FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua

«123»
fcsteaua.ro19.08.2007 07:46

Steaua intalneste asta seara la Cluj, de la 20:30, in cel mai important meci al etapei, pe CFR din localitate.

Dupa ce toata saptamana Gigi Becali s-a pus la mintea presedintelui Muresan si a lui Andone, si a raspuns atacurilor lor incrancenand atmosfera, e de asteptat ca meciul sa fie pe viata si pe moarte. Vor interveni orgoliile celor implicati in disputa si va iesi probabil un meci cu scantei, dar spectaculos. Numai de nu s-ar lasa cu accidentari...

Meciul a starnit o adevarata isterie la Cluj, cele 8000 de bilete puse in vanzare vanzandu-se intr-un timp record. Arbitrul Augustus Constantin, care va oficia la centru aceasta partida, a declarat presei ca nu simte niciun fel de presiune si ca va duce meciul la bun sfarsit. Desi in toata aceasta saptamana conducatorii celor doua cluburi si-au manifestat indoieli in aceasta privinta.

In decursul activitatii sale, Augustus a condus cate patru meciuri pentru fiecare dintre cele doua echipe. Rezultatul? CFR a castigat de patru ori, Steaua o singura data. Nu insinuez nimic, doar spun.

Se mai cuvine sa spun ca in urma cu ceva timp, Becali l-a acuzat pe Gheorghe Constantin, seful CCA si tatal centralului de astazi, ca in decursul editiei trecute a luat spaga 500.000 euro. Ma intreb daca fluierasul va pastra resentimentele pe care si le-a facut cunoscute atunci cand a afirmat (conform presei) ca i-ar da o palma celui care i-a jignit tatal.

Reiese ca Augustus il crede pe tatal sau un sef integru? E foarte posibil si cat se poate de frumos din partea lui. E un gest de noblete sa-ti aperi parintele. Dar vrem sa credem ca sobrietatea si corectitudinea vor fi doar doua dintre atributele pe care le va etala in partida din acesta seara.

Formatia pe care Steaua o va arunca in "lupta", e foarte posibil sa fie cea de mai jos:

Zapata - Golanski, Goian, Rada, Petre Marin - Radoi, Plesan - Nicolita, Dica, Neaga - Zaharia

CFR a clacat joi in fata lui Anorthosis si e de asteptat si chiar o invitam sa reuseasca sa o faca si in aceasta seara. Steaua isi va mentine norocul proverbial de pana acuma, si il va dubla printr-un joc de o foarte buna calitate. Vor fi si goluri. Evident, marcate de noi. Cel putin asa sper.

Sustineti Steaua! Cu prezenta, cu gandul, cu sufletul! Steaua trebuie sa invinga! Pentru ca e echipa mai buna!

Steaua VICTORIE !

Virgil

-=Danny=-19.08.2007 07:51

Esti sigur ca asta e fosmatia ??? Io as zice ca Hagi o sa foloseasca formatia 4 3 2 1 , ca stiu ca el e adeptul aceste formatiii . si ar ve3nii Radoi Plesan Nicolita mijlocasi , Dica si Neafa atacanti , si Zaharia varf impins .....cel putin asa cred ca e bine . daca tot aflai formatia ..... ma duc sa ma joc UEFA cu formatia asta ..... :biggrin:

dia_stelista19.08.2007 08:04

ii batem cu 2-0 pe arogantii aia

mie imi place formatia asta........asa cred ca ii bine sa jucam......zaharia nu mi se pare nu stiu ce

mfun19.08.2007 08:17

Meci greu de tot.....In anumite conditii e buna si remiza

In privinta echipei pe care ai prezis-o tu Virgile, am un singur dubiu: Petre Marin. In ultimele meciuri nu mai are randamentul ala pe care il avea el.....parca au inceput sa se simta anii pe care ii are....nu mai are nici ambitia de alta data

Dar poate ma insel...

Virgil19.08.2007 08:22

Nu ma deranjeaza daca intra Nesu. Chiar il astept. E formatia care a jucat la Borisov si conform obiceiului echipa care invinge nu se schimba. E adevarat, nu a invins. Dar nici nu a fost invinsa. :)

JDERUL19.08.2007 08:29

Petre Marin este mai ordonat si mai exact in interventzii decat Nesu.Jucand cu Nesu riscam sa ramanem in 10 la cat de buni actori sunt portughezii din formatzia clujeana.Si sa nu uitam cine ne arbitreaza.Baiatu lu tata a macelarit Mioveniul in prima etapa,fluierand la modul cel mai nerusinat posibil pro-palome.

White_R19.08.2007 08:41

Clujul e o echipa care crede ca poate si joaca deschis din acest motiv va fi un 3-0 pentru Steaua .Totusi Steaua e de UCL iar Clujul nu trec de turul 1 UEFA .

dica 10019.08.2007 08:52

Parerea mea e ca Neaga ar trebuisa fie rezerva,pentru. a i se demonstra ca la Steaua nimeni nu este titular cert(cu exceptia lui Dica si Radoi).As incepe asa: Zapata - Golanski,Goian,Rada,P.Marin(Nesu)-Nicolita,Radoi,Lovin,Plesan-Dica,Zaharia.

AS incepe cu Lovin npt. ca totusi nu jcuam cu buzaul sau Ceahlaul sa jucam cu 1 inchizator,iar Lovin face foarte bine faza defensiva.

DexOne19.08.2007 09:03

mie mi-ar fi placut un 4 - 3 - 1 - 2 ..mi se pare mai ofensiv...cu un Neaga si Zaharia in fata si Dica putin retras, Dica e tehnic si are un sut bun in care ii poate imprima efect pentru lovituri de la marginea careului....cred ca ar fi un joc mai ofensiv si spectaculos...

acu sa fie si 4 4 2 numai sa vedem spectacol si o victorie categorica

cristi_mold19.08.2007 09:18

Nu cred ca este importanta formatia cu care jucam ci sa castigam. Si daca se poate sa marcam mai mult de 2 goluri. Eu unul as incepe cu urmatoarea formatie:

Zapata - Badoi - Rada - Radoi - P.Marin - Nicolita - Ov.Petre - Plesan - Neaga - Dica -Zaharia.

Dar repet nu conteaza echipa, jocul sau arbitrajul, conteaza doar sa castigam.

homeco19.08.2007 09:24

as vrea sa-l vad pe bicfalvi titular. cred ca pustiul merita asta dupa meciurile bune pe care le-a facut. si mai ales nici nu vreau sa mai aud de Croitoru. sincer nush ce cauta la Steaua.

Forza Steaua, SUNTEM CEI MAI BUNI

cristian01419.08.2007 09:26

Din punctul meu de vedere pentru meciul din aceasta seara, cred ca ar trebui lasati pe banca atat Neaga, cat si Nicolita. In locul lor i-as vedea in teren pe Zaharia, respectiv Badoi.

Asadar : Zapata, Golanski - Goian - Rada - P. Marin (a 2-a repriza Nesu), Badoi - Radoi - Bicfalvi - Plesan, Dica - Zaharia.

Poate isi revine si Rica din postura de rezerva..n-ar fi prima data.

haiduk419.08.2007 09:42

CIne stie dc o sa mearga solaris sport+ sa vedem si noi meciu pe sopcast? De vreo saptamana nu merge! Aveti alta posibilitate de a vedea meciu pe net?

milovan djilas19.08.2007 10:12

Din punctul meu de vedere pentru meciul din aceasta seara, cred ca ar trebui lasati pe banca atat Neaga, cat si Nicolita. In locul lor i-as vedea in teren pe Zaharia, respectiv Badoi.

Felicitari, Cristian 014! Si eu as incepe cu acest 11, iar ideea lasarii pe banca a lui Nicolita si Neaga mi se pare salutara. Nu ca o pedeapsa, nu este cazul, vorbim de 2 baieti seriosi si care au facut si vor mai face multe pentru Steaua.

Insa, in momentul de fata nu sunt in forma, pur si simplu. Lui Badoi ii trebuie acordata sansa lui (daca tot a fost adus la Steaua) iar Bicfalvi improspateaza realmente jocul nostru.

Desigur, nu am eu pretentii de vreun mare cunoscator in ale antrenoratului dar chiar mi se pare de calitate 11 - le propus!

Forza Steaua!!!!!

R.s.C.19.08.2007 10:21

Asta e dedicatia mea pentru toti C.F.R.-istii.Sper sa la placa!!!

De la 1907 n-ati reusit nicio fapta

Cu echipa Clujului, [.........] Ardealului

Traiti fiecare clipa cu cea mai [..........] echipa

Si-ati urlat de cand va stiti "ELRE TZEFERE!" fular-campionii

[...............................................................................

......]

Editat de moderatori

dax4719.08.2007 10:29

Trebuie sa invingem. Chiar daca chinuit, cu 1-0 sau 2-1, dar victorie sa fie. S-ar putea sa ne ologeasca iar ungurii, dar chiar si-asa, daca luam 3 puncte la ei acasa, pe ei o sa-i doara mai tare. Trebuie sa le dam peste nas ca prea si-au luat-o-n cap cu declaratiile.

Forza Steaua !

**alex**19.08.2007 10:39

O sa fie un meci dur cu multe intreruperi, cine inscrie prima castiga.

IONUTZ-CIPRIAN19.08.2007 10:46

Nu uita ca in majoritatea meciurilor Steaua a fost condusa!!

shack3r19.08.2007 10:49

@ R.s.C.

Vorbeste spiritul boem din tine.Nici chiar asa,noi nu suntem frustrati sa ne injuram echipa adversa sau sa multumim prin alte limbi de circulatie.Putin respect si pentru ei,doar prin respect si prin rezultate ne facem admirati.

stelutawillis19.08.2007 10:56

O sa fie un meci greu (sper fara accidentari)

Sper ca Neaga, sa inscrie primul gol.

Daca Steaua, o sa joace la adevarata ei valoare, sper sa faca acest lucru, o sa faca si spectacol:)

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica:)

mfun19.08.2007 10:57

@Rsc.....foarte inteligent refrenul ala ..

**alex**19.08.2007 11:02
Nu uita ca in majoritatea meciurilor Steaua a fost condusa!!

Atunci inseamna ca o sa pierdem :biggrin:

Tupac Amaru19.08.2007 11:04
Asta e dedicatia mea pentru toti C.F.R.-istii.Sper sa la placa!!!

Adminilor, stergeti mizeria asta, va rog!

IONUTZ-CIPRIAN19.08.2007 11:04

CINE STIE!!

MALDINI_STEAUA19.08.2007 11:13

Sper intr-o victorie.Dar una asa mai clara ... sa-l umileasca cineva pe Stancioiu ala , figurantu care a spus ca Steaua are decat 3 jucatori ...

mfr-pfr - Steaua 0-2

fularsteaua2 fularsteaua2

«123»