FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua nu mai sperie pe nimeni!

«123»
Virgil17.08.2007 13:53
Eu o iau razna cand vad "lumanari" si "bubuite: in fata....

Constructie zero....un'-doiuri rare...presing din inertie si nu suficient...... jucatori ursuzi...iar Radoi e tot timpul nervos si irascibil ..de parca se vede

E de inteles.

Lumanari? La biserica! Bubuieli? Pe campul de lupta! Constructie? Pe santiere! Un-doiuri? La box! :laugh:

jcd17.08.2007 14:07

De unde sa vina driblinguri? Eu credeam ca Neaga, Dica, Croitoru si Plesan stiu sa dribleze, dar dupa meciurile astea.... Doar la Golanski am vazut ceva fente in meciul cu BATE. Atat!

vanfootball17.08.2007 14:14
De unde sa vina driblinguri? Eu credeam ca Neaga, Dica, Croitoru si Plesan stiu sa dribleze, dar dupa meciurile astea.... Doar la Golanski am vazut ceva fente in meciul cu BATE. Atat!

Dica, sa dribleze?! No way!

Cristocea_17.08.2007 14:40

Pai asta e. De aia va spun eu. Ne trebuie jucatori Sarbi.

MALDINI_STEAUA17.08.2007 14:56

Nu stii frate ca asa sunt aia de la gsp? Sunt vai mama lor.gazetari de nota 1 ... mi-e sila de ei de nenumarate ori.

Citeste regulamentul.

ANTIgigi17.08.2007 14:56

pentru ce? sa fie de nume...sau de decor poate. de unde ti-a venit ideea asta...doar tu cred ca ai habar. Steaua are nevoie de un fel de patron care sa aiba banii ciobanului, sa fie la fel de tacut ca actionarul Badea de la javre si la fel de intelept ca Valentin Ceausescu. Sau poate cer prea mult....

vanfootball17.08.2007 15:04

Patronul lui Zaglebie s-ar potrivi descrierii.

Steauaforever3317.08.2007 16:06
@ alpopa

Ia-o usor Popica. Nu te ambala. Ceea ce facem aici e sa ne spunem parerea civilizat. Nu sa ne enervam, nu sa ne luam la rost.

La acest inceput de editie, Steaua face mai mult un joc de asteptare a greselilor adversarelor, pentru a puncta. Nu ataca in forta poarta, asa cum o facea de obicei. Cel putin in prima repriza. In repriza a doua pune mai mult osul la bataie. Poate ca Hagi a urmarit dozarea efortului, avand in vedere programul incarcat. Poate, Dumnezeu sa ma ierte, atata poate.

Rezultatele sunt pozitive, dar cu cate emotii...

Elibereaza-ne de emotii Hagi! Da mai multa siguranta jocului. Altfel ne bagi in boala!

Am pretentia ca jucatorii sa fie motivati inainte de fiecare meci. Pentru ca asa e normal. Nu e normal sa intre usor infatuati pe teren, chiar daca echipa se numeste Ceahlaul, Poli Iasi sau BATE.

.... si poate ar fi bine sa se inceapa de la 0-1, pentru ca se pare ca abia atunci incepem sa ne miscam mai bine..... :biggrin:

ANTIgigi17.08.2007 16:14
Patronul lui Zaglebie s-ar potrivi descrierii.

inca nu il cunosc la fel de bine ca pe cioban incat sa imi dau cu parerea...dar prima impresie facuta a fost pozitiva.

dr.adrian917.08.2007 16:17

ce au jucatori sarbi si nu au ai nostri. la noi e mentalitatea problema cea mai mare

potra17.08.2007 16:37

imi pare rau, sunt convinsa ca voi fi " luata pe sus" de multi de pe aici, dar parerea mea este ca echipa nu va merge bine cu Hagi in continuare pe banca....lasand la o parte esecurile lui Hagi din trecut, e inca un antrenor incepator, pe langa asta echipa este peste 50% noua ca sa zic asa, nu este omogena iar un antrenor fara experienta adevarata nu poate face multe lucruri. atata timp cat tu nu ai o tactica de joc, nu stii de capul tau si rotesti echipa in toate felurile aproape la fiecare meci (eu tin minte ca in perioada lui Protasov stiam 11-le de baza fara sa ma uit nicaieri, doar in caz ca nu era disponibil vreun jucator ma uitam sa vad cu cine e inlocuit), ai pretentia de la ei sa joace cum jucai tu si nu te gandesti la echipa ca la un tot unitar ci il iei pe fiecare in parte(sau cel putin asta e impresia mea).....e greu!!! fara tactica nu poti impune vreun stil de joc, ceva, atata timp cat tu nu stii ce joci, te aperi sau ataci (la multe meciuri m-am chinuit sa-mi dau seama ce vrea sa faca), daca ii tot amesteci ei nu o sa-si stie niciodata locul iar pasele o sa fie la nimereala, jocul de pase nu va exista.....nush....asta este parerea mea. ne trebuia un antrenor cu experienta care sa stie sa omogenizeze echipa in primul rand si sa stabileasca un 11 de baza clar, fara incercari si experimente la fiecare meci, astea trebuiau facute in perioada de pregatire si acum POATE doar slefuite putin!!!

Virgil17.08.2007 16:56
imi pare rau, sunt convinsa ca voi fi " luata pe sus" de multi de pe aici...

E opinia ta si trebuie respectata.

Eu cred totusi in Steaua lui Hagi, care dupa cum spunea chiar el, se afla pe undeva pe la 60% din potential si e in continua crestere.

Orice s-ar spune, Hagi e un om cu capul pe umeri. Nu-i place sa exagereze, nu trateaza de sus pe nimeni.

Rezultatele de pana in prezent sunt bune si in mod sigur au darul de a conferi incredere jucatorilor.

JDERUL17.08.2007 17:01

@

potra

Imi pare pare rau dar nu pot fi de acord cu tine.Perioada pregatirilor a fost scurta si Hagi nu avea cum sa cristalizeze un ,,unsprezece"de baza.Schimbarile in echipa se fac post pe post in functzie de randamentul jucatorilor si in functzie de adversar.

Ai incredere in Hagi si sunt convins ca timpul iti va demonstra ca te inseli !

ANTIgigi17.08.2007 17:05
imi pare rau, sunt convinsa ca voi fi " luata pe sus" de multi de pe aici, dar parerea mea este ca echipa nu va merge bine cu Hagi in continuare pe banca....lasand la o parte esecurile lui Hagi din trecut, e inca un antrenor incepator, pe langa asta echipa este peste 50% noua ca sa zic asa, nu este omogena iar un antrenor fara experienta adevarata nu poate face multe lucruri. atata timp cat tu nu ai o tactica de joc, nu stii de capul tau si rotesti echipa in toate felurile aproape la fiecare meci (eu tin minte ca in perioada lui Protasov stiam 11-le de baza fara sa ma uit nicaieri, doar in caz ca nu era disponibil vreun jucator ma uitam sa vad cu cine e inlocuit), ai pretentia de la ei sa joace cum jucai tu si nu te gandesti la echipa ca la un tot unitar ci il iei pe fiecare in parte(sau cel putin asta e impresia mea).....e greu!!! fara tactica nu poti impune vreun stil de joc, ceva, atata timp cat tu nu stii ce joci, te aperi sau ataci (la multe meciuri m-am chinuit sa-mi dau seama ce vrea sa faca), daca ii tot amesteci ei nu o sa-si stie niciodata locul iar pasele o sa fie la nimereala, jocul de pase nu va exista.....nush....asta este parerea mea. ne trebuia un antrenor cu experienta care sa stie sa omogenizeze echipa in primul rand si sa stabileasca un 11 de baza clar, fara incercari si experimente la fiecare meci, astea trebuiau facute in perioada de pregatire si acum POATE doar slefuite putin!!!

In mare parte si eu sunt de acord cu opinia ta. Am mai spus'o de ceva timp si o voi mai mai spune atat timp cat Steaua nu va juca fotbal (indiferent de rezultate). Nici mie nu imi convine felul in care jucam. Fotbalul nu inseamna mereu goluri din lovituri directe sau indirecte, desi la un moment dat l-am laudat pe Hagi pentru acest aspect. Am impresia ca inca Hagi nu stie ce sistem, formula sa adopte. Sper sa ma insel, desi...

axl2317.08.2007 17:24
Imi pare rau, sunt convinsa ca voi fi " luata pe sus" de multi de pe aici

Mie imi pare rau ca nu mi-am dat seama mai devreme ca esti de gen feminin. Asl pls.

potra17.08.2007 17:48
Imi pare pare rau dar nu pot fi de acord cu tine.Perioada pregatirilor a fost scurta si Hagi nu avea cum sa cristalizeze un ,,unsprezece"de baza.Schimbarile in echipa se fac post pe post in functzie de randamentul jucatorilor si in functzie de adversar.

Ai incredere in Hagi si sunt convins ca timpul iti va demonstra ca te inseli !

sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu. iubesc Steaua si o voi iubi mereu si tocmai de asta ma doare sa vad ca este o diferenta enorma intre ce a fost Steaua si ce este acum.....ma enerveaza pur si simplu...poate din cauza asta si optimismul meu a avut de suferit. sper sa ne revenim cat mai repede si sa redevenim ce am fost. O STEA ADEVARATA!

vanfootball17.08.2007 17:49
Mie imi pare rau ca nu mi-am dat seama mai devreme ca esti de gen feminin. Asl pls.

axl pls .

tibi_steaua_tim17.08.2007 17:51

Steaua nu mai sperie pe nimeni?sincer ar trebui sa ne placa acest fapt

sa nu mai speriem pe nimeni dar sa ne calificam in grupe(fapt care este greu de crezut ca nu se va intampla),si de ce nu sa trecem si de grupe

jocul va creste de la meci de meci in opinia mea

suntem capabili sa ajungem acolo sus unde ne este locul

astazi fac 18 ani...si sincer vreau doar santate si ca Steaua SA AIBA UN PARCURS CAT MAI LUNG EUROPEAN SI EVENTUL

FORZA Steaua-MEREU SUPERIORI

maimultdecatstelist17.08.2007 18:43
axl pls .

nice :)

LeoKinG17.08.2007 20:39

"Steaua nu mai sperie pe nimeni!

Nici macar pe belarusii de la BATE Borisov. Care dupa 2-2- ul obtinut in jocul tur, spera sa castige la Bucuresti pentru a merge mai departe."

Si dupa ce ne`a batut Sevilla in Ghencea noi tot speram sa batem si sa mergem mai departe,si cand a venit Real in Ghencea noi speram sa ii batem!Asta ce inseamna ca Realu sau Sevilla numai sperie pe nimeni?Acuma ce vreti sa faca antrenoru de la bate o conferinta de presa si sa zica "ne e frika de Steaua si nu o sa ne prezentam la meci" ???Nu poti sa spui ca Steaua nu sperie pe nimeni pentru ca orice echipa cat de mica ar fi nu o sa recunoasca niciodata ca le e frika pentru ca asta ar lasa jucatori cu moralu la pamant si ar fi niste victime sigure!Eu sunt sigur ca Steaua o sa se califice mai departe si o sa ajunga in grupe mai mult ma tem pentru ce o sa se intample acolo pentru ca fotbalul din Romania nu e la nivelul CL noi suntem de Cupa UEFA si acolo avem o sansa,in CL poate in 10-20 de ani....

endorama18.08.2007 04:44
Mie imi este dor de era Protasov, cand vedeam fotbal adevarat: pase din prima, demarcari continue, pressing agresiv, alergau pana in ultimul minut si nu se puneau cu fundul in poarta nici daca aveau avantaj pe tabela(ex. meciul cu Lens). Asta trebuie sa joace Steaua daca vrea sa treaca de faza grupelor LC vreodata si daca vrea sa castige campionatul la pas. Fara bubuite ca nu avem jucatori pentru bubuite.

Si inca ceva, ar trebui ca multi jucatori de la Steaua sa invete sa dribleze ca prea putini stiu cum se face iar Nicolita ar trebui as lucreze si la centrari ca prea le da in out sau la portar.

Renunta la limbajul de MiRC.

mda... si eu imi aduc aminte de antrenorul lui Lens, cum zicea dupa meci ca i se parea incredibil ca echipa lui nu putea sa iasa din jumatatea proprie desi era 4-0 pentru Steaua... sau de declaratia lui Burca - juca la Dinamo atunci, apropos - dupa meciul cu Sampdoria cand zicea ca s-a uitat la meci si nu-i venea sa creada ca Steaua e o echipa romaneasca....

nu stiu altii ce parere au, dar eu niciodata nu m-am simtit atat de increzator intr-o echipa romaneasca cum m-am simtit in toamna aceea cu Protasov... aveam senzatia ca am putea juca de la egal la egal cu orice echipa din Europa...

cu Hagi, e un chin perpetuu.... nu stiu cum se face dar desi stilul e complet diferit de cel din vremea lui Olaroiu, efectul e acelasi: mi-e greata de jocul nostru... poate se va schimba ceva de la o vreme, dar dupa primele 6 meciuri oficiale incep din ce in ce mai mult sa ma indoiesc ca se va intampla vreodata cu Hagi ca antrenor...

dr.adrian918.08.2007 08:39

ce tare bus are Steaua

accesati acest link sa va convingeti

http://gsp.ro/Steaua/Iata-cum-arata-autoca...ml?a=3147/58189

LeoKinG18.08.2007 20:21

Super tare in sfarsit avem si noi un autocar calumea!

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

Ciprians18.08.2007 20:34

E fain ! Altii isi iau avion ! lol ! alte vrajeli...au baut apa dupa Jiji

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

cris20.08.2007 08:31

Nu am nici o indoiala ,Steaua este cea mai buna , nu am pierdut nici un meci , am facut aseara egal cu CFR dar am avut om in minus , Plesan accidentat , si eu nu am mai vazut de multa vreme un joc asa dur cum l-a avut CFR , Semedo ala trebuia sa primeasca mai repede galben , poate se mai linistea .

As fi vrut sa castigam dar in ce situatie am fost aseara eu cred ca ar trebui sa ne multumim cu egalul .

«123»