Am mai spus-o in afara de PS(nu degeaba e una din primele 3 galerii din tara) nu existam.

pentru AZZIDO park,nu am retinut si nici nu ma intereseaza foarte mult: cand mi-ati dat ban ati fost foarte siguri ca oi fi vreun dinamovist sau mai cine stie ce care jigneste "frumoasa galerie a Stelei".Mai baiatule stau de cativa ani in Bucuresti si nu am ratat nici un meci al Stelei si fiind din provincie inainte sa ma stabilesc aici veneam 5-6 ore cu trenu mai baiatule mai ca sa vad echipa asta al care suporter chipurile nu sunt in opinia unora.Am incasat pumni grei din pricina asta prin crangasi,Stefan cel mare,la metrou si in diverse alte locuri pentru ca SUNT STELIST si nu m-am lasat niciodata de "sportu" asta.Si da,e dureros sa vezi un stadion intreg care sufla in goarne si agita steaguri a 50 000 bucata si "tzipa":Forza Steaua (ca altceva nu mai stiu saracii) si de asta am facut remarcile care le-am facut...

Gata acum sunt linistit,puteti sa ma banatzi pe viata.

cizu5904.09.2007 15:01

In primul rindvreau sa spun ca sunt stelist de 40 de ani si am tinut cu Steaua si cind era pe locul 10 nu numai pe 1 dar ceea ce am citit la comentarii privind acest articol m-a facut sa ajung la concluzia ca multi care scriu aici sunt de fapt lingaii lui Gigi si o sa va si spun de ce cred asta.

1-Articolul se referea la relatia Gigi-M.M si deci toti care l-au acuzat pe M,M, il ling pe Gigi

2-Steaua lui M.M. era in comparatie cu Steaua lui Gigi nu era vorba de Steaua noastra a suporterilor

3-Orice poti spune despre M.M. dar ca e incult nu ,asta o poate spune un incult care nu stie ce e cultura

4-M.M. nu a atacat niciodata culorile si galeria Stelei ci a atacat grandomania si miscarile de culise a lui Gigi si ceea ce crede Gigi despre Steaua lui

In final atit pot spune ca pe Steaua noastra a suporterilor aia cu Hagi,Lacatus,V.Iordache,Vigu,I.Ion,Iordanescu. Dumitru,Tataru,Constantin si altii nu ne-o pate confisca nimeni nici chiar Gigi cubanii lui cu tot si cu attudinea lui de oier dar de la un cioban niciodata nu ai ce cere forzateaua fularsteau2

«123»