Am vb si cu un membru AISS si el e deacord cu chestia asta , chiar i place ideea.Mie mi se pare SUPER IDEEA
Am vb si cu un membru AISS si el e deacord cu chestia asta , chiar i place ideea.Mie mi se pare SUPER IDEEA
Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi
Din moment ce "cel de sus" moare de invidie cand vede popularitatea Regelui si respectul care i se acorda, sunt de acord ca meciul cu BATE sa ii fie dedicat lui Gica si sa se simta mai bine decat la meciul sau de retragere. Echipa trebuie si ea incurajata, dar Regele trebuie sa vada ca sunt mult prea multi oameni care il respecta si stiu cu adevarat cat valoreaza! Ar fi interesante si unele coregrafii ale peluzelor la acest meci. Te vom iubi mereu, Gica!
Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi
Vedeti-va dragilor de vietile voastre si nu ii mai bagati in seama pe toti acesti circari.Nu se merita consumul nervos si cu siguranta viata are lucruri mult mai frumoase de oferit!
@fsoica, tu esti un baiat istet si-ti dau dreptate. Mai mult, iti inteleg (si aprob) idealismul . Dar da-mi voie sa-ti spun ca "vietile voastre" de care pomenesti tu tocmai din asta sunt constituite (ma rog, o parte): din fotbal, din micile cancanuri din presa, din emisiunile cu Gigi, Iancu si alti filozofi in viata de pe otv si sport punct ro.
"Viata are cu siguranta mult mai mult de oferit" - sunt convins ca asa este, dar tare as fi curios sa aud o descriere a unei zile obisnuite din viata unui om ( a ta, a altuia, acelasi lucru): te trezesti de dimineata, serviciu, pauza de pranz (taclale cu colegii la o cafeluta), iar serviciu, plecat la ora 5 (asta daca ai noroc si nu esti la vreun patron al naibii), mers la cumparaturi, ajuns acasa obosit, copii sar pe tine, joaca-te si cu copii, etc. Exclud vacantele, care insumeaza (daca ai noroc) vreo 3 saptamani - 3 saptamani intr-un an, atat. Din programul asta incarcat, omul obisnuit isi face timp sa mearga la un meci, sa priveasca o emisiune de caternica sau, daca e chiar dus cu pluta, sa citeasca o carte
. Meciul si emisiunea sunt refularile lui de peste zi, pastila de energie necesara ca sa se trezeasca a doua zi si s-o ia de la capat. Tu vii acum si spui ca trebuie sa renuntam la toate astea din cauza ca Steaua nu ne mai reprezinta. Corect, nu ne mai reprezinta, dar e incredibil de greu sa renunti la un obicei atat de vechi. La fel cum, tot din obisnuinta, vezi cupluri casatorite de n ani care nu mai au de mult nici o legatura unul cu altul (fizic, emotional) dar totusi stau impreuna si se complac in mediocritatea unei vieti fara sare si piper. Si atentie, nu vorbesc numai de oameni cu un nivel mediu de inteligenta! Nu, e valabil si pentru astia "mai intelectuali", daca pot sa ma exprim asa ![]()
Iti dau dreptate in ceea ce spui, viata este frumoasa in o mie si una de alte aspecte: mergi intr-un parc si privesti un fir de iarba, te plimbi prin ploaie (da, da, nu musca), vezi un film sau o piesa buna de teatru. Dar, spune-mi sincer, cat poti sa faci toate astea? Fotbalul (pentru ca de asta e vorba) e picatura de adrenalina, e nebunia atata de necesara individului pentru a fi sigur ca inca e viu. Iti amintesti de versurile celor de la googoo dolls (melodia iris parca), "and you bleed just to know you're alive"?
Asta e modul nostru de " a sangera" - pur si simplu nu ai cum sa renunti
Sigur pe mine si multumit ca nu mai am nicio pasiune. Nici pentru Hagi, nici pentru Steaua, doar o idee pentru Federer, si nicidecum pentru vreun partid politic sau personalitate de pe la noi.Si, recunosc, nici eu nu stiu cum ii cheama pe acei medaliati la olimpiade, dar promit sa ma interesez.
Ei chiar merita sa le stim numele !
Daca nu mai ai nici o pasiune,eu zic sa te culci...
Sau sa te izolezi pe vreo insula pustie.
L-ai numit pe Hagi circar,deci ai memoria scurta...
Iar despre medaliatii respectivi,toata stima...nu le cunosc numele,si nici nu ma intereseaza,intrucat dupa ce isi vor termina studiile vor emigra spre alta tara,deci ...?
@fsoica
Eu ma feresc sa am pasiuni pentru oameni. Si totusi, opera lor e de apreciat. Eminescu era un pedagog slab (asa cum se spune si despre Hagi), dar ii putem uita opera? Nu cred ca pasiunile nu trebuie sa existe, dar ele sa se concentreze asupra realizarilor, sa nu mai cautam oameni perfecti, fara vicii, fara probleme, cu un comportament extraordinar si, in acelasi timp, geniali in profesia lor. Iar atunci cand sunt intr-un moment mai prost (Hagi, antrenor), ar trebui sa avem macar decenta de a nu-i turna laturi in cap. Il criticam si il lasam in plata Domnului.
In ceea ce priveste cluburile de fotbal...Hm...Pasiunea pentru Steaua va exista intotdeauna in mine, problema e ca Steaua a fost confiscata si schimbata in totalitate. Mi-e greu sa ma impac cu ideea ca Steaua e 100% doar o firma a unui om (si ce om...). As putea trece peste asta, daca ar fi respectata traditia intr-o oarecare masura. Glazer a cumparat Manchester-ul pe banii suporterilor, Abramovici a bagat putin rosu pe stema clubului, sa iasa steagul Rusiei, dar macar se mai tine cont de parerea suporterilor, se respecta fostii jucatori si nu se foloseste atat de des sintagma "e clubul meu, fac ce vreau aici". Iar marketingul se axeaza pe club si nu pe patron.
In ultimul timp, ma tot intreb de ce mai tin cu Steaua actuala? Probabil ca din inertie. Altfel, nu-mi explic cum sa fiu fanul unei firme, unde un maimutoi ca Becali taie si spanzura si se poarta ca un proprietar de sclavi in propria batatura (acolo pe unde au trecut oameni decenti, precum Alexandrescu sau Valentin).
PS: De unde stii ca acei olimpici la matematica nu obisnuiesc sa se imbete peste masura sau sa-si bata nevestele din cand in cand? Nici de ei nu stii prea multe, doar ca au ajuns in varf intr-un domeniu.
hai sa raspund la intrebarea din articol: e posibil ca Becali sa-si bata joc de Hagi fiindca Hagi s-a crezut marele antrenor doar fiindca a fost un mare jucator si in loc sa o ia de jos ca oricare altul, a avut pretentia sa i se ofere echipa nationala, Galatasaray, Steaua.
daca o lua de jos, atunci si-ar fi dat seama repede ca nu e de el antrenatul si nu s-ar fi pus in situatia penibila de acum. si nu i-ar fi pus nici pe suporterii diverselor echipe pe la care a fost sa treaca prin ce au trecut - sa nu uitam ca dupa ce Hagi a ratat calificarea cu Slovenia la CM 2002, am intrat intr-un rahat din care ne-au trebuit cel putin 6 ani ca sa reusim sa iesim.
Hagi vrea echipe mari, salariu mare, jucatori valorosi (sa ne aducem aminte ce cheltuieli au facut si cei de la Poli in iarna cand l-au adus pe Hagi) samd, dar el ceea ce aduce este doar faima de fost mare jucator.
in rest, zero tactica (nu demult toata lumea de pe site zicea ca Steaua joaca in vara asta ca si cum n-ar avea nici un antrenor; jucatorii sustin acelasi lucru), zero personalitate (interviurile TV sunt absolut penibile - aceleasi idei de fiecare data si ce-i mai rau, total rupte de realitate) si o serie de faze penibile gen Zaharia sau cea din meciul cu Iasiul care denota si ele destul de multe.
@endorama
Esti pe langa subiect.
Fotbalul trebuie ca se vede altfel de la Chicago...
Fotbalul trebuie ca se vede altfel de la Chicago...
Poate exista diferenta intre transmisiunile PAL (Europa) si NTSC (USA)...
@ vanfootball
Glazer a cumparat Manchesteer numai pe banii lui.
Hagi e rege ca jucator si atat . becalii are mari lipsuri dar are bani si Steaua are nevoie de banii lui, ce tot il judecati pe Becali atat de mult ? banii lui va plac ? unde ar fi Steaua fara banii lui ? hai sa fim cinstiti sa o recunoastem asta-i adevarul, nu-mi place Becali dar.... nu creeati si voi tensiune la Steaua si a sa este destula.
Duminica, pe Realitatea a fost un talk-show despre loterie. A participat si Academicianul Solomon Marcus (unul dintre cei mai mari matematicieni in viata). Desi a incercat sa expuna niste puncte de vedere tehnice asupra fenomenului 6 din 49, nu a fost lasat sa vorbeasca, a fost batjocorit de directoare loteriei. Aceasta avea un discurs gen Becali: eu am facut loteria, eu hotarasc ce si cum... sa ma lase oamenii care inteleg fenomenul, sa dispara, eu trebuie sa prostesc populatia. Si e doar un exemplu din lungul sir al valorilor tratate mizerabil in tara. In acest caz insa Hagi e o valoare cunoscuta de intreg poporul... si bataia de joc are loc in vazul lumii.
Exista si un punct pozitiv in aceste evenimente, dupa parerea mea: poate se va termina odata pentru totdeauna cu ascensiunea lui Becali, si o sa dispara din centrul atentiei...
Hagi e rege ca jucator si atat . becalii are mari lipsuri dar are bani si Steaua are nevoie de banii lui, ce tot il judecati pe Becali atat de mult ? banii lui va plac ? unde ar fi Steaua fara banii lui ? hai sa fim cinstiti sa o recunoastem asta-i adevarul, nu-mi place Becali dar.... nu creeati si voi tensiune la Steaua si a sa este destula.
Neli, tu esti nepotu` capacit de avocat la semafor sau soferul de Maibach?
In momentul in care Becali pleaca de la Steaua, se gasesc altii 100 de investitori dornici sa ii ia locul. Stai tu linistit in privinta asta.
Poate Steaua duce lipsa de jucatori, poate cu greu se transfera cineva de valoare inestimabila la noi, dar NICIODATA nu o sa duca lipsa de investitori. Vorbim despre brand-ul Steaua.
Daca tu crezi ca numele Becali e atat de mare incat intuneca numele Steaua... te inseli amarnic si te imbeti cu apa chioara.
Steaua a fost, este si continua sa fie mult mai mult decat o sa fie vreodata Becali. Becali paleste prin simpla comparatie facuta. Vorbim despre un spirit, despre un simbol national, despre o iubire eterna: Steaua, si despre un dictator care isi da arama pe fata, in fiecare zi.
Mie nu-mi plac banii lui Becali pentru ca sunt la fel de murdari pe cat e el.
Tu esti la fel de indoctrinat de presa si de propaganda purtata de Becali, incat functiile primare ale creierului functioneaza dupa un tipar implantat de catre "planul cincinal sau stiu eu in cati ani" al lui Becali, de a spala mintea omului slab.
Becali era obligat sa bage bani in Steaua, ca de aia e finantator. Daca nu baga, e liber sa plece, vin altii 100 care o sa bage in locul lui, nu te ingrijora tu de viitorul Stelei pentru ca incurci oalele cu sarmale. Compari ETERNUL cu EFEMERUL, divinitatea cu ridicolul, metempsihoza cu paranoia, s.a.m.d.
Pentru tine Steaua exista de cand exista Becali, pentru noi ceilalti Steaua exista dintotdeauna...
hai sa raspund la intrebarea din articol: e posibil ca Becali sa-si bata joc de Hagi fiindca Hagi s-a crezut marele antrenor doar fiindca a fost un mare jucator si in loc sa o ia de jos ca oricare altul, a avut pretentia sa i se ofere echipa nationala, Galatasaray, Steaua.
Cu cei care gandesc ca tine si ca "neli" Steaua nu are nici o sansa!
Si revin... ca mi-am uitat ceva idei:
Hagi e mare jucator si inca nu e mare antrenor.
M-ai omorat, sincer. Spune-mi tu marele pictor rus... mort la nastere, sau ala care s-a nascut mare antrenor.
@ AndyQ
Se gasesc investitori, problema e sa fie bne intentionati. Nu sunt fan Gigi, dar nu pot sa-l compar cu Netoiu, Turcu, Cohn, Borcea, Copos, Dinel Staicu si altii ca ei. Ne convine sau nu, astia sunt oamenii din fotbalul romanesc.
Sincer? Mai repede aia decat Becali. Uita-te tu daca ei isi baga nasu`n ciorba lui Rednic. Eu zic ca nu prea. Una e sa-ti certi antrenorul si alta e sa-i stirbesti autoritatea...
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.
Itimplator, am avut ocazia sa stau de vorba cu mai multi fotbalisti de la Dinamo, in ultimii 8-9 ani. Iti spun sigur ca in clipa asta Borcea are un cuvint greu de tot in alcatuirea echipei. In sensul ca ii cere lui Rednic ca anumiti jucatori sa fie folositi. Ia in seama faptul ca transferurile facute pe barba lui Rednic, in proportie de 90% nu au confirmat(in articolul de azi din prosport sunt enumerati doar strainii). Crede-ma ca stiu ce vorbesc, deoarece la citeva saptamini vorbesc cu un jucator din primul 11 al lui Dinamo, si cu un om care lucreaza la echipa.
Oricum, ciobanu` e in Pole Position, conduce autoritar si termina pe locul intai la asa ceva.
Eu sincer l-as schimba pe cioban cu oricare altu`, in momentul asta. Atat de mult mi-i s-a acrit de prostia lui. Cu o singura exceptie, sa n-aud de Turcu de la Dinamo, care saracu` n-are nicio treaba cu fotbalul.
Ideea e ca e patronul cu cele mai mari rezultate din Romania. Repet, nu ma cosidera un partizan al lui. In comparatie cu altii care au intrat de 10-15 ani in fotbal, el are rezulate. Turcu e doar un paravan, pentru un securist mare. La fel ca multi alti oameni de afaceri din Romania.
Si explicatia care ar fi?
Ca a fost patronul Stelei. Sunt curios daca mai avea aceleasi rezultate ca patron, investind la Gaz Metan Medias...
Vezi tu, onyx, aici vorbim de simboluri, de faima, de traditie. Astea spun multe despre o echipa, indiferent de patron sau presedinte. Si Becali nu a facut altceva decat sa terfeleasca simbolul si traditia Stelei. Pentru el Steaua a fost si continua sa fie un plan bine pus la punct. Normal ca orice patron isi baga nasul in echipa pe care o finanteaza, dar nici in halul asta. Sa nu uitam ca vorbim despre atacul vehement la un simbol al Romaniei si al Stelei: Gheorghe Hagi. Indiferent de cat de prost antrenor ar fi, nu faci asa ceva.
Trebuia sa-l lase in pace, sa nu-l ia la Steaua. vorba unor moderatori de aici: Becali nu e prost deloc, isi aplica planul intocmai.
Daca maine Becali ar pleca de la Steaua, poimaine Steaua ar avea alt patron. Si in prima faza chiar nu m-ar interesa despre cine e vorba... atat timp cat pleaca Becali.
@onyx
Steaua e clubul cu cele mai bune rezultate, nu Becali!!! La Cluj si Timisoara s-a investit mai mult, mult mai mult. Si asta, de ce? Pentru ca nu sunt asa buni psihologi, precum Becali? NU! Diferenta e ca Gigi are Steaua!!!
Gigi Becali, locul tau e la groapa de gunoi a istoriei!
PS: Dar de ce sa nu-l comparam cu patronul de la Urziceni sau cu patronul de la CFR Cluj? De ce sa-l comparam neaparat cu Netoiu sau Turcu? Intre Becali si Copos, l-as alege intotdeauna pe ultimul.
Sunt de aceiasi parere, van. Lumea confunda cine pe cine a ajutat aici. Toti cred ca Becali a ajutat Steaua, cand lucrurile sunt exact invers. Era cumva Steaua in pragu` desfiintarii cand a venit Becali, si eu nu stiu?
Si explicatia care ar fi?Ca a fost patronul Stelei. Sunt curios daca mai avea aceleasi rezultate ca patron, investind la Gaz Metan Medias...
Vezi tu, onyx, aici vorbim de simboluri, de faima, de traditie. Astea spun multe despre o echipa, indiferent de patron sau presedinte. Si Becali nu a facut altceva decat sa terfeleasca simbolul si traditia Stelei. Pentru el Steaua a fost si continua sa fie un plan bine pus la punct. Normal ca orice patron isi baga nasul in echipa pe care o finanteaza, dar nici in halul asta. Sa nu uitam ca vorbim despre atacul vehement la un simbol al Romaniei si al Stelei: Gheorghe Hagi. Indiferent de cat de prost antrenor ar fi, nu faci asa ceva.
Trebuia sa-l lase in pace, sa nu-l ia la Steaua. vorba unor moderatori de aici: Becali nu e prost deloc, isi aplica planul intocmai.
Daca maine Becali ar pleca de la Steaua, poimaine Steaua ar avea alt patron. Si in prima faza chiar nu m-ar interesa despre cine e vorba... atat timp cat pleaca Becali.
A fost patronul Stelei pentru ca a putut, legal si financiar. Normal ca nu sunt de acord cu atacul lui asupra lui Hagi. Dar in acelasi timp sunt foarte constient ca pentru el fotbalul este afacere, si ca tot ce face Gigi este pentru ca asa considera ca e cel mai bine pentru afacerea lui. Aici il inteleg, dar nu-i dau dreptate, nu sunt de acord cu modul lui de a lucra. Dar sunt de acord ca asta e lumea afacerilor. Chiar daca nu ne convine asta e fotbalul in ziua de azi, o afacere.
Sa fi patron inseamna sa iti permiti sa angajezi oameni care sa-ti faca bani, sa gandeasca pentru tine, nu sa faci ce vrei pe banii tai. In secolul XXI nimeni nu face ce vrea cu banii lui, motiv pentru care exista N institutii care au grija sa nu-ti faci de cap.
Becali l-a angajat pe Hagi sa gandeasca echipa pentru el, sa-i aduca victorii. Cu ce a gresit Hagi? Eu zic ca pana in momentul asta s-a achitat admirabil de task-urile primite.
Becali are o gandire comunista, pe cand el vorbeste despre comunisti. "Pe banii mei fac ce vreau". Total incorect!!! Pe banii tai iti permiti sa-ti angajezi oameni capabili sa faca pentru tine ceea ce tu nu esti instare sa faci.
Eu nu inteleg si nici nu "aplaud" gandirea lui Becali. Vrei un exemplu de "nu faci ce vrei pe banii tai"???
Valentino Rossi are necazuri cu fiscul Italian, necazuri de 120 de milioane de euro, pentru ca a facut dupa capul lui, pe proprii bani si n-a iesit tocmai placut, chiar daca si-a tras o Armata de avocati si contabili sa-i rezolve problema.