FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINE FL.DUMITRU!!!

«123»
Dansan22.03.2005 08:41

Despre GB s-au scris mult prea multe, individul nu prea merita atata atentie ... de la el ma asteptam la o astfel de iesire...

Dar Dumitru, cu atitudinea lui plangacioasa sa se duca la GB si sa-i spuna ceva de genul :'Tatiiii,tatiiii, nenea Zenga nu ma lasa sa ma joc cu copii de la VillaReal..." m-a DEZGUSTAT PROFUND...Un astfel de jucator nu merita sa fie nici in lotul Stelei II,III sau IV daramite la prima echipa...Sa se duca la gradinita, ca tot are alura si gandire de asa ceva, si sa ne lase....

FORZA Steaua,FORZA Walter!!!

Virgil22.03.2005 09:27

A facut Fl.Dumitru asa ceva?Se vorbeste prin oras sau e o chestiune cât se poate de oficiala?

Nu prea-mi vine sa cred ca un jucator ca el,care vorbeste putin,care nu deranjeaza pe nimeni,ar fi putut sa faca asa ceva.Dar,nu pun mâna în foc pentru mine.Pentru altii nici atât.

Totusi mi se pare o simpla bârfa.Si asta numai pentru ca a intervenit Gigi.Probabil ca de aici s-a desprins aceasta concluzie.

Cristea la rândul lui,s-o fi dus la Gigi si s-o fi plâns ca nu are loc de Neaga ? Scenarii pot fi facute din orice fleac.Presupuneri,pe limba noastra...

Dansan22.03.2005 09:49

Draga Virgile, lasa-ma sa te pun la curent daca nu ai aflat cu declaratia lui Massimo Pedrazzini...Da! Tocmai antrenorul secund a declarat taman' ce am redat in postul de mai sus...asa ca da-mi voie sa-l cred pe el si nu pe altii... NU E NICI UN ZVON, ESTE ADEVARUL GOL GOLUT....

fl. Dumitru a devenit in momentul cand a facut acest gest un jucator la fel de mic ca si statura sa...

Virgil22.03.2005 10:04

A spus Pedrazzini asta?

Atunci ce sa mai zic?

Nu vreau sa creada nimeni ca sunt un Toma necredinciosul.

Mai bine tac si-mi vad de ale mele.

Pentru ca-i am la fel de mult la inima si pe unul si pe celalalt.

Ii apreciez pe amândoi.Si nu as vrea sa arunc cu vorbe,care poate ar avea greutatea pietrelor.Sper ca pâna la urma totul sa fie bine.

Nu vreau sa dramatizez.

Astept ca totul sa se aseze.Sa se linisteasca.

Cât de mult conteaza linistea în jurul unei echipe.

Dansan,sper ca nu te-am dezamagit cu postul meu.Pentru ca tu m-ai apreciat de multe ori pe acest forum,si nu as vrea sa crezi ca vin contra celor spuse de tine.E doar parerea mea.

Dansan22.03.2005 10:47

Si eu imi cer scuze daca "tonul" folosit de mine a fost cumva virulent...Deh...Toti suntem cam tensionati in aceste zile...Si eu ca si tine sper din tot sufletul ca lucrurile sa se linisteasca cat mai repede...

P.S. Iti apreciez articolele si opiniile pertinente la adresa Stelei...

Virgil22.03.2005 11:01

Nu.Scuzele nu sunt necesare.Nu pentru ca ai fost virulent am facut eu apelul de mai sus,ci pentru ca nu as fi vrut sa crezi ca ceea ce am scris este mai mult decât o parere. :)

sorin_77722.03.2005 11:09

Sustin cele spuse de Dansan pentru ca am citit in ziar astazi...

Fl. Dumitru urma sa intre in repriza a doua si mai devreme (prima schimbare si nu in ultimele 7 minute cum a spus Jiji), insa Dumitru s-a comportat execrabil si neprofesionist nevrand sa faca incalzirea pe margine inca din minutul 46. Astfel el a aratat faptul ca a fost afectat de netitularizarea lui...

Dumitru M-A DEZAMAGIT! E INFESTAT CU GIGISME... SI IN PLUS NU A MAI FACUT DE UN AN MAI NIMIC PENTRU ACEASTA ECHIPA>>> NUMAI AERE DE VEDETA.

kyd22.03.2005 11:58

Ce vrei mha asa se intampla cand patronu' tine cu tine.

dbd22.03.2005 15:09

daca a facut Dumitru asa ceva sa-i fie RUSHINE !!! nu cred ca ar trebui sa fie dat afara ci chinuit nebagandu-l in joc vreo 2 luni ...

ADRIAN PACURAR22.03.2005 15:56

Sa fie dat afara , la Steaua e nevoie de disciplina , Eu il admiram inainte , dar dupa faza asta nu merita nici cel mai mic respect , va dati seama ce greu ii va fi lui Zenga sa se mai impuna , nu e bine si patronul ii canta in struna .

Bisquit22.03.2005 15:59

Florentin a facut un gest care, cred eu, nu a fost deloc frumos fata de colegii lui!! De ce sa nu intre, juca pentru Zenga sau Padrazini, sau juca pentru echipa?? Dar si asa Becali i-a dat nas destul!! De ce n-a recunoscut ca singurul motiv pentru care n-a fost introdus titular a fost ca in ultimile luni a fost accidentat!! La noi toata lumea face ce vrea!!!!

sorin_77723.03.2005 08:35

sa fie fluierat si huiduit la meciul cu rapid precum adversarii...

HUUUUUOOOO MAIMUTOIULE!!!

sorin_77723.03.2005 09:12

"Dacă aş fi fost în locul lui Zenga, în secunda 3 l-aş fi trimis pe Florentin Dumitru la echipa a treia. Dacă un jucător nu te respectă, la revedere cu el!"

Mircea Lucescu

"Nu pot să cred că s-a întmplat aşa ceva la un asemenea nivel! Refuz să cred că un jucător din lotul Stelei n-a vrut să intre pe teren. Mi se pare incredibil"

Marius Lăcătuş

"Florentin Dumitru trebuia să-l asculte pe antrenor şi să intre pe teren, indiferent că ar fi jucat un minut, 3 sau 50. Apoi, la final, putea să ceară explicaţii de ce n-a fost titular"

Emeric Ienei

SURSA www.GSP.ro

Iuliu Mureșan, președintele clubului CFR Cluj a declarat cã nu ar fi tolerat comportamentul lui Florentin Dumitru, și anume refuzul de a intra în teren în meciul Villarreal 2-0 Steaua. "L-aș fi dezbrãcat de tot și l-aș fi dat afarã. Nu existã sã nu vrea sã intre în teren. Trebuie sã vrea!", a spus Mureșan. sursa ProSport

Cand doi-trei oameni iti zice ca esti beat te duci acasa si te culci...

Florentine tu nu ai ce cauta la Steaua ma baiatule. Du-te la tactu Jiji sa il mulgi si el pe tine...

Virgil23.03.2005 09:46

Nu credeti ca înainte de a-l condamna pe Florentin, ar trebui sa ascultam si apararea lui?

De [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Jenei hai,mai treaca-mearga sa-si dea cu parerea,dar Iuliu Muresan ala,de la echipa aia care a jucat criminal împotriva noastra în tur,de ce nu-si vede de belelele lui si se baga în seama cu campionii din Ghencea.

Pâna la urma totul e un mare rahat.Un lucru care trebuia sa ramâna doar la nivel de vestiar,a ajuns la urechile tuturor dusmanilor Stelei si fiecare îsi da cu parerea.Nu de bine.

Eu zic ca Florentin e jucatorul noastru si ca trebuie sa ne purtam ca atare cu el.

Nimeni nu stie ce a fost între el si antrenor.Probabil ca ar fi trebuit sa joace,dar probabil ca are si o explicatie pentru faptul ca nu a dat curs solicitarii lui Zenga.

Dansan23.03.2005 10:19

Oare ce explicatie poate sa mai dea?!...Ma repet: d.p.d.v propriu si personal el nu ar mai trebui sa calce pe gazonul din Ghencea .... Si nu cred ca acest lucru este prea dur - asta chiar si pentru un jucator care a facut cate ceva pentru Steaua in ultimul timp...Ci pentru ca avand in vedere ultimele sale actiuni nu prea stiu cum o sa suporte el din teren fluieraturile si blamarile justificate ale suporterilor...

Conduita sa total neprofesionala si lipsita de bun simt fata de colegii lui de echipa l-au adus in aceasta situatie...Semeni vant, culegi furtuna...Proverbul e valabil si pentru Jiji....

sorin_77723.03.2005 10:49

Ca sa il iert pe Florentin trebuie sa reuseasca sa ne aduca victoria cu cainii chiar daca este supus unui cor de fluieraturi in timpul meciului. Daca la final este aplaudat inseamna ca a fost apreciat si atunci suporterii se caiesc... Eu unul as vrea sa ma caiesc... Dar nu vad in Fl. Dumitru jucatorul de acum un an si ceva...

Acum il urasc mai rau ca pe Dica... Si sa nu uitati ca Dica asa prost cum joaca el in ultimul timp a inscris cu Zelesnik la Bucuresti si ne-a adus linistea dupa ce a inceput ca rezerva si practic am reusit sa ne continuam drumul...

dbd23.03.2005 12:55

deci se pare ca doi jucatori Dica si Fl. Dumitru nu au ce cauta la Steaua ???

Motanu D23.03.2005 13:07

Atitudinea lui Dumitru n-ar trebui sa surprinda, si Radoi, probabil ar face la fel... E consecinta mentalitatii impuse de Gigi B.

Eu zic ca si Dica, si Dumitru ar trebui sa raman la Steaua: unul in tribuna si celalat pe banca. Pana cand primul isi va aduce aminte ca meseria sa este sa joace fotbal, iar al doilea ca antrenorul are intotdeauna dreptate !!!

Virgil23.03.2005 13:10

Câte bordeie/atâtea obiceie,câti oameni/tot atâtea pareri.

suflet ros-albastru23.03.2005 14:41

Nimeni nu poate sa nege contributia lui Dumitru la multe din succesele Stelei.

Ingrijorator e faptul ca nu face fata concurentei din lot si nu accepta alt statul decat cel de vedeta. Aici este din nou influenta lui Becali care si-a bagat din nou coada in treburile echipei.

Inca odata spun, voi cei din Bucuresti, care mergeti in Ghencea, de ce nu va uniti sa-i transmiteti analfabetului ca e un parazit bogat pe care nu-l mai vrem?

drakula23.03.2005 14:54

sant curios cum actiona galeriea fata de florentin Dumitru

suflet ros-albastru23.03.2005 14:58

Cu siguranta trebuie sa-i "amendeze" comportamentul, dar frumos ar fi daca s-ar face lucrul acesta mai finutz.

Un cor de fluieratuei ar afecta toata echipa, nu doar pe cel vizat.

drakula23.03.2005 15:02

la ca ti bani a primit Dumitru de la Steaua ar fi trebuit sa intre pe teren si sa mance tot gazonu lu villareal nu sa faca viguri de scolarita

sorin_77723.03.2005 15:54
Cu siguranta trebuie sa-i "amendeze" comportamentul, dar frumos ar fi daca s-ar face lucrul acesta mai finutz.

Un cor de fluieratuei ar afecta toata echipa, nu doar pe cel vizat.

si ce intelegi tu prin finutz pe un stadion de fotbal?!?!?!... Dribling poate...

suflet ros-albastru23.03.2005 16:06

Si asta, dar ma refeream la mesaje clare catre el si becalii. In cazul in care se pot afisa astfel de banner-e.

«123»