@offtopic
care ma poate ajuta(sfaturi) si pe mine sa vad meciuri din premier league,prinsopcast?
id meu de mess e tudor_mc2001
mersi anticipat!
@offtopic
care ma poate ajuta(sfaturi) si pe mine sa vad meciuri din premier league,prinsopcast?
id meu de mess e tudor_mc2001
mersi anticipat!
Becali ar fi trebuit sa taca din gura, nu sa raspunda elucubratiilor frustratilor de la CFR...superioritatea si-o putea arata la sfarsitul meciului, aratandu-le lui nea doctoru' ala si lui Arpi tabela de marcaj dupa meci...de fapt este vorba de superioritatea echipei, nu de a lui, superioritatea lui si-ar fi aratat-o daca tacea din gura!
CFR Cluj-Steaua, nu tremure deja cei dela Cluj? Che vine Steaua peste ei. si daca au dubii atunci sa stie ca ai nostri nu au. Steaua va juca astazi cu ei. Bineinteles, ca multi cei de aici voi afla doar scorul la sfarsitul meciului, nu voi puta vedea cum se va desfasura casapirea clujenilor. Dar am incredere in Steaua lui Hagi, indiferent de rezultat, le tin pumnii la ai mei, cum am facut pentru anii din urma cand nu i-am putut vedea, doar am putut avea incredere si speranta in echipa ideala, Steaua! Niciodata nu ma v-a dezamagi! O singura chestie de mentionat: de ce CIOBANUL vrea sa-l mazileasca pe Dica? Nu ii este draga Steaua? Atunci ce cauta la acolo? Spunetii voi, care sunteti in Romania ca noua ne este foarte drag Dica si ca il vrem in continoare sa se lupte pentru Steaua!
steagsimplu steagsimplu
steaua_ro
care stie daca se poate urmari pe net meciul CFR-Steaua daca ma puteti ajuta va rog trmeteti un mesaj pe adresa de yahoo alexspania2004
Nu prea stiu ce sa spun de Augustus Constantin.Daca nu ma insel arbitreaza si in Intertoto?
Mi e destul de frica,sa speram ca vom juca si noi bine,sa fie primu meci care Steaua joaca fotbal asta vreau,dar eu mor cand vad in primu 11 pe Banel,nu pot sa-l sufar fratilor,si repet nu e din cauza culori pieli sau cat de frumos sau urat este,e un jucator PRAAAAAAF,cand il vad ca aleraga pe acolo si il mai aud pe idiotu de Craciunescu,un jucator foarte muncitor si nush ce,poi daca asta e tot ce poate face un jucator pentru Steaua atunci sa luam si noi de la echipe din C,ciobani daia de alearga de la Bucuresti la Predeal pe jos,ca si aia au rezistentza fizica.
In concluzie sper safacem primu meci adevarat din acest sezon.HAI Steaua !!!!! HAI CAMPIONIII!!!PE PE MAMA LOR!!! SA INVINGA ECHIPA MAI BUNA(Steaua)!!! steagsimplu ![]()
![]()
Meci normal,de campionat....toata vilva asta mediatica ar trebui sa ne lase reci,jucam cu o echipa"adunata" asta ca sa nu zic artificiala cu suporteri la fel...adica 3 gaste si 6 pustani,parerea mea e ca platim pentru ce am patit anul trecut cand am fost nevoiti sa ne luptam cu ei(CFR)...in mod normal Steaua trebuie sa castige...
@admin:
rog stergeti postarea lui R.s.C. !!! e de o nesimitire si lipsa de respect oribila.
asa vreti sa mentineti bunul simt si respectul ?
nu de alta dar am intrat deunazi pe un forum al dinamovistilor si ceea ce am vazut acolo m-a ingrozit: injuraturi, scrieri cu litere de-o schioapa, etc. eu nu vreau sa ajungem sub nici o forma in halul ala.
Asta ar trebui sa fie imnul lor.Cu asta chiar se pot lauda pentru. ca imnul pe care il au acum spune doar minciuni,asta macar arata adevarul.FORZA Steaua!!!BATEM PE unguri!!!CFR - Steaua 0-3!!!!!!!!!!
Nu am mai redat si versurile,sunt mizerabile...
Ar trebui sa-ti fie rusine ca existi!...
Sper intr-o victorie.Dar una asa mai clara ... sa-l umileasca cineva pe Stancioiu ala , figurantu care a spus ca Steaua are decat 3 jucatori ...
mfr-pfr - Steaua 0-2
fularsteaua2
nici num-i fac griji de meci oricum Steluta cistiga cinuit dar cistiga forzzzzza Steaua!!! :biggrin: steaua_ro ![]()
@Rsc - ai reusit sa ma ingretosezi!
@ Danny - Ia mai explica-ne cum joci tu "UEFA"
Am un presentiment funest inaintea acetui meci. Becali n-a facut deloc a bine, cu toata logoria asta patologica impotriva clujenilor. Asa ceva pur si simplu nu se face! Astia o sa fie foarte montati dupa meciul cu Anorthosis si tare mi-e teama de o surpriza neplacuta de mari proportii.
Nu-mi inspira deloc incredere acest arbitru, Augustus Constatin. Sper sa fie totusi impartial.
Meciul este unul extrem de greu pentru Steaua. Cfristii vor face tot posibilul sa castige, in ideea de razbunare pentru ce s-a intamplat in returul campionatului trecut, dar si pentru a trece pe primul loc in clasament, loc pe care nu vor sa-l mai paraseasca pana la incheierea actualului campionat.
Atentie mare la aceasta echipa din Cluj care isi va da viata pe teren in aceasta seara!
Cred ca stelistii s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate. Mie mi-ar placea sa-i batem. Merita pentru trufia si rautatea de care dau dovada in toate declaratiile referitoare la Steaua!
..... O singura chestie de mentionat: de ce CIOBANUL vrea sa-l mazileasca pe Dica? Nu ii este draga Steaua? Atunci ce cauta la acolo? Spunetii voi, care sunteti in Romania ca noua ne este foarte drag Dica si ca il vrem in continoare sa se lupte pentru Steaua!
poti sa fii mai exact? nu stiu daca sunt singurul care nu a inteles la ce te referi..
O singura chestie de mentionat: de ce CIOBANUL vrea sa-l mazileasca pe Dica? Nu ii este draga Steaua? Atunci ce cauta la acolo? Spunetii voi, care sunteti in Romania ca noua ne este foarte drag Dica si ca il vrem in continoare sa se lupte pentru Steaua!
Nu e nicio problema cu Dica. Nu vrea sa-l mazileasca nimeni. Nici macar Becali. E unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei.
axl23, editeaza tu postul lui RsC ala, ca sa nu mai ramana decat puncte de suspensie din el ![]()
@Rsc
diferenta dintre noi si frustrati, indiferent de echipa cu care tin acestia, este ca noi nu ne obosim nici macar sa le citim imnurile obosite, daramite sa ne mai si chinuim sa le rescriem!
@ alexblaja
Bati seaua sa priceapa iapa? L-am lasat acolo sa fie acoperire pentru avertismentul pe care l-a primit. ![]()
Augustus tata, hai cu 3 penaltyuri in prima repriza pentru Steaua, ca sa aiba de ce muri pascani asta... in rest sa fii corect, le dai doar 2 kile de rosii.
Steaua oricum va castiga pe teren. Astazi Steaua reprezinta Romania...in lupta cu arpad bozgory
Unde vad si eu meciul pe net? sau pe ce canal il da pe sopcast?
Trebuie sa invingem. Chiar daca chinuit, cu 1-0 sau 2-1, dar victorie sa fie. S-ar putea sa ne ologeasca iar ungurii, dar chiar si-asa, daca luam 3 puncte la ei acasa, pe ei o sa-i doara mai tare. Trebuie sa le dam peste nas ca prea si-au luat-o-n cap cu declaratiile.
Forza Steaua !
Ce o tot tineti cu ungurii? Ca astia numai unguri nu sunt.Hai sa incercam sa fim mai toleranti.Si romanasii nostri lucreaza pe afara.: SI NU DE PLACERE !
stelisti sunt sadomasochisti. le place sa se chinuie.
deci astepativa la o victorie a Stelei chinuita si cu emotii.
Cum anticipam si in postul anterior, Badoi si Nesu vor fi titulari, insa nu si Bicfalvi sau Zaharia. Cei 2 probabil ii vor suplini in teren pe Nicolita, respectiv Petre Marin.
Sa speram ca schimbarile lui Gica se vor dovedi a fi de bun augur.
Forza Steaua !
Acum cativa ani am auzit ca cineva de la UEFA a propus ca fiecare echipa trebuie sa aiba cel putin 7 jucatori de nationalitatea tarii din care vine clubul lor. Cum n-am mai auzit de propunerea lui in ultimul timp e clar ca nimeni nu l-a sustinut. Daca aceasta cerinta era obligatorie acum nu ar mai exista cluburi mari, iar cluburile gen Barcelona, Milan, Chelsea ar investi mai mult in centrele de copii si juniori. Nu mi se pare corect ca CFR sa-si cumpere Portugalia C sa joace in locul romanilor. De asemenea nu mi se pare drept ca exista asa mari diferente intre cluburi doar din cauza banilor. Daca propunerea aceasta ar fi acceptata Steaua si alte echipe din est ar fi deasupra multor din vest.
oameni buni, care stiti ce se intampla cu sopcastu'? Face buffering pana la 100% dar nu e imagine...TVU, la fel, nu merge. Stie careva vreun link valabil sa putem vedea meciul, sau stam si asteptam la sopcast?
Probabil cel mai greu meci de pana acum. Scorul final va fi CFR-Steaua 0-2, Neaga 1 gol. Foarte nostima chestia cu Becali care s-a coborat la mintea lui Muresan si Andone, ca si cum se poate cobori de la mintea lui Gigi... Nu ca Muresan sau Andone curu' gol ar avea valente intelectuale, dar parca au IQ-ul o tara mai sus. Ce ziceti de Dinamo? Hmm, investitiile facute anul acesta de ei au fost defectuoase: unde anul trecut au investit in arbitrii si satelitii din Liga burgerilor, anul acesta au bagat bani in jucatori (mai mult fortati de o speranta timida ca vor patrunde totusi in LC). Bineinteles ca nu va iesi nici LC (vezi istoria de anul trecut cu Benfica!), si nici in Liga burgerilor nu mai sunt protejati ca niste maicute in drum spre slujba de duminica. Rezultatul? Borcea tre' sa-si strice vacanta si sa vina iute, pana nu ajung sa se bata cu satelitul din Piatra Neamt la retrogradare. Hai Steaua!
Daca propunerea aceasta ar fi acceptata Steaua si alte echipe din est ar fi deasupra multor din vest.
Si tocmai de aceea nu ar avea sanse o astfel de initiativa...