FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua nu mai sperie pe nimeni!

«123»
fcsteaua.ro17.08.2007 04:53

Nici macar pe belarusii de la BATE Borisov. Care dupa 2-2- ul obtinut in jocul tur, spera sa castige la Bucuresti pentru a merge mai departe. Cinstit vorbind, desi Steaua a jucat slab in prima repriza a meciului de la Borisov, ar fi putut sa castige lejer daca Nicolita nu ar fi sutat in bara de la cativa metri, iar Dica ar fi reusit sa inscrie macar o data din cele doua suturi parca puse cu mana la vinclul portii lui Fedarovich.

Se pare ca existe ceva probleme in sanul echipei. Altfel nu-mi explic apatia din timpul meciurilor. E posibil ca nici Hagi sa nu-si motiveze suficient de bine jucatorii. Nu sunt suficient de incitati pentru a castiga meciurile cand intra pe terenul de joc. Si totusi le castiga! Fie acasa, fie in deplasare. Cu o singura exceptie. BATE.

Omogenitate? Rada s-a incadrat foarte bine in jocul echipei. Golo si Plesan la fel. Echipa mi se pare cat se poate de omogena. Si valoroasa. Si atunci? Lipseste viteza, lipseste intr-un fel ceea ce Hagi cerea, demarcarile continue si rapide.

Duminica in deplasarea de la Cluj, va fi prima piatra de incercare pentru echipa si pentru Hagi. CFR-ul, care pana aseara parea o echipa extrem de puternica, a pierdut surprinzator in fata cipriotilor de la Anorthosis. Andone pierde astfel primul meci din actualul sezon si va incerca sa spele rusinea, castigand in fata Stelei. Dar necazurile nu vin niciodata singure!

Tot atat de adevarat e ca dupa intristare vine bucurie! Care dintre cele doua alternative li se va potrivi clujenilor, numai de Steaua va depinde.

Nu ma astept la o minune. Nu ma astept ca jocul Stelei sa se schimbe in mult mai bine peste noapte. Sper doar sa nu ne mai dea atatea palpitatii si in cele din urma sa triumfe si in Ardeal. Ar fi o mare realizare sa lasam CFR-ul, una din contracandidatele la titlu, la 5 puncte in urma. Ar fi 4 meciuri castigate din 4 si un mare balon de oxigen pentru noi toti.

Se spune ca marile echipe sunt incurcate de regula de echipele mici. Stiti, proverbul acela cu buturuga mare si buturuga mica. Peste doar doua zile vom intalni una din buturugile mari si pentru a o rasturna va trebui sa ne implicam mai puternic. Pentru a demonstra tuturor cine va fi urmatoarea campioana.

Echipa lui Paszkani, Muresan, Andone si Semedo, poate fi invinsa. Chiar la Cluj! Anorthosis tocmai a facut-o! Noi de ce nu am face-o?! Nu ar fi o premiera.

Steaua joaca. Steaua e echipa valoroasa si se va califica in grupele Ligii! Steaua va invinge la Cluj! Ii trebuie mai multa concentrare si nu ma indoiesc ca o va avea. A spus-o Hagi. O spun si eu.

Steaua nu trebuie sa sperie pe nimeni. Trebuie sa convinga pe fiecare in parte ca e cea mai buna.

Virgil

MALDINI_STEAUA17.08.2007 06:29

Parerea mea e ca Steaua pana acum nu prea a avut ocazia sa joace cu o echipa care "chiar joaca".Adica sa iasa la atac , nu sa stea sa se apere 90 de min.Eu sper si cred ca va fi altceva.Clujenii nu vor juca pragmatic chiar daca vor intalnii Steaua.Aseara asta i-a costat.S-au avantat toti in atac la 0-0 , contraatac 0-1....aceeasi faza , contraatac 0-2 , 0-3 si uite asa au pierdut calificarea ( 85 % ).Si mie mi-e frica de meciul de la Cluj.Oricum Steaua la meciul cu BATE i-au luat pe jucatorii bielorusi de sus ... si nu vreau sa ma contrazica nimeni acum.Abia la pauza si-au dat si ei seama ca totusi nu e chiar asa si ati vazut cum au jucat repriza a 2-a.Dar cum e romanu?La 1-2 , iara s-au "linistit" si uite asa s-a facut 2-2 .... asta e , oricum ne calificam.

fularsteaua2 Forza Steaua fularsteaua2

bulldenej3917.08.2007 06:41

am mai trimis un mesaj si nu l-ati postat ..... DE CE ?????

adi_steaua17.08.2007 06:43

Consider ca meciul de la Cluj este ca un test important pentru Steaua in actualul sezon. Ne va arata unde stam. CFR-ul mi se pare o echipa buna, chiar m-a mirat rezultatul de aseara.

Oricum, nu-mi pot explica jocul slab al echipei :(

Oare imi poate explica cineva de ce exista diferenta de joc Protasov - Olaroiu - Hagi?

Si inca ceva, Steaua a pierdut un atacant de clasa, Thereau!

olostun17.08.2007 06:47

Steaua (ar vrea sa) nu se sperie de nimeni! Realitatea din teren e alta. Avem rezultate in acest inceput de sezon foarte bune, insa jocul echipei lasa de dorit. As vrea sa avem mentalitatea echipelor mici, care atunci cind joaca cu una puternica dau totul. La noi e invers si daca se continua tot asa vom intra in rindul celor mici. Eu am incredere in cei care conduc Steaua (nu si in cel care finanteaza) si cred ca lucrurile vor reveni la normal. Toate bune..

Virgil17.08.2007 06:51
am mai trimis un mesaj si nu l-ati postat ..... DE CE ?????

Mesajul ti-l postezi singur. Nu are altcineva posibilitatea sa o faca. Posteaza-l cu mai multa atentie si o sa-ti iasa.

Living_Dead_Stripper17.08.2007 07:04

Problema nr.1 la Steaua este lipsa antrenorului !

Echipa are inca imprimat ,,stilul Olaroiu'' ,atata doar ca omu' cu pricina a plecat cam de multisor de la echipa (slava Domnului).Iar de ,,stilul Hagi'' inca nu se poate vorbi si sincer nu cred ca se va putea vorbi vreodata,mai ales daca vom avea vreo surpriza neplacuta cu bielorusii,lucru deloc exclus dealtfel.Atunci sper ca va avea decenta sa plece,desi la romani acest lucru este foarte rar...

Cu alte cuvinte jocul echipei este bolovanos,constipat,lipsit total de imaginatie,aceste calitati potrivindu-se de minune unei echipe de prin Islanda sau Finlanda,in niciun caz Stelei !

Virgil17.08.2007 07:14

@ Living_Dead_Stri...

Repriza a II-a a meciului de la Borisov ne-a aratat o alta fata a actualei Steaua. Au fost cateva actiuni placute ochiului si mai ales au fost ocazii. E de remarcat faptul ca in era Hagi, Steaua isi face cu usurinta ocazii de gol. Pe care cu usurinta sau datorita portarilor adversi le rateaza. Sa ne amintim meciul din prima etapa cu Ceahlaul, cand daca am fi marcat 4 goluri, am fi fost mai aproape de realitate. La fel cu Iasiul care datorita lui Branet a limitat numarul golurilor Stelei.

-=Danny=-17.08.2007 07:31

Nu prea e adevarat ca Steaua nu mai sperie pe nimeni ....cei de la Bate , si cei de la Zaglebie , le-a fost frica de noi , dar au facut declaratiii foarte absurde cu scopul de asi imbarbata echipa . Chiar daca ii bateam pe cei de la Bate pe teren propri , ei tot asta o tineau sus si tare . Si in campionat am vazut ca e la fel .... nu mai e nici o echipa care sa se teama de Steaua , Dinamo , rapid , pur si simplu din prostie .

Roxana_2317.08.2007 08:08
Problema nr.1 la Steaua este lipsa antrenorului !

Echipa are inca imprimat ,,stilul Olaroiu'' ,atata doar ca omu' cu pricina a plecat cam de multisor de la echipa (slava Domnului).Iar de ,,stilul Hagi'' inca nu se poate vorbi si sincer nu cred ca se va putea vorbi vreodata,mai ales daca vom avea vreo surpriza neplacuta cu bielorusii,lucru deloc exclus dealtfel.Atunci sper ca va avea decenta sa plece,desi la romani acest lucru este foarte rar...

Cu alte cuvinte jocul echipei este bolovanos,constipat,lipsit total de imaginatie,aceste calitati potrivindu-se de minune unei echipe de prin Islanda sau Finlanda,in niciun caz Stelei !

:)):))):)) Steaua joaca ' in stilul Olaroiu ', dar castiga in stilul .. cui ?? Daca echipa joaca in stilul Oli inseamna ca pana acum meritele sunt ale lui .. si mai spuneati ca nu e bun, are rezultate cu doua echipe in acelasi timp ..

Sa inteleg ca .. nu exista un ' stil Hagi ' si el nu va avea puterea sa'si puna amprenta asupra echipei ? Atunci cine e de vina , Oli ?

Hai sa fim seriosi, e cea mai penibila scuza, in momentul in care vorbim de o echipa care a jucat 6 meciuri oficiale si inca 7-8 amicale nu putem spune ca jocul prost i se datoreaza fostului antrenor, dar pentru rezultate il felicitam pe actualul antrenor ..

MALDINI_STEAUA17.08.2007 08:09
@ Living_Dead_Stri...

Repriza a II-a a meciului de la Borisov ne-a aratat o alta fata a actualei Steaua. Au fost cateva actiuni placute ochiului si mai ales au fost ocazii. E de remarcat faptul ca in era Hagi, Steaua isi face cu usurinta ocazii de gol. Pe care cu usurinta sau datorita portarilor adversi le rateaza. Sa ne amintim meciul din prima etapa cu Ceahlaul, cand daca am fi marcat 4 goluri, am fi fost mai aproape de realitate. La fel cu Iasiul care datorita lui Branet a limitat numarul golurilor Stelei.

Sunt total de acord cu tine . Si eu sunt de acceasi parere.Cand jucatorii chiar VOR si se TREZESC pot face spectacol.

Living_Dead_Stripper17.08.2007 08:56

Ar trebui luata ca reper doar repriza a doua de la Borisov?

Eu n-am spus ca jucatorii de la Steaua nu au valoare (cu cateva exceptii),antrenorul este acela care trebuie sa-si puna amprenta pe jocul echipei,ori aceasta amprenta lipseste total din partea lui Hagi !

Sunt total irelevante ,,ocaziile de gol'' create cu echipe precum Ceahlaul,Iasi sau Borisov,ocazii aparute numai dupa ce aceste echipe au cazut fizic (spre finalul reprizei a II-a),nu uitati asta,iar finalizarea acestor ocazii a lasat mult de dorit,golul de la Constanta,al doilea gol cu Ceahlaul,fiind datorate mai mult norocului (care sa nu uitam ca are intotdeauna 2 fete).

Oricum noi nu putem decat constata,nu putem schimba nimic.Nu cred ca exista vreun stelist adevarat care sa nu-si doreasca ca Hagi sa nu reuseasca la Steaua.Dar in acelasi timp tot atat de adevarat este ca la Steaua nu e loc de experimente ! Ceea ce construieste Hagi acum,construieste pe o fundatie de lut,iar totul se va vedea dupa primul deranj...

Dealtfel,iesirea lui din meciul cu Iasul spune multe.

Sper sa ma insel,dar vorba cuiva ,,Parerea mea'' ;-)

bulldenej3917.08.2007 08:56
Mesajul ti-l postezi singur. Nu are altcineva posibilitatea sa o faca. Posteaza-l cu mai multa atentie si o sa-ti iasa.

Nu exista CENZURA ???

alpopa17.08.2007 09:14

Steaua "apatica" ?! Ce-am vazut eu in aceste prime 6 partide a fost o foame de victorie, indiferent de scor, fapt pe care nu l-am mai intalnit de pe vremea lui Protasov. Mai mult, in 3 din aceste 6 partide am revenit pe tabela dupa ce am foshti condushi, eveniment care pare-mi-se nu s-a mai repetat din era de dinainte de Pitzurca...

Va plangetzi ca presa noastra sportiva este o presa de "rezultat" dar nici voi nu va dezicetzi. De ce nu apreciatzi faptul ca am dominat la Borisov (chiar daca numai in partea a doua), ca am avut ocazii (cu carul chiar) si ca am reushit sa revenim a treia oara in 6 meciuri dupa un 0-1 si o prestatzie lamentabila in prima repriza ?! Pana la urma am luat doua goluri din nimic, la singurele ocazii ale adversarilor. Suntetzi de acord ca daca se termina 2-0 sau chiar 2-1 toata lumea era de parere ca "vai ce bine merg lucrurile la Steaua !" ??!?!

Nu merg nici bine, dar nici asa rau cum vor unii sa ne convinga.

Apreciatzi un joc de lupta in compania unui adversar mai modest, cel putzin din privintza numelui. Daca noi, suporterii, nu respectam si luam in serios echipele adverse, avem oare dreptul sa avem pretentzii ca Dica&Co sa intre super-motivatzi ?!

mirceaor17.08.2007 09:48

@ alpopa

Prietene ,Steaua a jucat PROST pe ansamblu in partida cu echipa aia de la rusi . Ca a avut ceva faze in repriza a doua,s-a mai miscat putin dupa ce au obosit adversarii ,asta da,dar pe ansamblu jocul a fost prost ,pe alocuri chiar jenant.

raswan17.08.2007 09:54
Steaua "apatica" ?! Ce-am vazut eu in aceste prime 6 partide a fost o foame de victorie, indiferent de scor, fapt pe care nu l-am mai intalnit de pe vremea lui Protasov. Mai mult, in 3 din aceste 6 partide am revenit pe tabela dupa ce am foshti condushi, eveniment care pare-mi-se nu s-a mai repetat din era de dinainte de Pitzurca...

Va plangetzi ca presa noastra sportiva este o presa de "rezultat" dar nici voi nu va dezicetzi. De ce nu apreciatzi faptul ca am dominat la Borisov (chiar daca numai in partea a doua), ca am avut ocazii (cu carul chiar) si ca am reushit sa revenim a treia oara in 6 meciuri dupa un 0-1 si o prestatzie lamentabila in prima repriza ?! Pana la urma am luat doua goluri din nimic, la singurele ocazii ale adversarilor. Suntetzi de acord ca daca se termina 2-0 sau chiar 2-1 toata lumea era de parere ca "vai ce bine merg lucrurile la Steaua !" ??!?!

Nu merg nici bine, dar nici asa rau cum vor unii sa ne convinga.

Apreciatzi un joc de lupta in compania unui adversar mai modest, cel putzin din privintza numelui. Daca noi, suporterii, nu respectam si luam in serios echipele adverse, avem oare dreptul sa avem pretentzii ca Dica&Co sa intre super-motivatzi ?!

Steaua incepe sa se loveasca de problema echipelor cu un lot foarte valoros, ca si Real Madrid anul trecut.Cand ai in lot jucatori ca Goian, Dica, Croitoru, Nicolita, Radoi, Badea, Badoi astepti de la ei sa dea ceea ce au mai bun, indiferent ce antrenor ar fi acesta nu se poate adresa autoritar si sa dicteze 100% fiecare miscare in teren.Putem compara Steaua de azi cu o masina BMW, avem piesele de calitate dar daca nu le asamblam asa cum trebuie nu va functiona, daca "motorul" nu este pus la locul lui asa cum trebuie degeaba este un "motor" calitativ, acesta nu va functiona.Soferul conduce masina, nu masina soferul si cred ca la Steaua momentan masina conduce soferul.Trebuie ca pilotul de foarte buna calitate (Gheroghe Hagi) sa se urce in masina si sa inceapa s-o conduca.Daca anul trecut aveam un antrenor care incurca acceleratia cu frana, si asta nu din vina lui, pentru ca nu avea piesele corespunzatoare si era obligat ca sa puna frana decat sa accelereze si sa intre intr-un stalp.Imi imaginez ce se putea intampla daca Olaroiu nu ar fi jucat cu doi inchizatori si ar fi mers pe varianta ofensiva, ar fi fost un dezastru.Eu astept sa vina mecanicul si sa conecteze corespunzator aceste piese si mai astept sa vina butelia de NOS si anume Vali Badea.

Fiecare trebuie sa fie la locul lui, Radoi stoper, Nicolita mijlocas, Dica in spatele varfurilor, Ovidiu Petre la Gloria Buzau, Neaga rezerva.Mi-ar placea sa vad urmatorul 11: Cernea - Golanski, Goian, Radoi, P. Marin(Nesu) - Plesan, Croitoru (Ochirosii), Nicolita, Dica - Badea, Iacob.

Dica nu este un varf veritabil, el stie sa paseze si sa suteze, sa ne imaginam ce pase ar putea da Dica pentru varfuri veritabile sau suturi din afara careului.

Virgil17.08.2007 10:03

@ alpopa

Ia-o usor Popica. Nu te ambala. Ceea ce facem aici e sa ne spunem parerea civilizat. Nu sa ne enervam, nu sa ne luam la rost.

La acest inceput de editie, Steaua face mai mult un joc de asteptare a greselilor adversarelor, pentru a puncta. Nu ataca in forta poarta, asa cum o facea de obicei. Cel putin in prima repriza. In repriza a doua pune mai mult osul la bataie. Poate ca Hagi a urmarit dozarea efortului, avand in vedere programul incarcat. Poate, Dumnezeu sa ma ierte, atata poate.

Rezultatele sunt pozitive, dar cu cate emotii...

Elibereaza-ne de emotii Hagi! Da mai multa siguranta jocului. Altfel ne bagi in boala!

Am pretentia ca jucatorii sa fie motivati inainte de fiecare meci. Pentru ca asa e normal. Nu e normal sa intre usor infatuati pe teren, chiar daca echipa se numeste Ceahlaul, Poli Iasi sau BATE.

ANTIgigi17.08.2007 10:40

Adevarul e ca ambele echipe au etalat un joc mai putin spectaculos in ultima partida (Steaua nu numai) si ar putea iesi un meci cu scantei. Nu m-ar deranja sa fie si eliminari...sa BATEm numai. Asta e cel mai important. Apararea si-a cam facut datoria, cu atacul stam mai prost, dar sper sa ne revenim cat de repede si din acest punct de vedere. Rica ar fi cazul sa joace, ca vine tare din spate atat Badea cat si Iacob....si nu-l vad bine. La fel si Croitoru cu Vasilica Cristocea si Ochirosii. De banelinho nu mai vorbesc...ca el e batut in cuie, indiferent cum joaca...Mai sunt doua zile pana la meci....poate totusi se ingrasa porcul in Ajun...cine stie...

Timpul le va rezolva pe toate...

Serilius17.08.2007 10:48

CFR - Steaua 0-4 va da gol Neaga

EPE17.08.2007 11:04

Eu nu stiu de ce faceti atata caz ca ne-au egalat aia in minutul 93, de parca asta ar fi o premiera mondiala. Asta este fotbalul si ni se va mai intampla asta de multe ori si noi de asemenea vom da goluri la ultima faza. Trebuie sa trecem peste asta si sa jucam returul asa cum trebuie.Bate Borisov nu este echipa sa ne elimine ce sa mai... oricat de slaba este Steaua, antrenorul jucatorii sau mai stiu eu cine....

LARI17.08.2007 11:12

Fara sa iau partea nimanui din staff-ul nostru tehnic, vad ca putini se gandesc la "amanuntul" ca Hagi este de prea putin timp la o echipa ale carei principale probleme sunt doua: lipsa omogenitatii si lipsa unui coordonator de joc.

Nici mie nu-mi plac multe lucruri legate de jocul Stelei. Ma pun, in schimb, si in locul lui Hagi. E antrenor de doua luni, la o echipa noua, practic. Olaroiu a luat o echipa cu automatisme gata formate, Oleg la fel. Nici cu Zenga nu am jucat cine stie ce (ce razboi era pe-aici, imi amintesc...) in primele luni si, cu toate astea am luat titlul, i-am spart pe "anonimii" aia de la Valencia... E adevarat, si Walter preluase o echipa gata facuta de la Piturca, dar italianul nu s-a sfiit sa faca mai multe modificari.

Concluzia mea (desi sunt convins ca o sa fiu "blagoslovit" cum trebuie) este ca trebuie sa avem mai multa rabdare cu Hagi, altfel riscam sa punem o presiune inutila pe echipa. Sigur ca intotdeaua le vom cere TOTUL, dar ar fi bine sa ne aducem aminte ca a construi o echipa nu e atat de simplu.

Pentru mine e imbucurator faptul ca Hagi poate sa schimbe registrul tactic din mers si ca avem jucatori care, cel putin teoretic, pot juca si pe alte posturi decat cele cu care s-au obisnuit. Asta, in ciuda faptului ca eu cred ca Neaga evolueaza pe un post pe care nu se simte deloc bine.

seven717.08.2007 11:39

Mie imi este dor de era Protasov, cand vedeam fotbal adevarat: pase din prima, demarcari continue, pressing agresiv, alergau pana in ultimul minut si nu se puneau cu fundul in poarta nici daca aveau avantaj pe tabela(ex. meciul cu Lens). Asta trebuie sa joace Steaua daca vrea sa treaca de faza grupelor LC vreodata si daca vrea sa castige campionatul la pas. Fara bubuite ca nu avem jucatori pentru bubuite.

Si inca ceva, ar trebui ca multi jucatori de la Steaua sa invete sa dribleze ca prea putini stiu cum se face iar Nicolita ar trebui as lucreze si la centrari ca prea le da in out sau la portar.

Renunta la limbajul de MiRC.

lucvald-190217.08.2007 12:40

Eu o iau razna cand vad "lumanari" si "bubuite: in fata....

Constructie zero....un'-doiuri rare...presing din inertie si nu suficient...... jucatori ursuzi...iar Radoi e tot timpul nervos si irascibil ..de parca se vede

sper sa-si mai schimbe si ei atitudinea din teren..si macar sa-i vad ca se straduiesc !!!!!

La meciul cu cheferistii ii vreau invingatori......altfel...asteapta ceva tensiune !

reamintesc..desi e normal sa-mi respectati parerea....Hagi e cam franjuri pe nisa antrenoratului !!!!!!

vlad7517.08.2007 13:32

Pe mine ma sperie Steaua.Cat de prost poate juca uneori.

OFF topic. @axl23 chiar si-a intrat in rol de moderator.:) Nici Pruteanu nu putea fi atat de perspicace !

buna treaba axl23

stelutawillis17.08.2007 13:46

Totusi sa nu exageram...

forzza Steaua

«123»