gata! s-a terminat totul!
ruptura dintre patron si suporteri nu mai poate sa fie reparata
am stat ani intregi si am privit cum acest cioban(imi cer iertare fata de ciobanii care muncesc din greu si care sunt oameni seriosi) a murdarit numele Stelei, cum a insultat foste mari glorii Steliste si cum a dat afara jucatori si antrenori iubiti de suporteri
ce a facut acum cu Hagi e picatura care a varsat paharul
L-a gonit pe Lacatus din Ghencea, a dat afara fosti mari jucatori care lucrau la club ca antrenori la grupe de copii si juniori pentru a ii inlocui cu nepoti(cazul Sames), a dat afara jucatori iubiti de suporteri pentru ca nu aveau valoare in ochii "prietenului-sfatuitor-atoatecunoscator-in-ale-fotbalului" Piturca(Elton) sau pentru ca erau mai iubiti decat el de catre suporteri(Neaga), a adus la echipa panarame pe care le-a impus titulari(ov Petre,Croitoru,Gigel Coman), a facut din Steaua un club rasist si xenofob si extremist si acum incearca sa ne intoarca pe toti impotriva lui Hagi sau a jucatorilor.
pentru ca asta face.
tot ce a spus pana acum a fost minciuna.
daca jucatorii il lucreaza pe Hagi o fac pentru ca asa le-a spus becalii(si trebuie intelesi in cazul asta pentru ca el ii plateste)
sunt sigur ca jucatorilor nu le-a convenit plearea lui Oli
ca totul era perfect pe vremea lui
nimeni nu pleca
nimeni nu venea
toti aveau posturile asigurate
Oli era fratiorul mai mare
Hagi a venit si a adus idei noi.a scos din joc unii titulari incontestabili(ov Petre)
si a adus multi jucatori noi(14!!! daca a venit si Surdu) iar lucrul asta nu cred ca le-a prea convenit unora dintre jucatori
dar de aici pana a il lucra pe antrenor e cale lunga
ia ganditi-va
ca sa lucrezi pe antrenor trebuie sa pierzi meciuri
ori daca pierzi meciuri nu iti iei banii
nu se risca jucatorii la asa ceva!
becaliii a zis ca jucatorii joaca acum cu ce stiu de la Oli
pb e ca Oli nu i-a invatat nimic!!!!!!
pe vremea lui Oli jucatorii jucau cu ce stiau de la Zenga si Protasov
mana lui Oli l-a echipa s-a vazut in meciul cu Boro cand a bagat fundas dupa fundas ca sa tina de rezultat desi jucam impotriva unei echipe caruia ii mai puteam da cateva lovituri frumoase
mana lui Oli s-a vazut in meciurile din campionat in care Steaua se chinuia
iar meciul pierdut cu Dinamo a fost "master piece-ul" lui Oli
l-am sustinut cat a fost la Steaua la fel ca pe restul antrenorilor
pentru ca am zis ca daca e la Steaua merita respectat
dar nu voi uita niciodata acel zambet facut de Oli cand il vedea pe MM Stoica cum aproape ca izbucnea in lacrimi atunci cand mckain ne-a dat gol in cupa cu Timisoara
Oli nu are valoare de Steaua pentru ca nu are valoare ca om
el e un antrenor pres
antrenorul secund al "principalului" becaliii
mai bine sa vad cum se chinuie Steaua in campionat cu Hagi la carma decat sa castige cu Oli
Hagi e un stelist adevarat si eu nu voi uita niciodata cum a venit in 98 din turcia ca sa ii raspunda spurcatului Lucescu pentru toate acuzele pe care acesta le-a adus Stelei
Oli ce a facut pentru Steaua?
a continuat munca unor oameni care desi nu s-au nascut stelisti si-au castigat acest drept, un drept pe care becaliii nu o sa il aiba niciodata
ciobane pleaca din Ghencea
mergi si spanzura-te cu fularul lui Dinamo!
p.s. mai am inca speranta ca becalii va prinde ceva virus exotic pana la sf saptamanii si va muri in chinuri groaznice.ebola sau ceva.sau poate avem noroc si mananca un iaurt din asta cu dioxina