Pe ei nu-i intereseaza coeficientii si alte chestii din astea marunte pentru care munceste de trei ani Steaua prin Europa.
Da, ca noi numai cu gandul la "tarisoara noastra" am jucat anii astia.
Pe ei nu-i intereseaza coeficientii si alte chestii din astea marunte pentru care munceste de trei ani Steaua prin Europa.
Da, ca noi numai cu gandul la "tarisoara noastra" am jucat anii astia.
Cum sa ne intereseze pe noi coeficientii ? Nimic mai fals. De fapt nimeni in tara asta nu se gandeste la lucrurile astea. Degeaba latra el Turcu in legatura cu coeficientul UEFA, ca la fel ca toti, se gandeste doar la milioanele de euro din Liga.
Macar Becali a zis-o in fata ca el tine cu Lazio, si implicit nu se gandeste la punctele adunate pentru Romania.
Sincer, ma doare fix in dos de situatia tarii in clasamentul european, atat timp cat Steaua e in frunte.
Cum sa ne intereseze pe noi coeficientii ? Nimic mai fals.
Omule, incearca sa intrezaresti ironia din postul meu de mai sus.
Omule, daca voiam probabil ca-ti intrezaream ironia din postul tau de mai sus, dar nu m-am referit la asta, ci la citatul din postul respectiv : CITAT(comore @ Aug 17 2007, 03:22 PM)
Da, de-as avea patru dromadere n-as mai visa hipopotami.
Pai tocmai asta e, ca o spui ca si cum pe noi (Steaua) ne-ar fi interesat. Adica ii acuzi pe ei de un lucru de care nici noi nu suntem straini, si asta inseamna lipsa de lealitate, dar n-are rost sa deschidem o disputa pe o tema asa de marunta.
Pfaii, mare tampit mai sunt. Citatul nu era al tau. Vorba fratelui Tamango, "MII DE SCUZE!"
Cu siguranta n-are rost.
Sincer, ma doare fix in dos de situatia tarii in clasamentul european, atat timp cat Steaua e in frunte.
Pe mine ma cam intereseaza. Prefer sa fim in frunte si sa intram direct in grupele UCL, decat sa luam campionatul si nu avem nici o sansa de a intra in grupe, deoarece ne asteapta Liverpool in turul 3.
Din pacate s-a vazut aseara ca este sinucidere curata sa mergem cu 6 echipe,cum vom face la anul in Europa.Campionatul nostru incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cel din Scotia,doar granzii fac fata in Europa si trofeele se impart tot intre ele in tara.
Degeaba apar echipe care tot promit gen Poli Aek,CFR Cluj sau Craiova, daca in Europa se fac de ras.Se pare ca anul viitor va fi singurul in care o echipa din Romania va fi calificata direct in grupele Ligii,pentru ca munca realizarii acestei "performante" va fi distrusa de aceste echipe de pluton care cred ca meciurile din Europa se rezolva ca in Liga 1,la o cafea cu Tata Jean.
Oricat de antipatici mi-ar fi ceferistii, si asta din cauza umflatului ex-securist "Murinio", nu am cum sa ii compar cu rocar bragadiru aek Timisoara. CFR a promovat din C in A fara fuziune cu salonta sau bragadiru si au ajuns la un nivel rezonabil pentru Liga 1. Ii vom pune la respect si nimic mai mult. Iar incitari ca "unguri,unguri" sau alte cuvinte cu conotatie rasista ar trebui eliminate.
Exagerezi. Gigel Coman nu e peste cei de la Cluj, insa Zaharia e cu mult peste Fabiani pentru care s-a platit 2,2 milioane de euro!!! Nu inteleg cum atacanti pe care eu ii consider buni(Anca, Surdu) sunt lasati in afara lotului si in teren joaca Fabiani sau grasul ala cu 11 pe tricou(imi scapa numele). Dar e doar problema lui Andone cum isi face el echipa si atunci cand pierde nu pot decat sa ma bucur. Singurii jucatori care ar avea loc la Steaua de la Cluj sunt Semedo, Surdu si Trica, in rest nu cred ca mai sunt si altii...
grasu` ala =ogbonna?=))
Pai ce sa faca si ei. Dau din gura precum ai nostri. Nu asa se procedeaza inaintea unui meci? Eu, daca as fi in locul lor (al celor din conducerea Stelei) as spune: "E un meci ca oricare altul pentru Steaua. Respectam adversarul dar mergem la victorie." si nimic mai mult. Cam asa ar trebui sa-i tratam pe ceilalti. Ce ar fi ca atunci cand jucam in LC, sa-i auzim pe cei de la Real sau Barca spunand: "nu ne convine arbitrul x pentru ca acum cateva meciuri nu ne-a acordat un penalty sau un gol la nu stiu ce partida...."
Pe undeva e o lipsa deprofesionalism si din partea Stelei. Prea ii bagam in seama pe toti. Dar ce sa-i faci daca mentalitatea conducerii este de genul "A, ia uite ce a zis despre noi. Stai ca-i zic si eu una. Eu sunt mai tare. Pai cum? Ha," etc.
Oricum, echipa Clujului si mai sunt cateva gen Poli Tim, Otelul sunt umflate de presa pentru rating. La aceste echipe nu se vrea performanta ci doar supravietuirea prin vanzarea de jucatori si nimic mai mult (a se vedea plecarile in masa de la Poli Tim si urmeaza Otelul). I-as sugera lui Becali sa o lase mai usor cu declaratiile razboinice inaintea unor partide importante, si nu numai, pentru ca in felul asta nu face altceva decat sa mobilizeze adversarul si nicidecum jucatorii nostri. Mai mult ingreuneaza situatia....
![]()
![]()
grasu` ala =ogbonna?=))
Chiar despre el era vorba...
Poate off topic...mie imi place promo-ul de la PRO-TV: este un voice over, voce de barbat, care anunta:
"Hagi, Steaua, Champions League!" pe muzica din CL...turbeaza Borcea si ceilalti frustrati cand il aud.
Numai cand auzi muzica de la CL si deja simti ca e alt fotbal, ala adevarat. Chiar daca vom fi sac de box in grupe.
![]()
Sa ne ajute D-zeu sa ne vedem in grupele CL si v ei vedea ca n-o sa fim,,sac de box"!
Hai, dom'le, ca nu e gras, e doar "bine facut". ![]()
Sa ne ajute D-zeu sa ne vedem in grupele CL si v ei vedea ca n-o sa fim,,sac de box"!
Pai daca avem nevoie si de ajutor divin pentru a ne califica cu galacticii de la Borisov, apai atunci chiar ca vom fi sac de box in grupe.
Hai dom'le, ce naiba, ca si fara antrenor si fara tactica, ar trebui sa le dam la bielorusi un minimum 3-0 pe Ghencea.
Era o expresie de sigurantza,Stii cum se spune,,nu zice hop pana nu sari santzul".In mod normal nu putem avea probleme cu bielorusii,dar pana nu suntem in urne pentru tragerea la sortzi se pot intampla multe.Ex:accidente,suspendari de la UEFA pentru varii motive,catastrofe naturale,...ete.De aceea folosesc expresia respectiva.Dealtfel sunt un optimist incurabil.Dar o masura de prevedere nu strica nu?
Cu BB vom face spectacol !
Poate off topic...mie imi place promo-ul de la PRO-TV: este un voice over, voce de barbat, care anunta:"Hagi, Steaua, Champions League!" pe muzica din CL...turbeaza Borcea si ceilalti frustrati cand il aud.
Numai cand auzi muzica de la CL si deja simti ca e alt fotbal, ala adevarat. Chiar daca vom fi sac de box in grupe.
Vocea ii apartine lui Bebe Cotimanis,un stelist infocat.
Intr-adevar,reclama iti ridica parul pe maini,pacat insa ca mai nou, comentariile celor de la Pro TV lasa de dorit...
Sa stii ca....in comparatie cu prima TV, antena1 si uneori kanalD..... cel putin in Liga Campionilor anul trecut, dar parca si anul acesta Pro TV-ul a fost destul de obiectiv. Poata ca, din cauza javrelor comentariul lor s-a schimbat putin, incearca sa fie echidistanti. Sa nu uitam cel putin doua goluri comentate in direct la Kiev.... si eu am ramas surprins de atitudinea lor. Ramane de vazut ce va fi anul acesta...
Nu ai voie sa citezi in intregime postul anterior. Ai mai fost avertizat. Citeste regulamentul.
Lasa-l ma pe Ogbonna...sa-l iubim ca a dat gol lu Rapid anul trecut in meciu cu Hapoel, 2-2 [atunci.
parka]
Fratilor, ce facem, incepem sa devenim sovini? Ce treaba avem noi cu maghiarii? Eu sunt roman verde, din Brasov, dar facultatea am facut-o la Cluj si va jur, este un oras superb si foarte civilizat. Din capul locului va spun ca, din punct de vedere fotbalistic, nici pentru "U" Cluj nu am vreo simpatie, cu atat mai putin pentru CFR. Acestia din urma chiar ma calca pe nervi cu acest "antistelism" de conjunctura, pentru ca e clar ca daca mergeau ei in preliminariile UCL, unii gen Zaglebie maturau pe jos cu ei. Asta o spun doar dupa ce am constatat ieri (meciul cu Anorthosis), fiindca inainte si eu ii consideram o echipa "de viitor" s.a.
Bun, dar de ce ii injuram pe unguri? Ei bine, asta nu o mai inteleg de loc. Domnilor si maghiarii sunt cetateni romani, iar daca Transilvania are un aer mai occidental decat restul tarii, li se datoreaza si acestor "unguri" (cum am vazut si pe site).
Nu discut despre mizeriile pe vare ni le fac aia din Miercurea-Ciuc, la hochei (evit sa merg la un meci de ani de zile desi sunt din Brasov si drumul nu este chiar horror de lung).
Dar nu mi se pare normal sa fie injurati "ungurii" de la Cluj, atat timp cat orasul in cauza - repet, fara paszkany sau alte treburi - este un reper de clasa al culturii Romaniei!
Pe de alta parte, sincer va spun ca aproape m-am bucurat ca au "furat-o" si ca sper sa ii batem cum se cuvine duminica!!!!!
Forza Steaua!!!!!!
@axl 23
Imi place cum editezi mesajele, cu corecturi samd. Foarte tare!
@milovan djilas
Cine ii injura pe unguri?
Later edit. Mie chiar imi place cum editeaza axl mesajele!
@axl 23
Imi place cum editezi mesajele, cu corecturi samd. Foarte tare!
@milovan djilas
Cine ii injura pe unguri?
care e nesimtitu frate care imi editeaza mesaje..eu scriu ceva si altu il modifica in greseli gramaticale sau injuraturi.. axl ala sau kum te keama esti nesimtit cu mentalitate de dinamovist sau de c*****
)
Usor,usor.
Nu cred ca vreunul din moderatori va transforma cuvintele decente in injurii.
Deasemenea va rog incetati sa il copiatai pe Gigi facand referiri la originile patronului CFR,incetati cu mesajele care incita la ura rasiala altfel vom lua masuri severe!
Aici nu e blogul lui tolo sau mariuca sa toleram asa ceva!
care e nesimtitu frate care imi editeaza mesaje..eu scriu ceva si altu il modifica in greseli gramaticale sau injuraturi.. axl ala sau kum te keama esti nesimtit cu mentalitate de dinamovist sau de c*****)
Ma simt nevoit sa te contrazic. Intradevar, ti-am nodificat mesajele dar in sensul exact opus al celui sustinut de tine. Ai incalcat regulamentul forumului de nenumarate ori, chiar si dupa ce ai fost avertizat si sanctionat cu ridicarea nivelului de "warn", si ban-ul de 7 zile pe care l-ai primit e bine venit.