FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unicul

«123»
fcsteaua.ro03.09.2007 08:54

Ce s-a intamplat aseara in direct la postul de televiziune Telesport a fost o balacareala. Adevarat, una cu staif, dar un dialog savuros dintre finantatorul actual al Stelei, d-l Becali si fostul Presedinte al aceluiasi club a tinut mai bine de o ora pe suporterii stelisti lipiti de sticla televizorului, desi in studioul TV erau mai multi invitati. A fost ca o dezvelire a unui monument vechi pe care s-a asezat praful. Venita cam tarziu, aceasta spovedanie publica a aratat cum au decurs relatiile de munca de la echipa pe care o iubim, dar si care este interactiunea actuala dintre departamentul decizional administrativ (exista asa ceva?) si "unicul patron".

Stoica l-a facut praf pe Becali pe fondul unui educatii si culturi superioare si beneficiind de serioasele lacune in exprimare si logica a celui de-al doilea. Finantatorul a facut ceea ce stie mai bine si l-a amenintat in permanenta pe primul cu corectii din partea unui anumit bodyguard. Adica a facut uz de singura arma pe care o detine si pe care a folosita si in cazul suporterilor: baietii grasi care sunt platiti sa produca durere celor ce nu sunt de acord cu marele voievod. Au fost momente penibile o reintoarcere in anii in care eroii filmelor cu mafioti lansau ultimatumuri cu iz de iminenta interventie pentru reabilitarea afacerilor "Familiei".

Personal, desi am avut multe reprosuri la adresa d-lui Stoica pe vremea cand activa ca Presedinte al Stelei, am ales sa fiu un sustinator al acestuia in disputa de aseara. M-a amuzat la culme modul in care l-a pus pe latifundiar la punct, lupta sa pentru a-si apara demnitatea, pentru a nu fi tarat in noroiul in care oponentul sau incerca sa-l traga. Sa fiu sincer, poate am ales sa fiu subiectiv, plecand de la considerentul ca orice contestatar al d-lui Becali imi este simpatic.

Reintorcandu-ma in timp trebuie sa invoc motivul ca multa lume l-a vazut pe Becali ca pe un mare salvator al Stelei. A contribuit mult la aceasta adoptie fortata a domniei sale si acea sperietura prilejuita de datoriile imense in care era afundata echipa, plus o pozitionare jalnica din clasamanent. Echipa era, antrenor - de asemenea, dar problema era reprezentata de bani. Asa a fost acceptat de suporteri, iar acum, ca orice dictator este de neindepartat, desi in Romania exista multi oameni de afaceri care ar investi cu placere la echipa Steaua Bucuresti.

In ultimii ani, la Steaua s-au realizat transferuri de milioane de euro si schimbarea in bine concretizata printr-o reintoarcere la spectacolul si performantele obtinute in anii 80 nu s-a realizat. Concluzia este clara: nu banii sunt de ajuns ci conteaza spiritul unei echipe, filosofia acesteia. In ciuda zecilor de promisiuni ce au indicat o hegemonie ros albastra, jocul a scartait cu exceptiile numite Protasov si partial Zenga. Mai mult, pentru obtinerea unor clasari superioare in Liga I au fost folosite mijloace nu tocmai ortodoxe, de la oferte de transfer facute jucatorilor echipelor adverse ce nu s-au concretizat niciodata sau adresate unor antrenori adversi tocmai pentru ca acestia "s-o lase mai moale" in jocurile directe, pana la o dubla tepuire a echipei CFR Cluj, atat la meciul din tur cat si la returul cu Dinamo Bucuresti.

In ciuda multiplelor viziuni aduse de antrenori, blocajul psihic al jucatorilor nu s-a sters, acesta fiind evident. Practic, cu exceptia numita Protasov, niciun antrenor nu a reusit sa-si puna amprenta pe jocul ros albastrilor, imaginea de haos fotbalistic consolidandu-se si inlocuind tabloul conceput cu sudoare si multa munca pe parcursul zecilor de ani de "stramosii" vitezisti.

Toti fostii jucatori stelisti, toate gloriile acestui club au fost alungate de sistemul dictatorial si diletant practicat de imparatul afacerilor imobiliare, asa explicandu-se si declaratia de aseara a d-lui Stoica "Eu am ales sa plec de la echipa, nu ma voi reintoarce in Ghencea". In realitate fostul presedinte a refuzat posibilitatea intoarcerii lpentru a lucra pentru omul Becali si nicidecum echipa de fotbal.

Ramane de tras o singura concluzie: indiferent cine va fi antrenor la echipa Steaua Bucuresti, acesta nu va putea sa-si puna amprenta asupra jocului ros albastrilor tocmai pentru ca tot ce inseamna spirit stelist, filosofie stelista, nu mai sunt intretinute de intelepciune si capabilitate ci de personalitatea si megalomania unui singur om care le-a inlocuit pe toate. Presiunea este omniprezenta la o echipa ca Steaua, dar atunci cand ea este dublata de actiunile iresponsabile ale unui finantator cu "pohte" irationale, logica si echilibrul sunt pasari rare. Degeaba gandesti o asezare in teren a jucatorilor adaptata unei anumite tactici, daca vine un amator de fotbal si te obliga ca in cazul a doi jucatori sa schimbi tot ce ai gandit, ba mai rau - ti-i baga pe gat pe anumite posturi si te mai obliga sa il cedezi pe Ochirosii, desi in meciul cu Unirea Urziceni flancul stang al echipei a fost varza. Oare de asta ii mai injura Hagi din cand in cand pe jucatori? Cica e doar un zvon, sa speram ca va ramane asa....

leoc98003.09.2007 09:31

MM vorbeste prostii.. jucatorii care poarta ilegal tricoul Stelei sunt si opera managementului sau. Sau poate se referea doar la Rada si Badoi. Iar Zapata vs. Carlos sau Andrey e un duel clar castigat de columbian.

cristi_mold03.09.2007 10:00

Si mie mi-a placut fiecare din replicile lui MM Stoica prin care l-a pus la punct pe Becali. A demonstrat ca nu ii este frica de bodiguarzii sai si nici de "puterea principelui". Ahhh ce mi-as dori sa se intoarca MM in Ghencea, sa faca pereche cu Adi Ilie si patron sa fie altul, numai nu Gigi Becali.

Stiu ca m-ai am de asteptat pana atunci. dar cu cat astept mai mult, cu atat voi fi mai fericit cand se va termina

fsoica03.09.2007 10:14

Catalin, eu nu stiu care e relatia ta cu sefii factiunilor galeriei Stelei.

Impresia mea e ca "impacarea cu Becali", pe termen scurt sau lung, cum o fi fost ea,

e un lucru necurat.

Pai am localizat cauza raului din Ghencea. E finantatorul.

De ce de mai bine de 2 ani, de cand echipa scartaie, intr-un singur meci patronul a fost huiduit copios?

Luati atitudine, voi, fcsteaua.ro, daca puteti controla liderii galeriilor.

Daca cumva oamenii aceia au alte interese, lupta e clar pierduta.

Daca ei vor sa reinvie spiritul stelist, nu i-ar strica lui Becali sa fie huiduit 10 meciuri de acum inainte, in LigaC. sau in campionat.

Va inchide peluzele, ne mutam la tribuna a 2-a.

................................................................................

Ia spune Catalin, stii mai multe lucruri? Exista lucruri de care nu stim cu privire la impacarea cu suporterii?

Mi s-a parut artificiala si cusuta cu ata alba...

Nu vreau nicio impacare. Vreau ca Becali sa simta ca e cel mai nesuferit om de pe planeta de fiecare data cand Steaua joaca in Ghencea...

Se poate face asta?

Sunt cumva suporterii activi ai Stelei scindati?

Vorbesc eu prostii sau ma apropii de esenta fenomenului?

Il Soldatino03.09.2007 10:32

@fsoica

1. Nu ma cunosc cu niciun lider din galeria Stelei. Adevarat este ca am o admiratie pentru doi lideri din Nord, dar nu am apucat sa vorbesc niciodata cu acestia (doar am dat noroc cu unul la meciul impotriva Farului).

2. Nu stiu mai multe despre impacarea cu suporterii, dar din cate am auzit, atat ieri cat si la returul cu Bate au existat scandari anti Becali (de altfel se poate verifica acest aspect).

3. Nu controlam nici 0,5 % suporterii Stelei. Nu ne-am propus niciodata asta si nu nu vom putea s-o facem in veci. Poate e mai bine asa. Totusi, exista o colaborare din ce in ce mai stransa cu acestia, fapt ce ajuta Steaua....

"Daca cumva oamenii aceia au alte interese, lupta e clar pierduta." Iata o formulare interesanta si care merita analizata. Adevarul este ca in galeria Stelei exista personaje infricosatoare, dar care, din fericire sunt intr-un numar mic. Exista multe "episoade" in care interesele acestor interlopi au fost puse mai presus de interesele echipei...toata lumea stie despre ce este vorba, dar exista multa teama pentru ca nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu interlopii si recuperatorii.

fsoica03.09.2007 10:54

@Il Soldatino

Multumesc de raspuns.

A fost exact ceea ce banuiam.

E normal sa nu puteti controla masele de suporteri si nici sa nu va doriti asta, dar o coeziune a galeriei la cateva meciuri si multe scandari anti-Becali ar fi, desi cu putine sanse de a genera efecte, macar un semnal si cred ca ne-am distra cu totii sa il vedem pe finantator rosu ca racul, nervos si debitand, ca intotdeauna, ineptii.

Eu credeam ca AISS colaboreaza strans cu galeria. E clar ca la peluze exista oameni care dau tonul scandarilor si acei oameni ar trebui sa dea tonul scandarilor anti-Becali.

Imi imaginam ca dintre acesti asa-zisi sefi de factiuni, unii sunt mebri AISS, oameni civilizati cu care se poate vorbi rational.

Cum ar arata Ghencea la un meci de Liga in care s-ar scoate batistele albe cu trimitere la finantator?

Pe mine m-ar face sa ma simt putin mai bine, in vremuri in care stelismul e in convalescenta.

fsoica03.09.2007 11:10

Cam ce a mai ramas din stelistul din mine:

1. Amintiri din ce in ce mai incetosate din meciuri memorabile - PSG, Lens, golul lui Prodan cu Rangers, Aston Villa, Kiev...

2. Auto-ironie impreuna cu colegii stelisti de serviciu..ne e clar tuturor ca in viitorul apropiat nu e nicio sansa de mai bine...

3. Asteptarea de la fiecare meci, speranta aceea minuscula ca poate se va lega o faza "ca pe vremuri", ca poate baietii astia totusi stiu si ei ceva fotbal, ca spiritul vitezistilor nu a murit pentru totdeauna si speranta ca voi vedea la stiri ceva huiduieli la adresa lui Becali.

Ma consider un om civilizat si totusi am ajuns sa imi doresc huiduieli la adresa lui Gigi.

Cum altfel sa muti impotriva unui asemenea personaj, decat cu strigaturi? Poate cu indiferenta totala...

Desi stau la 3 kilometri de stadion, nu am mai calcat de mult pe Ghencea: pana la momentul turnichetilor mi-au luat-o mereu bisnitarii inainte (si nu am vrut sa ii imbogatesc), iar dupa m-au speriat mereu stirile despre imbulzeala de acolo si am hotarat de fiecare data sa raman acasa, mai ales ca acum un an de zile am fost si batut pe stadion de un grup de suporteri stelisti beti nemultumiti ca ma nemultumeau stopurile lui Nicolita si Radoi si ca o mai si afirmam in public...

Nu am apucat inca sa vad pe viu noua tabela de pe Ghencea.

Retragerea mea temporara de pe acest forum a fost si ea unul din efectele politicii lui Becali.

Sincer, va invidiez pe voi cei care rezistati si scrieti zilnic pe aici.

Eu am din ce in ce mai des momente in care cred ca nu se mai merita sa tii cu Steaua in zilele noastre...

Ce primesc inapoi de 2 ani incoace: meciuri penibile, scandaluri dupa scandaluri, circ si cate si mai cate...

Pe cand oare urmatoarea amintire demna de a retrezi stelistul din mine?

fsoica03.09.2007 11:28

Apropos de titlu - "Unicul"...

...citesc pe sport.ro:

""""""""""""""""""""""""""""""

Dupa ce s-a confruntat aseara cu MM Stoica, Gigi Becali a continuat si astazi atacurile catre presedintele Unirii Urziceni:

"Nu stiu ce l-a apucat pe Meme sa faca gesturile alea obscene la meci, cred ca e nebun. Nu-mi explic ce se intampla cu el. Am fost prieteni buni, dar gata! S-a terminat! S-a comportat ca Iuda", a spus Gigi Becali despre fostul sau presedinte.

"""""""""""""""""""""""""""""

Si cine ar fi Iisus in toata povestea asta?

leoc98003.09.2007 11:53
(...)acum un an de zile am fost si batut pe stadion de un grup de suporteri stelisti beti nemultumiti ca ma nemultumeau stopurile lui Nicolita si Radoi si ca o mai si afirmam in public...

STOPURI!!?? Tare as vrea sa mai vad asa ceva pe la jucatorii nostri.

Cat despre faptul ca ai luat bataie, din ce crezi a traiesc unii membri ai galeriei daca nu din banii cotizati de unii jucatori tocmai pentru a preintampina revoltele spontane precum cea a ta?

stelista_pe_viata03.09.2007 12:47

Mai dar voi chiar nu va dati seama ce vorbiti...pe bune...pai cine era Stoica la Steaua daca nu era Becali sa de-a bani,daca nu avea toata sustinerea lui si a celor din jur..poi ce Elton era de Steaua..la Steaua trebuiesc rezultate nu maimutareli,Stoica o sa si-o i-a peste bot original, nu-i mai merge lui la Unirea ca la Steaua cu bani "cacalau",gata s-au dus vremurile bune de la Steaua...si acum il ataca pe Gigi,pai nu se uita la el ca e un lingau ,un catelusi, care te pupa-n fund dupa ce-l injuri si-l faci ca pe o albie de porci(faza cu Iancu),pai daca era la rapid vedea el p draq,vedea el ce mare scula de manager e fara sa aiba un leu de transferuri,si sa stea tot timpul cu sabia la cap,hai sa fim seriosi lui Stoica nu-i mai ajunge nimeni la nas,dar a ajuns asa tot p spatele lui Gigi.Oricum orce nasi isi are nasu..asa ca ai grija MM...

Ovidiu_IASHI_Steaua03.09.2007 13:14
Mai dar voi chiar nu va dati seama ce vorbiti...pe bune...pai cine era Stoica la Steaua daca nu era Becali sa de-a bani,daca nu avea toata sustinerea lui si a celor din jur..poi ce Elton era de Steaua..la Steaua trebuiesc rezultate nu maimutareli,Stoica o sa si-o i-a peste bot original, nu-i mai merge lui la Unirea ca la Steaua cu bani "cacalau",gata s-au dus vremurile bune de la Steaua...si acum il ataca pe Gigi,pai nu se uita la el ca e un lingau ,un catelusi, care te pupa-n fund dupa ce-l injuri si-l faci ca pe o albie de porci(faza cu Iancu),pai daca era la rapid vedea el p draq,vedea el ce mare scula de manager e fara sa aiba un leu de transferuri,si sa stea tot timpul cu sabia la cap,hai sa fim seriosi lui Stoica nu-i mai ajunge nimeni la nas,dar a ajuns asa tot p spatele lui Gigi.Oricum orce nasi isi are nasu..asa ca ai grija MM...

tu vb serios?...cum de nu ai luat ban inca...? ... de fapt ... cum poti scrie asa cv?!? bine..am vazut..esti femeie (...iar eu nu sunt misogin...)...dar TOTUSI...mai bine taci;)

Mihai Gruia03.09.2007 13:59

Nu stiu de ce am ales sa comentez acest articol - probabil din prea multa greata. Daca un sclav ca MM a ajuns dl Stoica, nu stiu ce sa mai cred despre acest site.

Pacat ca am ajuns sa ne terfelim blazonul in numele unei fronde anti-Becali care ne impinge sa aprobam frustrarile unor sclavi de cea mai joasa speta.

Acest michele nu are in comun nimic cu filosofia Stelei, iar plecarea lui a insemnat revenirea clubului la un mesaj civilizat prin oameni ca Hagi, Ilie si Argaseala.

DLE Stoica (daca mai intri pe acest site) - afla de la mine ESTI UN MARE SCLAV !!!!

andyro03.09.2007 14:01

@fsoica

Acum ceva timp, la articolul care preamarea impacarea galeriei cu Becali, scriam ca e o greseala imensa si ca o sa ne dam seama de asta prea tarziu. Eram minoritar atunci (probabil si acum), si acuzat ca vreau sa pastrez starea de "razboi" la echipa cand avem nevoie de liniste. Era in schimb plin forumul de "excelenta decizie", "bravo baieti", "e pentru binele Stelei".

Atunci era cel mai bun moment pentru a continua ceea ce se incepuse. Eu deja m-am consolat cu gandul ca galeria nu il va da niciodata afara pe Becali. Pentru ca nu vrea, nu pentru ca nu poate.

Singura alternativa acceptata de cioban in Ghencea e un antrenor-marioneta. Toti cei care au incercat sa ridice capul au fost facuti sa plece. Cine a pupat inelul a ramas (eternul secund), pana cand l-au dat afara rezultatele si jocul echipei. Pe celelalte topicuri se urla impotriva lui Hagi, si spuneam la un moment dat, ca Hagi mi se pare o idee buna tocmai pentru ca , din mai multe motive, e cam singurul care poate "supravietui" in climatul creat de cioban la Steaua.

Si atunci, ce preferati in locul lui Hagi ? O carpa care baga jucatorii preferati de cioban, Piturca, Dragomir sau eu mai stiu cine, sau un antrenor bun care sa stea 3-4 luni pana intra in conflict cu Becali si apoi sa plece ? Intrebarea nu e formulata pentru a avea un raspuns, ci pentru a gasi de fapt adevarata problema.

Mihai Gruia03.09.2007 14:08

@fsoica

Eu merg de CCA 20 de ani pe stadion (cam de vreo 5-6 sunt abonat, cred).In toti acesti ani nu m-au speriat nici turnichetii, am luat-o si inaintea unor bisnitari si am reusit sa si comentez cate un articol atunci cand intr-adevar merita sau trebuie sa o fac, pentru ca de citit le citesc cam pe toate.

Nu stiu daca politica pe care o aplica sau nu o aplica Becali poate tine un stelist departe de stadion.Iar la meciurile cu Zaglebie si BATE am vazut 25,000 de oameni care nu s-au speriat nici de bisnitari nici de turnicheti, mare parte din ei nefiind beneficiari de abonamente (stim din ce cauza ...), deci neavand bilete rezervate.

Oricum lasand la o parte acest topic, michele e un SCLAV. Aseara a demonstrat asta.

Mihai Gruia03.09.2007 14:13
Atunci era cel mai bun moment pentru a continua ceea ce se incepuse. Eu deja m-am consolat cu gandul ca galeria nu il va da niciodata afara pe Becali. Pentru ca nu vrea, nu pentru ca nu poate.

Steaua este intai de toate un club de fotbal, un simbol, dar mai apoi o societate comerciala ca toate societatile pe actiuni, cu un actionar majoritar - Becali.

Nici o galerie din lume nu poate schimba aceasta stare de fapt. Galeria poate organiza diverse forme de protest, dar niciodata nu va putea schimba actionariatul unei societati comerciale.

stelista_pe_viata03.09.2007 14:28

Ovidiu mama,ca sunt fata nu cred ca iti da tie dreptu' sa fi mai presus decat mine sau invers,fiecare are dreptul la o parere,parerea mea e ca Stoica e un sclav,ai cva importiva?Dar oricum am incredere ca mai sunt si oameni care tin la Steaua,Steaua aia care reprezinta fotbalul,nu o simpla afacere.

Il Soldatino03.09.2007 14:37

Aseara, MM a demonstrat contrariul: nu este un sclav. O fi fost obrazic, impertinent dar numai un sclav nu.

ultrasbr03.09.2007 14:45
Steaua este intai de toate un club de fotbal, un simbol, dar mai apoi o societate comerciala ca toate societatile pe actiuni, cu un actionar majoritar - Becali.

Nici o galerie din lume nu poate schimba aceasta stare de fapt. Galeria poate organiza diverse forme de protest, dar niciodata nu va putea schimba actionariatul unei societati comerciale.

marea problema e ca galeria nu a protestat in nici un fel, marea revolta de la meciul din Cotroceni fiind un fas.

eddie the 'ead03.09.2007 14:47

Nu am vazut "balacareala" de la TV si e suficient sa-l vad pe unul dintre cei doi, MM sau Becali, ca sa schimb postul, dar azi mi-au cazut ochii pe un citat din "domnul MM, care il ironiza pe Zapata ("baiatul ala, cum il cheama? Rufay..." stilul e inconfundabil, usor superior, dar mizerabil in acelasi timp). In ochii mei a ramas acelasi dobitoc cu aere de intelectual.

.............

Sunt de acord cu ce spunea fsoica mai sus, ca am ramas mai mult cu amintirile. Intotdeauna cind ma gindesc la Steaua, am o stringere de inima, din cauza "maretului conducator". Ca suporter, stau mereu cu teama ca, daca un jucator sau antrenor nu-i mai place patronului, va zbura. Nu m-ar deranja acest lucru, daca aceste indepartari s-ar face pe motive rationale, dar nu e cazul la acest club. Un jucator nu are voie sa fie mai popular, mai iubit de public. Singurul care a rezistat acestei situatii e Hagi, de ale carui calitatile de antrenor incep insa sa am dubii.

Acum vad ca ciobanul s-a luat usor de Zapata (probabil provocat si de lingaii din presa), desi omul a fost singurul care a miscat, alaturi de Golansky, in meciul cu Unirea.

Ziua in care acest individ va disparea va fi una de sarbatoare pentru mine. Din pacate, nu cred ca acea zi va veni prea curand. Realist vorbind, nimic nu ne mai scapa de cioban.

Si macar de Steaua ar face spectacol... L-as suporta mai usor. Ghinion, insa. "E bine, suntem pe drumul cel bun"...

para03.09.2007 14:53

Cum poti scrie asa ceva????Eu inteleg ca ti-ai spus parerea ta...,dar sincer mai bine o tineai pentru tine...!MM a facut atatea pentru Steaua,chiar Elton juk atat de bine,era micut,se strecura printre adversari,dribla atat de frumos!Serios ca nu stii ce zici!!! :dry:

ultras_SS_985503.09.2007 14:57
marea problema e ca galeria nu a protestat in nici un fel, marea revolta de la meciul din Cotroceni fiind un fas.

Am fost la meciul respectiv si sefii de galerie erau rupti in 3 adica unii(JOHN) nu stiau cum sa stinga din start orice scandare anti Becali,unii care incercau sa protesteze si unii care incercau sa Para cat mai distantati de orice scandare.Cine a fost pe stadion stie ca din minutul 50 JOHN si acolitii lui nu faceau altceva decat sa traga de cablul microfunului de fond amplasat de televiziunea care transmitea meciul.Singurii care au protestat cu adevarat au fost cei din SUD.

Inca o data respect SUD.

Sa fiti iubiti

cristi_mold03.09.2007 15:04

Degeaba protesetea 50 - 100 de oameni. Stiu ca ce spun acum nu prea are sens si nu o sa fie pus in practica, dar trebuie sa protestam mii sau chiar zeci de mii de oameni. Ca sa simta furia suporterior. Si daca nu in Bucuresti, in tara. In toate orasele tarii. Stiu ca este greu de realizat, dar nu imposibil. Si daca se ocupa cineva serios de chestia asta sunt sigur ca vom reusi.

dr.adrian903.09.2007 15:09

MM e pur si simplu jalnic. e chiar mai prost decat Becali.de ce isi permite sa atace Steaua cand el e la Urziceni.sa se uite la el in gradina sa lase Steaua in pace daca o iubeste asa mult.

PUNCT

andyro03.09.2007 15:11
Oricum lasand la o parte acest topic, michele e un SCLAV. Aseara a demonstrat asta.

Daca toti sefii de galerie din Nord, aia care se faceau ca ploua cand se incerca sa se scandeze anti-Becali, ar fi la fel de sclavi incat sa ii zica lui Becali in fata si in direct "Gigi, nu mi-e frica de tine!", atunci am avea o galerie mai puternica si mai independenta.

@eddie the 'ead si altii care au ratat emisiunea de aseara - pe fanatik.ro aveti filmuletele cu principalele momente - dialogul MM-Becali. Eu nu m-as mira sa-l gasesc batut intr-un sant intr-o zi (pe MM, adica).

ultras_SS_985503.09.2007 15:17
Ovidiu mama,ca sunt fata nu cred ca iti da tie dreptu' sa fi mai presus decat mine sau invers,fiecare are dreptul la o parere,parerea mea e ca Stoica e un sclav,ai cva importiva?Dar oricum am incredere ca mai sunt si oameni care tin la Steaua,Steaua aia care reprezinta fotbalul,nu o simpla afacere.

imi demonstrezi inca o data ca exista si vanghelie in varianta feminina(la gramatica ta ma refer,nu la etnie).

Rog din suflet administratorii sa ii baneze pe analfabeti,una este sa tastezi din graba alta e sa nu stii sa scrii "fii"

«123»