FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Frustrații vechi și noi

«123»
fcsteaua.ro16.08.2007 20:35

Pe lângã "eternele" rivale, care dau pe-afarã de frustrare, apare una nouã: CFR Cluj. Președintele sãu cu nume mai mult decât românesc, dar care mie îmi inspirã un argat la curtea unui grof ungur, se înscrie în tagma celor care atacã, mai mult sau mai puțin subtil, Steaua. Ultima ispravã a mureșanului?

"Am suspiciuni pentru cã acum Augustus (Constantin, cel care va arbitra meciul direct CFR Cluj – Steaua – nota mea) poate gândi în doua feluri: i-am prins pe Steaua și îi ard sau, dacã are ceva remușcãri, e cãțelus și le va da limbi steliștilor la meciul cu noi. Eu am însã încredere ca el va reuși sã ducã la bun sfârșit jocul", a declarat Grãsimea Sa din fotoliul sãu, firimiturã aruncatã de stãpânirea maghiarã a acestui talmeș-balmeș care este CFR-ul din Cluj.

Nea Mureșane, ai avut și tu dreptate cu ceva, "cãțelușii" sunt într-adevãr buni numai "sã dea limbi" steliștilor! Lãsând gluma la o parte, este de remarcat limbajul de tip subgrant al domnului în discuție, dar și cronicizarea discursului plângãcios de gen "pe noi ne vor fura arbitrii", brevetat de conducãtorii trupei de sub pod și importat cu succes și de alții printre care, din pãcate, și de fostul președinte stelist Mihai Stoica.

Se pare cã echipa feroviarã din Ardeal rezoneazã perfect în cuget și-n simțiri cu echipa feroviarã de sub pod...cel mai probabil este cã va rezona cu aceștia și în ce privește frustrarea!

alexblaja

mirceaor16.08.2007 20:46

E vorba de vechea tactica de a pune presiune pe arbitri.

Cta despre limbajul domnului Muresan ,el se datoreaza probabil multilor ani petrecuti in slujba statului inainte de Revolutie ,mai precis in randurile Securitatii.

EuroSTELIST16.08.2007 20:51

Orice frustrare are la origini un sentiment de teama. In principal, teama de a fi inferior. Pe mine unul, faptul ca avem atati frustrati care ne contesta, nu poate decat sa ma bucure. Incepand cu cainii, feroviarii si terminand cu presa romana. Faptul ca ei exista si mai sunt si frustrati pe deasupra, denota un singur lucru: SUNTEM MAI BUNI DECAT EI! :)

Dulah16.08.2007 20:59

Ce injositi sunt unii . Nush de ce mai joaca meciurile dak oricum stiu ca ii vor fura arbitrii. Astia si in CL ,dak vor ajunge vreodata, vor spune ca-i fura arbitri .

BlaUGranA16.08.2007 21:14

ce-au furat-o in seara asta :)))Mi-a parut rau pentru ca daca ii elimina cipriotii o sa fie problema cu coeficientul anul asta.

audiopixel16.08.2007 21:22
E vorba de vechea tactica de a pune presiune pe arbitri.

Dupa cum ne-au obisnuit voievozii Ligii 1 eu cred ca e vorba de vechea tactica de a pune presiune pe "albitri".Sau "negritri",'galbenitri",etc.Chestiune de gusturi.Dupa cum spunea si Ketsbaia in seara asta(vi-l mai aduceti aminte in meciul din Ghencea?):"CFR a crezut ca vine in vacanta in Cipru.Ii asteptam acolo in vacanta,e frumos acolo,dar nu la meciul cu noi".Nu mai are rost sa continui...

piturca200216.08.2007 21:24

sa il intreb pe domnul muresan de cand se da penalti la fault in atac (impiedicatul ala de fabiani se urcasa pe fundas) si lovituri libere asa de usor din preajma careului in fine am trait o mica bucurie au fost pusi la punct acesti incapabili din Cluj echipa asta si conducerea ei nu face altceva decat sa distruga tot fotbalul juvenil din zona doar pentru relatii cu niste portughezi ale patronului Gigel Coman fiind cu 10 clase peste toti ciumpalacii aia

no_good16.08.2007 21:30

acolo ori e prostie cu sacu' ori e spalare de bani la greu!!prostie in prisma faptului ca din cate am inteles sunt unii jucatori de stau in tribuna si primesc banuti destui de frumosi! cam rece la 1-3 mureshane;)))!imi pare rau de coeficientu' ala totusi

Wally16.08.2007 21:31

Exagerezi. Gigel Coman nu e peste cei de la Cluj, insa Zaharia e cu mult peste Fabiani pentru care s-a platit 2,2 milioane de euro!!! Nu inteleg cum atacanti pe care eu ii consider buni(Anca, Surdu) sunt lasati in afara lotului si in teren joaca Fabiani sau grasul ala cu 11 pe tricou(imi scapa numele). Dar e doar problema lui Andone cum isi face el echipa si atunci cand pierde nu pot decat sa ma bucur. Singurii jucatori care ar avea loc la Steaua de la Cluj sunt Semedo, Surdu si Trica, in rest nu cred ca mai sunt si altii...

danimarcu16.08.2007 21:39

Penibilul ala de Muresan crede ca prima conditie ca sa ai succes este sa ataci Steaua!

A adus o gramada de jucatori de mana a sasea de aici din Portugalia( urmaresc campionatul portughez,dar niciunul din jucatorii de la Cluj nu mi-a sarit vreodata in ochi -ca sa zic asa...).

O formatie de laborator,asa imi pare mie Clujul.O experienta.Care nu va termina niciodata in clasament mai sus de locul 3...

Meciul din seara asta ne-a aratat ca Clujul este departe de performanta.Degeaba ai mentalitate si entuziasm,daca nu ai valoare...

Iar Andone,care se lauda ca are cel mai bun lot din Romania e de-a dreptul comic...pe la ce echipe a activat el,normal ca i s-a parut a avea un lot bun...

Sa-i lasam pe frustratii astia care irosesc punctele castigate cu greu de altii sa abereze in continuare,iar noi sa ne vedem de joc si sa facem un meci mare duminica...

steagcruce2

AmuntBoy16.08.2007 21:59

cam asa e

Azi au facut de rusine Romania si au pierdut punctele alea la coeficient, dar asta e

vanfootball16.08.2007 22:00
Penibilul ala de Muresan crede ca prima conditie ca sa ai succes este sa ataci Steaua!

A adus o gramada de jucatori de mana a sasea de aici din Portugalia( urmaresc campionatul portughez,dar niciunul din jucatorii de la Cluj nu mi-a sarit vreodata in ochi -ca sa zic asa...).

O formatie de laborator,asa imi pare mie Clujul.O experienta.Care nu va termina niciodata in clasament mai sus de locul 3...

Meciul din seara asta ne-a aratat ca Clujul este departe de performanta.Degeaba ai mentalitate si entuziasm,daca nu ai valoare...

Iar Andone,care se lauda ca are cel mai bun lot din Romania e de-a dreptul comic...pe la ce echipe a activat el,normal ca i s-a parut a avea un lot bun...

Sa-i lasam pe frustratii astia care irosesc punctele castigate cu greu de altii sa abereze in continuare,iar noi sa ne vedem de joc si sa facem un meci mare duminica...

steagcruce2

Muresan, la conferinta de presa, dupa transferul lui Canales:

"Are o mare viteza de reactie si executie, are un simt al golului dezvoltat."

Intrebat, apoi, de reporter daca l-a urmarit pe jucator inainte sa-l transfere:

"Nu l-am vazut jucand pe Canales, fiindca nu am avut unde". :)

Cam asa se lucreaza la Cluj. Dar nici noi nu am fost mult mai breji in perioada de transferuri.

steauafan16.08.2007 22:04

Acum suntem smecheri da anul trecut tremuram ca ia CFRul locu 2. Daca nu-i batea Dinamo, acum jucam noi cu Anorthosis si radeau ei de noi. Hai sa nu ne grabim, sa asteptam macar pana dupa meciul direct si mai vorbim.

vanfootball16.08.2007 22:15

Nu jucam cu cipriotii, pentru ca intram din turul urmator. Iar CFR Cluj era deja eliminata la momentul in care noi de-abia jucam primul meci in UEFA. Dupa cum vezi, clujenii nu au cum sa rada de noi si nici nu vor avea in viitorul prea apropiat. Ei sa rada de Timisoara, UTA sau Craiova, nu sa se traga de sireturi cu Steaua.

Hai mai, ca tu doar stii. E interzisa citarea in intregime a postului anterior.

danimarcu16.08.2007 22:25
Acum suntem smecheri da anul trecut tremuram ca ia CFRul locu 2. Daca nu-i batea Dinamo, acum jucam noi cu Anorthosis si radeau ei de noi. Hai sa nu ne grabim, sa asteptam macar pana dupa meciul direct si mai vorbim.

Daca terminau ei pe 2,era dezastru,ai vazut in seara asta de ce...

Am apreciat sincer munca celor de la Cluj,chiar i-am laudat de multe ori,dar nu-i mai suport decand au inceput sa dea declaratii pompoase si sa se ia de Steaua...

Daca ramaneau cu nasul mai jos,erau de admirat,dar ei se trag de sireturi cu cine nu trebuie...

Echipa Cluj trebuie sa invete in primul rand ca meciurile se joaca in iarba.Vorba lui Mirel ,din seara asta la sport.ro,intrebat fiind ce parere are de declaratiile razboinice a celor de la Cluj: "bine ca noi jucam impotriva echipei CFR,si nu impotriva declaratiilor conducatorilor clujeni"...

st_194716.08.2007 22:56

e tare rau muresan asta..:)) l a adus pe fabianni ala e bun domne.. merita 2 milioane de euro [chiar mai mult] si el vrea sa bata de la 2 in sus pe Steaua ..te bate anorthosis famagusta akasa cu 3-1 si vrei in Champions League[=))]

LARI17.08.2007 00:39

Pana spre finalul sezonului trecut, aveam o parere ok despre Paszkany si Muresan. Numai ca modul in care gestionat, din punct de vedere al declaratiilor, duelul cu noi, a fost absolut jenant. Nu ca becalighioana s-ar ridica cu ceva deasupra lor. Ba chiar dimpotriva. Insa "maimutza curentata" nu a sustinut niciodata (din cate imi aduc eu aminte) ca va introduce civilizatia in fotbalul romanesc.

Am aruncat din cand in cand cate un ochi spre meciul clujenilor cu Anorthosis. Atat am de zis: maaarrrreeee antrenor e, dom'le, Andone! Si "formidabil" jocul CFR-ului.

La final mai lipsea sa guitze ca Steaua le-a furat locu' de Champions League, iar asemanarea cu alte carpe visinii ale fotbalului romanesc ar fi fost de poveste...

P.S. Spun "carpe" din cauza diferentei enorme dintre ce vor sa Para si ce sunt.

FortuneTeller17.08.2007 04:32

Da domne', iata cineva care gandeste inainte sa rupa tastatura... Nu stim cum vor juca cu noi, si de altfel nici Steaua nu este in varf de forma acum. Un lucru insa ma umple de buna-dispozitie: un articol taman in GSP (gazeta aia comico-gretoasa) face asocierea (logica dealtfel!) intre maretele "performante" ale Lucescului senior cu echipa care mai avea un pic si cucerea CCE (sic!) in compania croitorilor de la 17 Nasturi albanezi si demnul sau urmas Andone curu' gol. Ar mai fi de mentionat si valea plangerii alias groapa plangerii, urmarile meciurilor pe bune asupra fantasticilor dinamovisti. Unde sunt tonele de articole la adresa pregatirii fizice a dinamovistilor, a doctorilor, a medicatiei/alimentatiei defectuoase? Pur si simplu acum descopera cu stupoare si Dinamo (plus acolitii deghizati ca gazetari) cum ca meciurile de LC se joaca altfel... Abia acum va fi oarecum egalitate de sanse intre Steaua si Dinamo, nu ca anul trecut cand meciurile cu Rapid si Dinamo erau intercalate cu Real Madrid si Kiev, iar oasele steliste erau rupte la comanda prin Iasi sau Craiova. Hai Steaua, cine stie, poate ajungem sa jucam si fotbal a la Steaua anul acesta.

PS Il mai tineti minte pe Oleg? In al doilea an la comanda lui Dnepr a ajuns pe primul loc...

geoct17.08.2007 06:38

Acum, dupa meciul nostru cu Bate si al CFR-ului cu cipriotii, incep sa ii dau din ce in ce mai multa dreptate lui Hagi: fotbalul se joaca pe teren. Nu in declaratii, in pronosticuri. Am fost dezamagit de atitudinea celor din Cluj inainte de meciul cu noi, cum ca bat Steaua la doua sau trei goluri diferenta. De asemenea, conform celor spuse de ei, cu cipriotii nici nu au ce discuta, ca sunt deja calificati. Iata insa ca pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Ininte de a ajunge sus, CFR-ul mai are de invatat. In primul rand, ca fotbalul se joaca pe teren.

Bundy17.08.2007 08:48

Cei de la CFR se baga singuri in seama, starnesc scandaluri ca sa mai vorbeasca lumea si de ei... sunt penibili, umflatul asta de la Cluj incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Puscarie din Banat, care anul trecut se lua la fel de Steaua, fara motiv si pana la urma s-a calmat singur. Trebuie sa avem rabdare si cu astia..:)

Getodacu17.08.2007 09:05

CFR e o echipa de doi lei prea intens mediatizata la fel ca si "euro"-Poli.Mi s-a parut penibil ca la primul meci intr-o cupa europeana abia au reusit sa umple jumatate de stadion (de fapt semistadion).Ma mir ca n-au dat vina pe noi si pentru infrangerea asta.

Dak nu vom castiga duminica nu e o tragedie dar mi-as dori sa le dam peste nas pentru declaratiile din ultima vreme.

mirceaor17.08.2007 09:38

Dupa parerea mea ,la Cluj ca si la Timisoara , daca intr-un an - doi nu se vor obtine ceva performante ( macar un parcurs mai lung in UEFA ) umflatii isi vor lua jucariile si vor pleca.

Investitorii de carton vor alege sa-si spele banii si sa-si faca imagine altundeva ( desi fotbalul e un mediu propice pentru toate astea ).

seven717.08.2007 11:29

mereu au existat frustrati care striga hotii cand ei sunt ajutati d arbitru. eu nu inteleg cum toti (alte echipe,presa, televiziunea) nu vad ca Steaua in intreaga istorie a fost cea mai furata d arbitri. imi amintesc multe faze in ultimii ani in meciurile cu Dinamo rapid Craiova si Poli Timisoara(uneori si cu echipe mici ca sa pierdem puncte si sa ne ajunga Dinamo) cand ne-au furat dar nimeni(in afara d stelishti) n-a observat acest lucru.celorlalti li s-a parut ca suntem arbitrati corect iar cand chiar am fost arbitrati corect toti au sarit ca Steaua e ajutata d arbitri.da' toti jucatorii echipelor rivale si dupa aia presa si TV le-a urmat exemplul. arbitrii sunt in principal a dinamovishtilor dar vad ca in ultimii ani mai trag si cu rapid, Cluj si Timisoara.

steagsimplu

Za Best17.08.2007 11:29

Acum se cred si ungurii astia de la Cehfere mare echipa?Ce vor astia pana la urma?S-a vazut ce valoare au,i-au batut ciprihotii aia de le-au mers fulgii...

P.S.Bine ati zis ca-s umflati patronii celor doua echipe artificiale(Chefere si Poli Invest Bragadiru)!Imediat se vor dezumfla si vom scapa de balenele astea(la propriu si la figurat)...

P.S.De ce nu ma lasati mah sa le zic B.o.z.g.o.r.i.? :biggrin:

comore17.08.2007 12:22

Acesti unguri de la Cluj cu echipa portugheza intentioneaza sa castige campionatul 2007-2008 si sa intre direct in grupele UCL. Echipa a fost creata doar cu acest unic scop. Pe ei nu-i intereseaza competitii de mana a doua ca UEFA , de unde nu se castiga bani, ba dimpotriva se pierd , unde se acumuleaza oboseala si se produc nedoritele accidentari. Nu trebuie privita si evaluata echipa clujeana prin prisma rezultatului de aseara cu cipriotii de la Famagusta. Este un rezultat mincinos si o cursa intinsa jucatorilor Stelei care acum asteapta relaxati meciul de duminica cu umila CFR, echipa spulberata pe propriul teren de niste necunoscuti ciprioti...

CFR-ul nu a intrat montat pentru meciul cu Anorthosis , nu au fost deloc concentrati , nu le-a pasat de rezultat. Pe ei nu-i intereseaza punctele, coeficientii si alte chestii din astea marunte pentru care munceste de trei ani Steaua prin Europa. Singurul lor gand e sa se razbune pentru meciul din retur si sa invinga echipa noastra. Asteapta demult acest meci vor face tot posibilul sa-l castige.

«123»