FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua

«123»
papillon19.08.2007 16:41
Ce ziceti de Dinamo? Hmm, investitiile facute anul acesta de ei au fost defectuoase: unde anul trecut au investit in arbitrii si satelitii din Liga burgerilor, anul acesta au bagat bani in jucatori (mai mult fortati de o speranta timida ca vor patrunde totusi in LC).

Fortune, stii care e treaba cu Dinamo? Cam ce s-a intamplat si sezonul trecut cu Steaua, cand nu reuseam sa castigam nici un meci in Liga 1 dupa ce jucam in UCL. Iti aduci aminte? Nimeni nu credea cand spuneam ca jucatorii nu sunt concentrati suficient, ca meciurile din UCL au o mult prea mare incarcatura pentru psihicul fragil (hehe) al jucatorului roman. Dinamo simte asta pe propria piele acum...Si nu poti sa spui ca Rednic nu stie sa-i motiveze, doar au castigat detasat campionatul trecut.

Sper ca noi sa fi invatat lectia si sa tratam cu seriozitate Liga 1, asta-i biletul de UCL pentru anul viitor

RaDoooI19.08.2007 16:54

De la un timp nu mai nimeriti echipa :)))

JDERUL19.08.2007 17:05

Nu prea fac pronosticuri inainte de meci,dar mi-as dori tare mult o victorie in seara aceasta la o diferentza de scor asa cum ziceau oficialii clujeni.Si cum am mai spus este posibil mai ales ca in poarta va fii Stancioiu.

zamainmenu19.08.2007 17:31
stelisti sunt sadomasochisti. le place sa se chinuie.

deci astepativa la o victorie a Stelei chinuita si cu emotii.

Corect. Suntem proprii nostri dusmani. Ne chinuim singuri.

Am vazut de curand Werder-Bayern 0-4... pai 10 dadeau nemtii daca puteau...vom vedea vreodata o echipa romaneasca cu mentalitatea asta?

amareto7819.08.2007 17:33

FORZA Steaua!!! steaua_ro steagcruce2 steagsimplu

axl2319.08.2007 19:59
Numai de nu s-ar lasa cu accidentari...

Te-a mancat in fund, Virgile...

Virgil20.08.2007 15:16

Te inseli. Nu am mancarimi de genul asta. Sunt un om normal. Am prevazut un lucru care s-a intamplat deseori cand am jucat cu CFR-ul in Gruia. Niciodata insa atat de grav.

«123»