Dupa toata furtuna mediatica starnita de patronul Stelei, Radoi vine ca o zi senina de vara si lamureste situatia. Cel putin in ceea ce il priveste pe el si pe ceilalti patru capitani ocazionali ai echipei.
E adevarat ca am fost la palat impreuna cu colegii mei, spune capitanul, dar nu din proprie initiativa, ci chemati de dl Becali.
Apoi de la moara pan-la gara, e cale lunga domnule conducator al destinului Stelei! De ce ati omis acest lucru de importanta deosebita in judecarea situatiei de catre opinia publica? Ati ascuns acest lucru si ati facut un mare si nejustificat rau jucatorilor.
Dezinformati atat de patron cat si de mass media, iubitorii Stelei i-au considerat pe Radoi, Dica, Neaga, Goian si Petre Marin, complotisti, conducatori ai ostilitatilor impotriva antrenorului. Ghimpele din coasta lui.
Ce e surprinzator si trist in aceeasi masura, e faptul ca desi Hagi cunostea aceste lucruri, nu a precizat nimic in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o in aceasta saptamana. Ar fi contat mult in ochii nostri. Ar fi demonstrat vointa de a-si feri elevii de persecutiile la care au fost supusi in presa si in public. O situatie ciudat de anormala.
Nu-mi permit sa-l judec pe Hagi. E adevarat, tema conferintei sale de presa a tratat viitorul sau la Steaua. Nici gazetarii nu au fost suficient de abili sa separe neghina de grau. Ei doreau desigur ca Hagi sa raspunda dur patronului, si sa intretina astfel scandalul care le-ar fi oferit in continuare titluri grase si vanzari pe masura
Aplaud modul in care Hagi, cu modestia-i recunoscuta, a stiut sa evite capcanele ziaristilor si sa nu tensioneze si mai mult situatia.
Incet-incet lucrurile se vor clarifica. Unul dintre ele este acela ca Radoi nu a cerut niciodata antrenorului sa joace fundas central, conform propriei sale afirmatii. Mai mult, a spus ca joaca acolo unde i se cere. Inclusiv in poarta daca e nevoie.
Atunci de ce a batut moneda la nesfarsit pe acest motiv Gigi Becali? Suspans.
Mirel Radoi, Nicolae Dica, Adrian Neaga, Dorin Goian si Petre Marin sunt jucatori cu caracter. Inclusiv pe umerii lor, pe talentul, munca si sacrificiile lor fizice, Steaua a avut rezultate bune in tara si a atras atentia Europei asupra ei. Sunt jucatori care merita aplauzele noastre. Nicidecum ironia si insultele, asa cum nu de putine ori am vazut chiar pe acest site.
Iubiti-va jucatorii, credeti in modestia si buna lor credinta! Ei reprezinta Steaua si Steaua trebuie iubita! Daca nu de noi, atunci de cine? Daca nu acum, atunci cand?
FORZA Steaua!
O zi buna fanii mei. Pana saptamana viitoare, ma inclin. Voie buna!
Virgil