@Azazzello
Radoi a facut-o deja. La "Declicul" cineva a postat un link cu declaratia lui Radoi referitoare la ce a zis Becali. Citeste si o sa vezi ca Radoi are coloana vertebrala:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...a-pe-Becali.htm
Cititi
@Azazzello
Radoi a facut-o deja. La "Declicul" cineva a postat un link cu declaratia lui Radoi referitoare la ce a zis Becali. Citeste si o sa vezi ca Radoi are coloana vertebrala:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...a-pe-Becali.htm
Cititi
cum a ajuns Becali la Steaua...
puteti citi pe gsp.ro
gsp.ro/Steaua/Cum-a-ajuns-Gigi-Becali-la-Steaua.html?a=3147/8470
![]()
imi pare foarte bne ca romica a ajuns la Steaua......SI sper ca sa dea el golul victoriei cu Dinamo cum a dat in CFR-Dinamo 2-1...FORZA STEEAUA..![]()
CAPS, CAPS, CAPS.
Doamne cat mi-a placut ce a zis Romica la intrebarea ... unde o sa se aseze in vestiar. Sincer va spun. Acum, nu stiu cat s-a bagat Radoi in treaba cu Hagi, dar o parere personala e ca atat el cat si Dica, cei mai reprezentanti jucatori ai nostri, s-au simtit marginalizati din iubirea noastra nemarginita pentru REGE. Daca e asa, inseamna ca Steaua si spiritul ei a apus odata cu retragerea FIAREI. Nu vreau sa cred asta, dar sincer asta cred..... Respect Hagi.
Mi-a placut foarte mult prezentarea lui Surdu. Jucatorul a vorbit despre noua sa echipa, despre planurile de viitor, iar ciobanul a fost o prezenta discreta. La cat mai multe prezentari ca cea de azi!
Stii ce mi-a placut mie cel mai mult la Surdu? Ca nu a folosit fraza aia invechita cu "eram stelist de mic".
Ii urez numai bine si sa repare partea noastra stanga ca aia scartaie rau.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Daca Radoi are coloana vertebrala si nu vrea sa-si ia portia de injuraturi ..sa iasa in fata si sa declare ca el nu are nimic cu Hagi, ca el e jucator profesionist si trebuie sa respecte ce-i cere antrenorul si sa dezminta complotul. Daca va continua sa taca ...este clara implicarea lui. Pacat, pentru ca valoare are.Succes Surdu !!! Am incredere in talentul tau ! Putini la varsta ta aveau asa multe meciuri in divizia A !
Radoi a iesit in fata si a zis ca nu are nimic cu Hagi si ca joaca si portar daca ii cere Hagi. Nu prea ti`o iesit ce ai vrut tu sa faci !!
@='Irresistible23Steaua'
Pai acum ca s-a aflat, ce sa mai zica si el.....
Dupa cum declara ca "daca-mi da si manusi de portar, joc si in poarta" rezulta ca miezul scandalului n-ar fi fost faptul ca el n-a jucat nu stiu pe ce pozitie in echipa la meciul de la Cluj si ca de fapt nu Radoi ar fi cerut sa joace acolo unde ar fi vrut Becali...
Concluzia, pozitia lui in teren la meciul de la Cluj a fost de necontestat si ALTA fiind cauza conflictului....
A rasuflat toata gogoasa si acum fiecare nu stie cum s-o scoata la capat...
Unul din ei minte sau chiar amandoi....
Radoi a iesit in fata si a zis ca nu are nimic cu Hagi si ca joaca si portar daca ii cere Hagi. Nu prea ti`o iesit ce ai vrut tu sa faci !!
cand a ieist Radoi sa zica asta? am vazut si eu interviul lui Radoi dupa meciul cu turcia. Acum zi-mi tu mie, l-ai vazut pe Radoi zicand " nu e niic adevarat, sant un jucator profesionist, fac ce-mi zice antrenorul, nu l-am sapat pe Hagi", Resppect Ghionea pentru declaratia ta, si mai ales pentru curajul de a o spune, se pare ca faimosul curajos de fin, nu are curajul tau... pacat. Sau alta varianta, e prea sincer, si nu poate dezminte spusele becaliene
Pana una alta Dica l-a cam facut mincinos pe Gigi in interviul luat la reunirea nationalei.
Bun venit la Steaua Romeo Surdu. Succes si sa nu-l superi pe...
Stii ce mi-a placut mie cel mai mult la Surdu? Ca nu a folosit fraza aia invechita cu "eram stelist de mic".
Daca ai fost atent, chiar i-a pus un ziarist aceasta intrebare si a zis ferm ca NU e stelist de mic si ca tine cu echipa la care joaca si da totul pe teren pentru ea. Deci un baiat cu caracter care n-a avut nici o intentie de a se "pune bine cu suporterii", pentru ca e constient de faptul ca numai dand totul pe teren va fi apreciat de noi.
ma bucur ca l-au adus pe Surdu - sper sa fie el jucatorul care sa acopere mijlocul pe partea stanga si daca intram in Liga, poate mai vine un mijlocas central care sa-l inlocuiasca pe Plesan. chiar e pacat de Plesan ca s-a accidentat, dar nu cred ca Semedo e de vina pentru asta. dupa cum s-a vazut la TV, intarrea lui a parut una 'normala' ca sa zic asa - de fault, bineinteles, dar nu una excesiv de agresiva. eu cred ca cineva ar trebui sa-i spuna lui Plesan ca trebuie sa aiba grija de corpul lui si sa fie atent cum intra la deposedari ca altfel va juca tot cate 2-3 meciuri pe jumatate de sezon. i-am admirat determinarea pe care a aratat-o in joc in cele cateva meciuri, dar trebuie sa fie totusi si istet, nu doar 'luptator'.
si mie mi-a placut surdu e bun e tehnic ap ati citit de nenorocitul de Neaga s-a certat cu pedrattzini si cu Croitoru la antrenament ca nu ii dadea Croitoru pasa:)) pentru ce naiba sa rateze el ca prostu?> ![]()
![]()
Steaua a ajuns sa cumpere rebuturi din provincie. Frumos am ajuns.
Daca e adevarat ce scrie in presa, ca Surdu asta are salar mai mare decat Dica, atunci cred ca s-a intors lumea pe dos.
Ca sa fiu rau. Ar trebui sa vina si Mutu la Steaua. Nu de alta dar cum Jiji e supranumit oligofrenu' am avea un atac SURDU si cu Mutu.
:biggrin: :tongue: :biggrin:
![]()
![]()
![]()
surdu e bun dar trebuie sa se impace bine cu ciobanul ca daca no sa se impace cu el surdu o s fie exclus......asa a fost si cu Gurita,Bostina etc.asa este la Steaua Jiji ciobanul ia hotararile....
steagro uaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciobane....mars in groapa![]()
![]()
Font gresit
Si eu sunt de parere ca Radoi nu are nici o tangenta in acest conflict,consider ca a fost prins intr ciocan si nicovala. Sper ca suporterii sa inceteze conflictul.
Si yo sunt stelis dar nu sant deacord cu ce a facut Becali.Ca la dat afara pe Olaroiu.cu Oli Steaua a reusit ce na reusit de 10 ani sa ajunga in Liga Campionilor.Hagi e prost bata.
![]()
Caps ! Caps ! Caps !
Moderatorii