Bine ca i-ati injurat de numa' pe jucatorii "incriminati", si acum cand s-a dovedit ca nu ei au fost de vina, toata lumea ii lauda iar. Ma intreb ce se va intampla oare daca nu-stiu-cine o sa faca iarasi nu-stiu-ce declaratii si noi ca nebunii se grabim sa acuzam, sa injuram, s.a.m.d
Nu ar fi rau sa asteptam ca sa se lipezeasca apele, sunt sigur ca si Hagi are partea lui de vina (il consider cel mai mare jucator roman din istorie, fara discutie; insa cu toata modestia de care vorbea autorul articolului, nu pot uita momentul acela in care a scuipat in fata un alt jucator, cred ca atunci cand juca in Turcia. Sigur, nu trebuie sa-i dam in cap pentru o greseala, toti suntem oameni si mai gresim, insa...); nu cred ca mentaliatea asta de "hit and run", sau mai bine zis "da-ti cu parerea si apoi vezi despre ce e vorba" e benefica.
Am citit multe pareri pe forum in ultimele zile, prea putini au inteles sa sustina Steaua (nu un anumit personaj..), prea multi s-au grabit cu acuzatii si cu gasirea de vinovati.
Poate ca suna cam demodat, insa cred ca a fi suporter stelist nu inseamna sa injuri si sa critici cu fiecare prilej (atunci cand lucrurile nu merg asa bine), si sa dai cu pietre in altii.
Altfel, cum am putea fi "intotdeauna superiori"?... sau e doar un slogan care nu mai are nici un pic de substanta pentru noi?....