FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cutia Pandorei

«123»
fcsteaua.ro22.08.2007 10:47

Ultimele trei zile au fost un calvar. Am asistat, cu totii, din fata televizoarelor, neputinciosi si fierband de furie, la terfelirea in direct al unuia dintre cele mai mari simboluri ale stelismului, Gheorghe Hagi, de catre un patron oligofren care, de ani de zile, isi face imagine publica atarnand la remorca Stelei, cel mai puternic "brand" autohton in materie fotbalistica. Patronul oligofren, intr-un acces de furie dementa, incapabil sa inteleaga ca treaba lui se rezuma strict la a finanta echipa, nu la a-i impune antrenorului componenta acesteia, a izbucnit duminica seara intr-un delir cu accente patologice, in urma unui egal eroic obtinut de Steaua, intr-un meci disputat aproape 90 de minute cu un om mai putin pe teren, in conditiile accidentarii grave a lui Plesan, inca din startul partidei si al unui joc dur, la intimidare, practicat de "multinationala" ceferista. In aceste conditii stupefactia tuturor a fost maxima, mai ales ca echipa nu a pierdut nici un joc oficial pana acum (e adevarat, in urma unor evolutii neconvingatoare sub aspectul esteticii fotbalului practicat, dar pline de ambitie, determinare si organizare), aflandu-se cu un pas in grupele Ligii Campionilor. Prin urmare, ce se afla in spatele acestui scandal declansat din neant de catre patronul oligofren si avand pe fundament o explicatie aparent puerila si anume nefolosirea lui Radoi ca stoper?

Eu cred ca miza acestui tambalau creat artificial este debarcarea lui Hagi, prin fortarea demisiei acestuia si readucerea lui Cosmin Olaroiu, un antrenor docil, caruia ii poti dicta si schimbarile la pauza, iar semnalele din ultima vreme converg catre veridicitatea acestei teorii. Explicatiile pot fi multiple. Problema patronului, comuna tuturor persoanelor cu inclinatii autoritare de tip dictatorial, este ca pleaca adesea urechea la ceea ce ii spun altii, de multe ori neavizati sau rau intentionati, din ultima categorie facand parte Victor Piturca si posibil, Oli. Prietenia lui Hagi cu fratii Becali si Gica Popescu reprezinta si ea un factor de natura a tensiona relatia dintre Gica si Gigi Becali, nu degeaba transferul lui Rada, perceput ca oneros de patron, a fost pus pe tapet de acesta in ultimele sale luari de pozitie. De asemenea, impopularitatea patronului printre microbisti, invers proportionala adulatiei de care se bucura Hagi in randul acestora nu e de bun augur, mai ales in perspectiva unui an electoral 2008 foarte agitat. Pe de alta parte, unele surse afirma ca Oli intampina anumite probleme la arabi, unde pare a nu fi multumit de conditiile gasite, astfel incat, dupa ce a incasat o parte din banii datorati, ruptura pare foarte probabila si, in actualul context de la Steaua, foarte convenabila. Mergand pe aceeasi linie, este posibil ca Oli sa faca anumite presiuni asupra patronului, prin intermediul anumitor jucatori, altfel este greu de explicat vehementa pledoariei pro Oli din partea "finantatorului".

Cu regret o spun insa, in tot acest "cocktail" de intrigi, tradari, lamentari si "fitile" bine plasate, Hagi are partea lui de vina, una esentiala, dupa parerea mea. Anume aceea de a nu fi reusit sa castige vestiarul. Este foarte probabil ca uriasa lui personalitate, dublata de statutul sau de fost mare fotbalist sa-i copleseasca pe jucatori. Acestui neajuns i se alatura altul, fundamental, si anume o inabilitate evidenta de comunicare, fatala in aceasta meserie si de care, daca va aduceti aminte, s-au plans si alti jucatori, ai altor formatii pe care Hagi le-a antrenat. Din pacate pentru Hagi, pentru Steaua si pentru noi, nici un antrenor, oricat de mare ar fi el, nu poate face performanta fara "a avea" vestiarul, indiferent care au fost motivele care au stat la baza "pierderii" acestuia. Iar atunci cand nu il mai "ai", trebuie sa pleci, oricat de dureros ar suna asta in cazul lui Hagi, pentru ca nicaieri in lume nu poti sa sacrifici o echipa de dragul unui antrenor. Imi doresc insa enorm de mult ca Hagi sa plece cu demnitate, pentru ca este evident ca zilele sau saptamanile lui sunt numarate la Steaua. Iar cel mai bun prilej este miercurea viitoare, dupa ce ne vom fi calificat in Liga, dandu-i o palma morala patronului oligofren.

In final, nu pot decat sa remarc ca, in opinia mea, prin scandalul pe care l-a declansat, Gigi Becali a deschis Cutia Pandorei. A apucat insa Speranta sa iasa, sau a ramas incuiata acolo?...

Forza Steaua! Forza Hagi! Steaua suntem noi! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece of Mind)

fedora22.08.2007 10:49

Asa e, un singur lucru major ii reprosez lui Hagi, faptul ca nu are o buna comunicare cu jucatorii... daca avea, nici macar Radoi nu s-ar fi grabit sa se planga altcuiva, ci ar fi abordat problema fata-n fata.

Mihai Somanescu22.08.2007 10:53

Excelent! Ai acoperit problema din toate punctele de vedere. Sa speram ca va iesi...

Mihai Gruia22.08.2007 11:04

Da, de acord cu M Somanescu ... pot sa adaug ca este cel mai bun articol scris de POM citit de mine.

O singura adaugare: pe langa vestiar si relatia cu Adi Ilie cred ca este un mare esec al lui Hagi.

In orice caz sper ca langa speranta sa fi fost cuibarita si linistea pe unde pe acolo si sa iasa amandoua.

Felicitari!

efortzamaaa22.08.2007 11:04
forzateaua Radoi e de vina
alexynho22.08.2007 11:07

Becali e un nebun ... nu avem ce sa facem ... asta este el ... si-a batut joc de multi antrenori buni pe care i-a avut Steaua ... ma intreb ... (el spune ca nu da pe nimeni afara) ... insa , de ce nu pastreaza ? ... pai Zenga si Protasov (ca ei au fost clari cei mai buni) daca ar fi ramas unul din ei (sau daca ar reveni acum) , nu credeti ca ar face treaba .... i-a lasat pe amandoi sa plece ...

In legatura cu "razboiul" Becali - Hagi .... se va crea al 2-lea razboi mondial , intre Becali si suporteri ... daca BKL nu se opreste , atunci nu cred ca se va termina cu bine ... parerea mea .

Iar Hagi ... intr-adevar , ar trebui sa fie mai apropiat cu jucatorii ... pentru ca la urma urmei , ei fac treaba pe teren .

sanbk200222.08.2007 11:14

Foarte,foarte,foarte corect!

Ma doare inima ca Gica nu poate sa fie mai prietenos cu jucatorii. Episodul cel mai vizibil este cel in care l-a impins pe Zaharia pe teren cu o furie de neinteles. Tot asteptam rezultatele astea imperios necesare ( Liga + locul 1, dupa 6-7 etape ) pentru a fi si el mai destins, dar se pare ca jucatorii si ciobanul sef n-au mai avut rabdare.Oricum, acestia sunt mari nesimtiti, in frunte cu capitanul Radoi. Cat de mult il apreciez pe Mirel pentru daruirea de pe teren, atat de mult il dispretuiesc pentru comportamentul de cioban-fin.

Una peste alta, pare un cosmar care nu se mai termina. As fi vrut foarte mult sa se joace meciul cu Pandurii pentru ca jucatorii si ciobanul sa fie instiintati de noi, cei de la peluze si poate si cei de la T2 ( caci pe slugile de la T1 nu contez ) ca noi il iubim si il sustinem pe Hagi!!!

Si eu as dori sa se califice cu Bate, iar apoi sa plece, asta doar pentru demnitatea lui, caci daca m-as gandi la mine, as dori sa ramana pe viata, chiar daca am iesi pe locul 4 ( parca am mai auzit pe cineva zicand asta ) . mai gandeste cineva ca mine? Mai crede cineva ca traditia, istoria, principiile, onoarea inseamna mai mult decat "sa luam ORICUM campionatul, sa transferam jucatori, sa bagam bani in fotbal"?!

Mihai Gruia22.08.2007 11:25

@sanbk2002

Slugile de la T1 ? Cum ai ajuns la concluzia asta fenomenala? Ai vorbit cu fiecare in parte de la T1 si ti-a lasat impresia asta ? Toti care vin la stadion sunt spectatori (asa se cheama daca inca nu ai aflat). Tu ai fi incantat de apelativul "Sluga lui Mustata" sau Sluga lui John ?

Nu ma astept sa intelegi, insa oricat ti-ai dori sa nu fie asa pe stadion isi vor gasi locul si sustinatori ai lui Becali, chiar in cele 2 peluze. Pare greu de crezut ???? Afla ca este un adevar.

draketoy22.08.2007 11:29

cand e nevoie de liniste atunci se trezeste si nea Jiji sa faca el kkt-ul praf.imi pare rau de Hagi nu trebuie fortat sa plece din cauza eternului capitan Radoi.asta e punctul meu de vedere.

KUNTA22.08.2007 11:30

Domnilor,pretextul este altul-nu Radoi fundas central. Amintiti-va ca golanul a fost injurat la Cluj, i s-a dat.....U.....E.....la greu,s-a dus cu o trupa intreaga de paznici sa n-o ia pe coaja,pe cind Gica a fost aplaudat chiar si de dusmani. Brendul si imaginea Hagi sunt mult mai puternice decit ale handicapatului mental si asta nu-i convine fraierului. Pun pariu pe ce vreti,ca daca ciobanul nu mai apare in ziare si pe sticla 1(una)luna se spinzura de oftica la stina.

cosmo_krmr22.08.2007 11:32

Bine scris.

Insa sa nu uitam greata de pe fata lui Radoi cand a auzit ca Hagi v-a fi noul antrenor, interviul de la special si in plus conflictul pe care acesta l-a avut cu Piturca l-a echipa nationala. Ce argumente se mai pot gasi in aceste cauze?

In opinia mea Hagi nu a fost dorit de la inceput in vestiar, sa nu uitam ca de la inceput vestiarul a fost impartit, a existat o parte a vestiarul care l-a dominat pe nularoiu si s-au complacut, insa lumea lor s-a ruinat o data cu venirea lui Hagi, pe care Radoi il stia de la nationala, si au inercat sa se agate de singurul OLIGOFREN, pe care il mai puteau manevra cum vor ei, din Ghencea, fecali.

Este clar in opinia mea ca fecali nu-l mai vrea pe Hagi, nu exista nici cea mai mica indoiala, iar Radoi nu arata altceva decat ca este sclavul lui fecali pana la moarte. S-a demonstrat in cazul Piturca de la nationala. Ce jucator isi permite sa plece din cantonament si sa stea 8 luni departe de echipa nationala, in contextul in care un jucator cu caracterul lui Ogararu mai tanjeste si acum dupa echipa nationala?

Cum se explica tacerea lui Radoi de pana acum, daca luam in considerare ca Dica la conferinta oficiala a spus ca nu vorbeste de situatia de la Steaua iar apoi cand a auzit varianta fecaliana a situatiei a tinut sa lamureasca lucrurile, facandu-l practic pe fecali, in mod diplomatic, mincinos.

De ce taci sclavule, capitan al echipei Steaua Bucuresti??????

THE RADICAL22.08.2007 11:37

Foarte corect articolul, insa nu stiu in ce masura Hagi ar fi putut sa castige vestiarul in masura in care el nu le cauta in coarne lu Radoi & co cum facea Olaroiu. Asta era un antrenor comod atat pentru jucatori cat si pentru "Balaceanca". Iar despre iminenta lui reinscaunare, imi aduce aminte de cea cu Piturca cand Paunescu a fost calaul iar "oala de noapte" (putem sa-i spunem asa, dupa ce am aflat metodele lui de lucru) pe post de victima.Ce a adus reinstalarea Satanei, sprijinit la fel pe principii de prietenie si nu de competenta? 2 ani de agonie, explicati de Vacar aseara prin ghinion! In orice caz, indiferent de rezultate , nu-l voi sustine niciodata pe Oala , nu de alta dar tot antrenor de tenis va fi ( cu linia de centru pe post de fileu) . O sa-mi ziceti ca si Hagi a cam jucat la fel. Corect, (cu mici exceptii) dar a facut-o pentru a nu risca nimic in privinta rezultatului, stiind ca are multi detractori la inceput si doar cu rezultate putea sa le inchida gura. Insa cine l-a urmarit pe Gica ca antrenor stie ca stilul lui se apropie mai mult de al lui Protasov, adica ofensiv ,spectaculos, stil pe care cu siguranta il impunea si in Ghencea daca era lasat in pace. Va aduceti aminte de dubla cu Slovenia? Cam cate ocatii si-a creat Hagi cu o trupa "atoasa" cam cum e Pandurii in campionatul nostru? Cam cate isi creaza Oala intr-un tur intreg.

steado22.08.2007 11:44

"..nicaieri in lume nu poti sa sacrifici o echipa pentru un antrenor"

Da, dar nu e vorba de o echipa intreaga ci de cativa jucatori care isi permit sa-l judece pe Hagi, desi nu au nicio competenta.Daca e adevarat ce spune Becali (si, in prostia sa, nu cred ca a mintit) e de-a dreptul aberant ce se intampla la Steaua.O mana de jucatori care, practic, nu s-au remarcat inca prin niste mari performante in fotbalul romanesc, nu mai vorbim de cel international (o semifinala de Cupa UEFA e totusi cam putin) au tupeul sa se planga ca Hagi nu le facee trasee de joc cum si-ar dori ! Este incredibil si inacceptabil ! Faptul ca de vreun an de zile majoritatea jucatorilor sunt intr-o permanenta eclipsa de forma demonstreaza altceva.Nu antrenorii sau traseele de joc sunt de vina ci chiar ei, jucatorii.Infatuarea si blazarea prematura au facut sa se gandeasca mai mult la bani si mai putin la modul in care joaca, in ciuda minunatilor suporteri pe care ii are Steaua.

Si, de fapt, nici nu se pune problema sacrificarii unei echipe, ci doar aducerea la realitate si schimbarea atitudinii unor jucatori.Pentru asta e nevoie insa de multa disciplina, modestie si respect.Aici a gresit grav Becali : prin comportarea sa nu face decat sa denigreze autoritatea lui Hagi in fata echipei si sa dea apa la moara catorva jucatori carora nu le convine cum sunt antrenati (!!) in loc sa-si puna problema ca de luni de zile nu le mai iese jocul.

eduardo_stelist22.08.2007 11:46

pentru sanbk2002

e urat fratioare ca nu se joaca sambata cu Pandurii, dar nu cred ca e greu sa organizati ceva la

stadion in ziua unui antrenament, dar asta cat mai curand pana nu apuca oaia sefa sa gafeze penal

impotriva lui Hagi, (asta in caz ca mai are ceva de facut).

Un mesaj pentru toti cei din Bucuresti pro - Hagi :::: mergeti fratilor la stadion si faceti ceva

impotriva lui berbecali: nu se poate sa isi bata joc in halul asta de tot ce e mai presus in inimile noastre.

Un banner bin gandit, un cantec cu versuri pliate pe imaginea regelui poate ii pot schimba conceptiile de

ciobanu si de atotstiutor!!!!

Poate ma insel, poate nu trebuie facut nimic de catre suporteri, poate cei mai potriviti sa intervina in

acest scandal ar fi jucatorii, dar dak e adevarat ca nici ei nu il au la inima.....suporterii raman ultima sansa!!!!

FoRzA Steaua!!!!!

potra22.08.2007 11:48
Si eu as dori sa se califice cu Bate, iar apoi sa plece, asta doar pentru demnitatea lui, caci daca m-as gandi la mine, as dori sa ramana pe viata, chiar daca am iesi pe locul 4 ( parca am mai auzit pe cineva zicand asta ) . mai gandeste cineva ca mine? Mai crede cineva ca traditia, istoria, principiile, onoarea inseamna mai mult decat "sa luam ORICUM campionatul, sa transferam jucatori, sa bagam bani in fotbal"?!

traditia si istoria sunt pastrate oricum dar pot fi onorate numai daca performanta este dusa mai departe!!! cu ce te incalzeste ca ai luat candva cupa campionilor daca acum joci in Liga a II-a( este doar un exemplu dus putin la extrem)? asa ca sincer nu sunt de acord cu tine ca Hagi trebuie pastrat indiferent de cat de bun antrenor este. Hagi este intradevar un punct de referinta pentru Steaua, dar asta nu inseamna ca este si cel mai bun lucru pentru Steaua. a fost un bun juctor nimeni nu contesta, dar acum trebuie privit ca un antrenor! si daca nu confirma......

principiile si onoarea nu ni le da Hagi ci fair-play-ul. defapt principiile ne fac sa fim fair-play, iar de aici se naste onoarea.

asa ca hai sa nu mai gandim putin cu inima si hai sa revenim cu picioarele pe pamant. problema trebuie luata per ansamblu, iar problema o reprezinta dorinta patronului de "a fi peste tot" la echipa, si a capitanului care a cam inceput sa prinda aripi si nu il trage nimeni de picioare in jos. asta este dupa parerea mea adevarata problema, pentru ca ce i s-a intamplat lui Hagi i se poate intampla si unui antrenor de 10 ori mai bun ca Hagi si uite asa pierzi oameni de calitate, in detrimentul echipei si al performantei, numai si numai din grandomanie.

si putin off-topic: ce ar fi la meciul cu bate sa fie afisat un banner pentru Radoi, cu un mesaj sugestiv, un "apropo" cum ar veni (nu injuraturi sau alte prostii), gandit bine? poate l-ar mai trezi putin la realitate, ma gandesc eu.

Danrth22.08.2007 11:54

ai perfecta dreptate. Si eu is dispus sa am rabdare cu Hagi indiferent de rezultate pentru ca mai presus de orice am convingerea ca este cu sufletul la Steaua si isi doreste mai mult ca oricine ca Steaua sa aiba rezultate.Asta e marele avantaj in fata lui Oli care a venit la Steaua numai pentru cv lui. Si am o intrebare Radoi a fost adus la nationala de Loti sau de Hagi pentruca sincer nu imi mai amintesc?

glow22.08.2007 12:02

Desi nici mie nu prea mi-a placut jocul echipei, haotic in dese randuri, pot sa-ti spun ca nu e CORECT ca Hagi sa plece in urma unui asemenea scandal, provocat de un patron care nu stie sa-si respecte angajatii. As vrea sa mai vad cel putin 10 meciuri cu Hagi la carma ca sa pot sa-mi dau seama ca intr-adevar nu are vestiarul de partea lui. Nu pot sa spun decat ca imi pare nespus de rau de ceea ce urmeaza sa se intample, debarcarea lui Hagi. Personal, consider ca cel mai indicat antrenor ca ar putea veni in Ghencea, si unul dintre cei mai buni pe care i-a avut Steaua de le Ienei incoace, este Oleg Protasov. Olaroiu va fi doar un instrument de lucru al deja "celui mai cunsocut dresori din lume".

Bafta Steaua si Felicitari lui Hagi pentru reactia de ieri.

Sa ne ajute Dumnezeu sa intram in UCL !!!

fularsteau2

narkiss22.08.2007 12:09

parerea mea e ca Olaroiu este mult peste Hagi cel putin si jocul o arata si acum ca au venit 14 jucatori e alta echipa si se vede ca Hagi nu stie nimic e varza si mai are si un caracter ingamfat plin de flatulente ca se lauda ca a fost un mare jucator(ca a fost mare jucator nu am nimic impotriva) dar sa spui ca esti mare antrenor si echipa e varza ce ne mai salveaza detenta in fazele fixe asta chiar ca nu il suport pe Hagi si mai ales cum la impins pe zaharia si cum vorbeste cu ei ca un taran ii dau dreptate pe jumatate lu Jiji dar Olaroiu nu ar mai fi o varianta pentru Steaua chiar daca jocul a fost foarte bun cel putin in cupele europene si nu mai il aparati pe Hagi ca pana acum tipati sa nu-l aduca la echipa si acum il pupati in c** eu cel putin as vrea un antrenor strain Hagi e depasit

Renunta la limbajul gen MiRC, foloseste virgulele, scrie romaneste, citeste regulamentul.

glow22.08.2007 12:15

OK Hai sa ne unim cu totii si sa-l cerem pa Protasov, dupa Hagi

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

cosmo_krmr22.08.2007 12:24
parerea mea e ka Olaroiu este mult peste Hagi cel putin si jocul o arata si acum ca au venit 14 jucatori e alta echipa si se vede ca Hagi nu stie nimik e varza si mai are si un caracter ingamfat plin de basini ca se l-au da ca a fost un mare jucator(ca a fost mare jucator nu am nik impotriva) dar sa spui ca esti mare antrenor si echipa e varza ce ne mai salveaza detenta in fazele fixe asta chiar ca nu il suport pe Hagi si mai ales cum la impins pe zaharia si cum vb cu ei ca un taran ii dau dreptate pe jumatate lu Jiji dar Olaroiu nu ar mai fi o varianta pentru Steaua kiar dak jocul a fost foarte bun cel putin in cupele europene si nu mai il aparati pe Hagi ca pana aku tipati sa nul aduca la echipa si aku il pupati in c** eu cel putin as vrea un antrenor strain Hagi e depasit

Omule daca tu poti sa ridici o cladire sau sa compui o opera intr-o luna si jumatate eu sunt de acord cu tine.

Dar da-mi voie sa ma indoiesc. Chiar tu ai spus ca sunt 14 jucatori noi, pai ce sa ii inveti mai intai, trebuie sa se adapteze si ei. Ma tem insa ca tu intri, din pacate pentru tine, in categoria celor care l-au injurat pe Zapata dupa meciul cu Zaglebie, iar dupa meiul cu Cluj ai spus ca e cel mai mare portar din lume si nu ai recunoscut in fata prietenilor cele spuse cu doua saptamani mai devreme. Idem si in cazul Dica.

Off mare stelist mai esti!!!

cristi_mold22.08.2007 12:35

Daca pleaca Hagi si vine Oli, nu ma mai uit la meciurile Stelei pana cand nu pleaca Il Ciobandante. M-am saturat de el si de tot ce insemna Steaua lui Gigi Becali. Vreau sa vad din nou Steaua Noastra, a milioanelor de stelisti, vreau sa vad un capitan care conduce echipa si nu banca tehnica, vreau sa vad niste jucatori care joaca fotbal din dragoste pentru Steaua si din placere si nu pentru banii lui Gigi. Dar nu prea cred ca o sa vad asa ceva vreodata

d1ZZY22.08.2007 12:49

eu zic ca Gigi si-a pierdut mintile. uita ca aici e Steaua si nu Steoaia. Sa-si vada de treaba lui ca aici nu e la stana si sa nu mai impuna el jucatori, mai ales pe ratatul de Radoi. Mirele cand Gica Hagi avea Europa la picioare si a fost cumparat cu 4 500 000$ tu nu stiai cum arata mingea asa ca nu mai face pe desteptul. Si Olaroiu acum uita cum a plecat de la Steaua.....sa ramana la arabii lui dak a crezut ca e mai bine acolo, ar trebui sa mai vina inapoi si MM si se alege praful. In ritmul asta cu accesele dictatoriale ale lui Jiji si cu impresiile lui nu o mai vedem in Steaua o forta in fotbalul romanesc. Iar Hagi prin faptul ca nu a raspuns la felul in care a fost tarat prin noroi numele si demnitatea lui demonstreaza ca este un domn si este cu mult superior ciobanului si altora de acelasi nivel. fularsteau2 FORZZA Steaua.......Gica Hagi TE IUBIM....... fularsteau2

Azazello22.08.2007 12:50

Inclin sa cred ca Hagi va pleca dupa meciul cu Bate. Dar daca a luat hotarrea asta mi-as dori sa-i dea o palma morala lui Becali prin doua lucruri: O calificare frumoasa ( sper sa fie ajutat si de jucatori) si obtinuta cu Radoi la mijloc sau daca ar fi posbibil pe banca de rezerve !!!!!!

Imi doresc un stadion plin si toti sa strige din inima Hagi , Hagi ....iar finantatorul sa fie ignorat - repet ignorat nu injurat....Daca-si arata fata la loja...atunci sa se auda mai tare : Hagi Hagi !!!

LARI22.08.2007 12:53
Hai sa ne unim si sa-l cerem pa Protasov, dupa Hagi

Daca tu-ti imaginezi ca Oleg va reveni aici dupa "spectacolele" date de Intaiul Berbec al Galaxiei, inseamna ca esti naiv. Ziaristii din Ucraina chiar i-au cerut detalii despre conflict, iar Protasov, elegant ca de obicei, a declarat ca refuza sa vorbeasca intrucat presa din Romania va prelua imediat stirea.

Cand ma gandesc ca Dnepr l-a lasat pe Oleg sa-si faca treaba si acum sunt pe primul loc, cu o victorie clara in dauna lui Dinamo Kiev imi vine sa arunc o bomba in "Palat". Stau sa ma gandesc ce-ar fi fost Steaua cu investitiile de acum si cu Protasov la timona.

Ba nu ma mai gandesc, c-o iau razna.

suporter**22.08.2007 13:09

a fost circ asta e clar,dar dupa cum ati aflat si voiTOATA LUMEA DE LA CLUB IN FRUNTE CU JUCATORI nu sunt de acord cu stilul,tacticile,felul si modul de a antrena Hagi,acum voi il invinuiti doar pe Becali de acest tambalau dar acest scandal nu a inceput de la el....

«123»