FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Bate 2 - 0

«1234»
revolutionaru29.08.2007 22:50

Un dinamovist merge împreunã cu cîinele sãu într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoriților. La fiecare gol al roș-albilor, patrupedul schelãlãia de mama focului, se ridica în douã labe și țopãia, dãdea din coada, sãrea bucuros pe masa, fãcea tumbe.

Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stãpînului: "Dom'le, incredibil ce cîine ai! N-am mai vãzut așa ceva! Dar, spune-mi și mie, dacã se bucurã la modul ãsta la un meci de campionat, cum se manifestã în Liga Campionilor?".

Replica omului: "Nu știu, cã îl am doar de 15 ani!".

revolutionaru29.08.2007 22:51
fratilor..la incalzire s-a cantat prea tare..in timpu meciului prin minutu 15 am auzit sute de persoane care se vaitau de gat:) oricum a fost super ;)) sper sa umplem stadionu asa si cu tiganii in etapa 7 si sa le aratam lor galerie fularsteau2

Un dinamovist merge împreunã cu cîinele sãu într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoriților. La fiecare gol al roș-albilor, patrupedul schelãlãia de mama focului, se ridica în douã labe și țopãia, dãdea din coada, sãrea bucuros pe masa, fãcea tumbe.

Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stãpînului: "Dom'le, incredibil ce cîine ai! N-am mai vãzut așa ceva! Dar, spune-mi și mie, dacã se bucurã la modul ãsta la un meci de campionat, cum se manifestã în Liga Campionilor?".

thenrry29.08.2007 22:56

fratilor Steaua ramane Steaua si este cea mai buna echipa din Romania fular-campionii si nimeni nare ce sa spuna forzateaua.In seara asta a demonstra-o si mai ales Dica si-a aratat clasa cu niste pase decisive pentru adversari dica10 si sper ca Steaua sa faca o figura buna in CL steag3 sprecl2 spre cl

vlad_cj29.08.2007 23:00

Daca va fi asa, sunt sigur ca trecem de grupe :

Inter (slaba rau)

Lyon (nu mai e ce a fost...)

Rosenborg (REVANSA)

George Stan29.08.2007 23:02

Inter (slaba rau)

Rosenborg (REVANSA)

Cred ca glumesti :)

Inter - printre cele mai bune din europa la ora asta

Lyon - nu mai e ce a fost, o sa ne bata la scor mai mic anul asta :)

Rosenborg - la ce noroc au astia ne bat si acum

Grenada29.08.2007 23:02

Nu va inteleg de ce va agitati atat?!cu echipe rezultate ...vb maine frate nu acum...

qnzny8129.08.2007 23:36

bravo baieti felicitari echipei si lui Hagi si iata ca dovedim ca suntem cea mai tare echipa din tara .pentru a 2-a oara consecutiv in grupele Champions League.Romania sta in steauaaaaaaaaaaaaa.multumim baieti si sa mergem cat mai departe in Liga .

Le reseau pansant30.08.2007 00:28

Meciul nu a fost unul extraordinar facut de baietii nostri, dar a fost unul castiga intr-o maniera buna, adica au inteles ce inseamna concentrarea, determinarea, ce inseamna fortarea si delasarea in anumite momente, sunt convins ca daca am fi fost lipsiti de experienta europeana a 3 sezoane lungi, in seara asta ratam calificarea.

Jocul intradevar nu a fost spectaculos, dar baietii au muncit, din determinarea si munca fotbalistilor nu scade niciun moment ocaziile avute de belorusi, pentru ca la acele 3,4 mari ocazii cel putin 2,3 au aparaut pe greseli de coordonare, nu stiu daca ar fi fost Goian si Ghionea daca am mai fi avut asa emotii, si chiar si asa interventiile lui Zapata arata ca nu a fost chiar sortii norocului.

Le reseau pansant30.08.2007 00:34
Cred ca glumesti :)

Inter - printre cele mai bune din europa la ora asta

Lyon - nu mai e ce a fost, o sa ne bata la scor mai mic anul asta :)

Rosenborg - la ce noroc au astia ne bat si acum

Cat de optimist esti George, acuma nu te supara dar parca ai fi Borcea si spune despre adversarii din grupa ai Stelei.

Mii de felicitarii baieti si voi si golanilor din peluze si tribune ati fost la inaltimea in seara asta.

aster1x30.08.2007 01:13

Imi pare rau sa spun dar unii dintre voi gasiti in acest meci numai partile rele......... cum ar fi jocul fara spectacol.

Dar sunt parerile voastre si le respect, e drept unele dintre ele sunt si adevarate dar cred ca ar trebui sa amintiti si de scorul favorabil noua 2-0 si ca am inscris 2 goluri din 3 suturi pe poarta.

Zapata ne-a facut sa ne simtim mai relaxati pastrand avantajul Stelei in anumite faze create de belorusi.

Dica a dat niste pase foarte bune.

Nicolitza muncitor dar mai are de lucrat putin la preluari (parerea mea)

Zaharia pare omul care tace si inscrie.

Rada mi sa parut putin lipsit din joc la inceputul meciului.

Nesu nu prea a putut stapanii banda lui fiindca avea un galben si risca eliminarea, inrest a inchis bine in unele faze.

IN REST SUNT MULTUMIT DE SCOR ...

Pentru ca in UCL intri cu rezultate nu cu spectacol. fularsteau2

ThereauRistul30.08.2007 01:29

poi in primul rand sunt multumit ca baietii s-au calificat ..cred ca asta conteaza cel mai mult.Sunt si mai multumit ca Steaua are un portar de mare valoare,si nu vreau sa ma gandesc decat la ceea ce va fi bine de acum incolo...Sjtiu ca nu e un moment tocmai potrivit,dar tocami am asistat la debutul lui Elton la Al Nassr ,in partida cu Al Shaabab.........http://www.youtube.com/watch?v=u2YxKYCseZA...........Daca vreti sa urmariti principalul motiv pentru care l-am iubit si o sa-l iubesc pe acest fotbalist indiferent unde va juca...."michiduta" i-a innebunit pe arabi de la primul meci...acum,poate desi multi vor spune ca joaca impotriva unor jucatori modesti( cu toate astea as aminti ca printre colegii lui se numara Denilson sau rebosio jucatori cunoscuti cu state vechi in primera divison),m-am convins definitiv: omul e ...g e n i a l !!!!!!!!!!!! e incredibil ce jucator am pierdut...pentru asta niciodata in viata mea nu am sa-l iert pe oier....in rest frati stelisti bucurati-va;suntem in champions leaugue...si nu mai criticati ci ganditi:Ghionea,golanski,emeghara,Cristocea,Badea,Iacob,plesan,Radoi...atatea absente conteaza la orice nivel,la orice echipa...in rest grazie lazio....forza Steaua si...oleeee oleeee oleeee eltoooon eltoooonn....

daca linkul nu merge scriseti efectiv pe youtube al nassr-al shabab....

papillon30.08.2007 01:47

am si eu o intrebare, cat a durat la Oleg pana am inceput sa jucam frumos? 5, 10 etape? Serios, nu mai tin minte...

Legat de meci, probabil ca vom avea alta daruire cu real sau Barcelona. Dupa primul gol am lasat-o mai moale, pentru ca asa suntem noi - din cauza asta au mai miscat si aia ceva, daca jucam ca la 0-0 sunt convins ca nu mai atingeau mingea. Dar...greu sa ne lasam de vechile metehne. Ca exemplu, la scorul de 2-0 am observat o faza de cascadorii rasului: mingea era undeva la centru si doi de-ai nostri (Lovin si Croitoru parca) se invitau unu' pe celalalt care sa o ia primul. Pana sa se dumireasca ei, le-a luat-o un adversar (si Croitoru a faultat parca). Faza aia m-a lamurit ca baietii se cred deja calificati si se menajeaza, nu se mai agita deloc. Ma uitam la Liverpool, ce risipa de energie chiar si la 3-0, incredibil...Imi doresc si pentru noi asa ceva, indiferent de adversar sau scorul de pe tabela. Poate ca din cauza asta il apreciez atat de mult pe Nicolita, chiar daca nu e fotbalistul ideal

GotSkeet30.08.2007 02:12

Conteaza calificarea.La lista de accidentati pe care o avem meciul a fost rezonabil.

chris_steaua30.08.2007 05:15

FORZA Steaua!!!! neam calificat pentru a doua oara consecutiv in Champions League. jocul nu a fost extraordinar dar bn ca neam calificat. cu toate ca in meciurile cu echipele puternice.....nu se stie.

oare cu cn vom pica in grupe. miar placea sal aducem pe Ronaldinho pe Ghencea.in fine cu cn vom pica, asta e!!!

in padurea cu alune/ aveau casa 3 catei/vine Steaua si le spune/ nu treceti de turul 3/

miauuu!!!miauuu!!!miauuu!!!

forza Steaua

Tupac Amaru30.08.2007 05:51

super-tare

glow30.08.2007 06:11

Grupa Stelei cred ca va fi:

1. Chelsea

2. AS Roma

3. Steaua

4. Rosenborg

dica10

viostelistul30.08.2007 06:21

Golurile marcate de Dorel Stoica si Adrian Neaga

Data originala: 30-08-2007

Adaugat: 30-08-2007

Fratilor, il cheama Dorel Zaharia. Nu mai faceti astfel de greseli, va rog eu...

Felicitari tuturor care ati fost aseara la meci. Astfel de atmosfera nu am mai vazut de ceva vreme pe Ghencea. Gica Hagi merita un astfel de stadion la fiecare meci! Forza Steaua!

bubylycy30.08.2007 06:27

Bv ce mai am jucat atat cat a fost nevoie

De acuu sa vine bogatasii din cl steag3 steag3

Bodanel30.08.2007 06:35

Atmosfera superba, ne-am calificat restul sunt detalii. Tin sa remarc ca desi am privit cu scepticism venirea lui Rada la Steaua el incepe sa joace mai bine de la meci la meci (chiar daca in seara asta a fost asa si asa) si in conditiile in care Ghionea mai lipseste vreo luna iar Radoi vreo 3 iar Rada se vede ca vrea sa confirme la Steaua iar ca valoare este net peste Baciu Rada e omul de care aveam nevoie acum si inca nu ne-a dezamgit (sper nici de acum incolo sa nu ne dezamageasca). Meciul de aseara a demonstrat ca Ovidiu Petre poate fi inchizatorul de care avem nevoie (cu conditia sa mai creasca in joc) iar Lovin sa fie o rezerva in caz de avarie.

marius-m30.08.2007 06:56

fratilor.... sa nu va aud cu critici... va rog frumos.... o sa fie vreme si pentru astea.... asa ca traiti clipa si bucurati-va

ce mi-a adus aminte: vremuri in care veneau la noi echipe mari.... jucam bine si ei ne executau.... e asta vreau sa subliniez... Steaua a dovedit ca e o echipa mare.... si chiar nu zic vorbe goale.... asta am simtzit aseara... nu ne-am pierdut cu firea.... ca altzi(miau) sa zic asa i-am batut din experientza asa cum ne bateau altzi pe noi pe vremuri..... asta e diferentza mare dintre Steaua si celelalte echipe din tara

cel mai elecvent ...ca exemplu: dubla cu kievul de acum catziva ani.... si deasemenea dubla cu rosenborg..... a fost exact ca aseara doar ca echipa mare a fost spre bucuria mea .... eterna/vesnica...... iubirea noastra Steaua

bucuratzi-va pentru asta

PS: avem portar.... Doamne ajuta!!!

neaga530.08.2007 06:57
Stie cineva de ce nu a jucat Golanski in seara asta?

suspendat

costy_k1_G.30.08.2007 07:23

Inter (slaba rau)

Rosenborg (REVANSA)

Ma esti nebun rau..."Inter" slaba?!?!

stelistul^30.08.2007 07:29

Grupa noastra sper sa arate asa:

Inter Milano

Benfica

Steaua

Rosenborg

Suntem Unici!!!Forzza Steaua

sadeyes30.08.2007 07:45
Ma esti nebun rau..."Inter" slaba?!?!

Tinand cont de umilinta din amicalul cu Barcelona 0-5, am putea spune ca e slaba...dar in comparatie cu Barcelona. O grupa accesibila ar fi cu arsenal, slavia praga si rosenborg. O grupa din care cu ceva noroc si...intariri se poate trece in primavara europeana in Liga Campionilor.

ariven2130.08.2007 07:58

am sa citez pe un prieten al meu: " mai...........sa jucam asa si sa castigam, nu m-as supara, sa taraim victoriile si sa iesim din grupe"

Una peste alta obiectiv indeplinit. Hagi are ocazia sa se afirme, Zapata sa confirme, Dica sa faca mai mult decat locul trei intre cei mai buni din Champions League, Rada sa arate ca ar fi solutia chiar pentru Radoi, Zaharia sa fie "bunicu' cu golul", Neaga sa joace ceea ce vrea, Ovidiu Petre sa devina cu adevarat un fotbalist bun, Petre Marin...ce sa mai spui de Petre Marin, un jucator care ar trebui dat exemplu pentru modul in care se daruieste pe teren, Nesu, incisivul Nesu, sa fie la fel de bataios, Goian, teribilul Goe sa-si creasca cota de goluri in Europa, Lovin sa ajunga titular pe bune, Badoi sa fie rezerva decisiva sau concurenta lui Nicolita, Nicoliyta sa splele autogolul cu Real...plus restul care alcatuiesc lotul.

Si mai ales Hagi. SA il ajutam...poate odata odata va fi el in loc la ciobandante...

Imi pare rau de Ajax-ul lui George...Visul lui de a juca in Liga s-a indepartat odata cu accidentarea suferita iar acum s-a spulberat. Atentie la Slavia Praga.

«1234»