am sa citez pe un prieten al meu: " mai...........sa jucam asa si sa castigam, nu m-as supara, sa taraim victoriile si sa iesim din grupe"
Una peste alta obiectiv indeplinit. Hagi are ocazia sa se afirme, Zapata sa confirme, Dica sa faca mai mult decat locul trei intre cei mai buni din Champions League, Rada sa arate ca ar fi solutia chiar pentru Radoi, Zaharia sa fie "bunicu' cu golul", Neaga sa joace ceea ce vrea, Ovidiu Petre sa devina cu adevarat un fotbalist bun, Petre Marin...ce sa mai spui de Petre Marin, un jucator care ar trebui dat exemplu pentru modul in care se daruieste pe teren, Nesu, incisivul Nesu, sa fie la fel de bataios, Goian, teribilul Goe sa-si creasca cota de goluri in Europa, Lovin sa ajunga titular pe bune, Badoi sa fie rezerva decisiva sau concurenta lui Nicolita, Nicoliyta sa splele autogolul cu Real...plus restul care alcatuiesc lotul.
Si mai ales Hagi. SA il ajutam...poate odata odata va fi el in loc la ciobandante...
Imi pare rau de Ajax-ul lui George...Visul lui de a juca in Liga s-a indepartat odata cu accidentarea suferita iar acum s-a spulberat. Atentie la Slavia Praga.