Cateva observatii personale legate de meciul de aseara:
1. Desi este clar imbunatatit fata de anul trecut, sistemul audio NU SE AUDE decat ca un ecou in zona sectoarelor 4 si 5 de la tribuna I. Cred ca meritam mai mult cei care stam in zona aia. Aici as avea de comentat referitor la respectarea locului de pe bilet (care si mie mi se pare normala). Ar trebui implementat un sistem astfel incat sa-ti poti alege locul. Cine cumpara bilete din timp gaseste si locuri mai bune. Stiu ca exista varianta abonamentului dar si acolo am observat ca doar cei care aveau de anul trecut isi pastrau locul preferential... Si va dau un exemplu: cand am fost duminica sa cumpar bilete in prima faza am cumparat 3 si am primit in sectorul 5(adica pe colt), apoi la rugamintea unui coleg am mai cumparat 2 si alea au fost in sectorul 2...
2. Sistemul de acces lasa mult de dorit. Eu am ajuns cu 1h 40 min inainte de meci si nu am avut probleme, dar la jumatate de ora mai incolo s-a creat o aglomeratie incredibila, astfel incat multi oameni au reusit sa intre la cateva minute dupa fluierul de inceput...
3. Focul de artificii a fost dezlanat. Profesionistii aia mai au de invatat. Sau poate ca multe artificii au fost achizitionate de la Borcea in ziua meciului si nu au avut timp sa le aranjeze cum trebuie :-)
4. Legat de jocul echipei trebuie sa admitem ca mai e mult de lucrat. In rimtul asta va fi foarte greu sa facem fata pe 3 fronturi, iar alti jucatori nu cred ca vor mai fi cumparati. Campania de achizitii nu a fost tocmai rea dar inca stam sub blestemul accidentarilor in lant... Daca vom avea o grupa ca anul trecut in CL nu cred ca mai prindem locul 3, desi sper din tot sufletul sa ma insel.
5. Si sa mai si laud pe cineva. As da un mare + catorva baieti care fie au jucat f bine, fie au jucat bine dar mult peste ceea ce ne obisnuisera. Dintre acestia i-as aminti pe: Zapata (in sfarsit un portar bun), Nesu, care desi a avut cateva scapari a distrus bine niste faze periculoase, Neaga desi e departe inca de cel pe care il stiam cu totii, aseara a facut si el un meci mai bun si, nu as fi crezut ca zic asta, Ov Petre m-a impresionat prin daruire, sper ca de acum incolo forma sa fie ascendenta.
Sper sa-i facem fericiti pe cei doi suporteri ai Stelei de la Urziceni (MM si Dan Petrescu) printr-o victorie lejera! :-) Forza Steaua!