FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Romeo Surdu la Steaua!

«123»
fcsteaua.ro22.08.2007 18:54

Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania.

,,Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici", a declarat Surdu, in exclusivitate pentru www.SteauaFC.com. Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa imediat treaba alaturi de noii sai colegi.

De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: ,,Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista".

Jucatorul va fi prezentat joi, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta in sala de conferinte a clubului Steaua Bucuresti.

"Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fiecare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei" a declarat Adrian Ilie

SteauaFC.com

choli22.08.2007 18:58

la cat sunt de sup......chiar nu ma intereseaza............cred ca daca ar veni Messi si tot nu ma intereseaza

LeoKinG22.08.2007 19:04

Cu toate ca sunt scarbit de ce se intampla zilele astea la Steaua ii urez bun venit lui Romeo Surdu la Steaua!

roby_spartacus22.08.2007 19:14

E bun acum sa vedem daca va da randament !! SPER SA DEA ca avem nevoie de un atacant , Neaga nu isi revine:(

Renunta la limbajul gen MiRC. Scrie romaneste. Citeste regulamentul.

AKM-4722.08.2007 19:17

Bun venit la Steaua. Sper sa dai multe goluri pentru Steaua. CONDOLEANTE SI Dumnezeu SA O ODIHNEASCA IN PACE PE MAMA LUI.

Martin_Tudor1222.08.2007 19:44

sper sa se integreze in echipa...

BAFTA!!!

Astristul22.08.2007 19:52

Cu totii cred ca suntem suparati din cauza ultimelor evenimente... Dar asta nu ne impiedica sa iubim Steaua! fularsteau2

Bun venit Romeo si succes la Steaua !!!

forzateaua

Steauaforever3322.08.2007 20:01

@'Astristul'

Asta e problema: cine mai este Steaua? Cand ma gandeam la Steaua imi veneau in minte: Hagi, Lacatus, Iordanescu, Jenei, Belodedici, Balint, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, chiar si Piturca etc, etc. Vedeam jocul spectaculos, vedeam bucurie pe fata oamenilor cand auzeau numele de Steaua. Numele Steaua avea un loc aparte in inima mea....

Dar acum? Un personaj in conducere care nu face altceva decat sa terfeleasca acest nume pentru banii si numai banii din LC, ca suporterii vin doar sa umple stadionul si jucatorii intorc spatele.... inca nu-mi revin.... am nevoie de ceva timp pentru a-mi reveni. cred ca intru intr-un stand-by :(

forzateaua

LARI22.08.2007 20:09

Bine-ai venit Romica!

Mi s-a parut emotionant ce ai declarat in legatura cu mama ta... Dumnezeu s-o odihneasca in pace si speram sa se roage pentru Steaua, ca doar un miracol mai poate salva situatia asta...

Khalid22.08.2007 20:09

Parerea mea a fost si este ca Surdu & Semedo au fost cei mai buni jucatori pe care ii avea CFR. Se pare ca Muresan nu e de acord cu mine :) si l-a lasat pe Surdu la Steaua, mare greseala. Surdu e peste Neaga si il va trimite pe ex-korean pe banca de rezerva.

Succes Surdule! :)

sanbk200222.08.2007 20:23

Romeo, dragul meu, cheia e la Finu'!

Totul depinde de cum te intelegi cu el, asa ca pune-te bine cu el! Daca ii castigi inima preafrumosului, te-ai scos, iti da jumatate de imparatie si loc de titular.

Ma rog, bine ai venit. Sa speram ca macar tu vei mai simti ceva pentru clubul asta, avand in vedere circumstantele. Mult succes!

EPE22.08.2007 20:37

Brasovean de al meu! Ne va fi util sa vedeti, alearga de rupe pamantu! Atat ca nu l-am prea vazut sa joace intr-un sistem de joc ca al nostru. Hai Romeo arata-ne ca ai valoare de Steaua!! fular-campionii

cosmin_20222222.08.2007 21:31

Foarte bun transfer,e intre primii 5 atacanti din Liga 1.Cum zicea cineva pe stadionul din Cluj,atacul Romaniei peste 2 ani o sa fie Surdu si Mutu.

axl2322.08.2007 21:32

Bun venit la Steaua. Mult succes!

cRiss4Steaua22.08.2007 21:46

Ce fata palida o bagat in poza :|

Renunta la limbajul gen MiRC.

Derbedeu22.08.2007 22:11

@Steauaforever33

Adevar graiesti!Aceiasi senaztie o am si eu!Am fost azi sa-mi iau bilet pentru meciul cu Bate(casele inchise) si parca nu mai aveam acelasi etuziasm,numai simteam aceiasi dorinta pentru meci....pur si simplu sunt scarbit de acest om pe nume Becali!Ii doresc sa ajunga cel mai sarac om din lume,tocmai pentru dictatura si foamea de bani de care da dovada!

vanfootball22.08.2007 23:16

Bine ai venit!

"Ceea ce ma intereseaza pe mine este relatia antrenor – jucator. Reletia mea cu Hagi este una foarte buna. Am vorbit cu Gica si cred ca daca va exista mai multa liniste la echipa, lucrurile se vor rezolva." Sorin Ghionea

De-abia astept sa revina capitanul (pentru mine, Ghionea este capitanul Stelei) pe teren!

vlad_cj22.08.2007 23:17

Dupa parerea mea trebuie iar incepute scandarile anti-Becali si totodata campania "Steaua Curata-Steaua non-becalizata!"

danimarcu22.08.2007 23:46

@vanfootball

Trebuia sa lasi si continuarea articolului,mi se pare o dovada de tarie de caracter: "Nu cred in declaratia lui Gigi care a spus ca 5 fotbalisti de la Steaua au venit sa se planga la el din cauza ca Hagi nu este antrenor bun"

Respecte,Sorine!Daca si ceilalti ar urma exemplul tau,s-ar face liniste in vestiar...

jcd23.08.2007 01:59

Jos palaria, Ghionea! Se vede cine din vestiar e profesionist 100%.

LARI23.08.2007 05:19

A venit Surdu, a revenit si Gurita...

Hai sa vedem ce-o sa fie!

Ciprians23.08.2007 05:21

Zicea cineva aici de viitoare relatie a lui Surdu cu Mirel.

Intervievat de reporteri "Mirel a spus ca atunci cand a venit la Steaua s-a asezat in vestiar langa cosul de gunoi. Tu unde o sa te asezi?"

La care raspunsul candid a lui Romica a fost " Pai ....o sa ma asez langa el !!" :biggrin: Tare de tot.

Ma intreb oare cum a inteles Mirel raspunsul asta ?! Si daca a inteles cum nu trebuie inseamna ca mai are unul pe lista lui neagra ?

glow23.08.2007 05:56

in sfarsit a venit un om care stie sa dea si goluri. Bafta si la cat mai multe bucurii !!!

Neaga, cu siguranta trebuie sa-si lustruiasca un loc pe banca de rezerva.

BAFTA SURDU !!! si cine stie poate o sa avem in curand la nationala un cuplu Mutu & SURDU :))

alexynho23.08.2007 06:29

Ma bucur ca a venit ... sper sa faca o treaba foarte buna ... si sa il scoata o perioada pe Neaga din primul 11 ... poate asa isi revine (si sunt sigur ca isi va reveni) ... Multa bafta Romeo , si sa intri la fel de repede, ca Vali Badea in sufletele stelistilor ;)

bastian23.08.2007 07:00

Va rog frumos sa nu uitati si sa nu marsati manipularilor oribile din presa care au drept scop distrugerea Stelei si terfelirea imaginii lui Mirel Radoi, capitanul nostru, cel ce, va rog nu uitati, nu o data, a dat dovada de caracter, ambitie, vointa si dragoste pentru culorile ros-albastre. Multi ar vrea sa destabilizeze Steaua, lovind in cei mai buni oameni ai ei. Nu-i lasati sa faca acest lucru, nu le dati satisfactie acelor impostori de la Gazeta sau de la Pro Sport. Radoi ori ce ar fi este capitanul nostru, omul care a ales Steaua in detrimentul unor mari cluburi din Europa, refuzand salarii uriase. Nu uitati, Radoi nu s-a dezis nicodata de Steaua, ci a luptat pentru echipa intocmai ca marii fotbalisti care au ramas in constiinta noastra pentru ce au realizat la cel mai galonat club din Romania. Daca si voi il injurati pe Radoi, atunci Steaua nu mai exista, adevaratul spirit al Stelei a murit. Cum sa mai joace Radoi daca voi il huiduiti, voi cei pentru care a luptat neconditionat. Ati uitat ca intr-o perioada era singurul jucator din campionatul romanesc care juca la echipa nationala titular, restul erau stranieri. Ati uitat ca niciodata Radoi nu s-a dezis de voi. In schimb, voi care va declarati adevarati suporteri l-ati terfelit in presa pe nedrept. VA ROG CHIBZUITI INAINTE DE A INJURA PE UNUL SAU ALTUL SI NU VA LASATI MANIPULATI DE MASS-MEDIA! Ziaristii acum rad de voi, iar rapidistii si dinamovistii jubileaza si spera din tot sufeletul, se roaga ca Radoi la urmatorul meci sa fie injurat de proprii suporteri. Este intr-adevar regretabil ceea ce se intampla in prezent.

«123»