@AndyQ
@onyx
Va rog sa respectati regulamentul. Daca nu stiati, este interzisa citarea in intregime a postului anterior.
@AndyQ
@onyx
Va rog sa respectati regulamentul. Daca nu stiati, este interzisa citarea in intregime a postului anterior.
@onyx
Steaua e clubul cu cele mai bune rezultate, nu Becali!!! La Cluj si Timisoara s-a investit mai mult, mult mai mult. Si asta, de ce? Pentru ca nu sunt asa buni psihologi, precum Becali? NU! Diferenta e ca Gigi are Steaua!!!
PS: Dar de ce sa nu-l comparam cu patronul de la Urziceni sau cu patronul de la CFR Cluj? De ce sa-l comparam neaparat cu Netoiu sau Turcu?.
In momentul cind a venit, stiu foarte sigur ca pe Steaua o pastea un mare faliment. A venit cu o Dacia papuc in care erau 1,5 mil $ cash, pe care i-a dat clubului fara nici o chitanta. Steaua era condusa de Paunescu si Catarama, oameni care nu au bagat un ban in club. Poate nu iti mai aduci aminte datoriile la Tehnorob pentru tribuna oficiala, nocturna si sonorizare. Datorii pe care nu le-a facut el. De ce licitatiile la care s-au vindut nocturna si sonorizarea nu au dat altii mai mult ca el? Iti spun si tie, nu a facut nimic ilegal cind a luat Steaua. La fel de bine puteau sa o ia "n" investitori. Dar nu au luat-o, si punct.
N-am cum sa-l compar cu Bucsaru de la Urziceni, pentru ca acolo e alt nivel. La fel cum este alt nivel intre Milan si Steaua. Atunci hai sa-l comparam cu Milut de la Prefab Modelu si cu altii. Clujul e la inceput, dar se investeste cu cap, si probabil ca vor avea aparea si rezulatele. La Timisoara nu se urmareste performanata, asta e de ochii lumii. sunt alte interese, se vrea costruirea unui cartier de vile. De cind a luat Poli, Iancu se chinuie sa obtina de la primarie un teren pentru cartierul pe care vrea sa-l faca. Copos e de 15 ani in fotbal, la momentul intrarii lui in fotbal avea bani multi de tot. Daca facea totul cu cap, pentru performanta, acum vorbeam de Rapid si restul lumii in fotbalul romanesc, asa mare trebuia sa fie prapastia intre Rapid si restul competitoarelor. Dar Copos a urmarit doar sa cistige bani. Performantele lui in 15 ani, 2 campionate, citeva cupe si supercupe, si citeva partcipari in Cupa UEFA.
@ AndyQ
Nu pot sa fiu de acord cu tine, cind spui ca nu poti sa faci ce vrei pe banii tai. Si aici nu ma refer la fotbal. Daca cei pe care ii platesc sa munceasca pentru mine, nu sunt de acord cu deciziile mele, au doua optiuni. Muncesc in continuare si isi iau banii, sau sunt liberi sa plece.
Iti spun si tie, nu a facut nimic ilegal cind a luat Steaua. La fel de bine puteau sa o ia "n" investitori. Dar nu au luat-o, si punct.N
Bagi tu mana-n foc ca n-a facut nimic ilegal?
Onyx, scuza-ma dar trebuie sa te consider extrem de naiv, in privinta asta.
@ AndyQ
Ce a facut ilegal? A bagat bani citiva ani, si apoi a preluat clubul. Nu e prost deloc. E intr-o multime de feluri, dar nu prost. Nu vezi ca tot i se cauta nod in papura, dar cind se duce la DNA ride de cei de acolo? Astia il cheama pe el la DNA, dar pe cei de la MAN care i-au dat terenurile la schimb nici nu ii deranjeaza, chiar daca acum, conform actelor lui Gigi, Armata l-a pacalit pe el. Coform actelor lui, dupa schimbul cu Armata, au aparut multe persoane carora le fusese retrocedat acel teren. Gigi le-a platit si lor, a facut acte de vinzare-cumparare cu ei, si acum e blindat. Aici vina principala o are statul roman.
AndyQ, bun articol.
Nu o sa reiau argumentelor celorlati useri, multe fff bune. Nici n-o sa-mi exprim parerea despre cat de antrenor e Hagi sau nu. Nici despre marlania becalului. DOAR, preiau o stire:
<<Turcii nu numai cã au scandat celebrul "I love you, Hagi", dar l-au și înjurat în românește pe patronul Stelei.>>
Si cu asta cam zic tot. Respect pentru omul Hagi in primul rand! Atat!
Hagi e rege ca jucator si atat . becalii are mari lipsuri dar are bani si Steaua are nevoie de banii lui, ce tot il judecati pe Becali atat de mult ? banii lui va plac ? unde ar fi Steaua fara banii lui ? hai sa fim cinstiti sa o recunoastem asta-i adevarul, nu-mi place Becali dar.... nu creeati si voi tensiune la Steaua si a sa este destula.
neli,pe cuvint daca nu te *** ** **-** si-mi iau ban citeva zile!ai reusit sa ma scoti din minti cu prostiile debitate pe forum!banii taranului iti plac tie si altor pitecantropi pupincuristi!si pentru cultura ta generala,in '99 ciobanul infect avind ceva bani in buzunar s-a dus la onesti sa preia clubul,discutind chai cu patronul lor,puiu,daca nu ma insala memoria!atunci s-a bagat hrebe in seama,care i-a transmis sa ia Steaua,pentru ca e in criza si isi face imagine..............mama-mama!tot pe atunci,prostul satului era folosit de hrebe si alti guzgani rozalii in folosul pdsr-ului,da' nu dezvolt subiectul pentru ca nu facem politica!vad ca ai o virsta,e inadmisibil sa fii ****** asa de tinar!
@endorama
chiar ca esti pe linga subiect!
Nu-ti mai jigni partenerii de forum, indiferent de parerile lor. Daca vei continua asa nu esti departe de ban-ul pe care-l sugerezi.
@ AndyQCe a facut ilegal?...
Ti-am spus, n-am de unde sa stiu daca a facut sau nu, la fel cum nici tu nu ai cum sa-mi dovedesti ca tot ce-a facut a fost legal.
Cat despre DNA... AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!!!!
Ar mai trebui sa-i spuna DNC... Coruptiei. Daca DNA e un organ statal cinstit, eu voi fi declarat Papa dupa Benedict, Steaua ia CL anul` asta si Becali pleaca de la Steaua.
Pai cum sa nu razi cand iesi de la DNA, cand cuperi tot ce misca pe acolo. Arata-mi tu mie un milionar/miliardar roman... ars de DNA si care in momentul asta sta la puscarie cu toate cele furate confiscate.
Deja intram in discutii prea profunde pentru site-ul asta, legate de competenta organelor statului... un stat vai si amar de el.
@fsoica
PS: De unde stii ca acei olimpici la matematica nu obisnuiesc sa se imbete peste masura sau sa-si bata nevestele din cand in cand? Nici de ei nu stii prea multe, doar ca au ajuns in varf intr-un domeniu.
Pai pentru ca sunt prea tineri ca sa aiba neveste si sunt convins ca studiaza asa de mult ca nu au timp sa bea.
Viitorul e clar ca le poate aduce orice.
I-am ales pe olimpici ca exemple pentru ca ma doare ca modelele si audientele le fac agramatii si tractoristii care n-au deschis o carte in viata lor.
Ma deranjeaza cel mai tare ca mass-media si capitalismul asta salbatic de la noi au intors cu susul in jos o scara a valorilor la care eu continui sa ma raportez ca un nebun.
E pacat ca functionam astfel incat ne atasam de o echipa de fotbal (lucru care nu implica niciun efort din partea noastra, nu?), pe cand de un domeniu serios nu putem sa ne apropiem...
Nu ti se pare ciudat ca galeriile cele multe ale Stelei nu iau atitudine? Daca pasiunile pentru fotbal ar fi atat de puternice si am depinde asa de mult de ele, de ce nu au avut loc deja mitinguri pro-Hagi la Piata Universitatii si in Ghencea?
Unde sunt liderii de galerie si galeriile?
Idealul Steaua e pentru stat in fata televizorului sau pe internet si dezbatut la infinit...Cati din cei de pe aici chiar sunt "trup si suflet " pentru culori? Nimeni, pentru ca, undeva acolo exista in fiecare tanar teribilist care tine cu Steaua o limita peste care instinctul de aparare nu il lasa sa treaca.
UNDE SUNT SUSTINATORII LUI Hagi?
DE CE NU SUNTETI PE STRAZI?
DE CE NU SUNTETI LA TV?
Unde e generatia de aur? De ce nu ia atitudine Lacatus? Dar Dan Petrescu? Dar Gica Popescu?
Ca doar n-or fi toti asa inteligenti sa nu se coboare la mintea ciobanului...
E pacat ca functionam astfel incat ne atasam de o echipa de fotbal (lucru care nu implica niciun efort din partea noastra, nu?), pe cand de un domeniu serios nu putem sa ne apropiem...
Cati din cei de pe aici chiar sunt "trup si suflet " pentru culori? Nimeni, pentru ca, undeva acolo exista in fiecare tanar teribilist care tine cu Steaua o limita peste care instinctul de aparare nu il lasa sa treaca.
Unde e generatia de aur? De ce nu ia atitudine Lacatus? Dar Dan Petrescu? Dar Gica Popescu?
Ca doar n-or fi toti asa inteligenti sa nu se coboare la mintea ciobanului...
Fsoica, ne atasam si de altceva, dar n-ai cum sa stii despre asta, atat timp cat aici vorbim despre Steaua, nu despre matematicienii olimpici. Daca vrei tu o luam si din alte directii: cati din matematicienii aia au adus o schimbare in Romania??? ca din cate vad eu doar sportul ne mai duce renumele prin lume... Si aici vorbesc din cunostinta de cauza: firma la care lucrez a sponsorizat ultima deplasare a geniilor romane in Japonia parca, unde s-a tinut o ditamia olimpiada Matematica, Fizica si alte materii. Cu ce s-a ales Romania din respectivul concurs, chiar daca aia au mai si castigat cate ceva??? Si atunci multi o sa se intrebe: de ce sa sustin ceva ce n-am vazut niciodata? De ce sa ma lupt pentru matematicienii care la 23 de ani fug in "tarile calde" pentru a da de... mai bine. Pai stai putin, acei matematicieni nu ar trebui sa sustina si ei cauza? Sa stea in Romania, sa lupte cu noi astia... internautii care ne dam cu parerea pe forumuri, sa se bata si ei cu pumnu`n piept pentru tara lor. Nu dom`le, lor le convine mai mult sa plece in afara, unde n-au nevoie de efort prea mare pentru a se impune. Si atunci... cine-i lasul? Eu ca stau sau ei ca pleaca?
Cat despre internautii care nu ies in strada... aici e usor de explicat, ca nu-i ca la revolutie, cand oamenii au fost adunati obligat in piata pentru a asista la discursul lui Ceausescu... si totul s-a transformat intr-o revolutie...
Astia din generatia de aur poate am povestit cu Hagi, poate deja stiu ca el o sa paraseasca Steaua. Poate stiu mai multe decat stiu eu sau tu...
Duminica, pe Realitatea a fost un talk-show despre loterie. A participat si Academicianul Solomon Marcus (unul dintre cei mai mari matematicieni in viata). Desi a incercat sa expuna niste puncte de vedere tehnice asupra fenomenului 6 din 49, nu a fost lasat sa vorbeasca, a fost batjocorit de directoare loteriei. Aceasta avea un discurs gen Becali: eu am facut loteria, eu hotarasc ce si cum... sa ma lase oamenii care inteleg fenomenul, sa dispara, eu trebuie sa prostesc populatia. Si e doar un exemplu din lungul sir al valorilor tratate mizerabil in tara. In acest caz insa Hagi e o valoare cunoscuta de intreg poporul... si bataia de joc are loc in vazul lumii.
Exista si un punct pozitiv in aceste evenimente, dupa parerea mea: poate se va termina odata pentru totdeauna cu ascensiunea lui Becali, si o sa dispara din centrul atentiei...
Cu cat esti mai "animalic"(dur,lipsit de scrupule) cu atat ajungi mai sus, este pur si simplu legea junglei, traim in Ferma animalelor fratilor.
In lumea super-grabita de astazi valorile traditionale sunt calcate in picioare, ce e bun astazi maine e bun de aruncat la gunoi, de fapt economia mondiala este cel mai mare producator de gunoaie. Cei care au ajuns in varf stiu ca sunt inferiori cultural vorbind si de aceea pentru a supravietui trebuie sa prosteasca cat mai multi indivizi, se folosesc de prostia din nastere a unora, pentru a isi intari pozitia si isi bat joc de oamenii cu adevarat valorosi.
Societatea moderna vede omul in mare ca un individ, un robot care executa instructiuni mai bine sau mai putin bine, si nu ca o persoana. Personalitatile sunt calcate in picioare dupa bunul plac, doar fiindca cei care au ajuns la varf pot.
Culmea ironiei este ca lumea nu se trezeste, este vrajita de mirajul degustator al cadavrului in devenire cu "obrajior de ceara" ca sa il citez pe Mihai Eminescu.
Lumea doarme, viitorul suna "bine" (chiar oranj).
Suntem corupti de la nastere dar cred ca ne putem depasi natura.
In momentul cind a venit, stiu foarte sigur ca pe Steaua o pastea un mare faliment. A venit cu o Dacia papuc in care erau 1,5 mil $ cash, pe care i-a dat clubului fara nici o chitanta. Steaua era condusa de Paunescu si Catarama, oameni care nu au bagat un ban in club. Poate nu iti mai aduci aminte datoriile la Tehnorob pentru tribuna oficiala, nocturna si sonorizare. Datorii pe care nu le-a facut el. De ce licitatiile la care s-au vindut nocturna si sonorizarea nu au dat altii mai mult ca el? Iti spun si tie, nu a facut nimic ilegal cind a luat Steaua. La fel de bine puteau sa o ia "n" investitori. Dar nu au luat-o, si punct.N-am cum sa-l compar cu Bucsaru de la Urziceni, pentru ca acolo e alt nivel. La fel cum este alt nivel intre Milan si Steaua. Atunci hai sa-l comparam cu Milut de la Prefab Modelu si cu altii. Clujul e la inceput, dar se investeste cu cap, si probabil ca vor avea aparea si rezulatele. La Timisoara nu se urmareste performanata, asta e de ochii lumii. sunt alte interese, se vrea costruirea unui cartier de vile. De cind a luat Poli, Iancu se chinuie sa obtina de la primarie un teren pentru cartierul pe care vrea sa-l faca.
....
Performantele lui in 15 ani, 2 campionate, citeva cupe si supercupe, si citeva partcipari in Cupa UEFA.
Tu chiar crezi faza cu falimentul?! E o diferenta imensa intre a avea datorii si a fi in faliment. Newcastle are 40 milioane de euro datorii, dar uite ca nu e in faliment. Daca vindea 4 jucatori, Steaua putea sa-si plateasca toate datoriile.
Si de ce crezi tu ca a dat cei 1,5 milioane (daca asa a fost?), din "stelism" (omul nu stie cine a dat golurile in '86)? Avea asigurari certe ca va primi clubul, sa fii sigur de asta.
Chiar Becali a spus ca a intrat in fotbal pentru ca are cei mai multi suporteri, de unde poate strange multi votanti. Dar voi va incapatanati sa credeti ca omului chiar ii pasa de Steaua.
PS: Copos luat 2 campionate in 15 ani, dar inainte de asta, Rapidul luase 1 campionat in 80 de ani. Becali a luat 3 titluri, dar inainte aveam 20.
Care e performanta mai mare: sa iei o fosta castigatoare a CCE si sa iei 3 titluri, o semifinala UEFA si o participare in grupele UCL sau sa iei o echipa din Divizia C si sa o aduci sa se bata la titlu? Asta e diferenta dintre Becali si Paszkany. Iti garantez ca sunt multi care ar investi la Steaua.
Intr-o tara in care un semianalfabet plin de bani il numeste pe primul ministru papagal iar acesta baga capul intre umeri si nu zice nimic sa nu va asteptati ca vom scapa prea rapid de Becali.
La noi societatea este construita pe principiul am bani, sunt bogat deci te strivesc ca pe un gandac pe tu ala care esti un fraier si nu esti in stare sa "faci afaceri" ca mine.
Imi amintesc de un talk show de la Realitatea cand becaliotul a zis ca el nu discuta cu un jurnalist din platou ca el nu vorbeste cu unu din ala "care castiga 500 de Euro pe luna".
De alde astia trebuie sa va feriti si cand treceti strada pe trecere si pe verde ca va spulbera cu Jeepanu sau limuzina si nici macar nu se uita in retrovizoare!
Tu chiar crezi faza cu falimentul?! E o diferenta imensa intre a avea datorii si a fi in faliment. Newcastle are 40 milioane de euro datorii, dar uite ca nu e in faliment. Daca vindea 4 jucatori, Steaua putea sa-si plateasca toate datoriile.
Si de ce crezi tu ca a dat cei 1,5 milioane (daca asa a fost?), din "stelism" (omul nu stie cine a dat golurile in '86)? Avea asigurari certe ca va primi clubul, sa fii sigur de asta.
PS: Copos luat 2 campionate in 15 ani, dar inainte de asta, Rapidul luase 1 campionat in 80 de ani. Becali a luat 3 titluri, dar inainte aveam 20.
.
Eu n-am zis ca a dat banii din dragoste, am sustinut ca pentru el fotbalul este afacere. Fotbalul este o afacere, nu mai este un sport. Toate echipele au datorii, si Real, Barcelona si multi altii. Ideea e ca bunurile Stelei au fost scoase la licitatie. Spune-mi 4 jucatori aia pe care ii avea Steaua atunci cind a venit Gigi.
Nu conteaza ce a luat Rapidul inainte de Copos, conteaza ce luata dupa, si ce putea sa devina. Pentru ca in teren nu joaca vitrina cu trofee. Daca ar fi asa, Real si Milan ar trebui sa cistige meciurile fara sa se mai prezinte. Inter, Liverpool, Barcelona, Benfica au avut perioade de la 6 la 20 ani fara trofeu. Unde au fost traditia si istoria? Chelsea ce a luat inainte de Abramovici? Rusul putea sa ia foarte bine Nottingham Forest, daca il interesa trecutul. Fotbalul a devenit in primul rind afacere, asta este realitatea. Anglia este cel mai bun exemplu al transformarii fotbalului. Cit timp a fost plafon de salarii, au fost o gramada de echipe care au luat titlul si cupa. Dupa liberizarea salariilor cercul s-a restrins la citeva echipe, iar restul cistigatoarelor zac prin diviziile inferioare. Doar la nivel de copii si pe maidan se mai joaca fotbal dezinteresat.
Eu n-am zis ca a dat banii din dragoste, am sustinut ca pentru el fotbalul este afacere. Fotbalul este o afacere, nu mai este un sport. Toate echipele au datorii, si Real, Barcelona si multi altii. Ideea e ca bunurile Stelei au fost scoase la licitatie. Spune-mi 4 jucatori aia pe care ii avea Steaua atunci cind a venit Gigi.
"Becali a acceptat sa achite creanta catre AVAB pentru 200.000 de dolari. Conform procesului verbal al sedintei Adunarii Generale, document autentificat la notariat, in actele clubului rascumpararea lui Gigi a fost trecuta cu 1.350.000 de dolari."
Cam asta a fost inceputul, nu 1,5 milioane, fara acte, de care zici tu.
Iar cand a intrat Becali la Steaua, echipa noastra era campioana din anul precedent si venea dupa niste optimi de Cupa UEFA. Nu era un club atat de pricajit, cum incearca alde Gigi sa insinueze.
Cei 4 jucatori? Incerc sa fac eforturi de memorie: Danciulescu, Reghecampf, Lincar, Rosu, Miu, Trica...Erau jucatori cu ceva cota la acel moment si s-ar fi scos bani buni pe ei.
Afacerea e afacere, nu asta ma deranjeaza. Ma scoate din sarite faptul ca tot ce reprezinta Steaua e calcat in picioare de Becali. Mai bine in Liga a II-a, decat in aceasta mocirla, cu acest babuin. Am mai spus-o, e nevoie de banii lui, dar nu cu orice pret.
De ce sa ma lupt pentru matematicienii care la 23 de ani fug in "tarile calde" pentru a da de... mai bine.Nu dom`le, lor le convine mai mult sa plece in afara, unde n-au nevoie de efort prea mare pentru a se impune.
habar n-ai ce vorbesti...
Neli, tu esti nepotu` capacit de avocat la semafor sau soferul de Maibach?
In momentul in care Becali pleaca de la Steaua, se gasesc altii 100 de investitori dornici sa ii ia locul. Stai tu linistit in privinta asta.
Poate Steaua duce lipsa de jucatori, poate cu greu se transfera cineva de valoare inestimabila la noi, dar NICIODATA nu o sa duca lipsa de investitori. Vorbim despre brand-ul Steaua.
Daca tu crezi ca numele Becali e atat de mare incat intuneca numele Steaua... te inseli amarnic si te imbeti cu apa chioara.
Steaua a fost, este si continua sa fie mult mai mult decat o sa fie vreodata Becali. Becali paleste prin simpla comparatie facuta. Vorbim despre un spirit, despre un simbol national, despre o iubire eterna: Steaua, si despre un dictator care isi da arama pe fata, in fiecare zi.
Mie nu-mi plac banii lui Becali pentru ca sunt la fel de murdari pe cat e el.
Tu esti la fel de indoctrinat de presa si de propaganda purtata de Becali, incat functiile primare ale creierului functioneaza dupa un tipar implantat de catre "planul cincinal sau stiu eu in cati ani" al lui Becali, de a spala mintea omului slab.
Becali era obligat sa bage bani in Steaua, ca de aia e finantator. Daca nu baga, e liber sa plece, vin altii 100 care o sa bage in locul lui, nu te ingrijora tu de viitorul Stelei pentru ca incurci oalele cu sarmale. Compari ETERNUL cu EFEMERUL, divinitatea cu ridicolul, metempsihoza cu paranoia, s.a.m.d.
Pentru tine Steaua exista de cand exista Becali, pentru noi ceilalti Steaua exista dintotdeauna...
esti unul dintre cei care huiduie pe stadioane ? sigur ala esti ! mi-e nu-mi plac scandalurile si mai ales la Steaua, tu stii ce varsta am eu de vb. asa ? poate nici nu erai nascut cand am inceput sa tin eu cu Steaua ?! Jiji nu are nici o legatura cu mine (sufleteste), m-as bucura sa nu mai fie la Steaua, dar cine sa fie ? gaseste tu o solutii daca esti asa de tare ?
neli,pe cuvint daca nu te *** ** **-** si-mi iau ban citeva zile!ai reusit sa ma scoti din minti cu prostiile debitate pe forum!banii taranului iti plac tie si altor pitecantropi pupincuristi!si pentru cultura ta generala,in '99 ciobanul infect avind ceva bani in buzunar s-a dus la onesti sa preia clubul,discutind chai cu patronul lor,puiu,daca nu ma insala memoria!atunci s-a bagat hrebe in seama,care i-a transmis sa ia Steaua,pentru ca e in criza si isi face imagine..............mama-mama!tot pe atunci,prostul satului era folosit de hrebe si alti guzgani rozalii in folosul pdsr-ului,da' nu dezvolt subiectul pentru ca nu facem politica!vad ca ai o virsta,e inadmisibil sa fii ****** asa de tinar!
@endorama
chiar ca esti pe linga subiect!
Nu-ti mai jigni partenerii de forum, indiferent de parerile lor. Daca vei continua asa nu esti departe de ban-ul pe care-l sugerezi.
ma dezamagesti ! esti stelist infocat ? nu cred, esti suporter care "pune paie pe foc" ? cred ca da, iti plac scandalurile, din asta traiesti, Steaua nu-i scoala de ucenici sa fie clar !
"Becali a acceptat sa achite creanta catre AVAB pentru 200.000 de dolari. Conform procesului verbal al sedintei Adunarii Generale, document autentificat la notariat, in actele clubului rascumpararea lui Gigi a fost trecuta cu 1.350.000 de dolari."
Cam asta a fost inceputul, nu 1,5 milioane, fara acte, de care zici tu.
Iar cand a intrat Becali la Steaua, echipa noastra era campioana din anul precedent si venea dupa niste optimi de Cupa UEFA. Nu era un club atat de pricajit, cum incearca alde Gigi sa insinueze.
Cei 4 jucatori? Incerc sa fac eforturi de memorie: Danciulescu, Reghecampf, Lincar, Rosu, Miu, Trica...Erau jucatori cu ceva cota la acel moment si s-ar fi scos bani buni pe ei.
Crede-ma ca stiu ce vorbesc. AVAB-ul e una, banii neoficiali sunt alta. Clubul avea datorii la toti furnizorii, si la jucatori. A nu se uita episodul cu jucatorii care il asteptau pe Gigi la portile stadionului sa-si ceara contractele. Nu el e de condamnat, ci Paunescu. Piturca si Paunescu, ajutati si de Dragomir, l-au convins pe Gigi sa vina la Steaua pentru ca erau in pom cu banii. Paunescu mai prostise citiva pina atunci, gen Ion Tache si altii ca el, oameni cu ceva bani. Le lua banii si dupa un timp ii flituia. Dar Gigi a fost comoara pentru ei. Lui Gigi i-a placut in prima faza sa dea bani, pentru ca incepusera ziarele sa scrie de el. Dupa aia a luat-o in serios, mai ales cind Paunescu si Catarama au vrut sa-i faca vint.
Cind a venit Gigi nu eram campioni. Piturca a venit in ianuarie 2000, cind echipa era pe locul 6. Gigi a venit prin toamna lui 2000. Clubul l-a preluat in toamna lui 2002. Rosu plecase, si pe restul stii foarte bine ce bani s-au incasat.
Si Hagi a gresit! Ar fi trebui sa-i spuna ceva la momentul potrivit lui Becali! Acum ma tem sa nu fie prea tarziu! Pacat ca se lasa calcat in picioare de cineva! De oricine! Pacat! Sunt sigura ca Hagi urmeaza proverbul "INTELEPTUL TACE SI FACE", dar nu e bine. Trebuie sa riposteze!