Pe lângã "eternele" rivale, care dau pe-afarã de frustrare, apare una nouã: CFR Cluj. Președintele sãu cu nume mai mult decât românesc, dar care mie îmi inspirã un argat la curtea unui grof ungur, se înscrie în tagma celor care atacã, mai mult sau mai puțin subtil, Steaua. Ultima ispravã a mureșanului?
"Am suspiciuni pentru cã acum Augustus (Constantin, cel care va arbitra meciul direct CFR Cluj – Steaua – nota mea) poate gândi în doua feluri: i-am prins pe Steaua și îi ard sau, dacã are ceva remușcãri, e cãțelus și le va da limbi steliștilor la meciul cu noi. Eu am însã încredere ca el va reuși sã ducã la bun sfârșit jocul", a declarat Grãsimea Sa din fotoliul sãu, firimiturã aruncatã de stãpânirea maghiarã a acestui talmeș-balmeș care este CFR-ul din Cluj.
Nea Mureșane, ai avut și tu dreptate cu ceva, "cãțelușii" sunt într-adevãr buni numai "sã dea limbi" steliștilor! Lãsând gluma la o parte, este de remarcat limbajul de tip subgrant al domnului în discuție, dar și cronicizarea discursului plângãcios de gen "pe noi ne vor fura arbitrii", brevetat de conducãtorii trupei de sub pod și importat cu succes și de alții printre care, din pãcate, și de fostul președinte stelist Mihai Stoica.
Se pare cã echipa feroviarã din Ardeal rezoneazã perfect în cuget și-n simțiri cu echipa feroviarã de sub pod...cel mai probabil este cã va rezona cu aceștia și în ce privește frustrarea!
alexblaja