FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINE FL.DUMITRU!!!

«123»
reddog23.03.2005 16:47
Nimeni nu poate sa nege contributia lui Dumitru la multe din succesele Stelei.

Ingrijorator e faptul ca nu face fata concurentei din lot si nu accepta alt statul decat cel de vedeta. Aici este din nou influenta lui Becali care si-a bagat din nou coada in treburile echipei.

Inca odata spun, voi cei din Bucuresti, care mergeti in Ghencea, de ce nu va uniti sa-i transmiteti analfabetului ca e un parazit bogat pe care nu-l mai vrem?

Sufletele, poate imi spui mie cum ar putea suporterii vostri din capitala sa il indeparteze pe Becali. Va ingroapa pe toti in bani. Sau crezi ca daca i se cere, pur si simplu isi va lasa balta investitia si va pleca? Crezi ca merge cum vor suporterii? Crezi ca da cineva doi bani pe parerea suporterilor? Ia mai gandeste-te inca o data.

suflet ros-albastru23.03.2005 17:16

Ceva, cumva trebuie sa se intample! Tu vezi ca posibil continuarea situatiei acestea in fotbalul anului 2005 (chiar daca vorbim de Romania!)

reddog23.03.2005 17:27

Eu nu vad nici o ameliorare in fotbalul nostru, dar trebuie sa ne multumim ca nu avem ca mare lucru sa facem. Vrei sa ii omoram? Sa ii impuscam?

Radoi24.03.2005 00:46

Clar domnule, ce sa mai astept scuzele lui Fl. Dumitru si minciunile si balivernele lui Gigi. Daca Zenga si secundul spun asa -- Asa este!!! -- Ce interes ar avea sa minta. Zenga este un om de integritate. Omul asta a fost ceva in fotbal, un mare fotbalist. Cum sa ne indoim. In nici un caz....

Cuvantul lui Zenga este mai mult decit suficient pentru mine.

Atitudinea lu Fl. Dumitru nu trebuie trecuta cu vederea de galerie. Asta este parerea mea!

Alexandru24.03.2005 01:22
CONFLICT

Desfiinţat de fani

Pe site-ul suporterilor Stelei, Florentin Dumitru este acuzat dur pentru că a refuzat să intre pe teren în returul cu Villarreal

Decizia lui Florentin Dumitru de a refuza să iasă la încălzire n pauza meciului şi, ulterior, de a intra pe teren a determinat furia suporterilor Stelei, care i-au declarat război. Pe site-ul oficial al fanilor din Ghencea, www.fcsteaua.ro, Florentin este acuzat că a vrut răul Stelei şi i s-a transmis să plece de la Steaua. "Să-l fluierăm ca pe un adversar", sînt îndemnaţi suporterii, primele meciuri ale Stelei pe teren propriu fiind chiar derby-urile cu Dinamo, pe 10 aprilie, şi Rapid, pe 13 aprilie.

Mesajele suporterilor pentru Florentin Dumitru

Cu atitudinea lui plngăcioasă, să se ducă la Ciobanul şi să-i spună ceva de genul: "Tati, tati, nenea Zenga nu mă lasă să mă joc cu copiii de la Villarreal". M-a dezgustat profund. Să se ducă la gradiniţă, că tot are alură şi gîndire de aşa ceva. Să ne lase. Nu ar mai trebui să calce pe gazonul din Ghencea. (Dansan)

Florentin Dumitru s-a comportat execrabil şi neprofesionist. M-a dezamăgit. E infestat cu gigisme. Numai aere de vedetă are. Să fie fluierat şi huiduit la meciul cu Rapid precum adversarii. Huo, maimuţoiule! Florentine, tu nu ai ce căuta la Steaua, mă, băiatule! (sorin_777)

Dumitru să fie dat afară, la Steaua e nevoie de disciplină. Eu l admiram înainte, dar după faza asta nu merită nici cel mai mic respect. (Adrian pacurar)

Florentin a făcut un gest care nu a fost deloc frumos faţă de colegii lui. De ce să nu intre, juca pentru Zenga sau Pedrazzini sau juca pentru echipă? Dar şi aşa, Becali i-a dat nas destul. La noi toată lumea face ce vrea. (bisquit)

sursa: www.gsp.ro

dbd24.03.2005 03:42

adica el a refuzat ???

Dansan24.03.2005 06:46

Dupa ultimile declaratii ale lui Zenga de la TVR 1 lucrurile au inceput sa se clarifice...Sunt sanse f. mari sa ramanem fara antrenorul ce ne-a adus cea mai mare performanta din ultimii 15 ani la nivel european... Intr-o convorbire telefonica aseara, Zenga a declarat : ori Dumitru va fi pedepsit pentru atitudinea sa neprofesionista ori el isi va da demisia...Cum cu totii stim care va fi raspunsul lui GG ....trist, f.trist...

sorin_77724.03.2005 07:29

adica sa inteleg ca din cauza acestui maimutoi sa ramanem fara cel mai bun antrenor al acestui an... Ori "stimabilul nostru patron" este readus la ganduri mai omenesti si firesti, ori Florentin Dumitru va cunoaste cele mai josnice apostrofari la fiecare meci...

Daca Zenga pleca atunci eu zic ca 22 e din ce in ce mai departe... Sa vedem cum poate sa raspunda Becali pentru esec la vara...

kyd24.03.2005 08:59

Nu stiu ce a fost in capul lui Dumitru de a facut ce a facut dar gg trebuie sa il pedepseasca daca nu se vor intampla 2 lucruri rele:1.Ramanem fara antrenor si 2.Jucatorii or sa si-o ia in cap si vor face ce a facut Dumitru asa ca patronu' ar trebui sa se gandeasca mai bine.

ADRIAN PACURAR24.03.2005 10:03
adica sa inteleg ca din cauza acestui maimutoi sa ramanem fara cel mai bun antrenor al acestui an... Ori "stimabilul nostru patron" este readus la ganduri mai omenesti si firesti, ori Florentin Dumitru va cunoaste cele mai josnice apostrofari la fiecare meci...

Daca Zenga pleca atunci eu zic ca 22 e din ce in ce mai departe... Sa vedem cum poate sa raspunda Becali pentru esec la vara...

, tare imi este teama sa nu ramanem fara antrenor , nu e normal , ce a facut , sa il bage rezerva le echipa noastra din divizia C , dar sa nu joace , cat despre Becali stii cum va rasunde , e un zvon ca l-ar aduce pe Hagi , asa ca sa nu facem atmosfera , numai ca Hagi mai trebuie sa si rateze titlul.
sorin_77724.03.2005 10:54

, tare imi este teama sa nu ramanem fara antrenor , nu e normal , ce a facut , sa il bage rezerva le echipa noastra din divizia C , dar sa nu joace , cat despre Becali stii cum va rasunde , e un zvon ca l-ar aduce pe Hagi , asa ca sa nu facem atmosfera , numai ca Hagi mai trebuie sa si rateze titlul.

NU ESTE O IDEE REA Hagi... dar din vara... o schimbare de antrenor acum ar destrama toate legaturile dintre jucatori, s-ar forma iarasi bisericutze pro si anti Becali, pro si anti antrenor...

Hagi va castiga titlul in Turcia si va juca in CL ... nu vine sa fie sluga la Becali... Nici bascanii lui nu sunt departe de Becali... Dar acolo cel putin culege roadele muncii lui...

Dansan24.03.2005 13:01

Hagi pare la prima vedere o solutie buna....Fost jucator al Stelei, experienta de antrenorat si-a mai facut.....Insa ...Eu il prefer totusi pe Zenga....

Oricum, daca nu rateaza titlul in Turcia discutia nu isi are loc....

Dansan24.03.2005 13:05

Din pacate si eu cred la fel ...O data cu despartirea de Zenga , 22-ul se va indeparta din ce in ce mai mult de noi....Si cand te gandesti ca toate astea se intampla datorita unui "mare" jucator ca Dumitru....

Virgil24.03.2005 13:28

Eu cred din ce în ce mai mult,ca Florentin Dumitru va deveni un fel de acar Paun si va plati toate oalele sparte.Nu numai de el.

Am ajuns sa-l privim ca pe un indezirabil.Ca pe un dusman.

Cred ca judecam prea aspru un jucator care ani de zile a facut bine jocul Stelei si care probabil ca îl va mai face.

E jucatorul nostru.Gânditi-va ca ati avea un copil si ar gresi.L-ati judeca la fel de aspru?Ati cere tot ce e mai rau pentru el?Nu cred.

Gânditi-va acum ca Florentin ar fi copilul vostru si spuneti-mi daca mai e chiar atât de vinovat.

E clar ca Florentin va plati,asa a cerut si Zenga.Dar nu vi se pare ca e prea mult ceea ce încearca unii sa faca?Sa destabilizeze unul dintre cei mai buni componenti ai lotului ros-albastru,destabilizare care sunt sigur,va avea si urmari colaterale.

Eu as întreba în primul rând jucatorii,colegii lui de echipa,daca ei cred sincer ca Dumitru a gresit extrem de grav.Si sunt sigur ca ar raspunde negativ.Pentru ca ei înteleg exact cum trebuie înteles acest aspect.Vor pune întotdeauna înainte de a raspunde,posibilitatea ca li se poate întâmpla oricâd si lor.

Si la urma urmei,asa cum a mai spus-o cineva pe forum,daca ar fi fost Radoi în locul lui Dumitru,s-ar mai fi facut atâta tam-tam?

sorin_77724.03.2005 13:33

Virgil eu sunt suparat pe Fl. Dumitru dar si eu asa cum spui tu ma pun in situatia data si il iert numai cu o conditie... Sa isi primeasca pedeapsa cuvenita (amenda, sa accepte sa intre cu Apulum in ultimele 7 minute de joc si cu Rapid sa fie titular si printre cei mai buni de pe teren si sa inscrie ca anul trecut un gol magnific pe care sincer nu il pot uita). Doamne-ajuta!!! Asa da happy end :lol:

Radoi24.03.2005 17:30

este un adevarat profesionist si isi recunoaste vina!

Trebuie "suspendat" 2-3 etape si sa-i dea o amenda simbolica de $5000, isi cere scuze, da mina cu Zenga, si gata. Daca a gresit, recunoaste si isi ispaseste pedeapsa nu trebui sa fim rai si ranchiunosi...

Cum poti domne sa refuzi sa intri in teren? Este de necrezut! Sa subminezi autoritatea antrenorului este ca si cum i-ai da o palma! Poate chiar mai rau, un sut la oua. Am jucat si eu fotbal, putin e drept, dar cind antrenorul zicea scoate treningul si da o alergare ca te bag -- lege era!

Eu zic ca mentalitatea asta -- face oricine dupa cum il taie capul -- tot de hahalera de Ciobanul a fost introdusa la Steaua. Nu a existat inainte...

Sper din tot sufletul ca Zenga sa ramina. Dar omul are caracter. Nu cred ca o sa accepte chiar asa sa fie injosit si umilit.

raresh24.03.2005 19:25

sa plece Dumitru de la Steaua pt ceea ce a facut!

Alta solutie nu vad sa existe.

Poate doar sa plece Zenga :lol:

Nu-i asa ca va amuza?

EI, pe mine nu :cry: :evil:

BlackWoolfy24.03.2005 20:26

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este unicul inlocuitor a lui Zenga dar nu acum Zenga a demonstrat ca se poate si in fotbalul nostru asta mocirlos a demonstrat ca stie meserie a demonstrat ca poate si ca stie ce vrea dar trebui lasat in pace aducetiva aminte inceputul campionatului cand toata lumea nici na vrut sa auda de Zenga

Acum este momentul sa-l sustinem merita

Si in cazul in care va pleca nu mai aberati cu Hagi ala sau ala singurul inlocuitor este Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

ADRIAN PACURAR24.03.2005 22:16
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este unicul inlocuitor a lui Zenga dar nu acum Zenga a demonstrat ca se poate si in fotbalul nostru asta mocirlos a demonstrat ca stie meserie a demonstrat ca poate si ca stie ce vrea dar trebui lasat in pace aducetiva aminte inceputul campionatului cand toata lumea nici na vrut sa auda de Zenga  

Si in cazul in care va pleca nu mai aberati cu Hagi ala sau ala singurul inlocuitor este Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

. Fara suparare , unde antreneaza unul si unde antreneaza celalalt.
sorin_77725.03.2005 06:43

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa promoveze o echipa in A ca e la minus... asa macar ar fi si el la "0" pentru ca a retrogradat una... si apoi mai vorbim de el la Steaua... Ca antrenor [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este la minus...

Dansan25.03.2005 06:45
Gânditi-va acum ca Florentin ar fi copilul vostru si spuneti-mi daca mai e chiar atât de vinovat.

E clar ca Florentin va plati,asa a cerut si Zenga.Dar nu vi se pare ca e prea mult ceea ce încearca unii sa faca?Sa destabilizeze unul dintre cei mai buni componenti ai lotului ros-albastru,destabilizare care sunt sigur,va avea si urmari colaterale.

Si la urma urmei,asa cum a mai spus-o cineva pe forum,daca ar fi fost Radoi în locul lui Dumitru,s-ar mai fi facut atâta tam-tam?

Asadar Virgile, tu crezi ca Fl.Dumitru e judecat prea aspru...Si ai pus intrebarea ce s-ar intampla daca ar fi copilul nostru si ar gresi... Nu este cazul de asemenea comparatii....In primul rand copilul asta e cam mare...are 29 sau 28 de ani...Ar trebui sa mai si gandeasca ce scoate pe gura...In plus nu-l cred atat de inocent sa nu-si dea seama ce face...Intrebarea cu Radoi iese din discutie, pentru ca Mirel, desi a mai tanar cu cativa ani buni, e mult mai matur si isi foloseste mai mult capul, atat in teren cat si in afara lui....

Virgil25.03.2005 07:01

Da,mie personal mi s-a parut ca toata frustrarea asta a noastra trebuie sa refuleze,ca cineva trebuie sa plateasca.

Desi toata povestea,inclusiv iesirea necontrolata a lui Gigi,au avut la baza faptul ca Florentin nu a jucat,daca Steaua s-ar fi calificat sau macar ar fi învins,aceasta fapta a nr-lui 2 stelist nu ar mai fi fost hiperbolizata.Poate ca ar fi trecut neobservata.Ba mai mult,poate ca unii ar fi încercat niscaiva glume pe tema asta.

Nu am spus ca Florentin nu trebuie sa suporte consecintele gestului sau,am spus numai ca mi se pare cam mult ce cer unii în posturile lor.Sa fie dat afara,sa fie retrogradat la echipa a III-a,etc.

Conducerea tehnica va propune iar cea executiva va aproba ce si cum.

Mi s-a parut chiar ca dimensiunile acestei "nebunii" au ajuns la nivelul scandalului Neaga.Ceea ce nu-i tot una.Dar stiu ca în viata conteaza pozitia din care privesti lucrurile,în functie de conjunctura.Florentin avut o conjunctura nefavorabila.

Eu nu sunt suparat pe el.A gresit,va plati.Vrea cineva mai mult?

sorin_77725.03.2005 07:07

Neaga a plans dupa meciul cu Valencia ca nu a jucat 3 minute si maimutoiul asta a refuzat Steaua... Cu acestea eu cred ca Dumitru isi merita cele mai severe pedepse... Chiar si echipa a treia... E de neiertat...

kyd25.03.2005 07:14

E prea mult echia a treia cred ca o amenda mare si excluderea din lot ar fi mai buna sau sa primeasca pedeapsa pe care o primise si Ciocoiu la Bacau adica suspendare un sezon.

sorin_77725.03.2005 07:50
E prea mult echia a treia cred ca o amenda mare si excluderea din lot ar fi mai buna sau sa primeasca pedeapsa pe care o primise si Ciocoiu la Bacau adica suspendare un sezon.

daca ii dai o suspendare un sezon unui jucator de 28 de ani e ca si cum i-ai semna incheierea carierei de fotbalist... Eu daca as gresii as prefera echipa a treia pe termen nelimitat pentru ca as juca si in maxim 5-6 luni as putea revenii daca confirm...

«123»