FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unicul

«123»
White_R03.09.2007 15:56

Ca si orice prost MM intra in gasca lu Rednic si a ciocoflenderiilor care se lauda singuri din lipsa de bagare in seama . Prostia incepe cu o nota la admitere sau o diploma de licenta ...

fedora03.09.2007 16:42

Acum ca am vazut confruntarea dintre Becali si Stoica, pot spune ca Soldatino si-a permis un exces cu acest articol (nu se intampla prea des). Stoica a mai scazut cu 50% in ochii mei si se apropie cu pasi repezi de nivelul ciobanului. Procedeaza exact cum faceau aceia pe care ii blama in urma cu cateva luni: isi poarta razboiul cu Becali atacand Steaua. Becali a fost chiar linistit si impaciuitor aseara, fara ranchiuna, dar MM a fost jenant. Bine ca a plecat!

stelista_pe_viata03.09.2007 16:43

Iar rad:)):)):)),unde erau desteptii!!! :)):)):)) Doamne,daca asta inseamna sa vb despre Steaua...mai bine ii las pe cei care se cred(dor se cred mari destepti)sa faca sute de posturi(ca am observat ca se poarta,defapt asta conteaza la unii,doar asta)hai ciao...nu refuz ban...fie el si p 100 de ani

andreea_steaua4ever03.09.2007 17:10

desi il consider pe Gigi un idiot fara margini,nici MM nu este pe departe de asa ceva.desi poate ca a plecat de la Steaua,nu se poate admite ca acest personaj,oricat ar fi el de cultivat,sa faca gesturile obscene de la finalul meciului cu Urziceni.aici a dovedit o lipsamajora de caracter,aratand cum poate sari ca o maimuta dupa meci pe holurile de la vestiare.niciodata nu mi-a placut de asta......mai ales dupa ce a batut un suporter stelist...si nici nu imi vine sa cred ca domnul emancipat,civilizat,cultivat asa cum parea sa se autodenumeasca la televizor(ca sincer imi venea sa si vomit)savorbeasca asa cand acum cateva zile chiar persoana aceasta prea inteligenta se ducea la palat pentru.a-si cere umile scuze pentru.comportamentul lui de rahat.no sa ma mire faptul ca o sa-l vad pe distinsul domn Stoica cerandu-si iertare ca de obicei.....asa canu aveti de ce sa fiti de partea lui MMicon5.gif

EPE03.09.2007 17:15

MM Stoica e un ofticos si un frustrat! Nu poate sa treaca peste faptul ca nu mai e la Steaua!

Cat despre tot dialogul de aseara cred ca ca v-ati dat seama ca Becali numai un tip religios nu e...interlop e sigur.De altfel tot fotbalul romanesc este pe mana unor interlopi..din punctul asta de vedere nu suntem singuri la Steaua

vanfootball03.09.2007 17:31
Becali a fost chiar linistit si impaciuitor aseara, fara ranchiuna, dar MM a fost jenant. Bine ca a plecat!

:))) Ce usor va manipuleaza ciobanul asta, cu glasul lui mieros. Tu chiar nu ai vazut ca toata emisiunea l-a amenintat cu bataia pa Stoica, sau chiar ai inghitit aberatia cu MM (nu ca ar fi usa de biserica) dandu-i m...e lui Fane bodyguardul, care, vezi Doamne, e manios pe Stoica?! Ca sa nu mai zic de "vino maine la Palat, sa vezi picioare in gura".

Ma amuz cand va vad impresionati de "dorinta de impacare" a ciobanului. E vorba despre acelasi personaj care a luat la palme un prezentator, a turnat vin in capul unui realizator Radio/TV, l-a injurat pe Boloni, a pus bodyguarzii sa-l bata pe Puscas, i-a injurat in locuri publice pe C.T. Popescu si C. Dinu, i s-a adresat unei jurnaliste cu apelativul "zdreanta"?! Daca despre el este vorba...no comment! You can keep it!

AndreyCor03.09.2007 17:32

MM e un fel de muc cel mic de anul trecut din ghiulesti,frustrat si obraznic,iar cat timp a fost la Staua a fost sluga lu Jiji,asa ca sa o lase mai moale....daca are ceva are cu bekli dar sa lase jucatori si echipa in pace,ori aseara a atacat jucatori ai Stelei si asta nu e normal.

Cat despre CFR(cacate fara rusine)ca tot ai pomenit in artico ,ei sa taca din gura ca noi iam batut si acasa si in deplasare iar Dinamo au jucat cu echipa a doua si nau fost in stare sai bat asa ca Forza Steaua.

andyro03.09.2007 17:42

Ce-mi place de voi bai baieti (si fete), cand inghititi toate scarboseniile debitate de cioban. Auzi, gesturi obscene la finalul meciului. Andreea draga, pentru simpla mea curiozitate, ce gesturi obscene a facut ? Fedora prietene, cand cineva te ameninta ca bodyguarzii si nepotii lui nu te mai suporta si o sa te intalnesti cu ei pe strada, inseamna ca e linistit si impaciuitor ? Doctore (Adrian), de cand un tip care a absolvit o facultate si are ceva cultura e mai prost decat inaptul natiunii ?

Injurati-l dragilor, ca avem unul mai bun si mai stralucitor acum. Ba chiar 2, la pachet - Valeriu-turnichet-Argaseala, cu uimitoare realizari gen tinut suporterii ore intregi la 40 de grade si "uite biletu', da' veniti mai pe seara", si Adisor-nimeni-nu-vrea-la-Steaua Ilie, regele transferurilor sigure care nu s-au realizat si al declaratiilor sforaitoare "eu cred ca Steaua este si va ramane Gigi Becali".

Vede-i-as pe amandoi acum vreo 3 ani cand eram in groapa (!) cu jucatorii si transferurile, cand nu exista un breloc cu Steaua, cand nu exista o urma de site oficial sau de magazin mobil, ce sa mai zic de nocturna, gazon, scaune, tabela, sponsori, jucatori adusi (incepeti cu Dica si terminati cu Elton&Thereau), antrenori adusi(Zenga, Protasov cumva?) si toate cate s-au mai intamplat intre timp. Dati cu pietre fratilor, bagati-i o flegma nesimtitului de la Urziceni care a avut curajul (asa cum am avut si noi suporterii, vreo 10 minute in total) sa ridice tonul in fata Principelui.

Mi-e scarba de voi.

grizzly03.09.2007 17:49

da-mi voie sa te contrazic cataline. aseara Mihai Stoica a fost nesimtit, arogant, obraznic, si pe alocuri chiar a luat-o razna. adica a devenit un fel de Becali. nu pun eu botul la vorba dulce a lui Becali, dar constat cu surprindere ca a invatat sa se abtina din cand in cand. ceea ce nu e deloc de rau. pe de alta parte "ba Gigi" si "suporterii aia" sunt niste chestii abjecte pe care Mihai Stoica a gasit de cuviinta sa le arunce in ochii oamenilor. pana una alta, Becali i-a dat o paine si el l-a dus sus. si sa nu uitam ca Mihai Stoica a fost cel care, sustinut de bodyguarzi a pocnit un suporter. eu unul, dupa ce am vazut aseara nu mai vreau sa aud de Mihai Stoica. personaj absolut ingrat si dement.

st_194703.09.2007 17:49

Gigi e cam ...,cum sa zica ca Stoica le-a aratat m.u.i.e la bodyguarzi si in principal marelui sau bodyguard fane cu care tot amenintza aseara ,cand s-a vaz clar ca arata cu degetul aratator spre cer..[penibil]

David_Steaua200703.09.2007 17:57

Nu inteleg cum ii puteti lua unii apararea lui Becali!!Desi MM e decazut mult de la fapta aia penibila a a lui(lovirea suporterului) macar el a declarat (chiar ieri) ca inca mai tine la Steaua si ca mai are inca prieteni acolo(printre jucatori).Nu s-a bucurat nici la gol(chiar daca in sufletul lui a simtit o satisfactie uriasa prin infrangerea ciobanului).Un mare defect al lui e faptul ca isi da aere de superioritate ,da macar vb frumos si stie sa ironizeze (cateodata)

spre deosebire de Jiji!!(care in afara de gura spurcata si bani multi ,n-are nici o calitate,hai treaca de la mine ca da niste bani amaratilor, chiar daca se stie cu ce scop).Nu-l regret pe MM, dar sper si mai mult sa ajung sa nu-l regret nici pe BKli(da pana atunci va mai dura ceva timp)

Forza Steaua!!

ste_farfan03.09.2007 18:46
Nu stiu de ce am ales sa comentez acest articol - probabil din prea multa greata. Daca un sclav ca MM a ajuns dl Stoica, nu stiu ce sa mai cred despre acest site.

Pacat ca am ajuns sa ne terfelim blazonul in numele unei fronde anti-Becali care ne impinge sa aprobam frustrarile unor sclavi de cea mai joasa speta.

Acest michele nu are in comun nimic cu filosofia Stelei, iar plecarea lui a insemnat revenirea clubului la un mesaj civilizat prin oameni ca Hagi, Ilie si Argaseala.

DLE Stoica (daca mai intri pe acest site) - afla de la mine ESTI UN MARE SCLAV !!!!

tu vorbesti de sclav...tu te auzi cand debitezi prostiile astea...da am inteles totul cand am vazut tribuna 1...fara aceasta tribuna am avea un stadion de adevarati "frustati", dar care intr-adevar ar face atmosfera pentru echipa si nu ar huidui proprii jucatori sau proprii suporteri, luand apararea unui cioban...

fedora03.09.2007 18:52
Fedora prietene, cand cineva te ameninta ca bodyguarzii si nepotii lui nu te mai suporta si o sa te intalnesti cu ei pe strada, inseamna ca e linistit si impaciuitor ?

Poate ca m-am exprimat gresit, dar Becali tot vroia sa incheie discutia iar MM o tinea vie, lucru nu foarte demn de lauda. Eu oricum nu cred in amenintarile lui Becali, le zice pentru ca asa e obisnuit intre mafiotii lui, dar e clar ca nu-si poate pune poftele in practica.

Incetati cu logica "toti care nu tin partea celor cu care se cearta Becali sunt pro-Becali". Ciobanul e gretos, demn de a fi ignorat, pacat de cei care se coboara la speta lui...

Si Andy, ar fi trebuit sa observi si tu ca MM nu s-a limitat in a lovi in Becali, ci a tras fara rusine si in Steaua, lucru care ii stirbeste din merite. Ce vina are Zapata spre exemplu sa fie atacat?

PS: Nu Adi Ilie a spus aia ci Balena TM.

PPS: @vanfootball: cred ca in momentul asta i-ar fi frica de "imaginea politica" si s-ar abtine.

vanfootball03.09.2007 18:56

Intreaba-l pe Marcel Puscas daca Becali isi poate pune poftele in practica sau nu!

dr.adrian903.09.2007 19:29
Ce-mi place de voi bai baieti (si fete), cand inghititi toate scarboseniile debitate de cioban. Auzi, gesturi obscene la finalul meciului. Andreea draga, pentru simpla mea curiozitate, ce gesturi obscene a facut ? Fedora prietene, cand cineva te ameninta ca bodyguarzii si nepotii lui nu te mai suporta si o sa te intalnesti cu ei pe strada, inseamna ca e linistit si impaciuitor ? Doctore (Adrian), de cand un tip care a absolvit o facultate si are ceva cultura e mai prost decat inaptul natiunii ?

Injurati-l dragilor, ca avem unul mai bun si mai stralucitor acum. Ba chiar 2, la pachet - Valeriu-turnichet-Argaseala, cu uimitoare realizari gen tinut suporterii ore intregi la 40 de grade si "uite biletu', da' veniti mai pe seara", si Adisor-nimeni-nu-vrea-la-Steaua Ilie, regele transferurilor sigure care nu s-au realizat si al declaratiilor sforaitoare "eu cred ca Steaua este si va ramane Gigi Becali".

Vede-i-as pe amandoi acum vreo 3 ani cand eram in groapa (!) cu jucatorii si transferurile, cand nu exista un breloc cu Steaua, cand nu exista o urma de site oficial sau de magazin mobil, ce sa mai zic de nocturna, gazon, scaune, tabela, sponsori, jucatori adusi (incepeti cu Dica si terminati cu Elton&Thereau), antrenori adusi(Zenga, Protasov cumva?) si toate cate s-au mai intamplat intre timp. Dati cu pietre fratilor, bagati-i o flegma nesimtitului de la Urziceni care a avut curajul (asa cum am avut si noi suporterii, vreo 10 minute in total) sa ridice tonul in fata Principelui.

Mi-e scarba de voi.

eu sunt un om pacifist ba chiar mai mult de atat. urasc scandalurile si certurile.

daca tu te crezi mai destept ca Becali-poate esti, nu stiu- de ce iti bati capul cu declaratiile lui.

Sa va spun o vorba din batrani

NU VA PUNETI CU PROSTU CA MINTEA LUI E ODIHNITA

daca presa nu lar mai baga in seama pentru tampit ar fii totul perfect.ca el cauta atentie si cand nu i se da tace si bine face.

AndreyCor03.09.2007 19:35

@andyro

intelegi gresit,eu unul nu il consider pe MM incult sau mai prost decat ciobanul,dar daca are ceva sa aiba cu ciobanul si sa nu atace Steaua,si nici jucatorii ei...

in rest numai bn pentru MM,cu el acolo nu o sa poata face blaturi Dinamo CFR si unele etnii implicate in acest campionat.

dragos_drlsteaua03.09.2007 19:41

@andyro

Nici nu stii cat ma bucur sa vad ca mai exista si persoane rationale pe acest site! Mi-ai castigat intregul respect!

danimarcu03.09.2007 20:05

Eu am vazut aseara pe Telesport 2 papagali balacarindu-se...

Doi infecti,2 oameni de kkt.

Mi-e rusine ca numele Stelei este asociat cu aceste doua specimene...

vanfootball03.09.2007 20:16

In seara asta sunt de acord cu danimarcu. :)

rez03.09.2007 20:18
intelegi gresit,eu unul nu il consider pe MM incult sau mai prost decat ciobanul,dar daca are ceva sa aiba cu ciobanul si sa nu atace Steaua,si nici jucatorii ei...

in rest numai bn pentru MM,cu el acolo nu o sa poata face blaturi Dinamo CFR si unele etnii implicate in acest campionat.

cum sa nu vb si de Steaua cand ei se cearta din motive aparute la Steaua.e absolut normal!!a lucrat acolo ceva timp si acolo au fost toate conflictele lui cu Becali.el a iubit jucatorii Stelei,mai putin pe Radoi, dupa cum vezi ca ei il vb numai de bine pe Meme.si nu mai e la echipa(ca pe Becali nu il pot vb de rau orice ar fi nu?).

asa ca eu va spun doar parerea mea: Becali face multe afaceri cu Steaua.fotbalul romanesc este o mafie.am auzit din sursa sigura ca Dinamo a cumpart o gramada de meciuri sezonu trecut.majoritatea meciurilor au fost cumparate.observati cati actionari sunt la Dinamo.care toti cotizeaza bine si la arbitrii.ebcali la fel a cumparat emciuri anul trecut.va spun din sursa sigura.Steaua e acum la mana unui bisnitar.el face ce stie nu?ati auzit declaratiile nu?cele cu vandutul a 6-7 jucatori din echipa.ce club face asa ceva?un club care are un patron care la un moment dat vrea si bani.:)

ca ne place sau nu...astia suntem acuma.un srl profitabil pentru cineva.

FORZA SPIRITUL STELIST

andyro03.09.2007 20:52

@AndreyCor

Stai linistit maestre, nu ma refeream la tine. Am pretentia de la interlocutor sa cunoasca macar niste reguli elementare de gramatica - hai sa iti vand niste ponturi : "caca-te", "i-am", "n-au", "sa-i", in doar 2 randuri din postul tau. "Forza Steaua" e corect.

@fedora

Pai asta e atributul lui Becali - arunca gogoasa si dupa aia vrea sa o lase asa, fara sa lase ocazia celorlalti sa o combata. Continuarea la restul postului tau, mai jos.

Si despre 2 alte ciudatenii, des intalnite in posturile de mai sus :

a) "MM sa dea in Becali nu in Steaua".

Poate ma lamureste cineva cum se poate da in Becali fara a se mentiona Steaua. Poate imi gasiti un articol in ultimii 2 ani in care sa apara numele lui Becali fara numele Stelei. Pana si in articolele despre afacerile cu pamanturi, este tot "patronul Stelei" inainte de a fi "George Becali".

Faceti un exercitiu, luati oricare 100 de stelisti din toata tara, si intrebati-i cand a castigat Steaua CCE si cine e patronul Stelei. O sa fiti uimiti de rezultate. Baaaai, trezirea, pentru presa, pentru 90% din suporteri si din romani, Becali inseamna Steaua ! Si aia ne reprezinta, nu doar cei cateva sute care stiu ce inseamna valori si spirit ros-albastru. Numele ciobanului e indisolubil legat de tot ceea ce iubim, si a inceput asa sa fie de vreo 2 ani, ceea ce ne duce la punctul 2.

b) bunul spirit romanesc, de "sa-l lasam ca e prost", "las'ca merge si asa" sau vorba "pactului cu galeria", "sa-l ignoram". Pai asta e ceea ce ne-a adus aici, faptul ca l-am lasat sa acapareze tot, ca nu am facut nimic, ca zicem ca ne este rusine si doar ridicam din umeri a neputinta, ca am trecut peste toate aberatiile, ca l-am lasat sa il dea afara pe Lacatus, pe Zenga, pe Protasov, pe Elton, pe Thereau, pe MM, ca l-am lasat sa isi bage oamenii in galerie, ca l-am lasat sa bage bodyguarzii in SUD, ca nu s-a intamplat nimic dupa ce a sters pe jos cu toti suporterii pe la toate televiziunile si si-a pus fularul spurcat la gat, faptul ca niciodata nu suntem in stare sa fim uniti si preferam sa zicem ca il ignoram, cand de fapt preferam calea usoara. Vinovati pentru ce e acum la Steaua, vinovat ca ne e rusine cand patronul Stelei apare la televizor suntem noi, pentru ca inactiunea noastra e mult mai condamnabila decat orice injurii pe care le-ar aduce MM. Si vad cum spiritul stelist se scurge pe zi ce trece, si se umple de bisnitari, manelisti, milogi si gorile atat la oficiala cat si in tribune.

Asta ar trebui sa va doara, bunii mei colegi, nu degetele ridicate spre cer de Mihai Stoica.

fedora03.09.2007 20:57

Andy, ai dus discutia in alta parte si ai facut niste insinuari incorecte fata de mine...

a) In nici un caz nu se da in Becali tarandu-l pe Zapata prin noroi;

b) La acest punct nu ti-ai gasit omul, pot dovedi ca am fost printre primii care l-au "mirosit" pe Becali, chiar de la inceput cand doar facea lumea sa rada prin aparitiile la talk-showuri;

Bafta!

AdrianUltras2503.09.2007 21:02

amandoi au fost penibili

becaliii pentru ca e becaliii

e destul sa deschida gura ca sa se faca de ras

iar MM pentru ca s-a bagat in jocul lui

daca vroia sa isi apere onoarea asa cum a sustinut atunci nu trebuia sa faca mutre si sa se strambe si sa miaune si sa strige ca becalii

daca vrei sa ii dai lui becalii o palma, nu il imiti ci te porti civilizat

ca daca te porti civilizat atunci becalii isi da singur palmi

ca nu stie mai bine

si MM ar trebui sa isi vada si el de treaba lui

nu am inteles de ce s-a luat de Zapata si de ce sustine ca echipa nu tragea de timp pe vremea lui

oare mai trebuie sa ii aduc aminte anumite meciuri ca cele din Cupa UEFA cu rapid si boro sau cele din sez trecut cu Timisoara din cupa, cand ne-am facut de rusine

atunci el era la volan

el si Oli

omul despre care se zicea ca o sa plece de la Steaua odata cu MM

ei

ca sa vezi

lucrul a fost cam 90% adevarat

:))

noi avem nevoie de un antrenor ca Zenga

nu de un antrenor-pres !!!

alexmk1703.09.2007 21:02

In legatura cu Michele M Stoica si cei care au ales sa-l sustina aseara, am si eu o intrebare:

Domnule EM EM Stoica, pot sa tin cu Steaua DUMNEAVOASTRA???

Eu cred ca incercand sa-i dea lectii de gramatica si vorbire unui analfabet notoriu, nu face din MM Stoica decat un alt incult coborat la nivelul gretos de inteligenta al lui GIJI!

Asa cum am spus si cand "Dobitocul Maibacului" a folosit sintagma " Steaua ESTE A MEA " o voi spune si acum si mereu si lui Michele si oricui spune "Steaua MEA" care nu au nici o legatura cu sentimentul de a fi stelist:::::

Steaua nu e a voastra bai trecatori efemeri prin Ghencea! Steaua E A NOASTRA! A TUTUROR STELISTILOR ADEVARATI!

Iar MM prin faptul ca ataca Steaua si pe actualii reprezentanti, jucatori sau conducatori de orice fel, a demonstrat cat de stelist este si cat de ipocrit si pervers este ca om!

Ca acest conducator de maibac din Ghencea e analfabet, incult, etc.(pentru ca are peste 1000 insusiri asemanatoare) este un fapt demonstrat si acceptat de toti stelistii!

DAR, cand memeul vorbeste de demnitate, sa ne spuna cine a dat bani la un suporter pocnit in tribuna Stelei pentru a-i salva piele si gatul flexibil de Gadget??? Sau cine i-a dat un teren de care se fofileaza acum, si pe care nu-l da inapoi de buna voie, aratand LIPSA DE DEMNITATE??????

Sau juca rolul teatral si submediocru al celui care cica nu se bucura la golul Voluntariului impotriva echipei de suflet, asa cum pretinde, iar apoi jubila de bucurie dupa meci???? Asta este DOAR LIPSA DE DEMNITATE! IAR MEMEUL A DOVEDIT CA NU MAI ARE NICI UN MILIGRAM DE DEMNITATE SI CA ESTE DOAR UN IPOCRIT CARE NU TINE ABSOLUT DELOC CU Steaua!

Si eu care credeam ca tin cu Steaua lui Gh. Popescu, Alecsandrescu, Zavoda, Voinescu, Gh. Constantin, Savu, Raducanu, Dumitru, Iordanescu, Lacatus, Belodedici, Duckadam, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru, Ad. Ilie, Radoi sau Dica!

Nu bai! Eu tineam cu Steaua lui Meme! Vai, ce eroare din partea mea! Pai atunci domnule Meme (Michele), ai voie sa ataci Steaua si chiar sa te bucuri cand pierde, asa cum facem si noi suporterii!

Si eu care credeam ca e pe invers si tre' sa ne bucuram la victorii si sa ne intristam la infrangeri!

Vai ce prost sunt! Noroc cu Meme ca ne spune ce sa facem!

Mai memeule! Daca erai stelist stiai ca noi suntem uniti si nu acceptam pe oricine ataca aceste culori! Eu cred ca nu prea o sa cam vii tu in retur la meci! Nu ma intereseaza ce badigarzi ti-ai pus tu in cap si ce gorile ai deranjat! Problema e ca ne-ai cam deranjat pe noi, zecile de milioane de suporteri, si asta e mai grav! NIMENI NU ATACA Steaua SI SCAPA NEPEDEPSIT! Si nu prea cred eu ca poti tu sa lovesti 25000 de spectatori in Ghencea, fara sa riposteze vre-unul!

andyro03.09.2007 21:06
Mai memeule! Daca erai stelist stiai ca noi suntem uniti si nu acceptam pe oricine ataca aceste culori! Eu cred ca nu prea o sa cam vii tu in retur la meci! Nu ma intereseaza ce badigarzi ti-ai pus tu in cap si ce gorile ai deranjat! Problema e ca ne-ai cam deranjat pe noi, zecile de milioane de suporteri, si asta e mai grav! NIMENI NU ATACA Steaua SI SCAPA NEPEDEPSIT! Si nu prea cred eu ca poti tu sa lovesti 25000 de spectatori in Ghencea, fara sa riposteze vre-unul!

Serios ? Eu stiu unul. In rest, vezi mai sus.

«123»