FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINE FL.DUMITRU!!!

«123»
Virgil25.03.2005 09:14
E prea mult echia a treia cred ca o amenda mare si excluderea din lot ar fi mai buna sau sa primeasca pedeapsa pe care o primise si Ciocoiu la Bacau adica suspendare un sezon.

kyd esti necrutator.Ce te mai complici cu excluderea,cere direct sa fie arestat,judecat si condamnat la detentie pentru subminare.Ia de la 2 la 12 ani.Cu asta ai rezolvat totul.

Ce usor e sa arunci cu pietre în altul...

La Steaua trebuie sa existe un regulament de ordine interioara.Conform acelui regulament va fi sanctionat.

Dar poate intervine presedintele si-l gratiaza.Ce-ai sa mai zici atunci?

Vei transfera totul în cârca presedintelui?

ADRIAN PACURAR25.03.2005 09:18

sa fie retrogradat la echipa a doua , cateva etape si o amenda pe masura salariului sau , un 10-15 % , daca el isi bate joc de noi , daca isi pune interesle personale inaintea celor ale Stelei , sa plateasca , nu enormal , ce a facut s-a suparat ca din cauza ca nu e titular a pierdut nationala, foarte bine , un asemenea comportament nu are ce cauta la nationala , mai demult a spus ca nu vine de umplutura , nu imi mai place ,il respectam si chiar il iubeam.

Dansan25.03.2005 09:38

Oricum ai da-o , Virgile, tot nu se poate fara o pedeapsa aspra...Steaua se vrea un club serios, care are aspiratii de a se intrece cu cluburi importante din Europa...La asa pretentii , insemna ca si jucatorii trebuie sa aiba un comportament pe masura...Daca acest caz s-ar fi intamplat de ex. la AC Milan, care crezi tu ca ar fi reactia normala a antrenorului, staffului din conducere ?!

kyd25.03.2005 15:51

Pai si daca ii dai o pedeapsa prea blanda poate o sa se mai zareasca cate un jucator sa refuze sa faca incalzirea asa mai bine il pedepsesti mai aspru ca sa fii sigur ca nu o sa se mai intample.

serban2325.03.2005 16:51

voi ati vazut vreo declaratie a lui florentin, ca eu unul nu stiu nimic, si vad ca toata lumea isi da cu parerea numai el nu zice nimic. sunt curios care ar fi atitudinea lui vizavi de greseala facuta, pt ca pana la urma asta e cel mai important ,de gresit a gresit dar se caieste sau nu.

dbd25.03.2005 16:55

cred ca il doare in cot...

Virgil25.03.2005 17:30
Oricum ai da-o , Virgile, tot nu se poate fara o pedeapsa aspra...Steaua se vrea un club serios, care are aspiratii de a se intrece cu cluburi importante din Europa...La asa pretentii , insemna ca si jucatorii trebuie sa aiba un comportament pe masura...Daca acest caz s-ar fi intamplat de ex. la AC Milan, care crezi tu ca ar fi reactia normala a antrenorului, staffului din conducere ?!

Pedeapsa se da numai pentru fapte de natura penala.In cazul lui Florentin se va aplica o sanctiune.

Am fost de acord ca orice greseala facuta cu buna stiinta trebuie platita pe masura.Dar nu la modul ca trebuie sa i se ia capul.

Poate ca a avut o ratacire,poate ca nu si-a dat seama ce face.E prima abatere de când e la Steaua si daca se considera ca e normal sa se acorde circumstante,acestea trebuie acordate.

Deci sa asteptam hotarârea "comisiei de disciplina" a clubului.

Sa i se dea cât se considera,pentru ca pe viitor asemenea abateri de la disciplina sa nu mai existe la clubul nostru.

kyd25.03.2005 19:27

E ceva ciudat cu Dumitru.Dupa meciul tur cu Valencia cand nea jj declara prin ziare ca vor pleca de la echipa jucatorii care fac atmosfera ghici despre cine era vorba?despre Florentin Dumitru.sunt curios cum a ajuns el asa peste noapte unul dintre copii de suflet ai lui jj.

reddog25.03.2005 22:57

Parerea mea e ca Florentin Dumitru ar merita putin mai multa consideratie din partea voastra. Sau poate ca ati uitat tot ce a facut pentru voi. Sunteti cam duri, nu credeti?

serban2325.03.2005 23:07
daca se considera ca e normal sa se acorde circumstante,acestea trebuie acordate.

pai si circumstantele astea se acorda daca e cazul si in situatia noastra nu prea mi-se pare ca ar exista,adica la un meci de calificare in sferturile UEFA nu prea ai circumstante atenuante pt un asemenea gest, poata daca facea in meciul cu gloria, de ex, mai mergea...

si cum sa-l privesc cu clementa cand nu-l vad declarand ca-i pare rau si ca promite ca nu se va mai repeta???

eu am impresia ca asteapta sa vada daca ramane Zenga la echipa, daca ramne isi va pune cenusa in cap pt ca nu va avea incotro , va fi ca o intelegere intre parti, iar daca nu ramne Zenga il va durea in supapa si va merge mai departe cu noul antrenor unde sigur va fi titular impus de valoare,forma,etc sau de Gigi.

iar concurenta facuta de Banel pare a deveni din ce in ce mai serioasa.

si poate risc sa ma repet , dar cel mai rau ma deranjeaza atitudinea lui, sau mai bine zis lipsa de atitudine,ulterioara incidentului, adica in loc sa fie corect si sa-si recunoasca greseala sta si asteapta sa vada cum bate vantul...chiar daca tacerea asta probabil este impusa , tot nu-i face cinste

dbd26.03.2005 05:31

si cum ramane il huiduim sau il aplaudam la urmatorul meci...???

«123»