Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania.
,,Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici", a declarat Surdu, in exclusivitate pentru www.SteauaFC.com. Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa imediat treaba alaturi de noii sai colegi.
De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: ,,Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista".
Jucatorul va fi prezentat joi, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta in sala de conferinte a clubului Steaua Bucuresti.
"Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fiecare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei" a declarat Adrian Ilie
SteauaFC.com