Mie imi este dor
de era Protasov, cand vedeam fotbal adevarat: pase din prima, demarcari continue, pressing agresiv, alergau pana in ultimul minut si nu se puneau cu fundul in poarta nici
daca aveau avantaj
pe tabela(ex. meciul cu Lens). Asta trebuie sa joace Steaua
daca vrea sa treaca
de faza grupelor LC vreodata si
daca vrea sa
castige campionatul la pas. Fara bubuite ca nu avem jucatori pentru bubuite.
Si inca ceva, ar trebui ca multi jucatori de la Steaua sa invete sa dribleze ca prea putini stiu cum se face iar Nicolita ar trebui as lucreze si la centrari ca prea le da in out sau la portar.
Renunta la limbajul de MiRC.
mda... si eu imi aduc aminte de antrenorul lui Lens, cum zicea dupa meci ca i se parea incredibil ca echipa lui nu putea sa iasa din jumatatea proprie desi era 4-0 pentru Steaua... sau de declaratia lui Burca - juca la Dinamo atunci, apropos - dupa meciul cu Sampdoria cand zicea ca s-a uitat la meci si nu-i venea sa creada ca Steaua e o echipa romaneasca....
nu stiu altii ce parere au, dar eu niciodata nu m-am simtit atat de increzator intr-o echipa romaneasca cum m-am simtit in toamna aceea cu Protasov... aveam senzatia ca am putea juca de la egal la egal cu orice echipa din Europa...
cu Hagi, e un chin perpetuu.... nu stiu cum se face dar desi stilul e complet diferit de cel din vremea lui Olaroiu, efectul e acelasi: mi-e greata de jocul nostru... poate se va schimba ceva de la o vreme, dar dupa primele 6 meciuri oficiale incep din ce in ce mai mult sa ma indoiesc ca se va intampla vreodata cu Hagi ca antrenor...