FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cutia Pandorei

«123»
costy222.08.2007 16:08

nu mai stii ce sa intelegi din atitea iesiri pe posturile de televiziune ale ciobanului Gigi Becali si cu vorbele aruncate alandala la adresa lui Hagi parere mea ca suporter al Stelei Gigi ar trebui sa lase echipa sa se concentreze pentru meciurile urmatoare si ca cel mai mult rau il face el echipei nu Hagi si ajung la parerea reala ca Gigi a dat cu bita in balta ca ciobanu

costy222.08.2007 16:18

fularsteau2 FORZA Hagi si nu te da batut de toti soareci forzateaua

steauafan22.08.2007 17:18

AISSul are personalitate juridica, poate n-ar fi rau sa organizeze un miting de protest la care mintile mai luminate de pe site sa exprime tot ce simtim noi. Cel mai simplu ar fi sa ne intalnim inainte de un meci acasa, chiar la stadion, ca la Universitate ni se vor pune bete-n roate. Ne trebuie aprobare de la Primarie si un mic efort sa venim cu o ora doua mai devreme. Ce frumos ar fi, putem sa aducem steaguri, bannere si sa strigam ce vrem chiar in nasul lu Becali si toate astea sa le vada o tara intreaga!

Repostat de pe alt thread, sper sa prinda idea!

Haide Steaua!

razvan_sacu22.08.2007 17:26

Am urmarit foarte atent tot acest scandal cu Gigi si Hagi din care vinovatii au ramas cu fruntea sus si doar unu a tras raul tuturor , si aici ma refer la Hagi .

Cel mai mare vinovat este fara dar si poate Radoi , finul, comandantul turmei , merinoxul din echipa asta , care pe langa cele 2 "cojones " dintre picioare mai are alte 2 cojones care il lovesc frecvent in barbie , cojonesurile lui Gigi. Acest Radoi are mofturi mai mari ca Henry , Kaka etc . Il deranjeaza ca Hagi i se adreseaza cu "ba" , "ma" si alte apelative .Stau totusi si ma gandesc cum ar vrea el sa sune o indicatie primita de la Hagi : "buna ziua , ma scuzati ca deranzej ! se poate? am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca doriti si acceptati ca pe contraatac sa urcati un pic mai mult pentru a aglomera zona careului advers". Si dupa el i-a luat si pe Dica si renumitii nemultumiti , ca de cum sa se duca singur .Doar ca e capitan am impresia ca noi suporterii i-am iertat cam multe : gafele de la Rosenborg , intrarile criminale care au lasat echipa in 10 , gafele din meciul cu Dinamo de anul trecut si multe altele . Daca facea Lovin toate astea va jur ca acum avea soarta columbianului ala care a fost impuscat , dar nu el e miezu si noi am trecut prea multe cu vederea .

Asta e si problema de acum , cu acest scandal ,lu finu nu prea ii mai convin niste chestii de la venirea lui Hagi . E mai mult decat sigur ca vestiarul e impartit in 3 , o parte finu cu Dica cu Marin cu Goian , jucatorii vechi , o parte jucatorii vechi dar fara valoarea mondiala a lu finu gen Lovin nesu Baciu Badea Cristocea si ultima parte cei noi veniti . Fratilor la echipa nimeni nu se bese daca nu vrea finu , toate scandalurile au plecat de la finu , se ducea repede la nasu si ii sifonat tot ii saruta frantuzeste urechea si jijiotu inventa motiv de scandal plecand de la o suparare da lu finu frate .

Ar trebui ca noi galeria sa ii aratam un pic de dispret si lu Radoi sa isi revina ca rolul lui e sa uneasca echipa nu sa il inevete pe cioban sarutul frantuzesc nazal .

Si mai va spun ceva , ceva ce cred ca nu sunteti de acord . Becali face tot indrumat de persoanele din jurul lui , dovada fiind declaratiile care azi suna intr-un fel si maine sunt altele, e prea batut in cap sa isi dea seama de cine il roade iar atunci cand aude ceva iese repede in presa, ca doar stim ca el e omu cu adevaru ,iese si din lipsa de eleganta , caracter , respect si bineinteles bun simt se face de rusine peste tot si o ia pe cocoasa de la toti jurnalistii .

De la Steaua nu va pleca decat in 4 scanduri altfel nu mai va faceti iluzii si nu mai injurati pe stadion ca tot noi avem de suferit .

In final as crea sa ii dau in sfat lui Hagi : "Gica ! , lasa-i tata sa se agite tu stai acolo pe banca ca noi te sustinem si da-i la padure ca timpu trece CV-ul merge si niciodata nu uita ca suflarea stelista e de partea ta !"

Propunere de banner pentru meci :

E Buzaul de vanzare ! Gigi ! Mirel ! Nu va miroase a transferare ?

sau

Mirele ! Avem si noi o placere , sa stim cat ti-e clauza de reziliere .

Valabil si pentru Gigi

Bafta suporteri stelisti !

DiabolikStelist22.08.2007 17:34

jj asta nu ii normal mai ales dupa ce ca Hagi incearca sa faca ceva bun pentru echipa elvine si il omagoaza pe Oli care stai sa joace numa la ciupeala dadea un gol si apoi statea cu toti jucatorii la 40m de poarta

oieru` nu-i normal nu ar trebui sa-l bage Hagi in seama si in ceea ce ii priveste pe jucatorii care se plang lui jj aia nu stiu ce inseamna respectul fta de un om care a adus cava in fotbalul romanesc(nu este singurul)si Hagi tre` sa se mai calmeze si sa vb mai calumea cu jucatorii si sa nu ii mai imbranceasca ex. Zaharia mare greseala totusi!!!

Steauaforever3322.08.2007 18:02
...

Propunere de banner pentru meci :

E Buzaul de vanzare ! Gigi ! Mirel ! Nu va miroase a transferare ?

sau

Mirele ! Avem si noi o placere , sa stim cat ti-e clauza de reziliere .

Valabil si pentru Gigi

Bafta suporteri stelisti !

inca o propunere:

"Mirel, e un post liber la Buzau"

sau

"Mirel, uneste echipa, nu o dezbina"

sorinf22.08.2007 18:13

oameni buni, (ma adresez celor ce cred eu nu vad ce se intampla) Hagi vrea sa schimbe ceva la Steaua . ciobanu a mirosit si nu i place. voi credeti ca Radoi s a plans la cioban? Gigi l il manevreaza si probabil si pe alti jucatori.In ce priveste Hagi antrenorul hai sa ne uitam in urma . la nationala se juca un fotbal minunat pe vremea sa. la bursa nu am prea multe date. la galata a facut din rahat bici. la Poli nu a facut nimic, nu stiu daca se putea ai a avut bunul simt sa plece. e clar ca incearca altceva. ce ma mira e faptul ca e foarte timorat se vede in declaratiile sale inca de cand a venit la Steaua. chiar nu va amintiti coerenta sa de acum 6 luni , un an? aici nu inteleg.

insa de un lucru sunt convins Hagi nu merita ce i s a intamplat

VA ROG DIN SUFLET(fratilor imi dau lacrimile) SA NU LASAM LUCRURILE ASA . SE PARE CA MECIUL CU Pandurii S A AMANAT.SA FACEM TOT CE PUTEM PENTRU Hagi AL NOSTRU.CHIAR DACA PLEACA SA FACEM CEVA DE NEUTAT LA MECIUL CU BATE. VA ROG CU CAT SUFLET MI A MAI RAMAS DUPA SAPTAMANA ASTA.PENTRU Steaua PENTRU Hagi PENTRU NOI

atat

Sorin

FORZA Steaua

sorinf22.08.2007 18:14
oameni buni, (ma adresez celor ce cred eu nu vad ce se intampla) Hagi vrea sa schimbe ceva la Steaua . ciobanu a mirosit si nu i place. voi credeti ca Radoi s a plans la cioban? Gigi l il manevreaza si probabil si pe alti jucatori.In ce priveste Hagi antrenorul hai sa ne uitam in urma . la nationala se juca un fotbal minunat pe vremea sa. la bursa nu am prea multe date. la galata a facut din rahat bici. la Poli nu a facut nimic, nu stiu daca se putea ai a avut bunul simt sa plece. e clar ca incearca altceva. ce ma mira e faptul ca e foarte timorat se vede in declaratiile sale inca de cand a venit la Steaua. chiar nu va amintiti coerenta sa de acum 6 luni , un an? aici nu inteleg.

insa de un lucru sunt convins Hagi nu merita ce i s a intamplat

VA ROG DIN SUFLET(fratilor imi dau lacrimile) SA NU LASAM LUCRURILE ASA . SE PARE CA MECIUL CU Pandurii S A AMANAT.SA FACEM TOT CE PUTEM PENTRU Hagi AL NOSTRU.CHIAR DACA PLEACA SA FACEM CEVA DE NEUTAT LA MECIUL CU BATE. VA ROG CU CAT SUFLET MI A MAI RAMAS DUPA SAPTAMANA ASTA.PENTRU Steaua PENTRU Hagi PENTRU NOI

atat

Sorin

FORZA Steaua

fORZA Steaua

srry

sorinf22.08.2007 18:15
fORZA Steaua

srry

FORZA Steaua

nu ma mai asculta tastele

mii de scuze

hipgnosis22.08.2007 18:43

Buba e Radoi!

Roxana_2322.08.2007 18:47
Aseara, Becali s-a facut de tot rahatul. Dar, daca tu ai vazut un om coerent, e problema ta.

Cea mai amuzanta greseala a fost ' Banii il face pe Hagi antrenor ' =))

Steauaforever3322.08.2007 19:09

partea si mai haioasa e ca nici nu-si da seama ca a spus-o gresit...

cred ca o alta metoda de "lupta" ar fi bascalia... sa-l luam la misto asa cum ne ia el pe noi si pe Hagi. am auzit ca au ras si turcii de el.....

:biggrin: :biggrin:

forzateaua

Nu mai cita intreg postul de deasupra

Motzatzei22.08.2007 20:09

"Imi doresc insa enorm de mult ca Hagi sa plece cu demnitate, pentru ca este evident ca zilele sau saptamanile lui sunt numarate la Steaua. Iar cel mai bun prilej este miercurea viitoare, dupa ce ne vom fi calificat in Liga, dandu-i o palma morala patronului oligofren."

Despre demnitatea lui Hagi (fata de jucatori, fata de meserie si fata de suporteri sau public) vobeste suficient felul cum l-a imbrincit pe Zaharia la introducerea pe teren in meciul cu Clujul, sau cum la urechiat pe jucatorul acela accidentat (cazut la pamint) de la Poli Iasi.

Citind a doua propozitie ai zice ca autorul aricolului insusi, impreuna cu colegii lui de bloc, se va califica in Liga, prin forte proprii! Succes. Cit despre patronul oligofren (sub a carui domnie oligofrena si in mod absolut intimplator desigur, Steaua a revenit in ultimii ani in Champions League si a ajuns pina in semifinalele Cupei UEFA...) e destul de "nostim" cum autorul articolului s-a fortat vreme de citeva zeci de rinduri sa patreze un ton civilizat la analiza pe care a facut-o, pentru ca la final sa...

Vorba lui Hagi: "Mai important e sfirsitul unui lucru, nu inceputul".

(Asta e primul meu post pe acest site. M-am inregistrat astazi dupa ce am citit acest articol. De ce? Pentru ca dupa ce am citit articolul si am vazut comentariile, am crezut pe moment ca am nimerit din greseala pe un site de suporteri rapidisti sau dinamovisti...)

sanbk200222.08.2007 20:16
@sanbk2002

Slugile de la T1 ? Cum ai ajuns la concluzia asta fenomenala? Ai vorbit cu fiecare in parte de la T1 si ti-a lasat impresia asta ? Toti care vin la stadion sunt spectatori (asa se cheama daca inca nu ai aflat). Tu ai fi incantat de apelativul "Sluga lui Mustata" sau Sluga lui John ?

Nu ma astept sa intelegi, insa oricat ti-ai dori sa nu fie asa pe stadion isi vor gasi locul si sustinatori ai lui Becali, chiar in cele 2 peluze. Pare greu de crezut ???? Afla ca este un adevar.

Desi poate fi o surpriza pentru tine, uite ca inteleg! :))

Ai dreptate, a fost o greseala din partea mea sa va ( presupun ca stai acolo ) cataloghez pe toti ca slugi. Imi pare rau. La tribuna I nu sunt toti spectatorii slugi, poate sunt marea majoritate. Pe de alta parte, pentru a nu te supara pe mine si pentru ca folosesc termenul sluga, o sa spun ca sunt foarte multi spectatori cu o mare aplecare catre supunere oarba pentru un patron care nu respecta idealurile declarate ale suporterului stelist. Sper sa fie o definitie cat mai apropiata de politically corectness.

Inca o data scuze.

PS: Desi stau la PN, nu fac parte din nicio brigada "cunoscuta". Suntem doar fani-Steaua si nu avem niciun "idol" din galerie

dragos_drlsteaua22.08.2007 20:37

Haideti sa facem un mic exercitiu de logica: fotbalistii joaca in primul rand pentru bani! Asta e clar, sa nu ne mai amagim

ca, vezi Doamne, isi dau sufletul pe teren pentru suporteri sau pentru culori. Nu, fotbalistul secolului XXI joaca

numai si numai pentru a-si spori sumele din conturi. Plecand de la aceasta premisa, jucatorii Stelei se incadreaza

in tiparul de mai sus. Cum se pot castiga acesti bani? Raspunsul vine firesc: practicand un joc bun si util. Cine este

persoana care AR TREBUI sa fie responsabila de practicarea unui joc cat mai eficient? Antrenorul. Ei bine, 5 dintre cei

mai buni jucatori ai Stelei, daca nu cei mai buni, au venit sa se planga ciobanului-sef de metodele de pregatire ale

tehnicianului Gheorghe Hagi. Acuma normal ca se naste o supozitie: astia nu mai au autoritatea pe care o aveau cu Olaroiu si e clar ca il lucreaza pe antrenor! Nimic mai fals! Credeti ca de tampiti au facut acest lucru? Ati observat felul

in care tipa Gica la jucatori in timpul meciurilor, felul in care li se adreseaza sau, si mai grav, gestul, nici nu stiu

cum sa-l calific, la adresa lui Zaharia? Sa fim seriosi oameni buni, Hagi nu are stofa de antrenor!!! 5 jucatori, 5!!

se plang ca este cel mai slab antrenor cu care au lucrat vreodata! Si e vorba de niste jucatori care au lucrat cu

antrenori cu renume, gen Piturca, Zenga, Dumitriu, Protasov sau Olaroiu! Asta nu va da deloc de gandit? Repet, ei au

facut lucrul asta cu teama de a nu pierde acele prime fabuloase si implicit pentru a-i fi bine Stelei! Pur si simplu

antrenorul Gheorghe Hagi nu este nici pe departe la nivelul la care era ca jucator! Imi pare rau ca spun acest lucru, dar din pacate asa e! De aceea, vin si adaug ca cel mai bun lucru care s-ar putea intampla in acest moment Stelei ar fi ca Gica sa-si prezinte demisia! In plus, nu ar mai fii nevoit sa se lase umilit in ultimul hal de aceasta panarama de om!

P.S. Sa nu interpretati ca as fi de acord cu gesturile oierului sef! Ba dimpotriva! A creat o situatie din care

Steaua nu va avea decat de pierdut!

DanStan22.08.2007 21:29
(Asta e primul meu post pe acest site. M-am inregistrat astazi dupa ce am citit acest articol. De ce? Pentru ca dupa ce am citit articolul si am vazut comentariile, am crezut pe moment ca am nimerit din greseala pe un site de suporteri rapidisti sau dinamovisti...)

Habar n-ai care-i diferenta dintre stelisti si necuvantatoare. Stii care e esenta problemei ? Eu ca stelist nu vreau ca o calificare in CL sa fie obtinuta de oier. Ma doare-n pix de o astfel de performanta. Nu am nevoie de pomeni becaliote pentru ca fotbalul nu inseamna pomana. Fotbalul e valoare sau lipsa de valoare. Daca vrea sa faca ceva atunci sa isi propuna crearea unei echipe COMPETITIVE, nu sa-si piarda timpul pe la teveu luandu-se in gura cu adversarii sau batandu-se cu caramida in piept pentru tot felul de maruntisuri. Cum mama dreaq vom juca noi in CL in conditiile astea ? Vor avea adversarii vreo jena sa ne calce in picioare pen' ca - vezi Doamne - oieru' a 'bagat bani la Steaua' ? Ei bine, alora o sa li se rupa de banii lu' Becali. Aia or sa ne scoata fotbalul pe nas cu sau fara aberatiile ciobanului. Daca nu intelege ca grandomania lui nu valoreaza nimic in confruntarile internationale atunci sa se ocupe de altceva. Sunt o gramada de cetateni care nu si-au platit utilitatile. Sa se ocupe de astia si sa-i lase pe aia care se pricep la fotbal sa-si faca treaba.

endorama22.08.2007 22:50
Cand am zis ca o sa plangem dupa Oleg ... hehe .. cati nu mi-au sarit in cap ca uite, Oli a luat echipa de pe doi si a castigat campionatul, ca ne-am calificat in grupele "Sampions Lig", samd ...

Stiti ce rezultate are Oleg ? 6 victorii din 6 meciuri, 13 goluri marcate, 3 primite. Inclusiv un 3-1 in deplasare cu Dinamo Kiev, pe care i-a mai batut si sezonul trecut. Da' lasa, ca noi parca vad ca o sa ne chinuim iar cu Turcaloiu, ca el are DVD-uri, si "organizeaza apararea", ca doar "vrem rezultate, nu spectacol". Ce dracu, doar nu vrem sa fim ca prostii aia de la Dnepr care au si rezultate (maxime pana acum) si spectacol. Noi ne simtim bine cand echipa se chinuie meci de meci, nu cand se arunca peste adversar si-i da vreo 3 goluri de zic aia sarut-mana ca au scapat doar cu atat.

mda... naspa rau ar fi daca ar reveni Olaroiu... sincer, eu acuma cred ca Becali vrea sa-l dea jos pe Hagi fiiindca vede si el ca Hagi nu are valoare de antrenor la Steaua, iar faza cu Radoi fundas e doar o scuza. dar daca chiar il aduce pe zerOli inapoi atunci o sa cred si eu ca ceea ce vrea ca antrenor la Steaua e doar un sclav.... l-as intelege ca isi mai da si el cu parerea despre echipa desi evident stie mai putine despre fotbal decat orice antrenor, dar daca merge atat de jos incat sa-l aduca pe dezgustatorul ala de Olaroiu inapoi atunci eu nu mai zic in viata mea ceva in sprijinul lui Becali

amarel23.08.2007 06:41

Nu vreau decat sa subliniez inconstanta de care da dovada GB, care acum cateva luni a insistat sa-l aduca pe Hagi la Steaua ,oare atunci nu stia ceea ce afirma acum atat de convingator si in gura mare ???

Tot circul asta iscat de el, i-au redus drastic procentul ala electoral ....ametitor pe care-l avea la ultimul sondaj, oricum e un lucru bun pentru electorat manifestarea asta a lui GB in perspectiva noilor alegeri !!

Dano23.08.2007 08:51

In aceste zile s-au derulat in fata noastra niste lucruri ingrozitoare.

Nici furia nu mai poate fi exprimata in cuvinte......pentru ce a facut acest George Becali la echipa Steaua Bucuresti si pentru modul cum a terfelit un simbol.

Traim vremuri grele....dar sper intr-o zi in care normalitatea va reveni in cadrul celui mai iubit club din Romania.

Sa fim alaturi de Steaua !!!!!!

ebonyc23.08.2007 12:37

baieti! ce nu pricepeti ca jucatorii care sunt acum la Steaua sunt batuti in cuie pana isi gasesc o echipa din strainatate??? de ce credeti ca au plecat Thereau si Elton? de ce credeti ca Saban nu a fost folosit decat in 3-4 meciuri??? de ce credeti ca pe Andrey l-au trimis asa repede la echipa a doua?? jucatorii care joaca meci de meci la Steaua sunt vorbiti cu patronul. BIne, poate nu toti ,dar majoritatea sunt vorbiti. Voi chiar il credeti pe Becali cand spune de anumiti jucatori ca nu sunt buni, ba ca unu n-are forta ba ca un un-are viteza s.a.m.d. ? pai de ce Lovin joaca titular de cand a venit la Steaua??? o sa spuneti ca joaca binisor. Pai normal ca atunci cand esti bagat in fiecare meci titular prinzi ceva experienta cat de prost oi fi. Lui Hagi ii place sa promoveze tineri. Nu vedeti ca Hagi deja i-a adus pe Ninu si pe Al. Iacob?!? Jucatorilor le este frica de faptul ca nu vor mai prinde echipa. Olaroiu baga aceiasi jucatori in teren indiferent de forma de moment. Mi se pare suspect ca nu a incercat niciodata alti jucatori. Paraschiv de ce credeti ca a plecat?? pentru ca atunci cand era Mihai Stoica mai intrau si oamenii adusi de el. Pe ov Petre Becali a dat un mil de euro?? sigur vrea sa-si scoata banii pe el dintr-un transfer de afara. Lovin la fel probabil si sechelariu are combinatia lui cu Becali. luati-va adio de la corectitudine cat timp Becali conduce Steaua. Eu nici nu ma mai bucur prea tare la goluri ca stiu ca uniii jucatori nu merita sa fie in echipa, ca joaca pe pile. in sez nu m-am bucurat decat la golul lui Bicfalvi si la penalty-ul aparat de Zapata. Steaua este singurul refugiu atunci cand ceav nu-mi merge bine in viata (si cum traim in Romania asta se intampla des). daca nici pe Steaua nu o mai am sa-mi produca bucurii atunci la ce sa mai apele?!?!!?

Becali, pleaca din Ghencea ca iti bati joc de milioane de suflete!!!

glow23.08.2007 12:43

@ebonyc

DE ACORD IN TOTALITATE, frumos scris si din pacate trist dar adevarat !

steauafan23.08.2007 14:50

Conform OLS, MM si-a cerut scuze lui GG pentru ce a zis la Fanatik! Cica n-a fost informat corect. Si pentru asta a primit cadou un teren de 200K euro!!!

Marele stelist MM e un mare gunoi!

«123»