Nici macar pe belarusii de la BATE Borisov. Care dupa 2-2- ul obtinut in jocul tur, spera sa castige la Bucuresti pentru a merge mai departe. Cinstit vorbind, desi Steaua a jucat slab in prima repriza a meciului de la Borisov, ar fi putut sa castige lejer daca Nicolita nu ar fi sutat in bara de la cativa metri, iar Dica ar fi reusit sa inscrie macar o data din cele doua suturi parca puse cu mana la vinclul portii lui Fedarovich.
Se pare ca existe ceva probleme in sanul echipei. Altfel nu-mi explic apatia din timpul meciurilor. E posibil ca nici Hagi sa nu-si motiveze suficient de bine jucatorii. Nu sunt suficient de incitati pentru a castiga meciurile cand intra pe terenul de joc. Si totusi le castiga! Fie acasa, fie in deplasare. Cu o singura exceptie. BATE.
Omogenitate? Rada s-a incadrat foarte bine in jocul echipei. Golo si Plesan la fel. Echipa mi se pare cat se poate de omogena. Si valoroasa. Si atunci? Lipseste viteza, lipseste intr-un fel ceea ce Hagi cerea, demarcarile continue si rapide.
Duminica in deplasarea de la Cluj, va fi prima piatra de incercare pentru echipa si pentru Hagi. CFR-ul, care pana aseara parea o echipa extrem de puternica, a pierdut surprinzator in fata cipriotilor de la Anorthosis. Andone pierde astfel primul meci din actualul sezon si va incerca sa spele rusinea, castigand in fata Stelei. Dar necazurile nu vin niciodata singure!
Tot atat de adevarat e ca dupa intristare vine bucurie! Care dintre cele doua alternative li se va potrivi clujenilor, numai de Steaua va depinde.
Nu ma astept la o minune. Nu ma astept ca jocul Stelei sa se schimbe in mult mai bine peste noapte. Sper doar sa nu ne mai dea atatea palpitatii si in cele din urma sa triumfe si in Ardeal. Ar fi o mare realizare sa lasam CFR-ul, una din contracandidatele la titlu, la 5 puncte in urma. Ar fi 4 meciuri castigate din 4 si un mare balon de oxigen pentru noi toti.
Se spune ca marile echipe sunt incurcate de regula de echipele mici. Stiti, proverbul acela cu buturuga mare si buturuga mica. Peste doar doua zile vom intalni una din buturugile mari si pentru a o rasturna va trebui sa ne implicam mai puternic. Pentru a demonstra tuturor cine va fi urmatoarea campioana.
Echipa lui Paszkani, Muresan, Andone si Semedo, poate fi invinsa. Chiar la Cluj! Anorthosis tocmai a facut-o! Noi de ce nu am face-o?! Nu ar fi o premiera.
Steaua joaca. Steaua e echipa valoroasa si se va califica in grupele Ligii! Steaua va invinge la Cluj! Ii trebuie mai multa concentrare si nu ma indoiesc ca o va avea. A spus-o Hagi. O spun si eu.
Steaua nu trebuie sa sperie pe nimeni. Trebuie sa convinga pe fiecare in parte ca e cea mai buna.
Virgil