Vezi ca-i la MMBBFG.
Vezi ca-i la MMBBFG.
uooffff, uoffffffffff
![]()
Ce i-ai facut????? ![]()
Na, acum s-a simtit. Asta e metoda ei de a face operatie estetica. Mikoo, mai da-te si cu lateralul, ca ai atata urechile.
Andreea, suntem prietenii tai virtuali de atata timp, am trecut prin atatea momente dificile si bucurii, am petrecut atatea nopti in fata monitorului si a doua zi aveam ciarcane la ochi, renuntam sa mai ies la o bere cu prietenii in schimbul unui chat cu tine... pentru asta, nu ne arati si tu o poza mai deochiata? Macar o tata...
Nu!
Andreea, suntem prietenii tai virtuali de atata timp, am trecut prin atatea momente dificile si bucurii, am petrecut atatea nopti in fata monitorului si a doua zi aveam ciarcane la ochi, renuntam sa mai ies la o bere cu prietenii in schimbul unui chat cu tine... pentru asta, nu ne arati si tu o poza mai deochiata? Macar o tata...
Baa, in plm, conversatorul pulii, pune in plm intrebari deschise.
Ce faci?
in mod oficial, ma pis pe voi, in grup si pe fiecare separat.
Cum, ba, mai intai pupi si p-orma te pisi?
pe tine ma pis mai mult.
Urogay!
pe tine ma pis mai mult.
Doar daca ma tii in brate, mai intai
.
Bai Stanele, pe Mrs nici c-o floare sa nu-l atingi!
Axl e gelosssss
na-na-na-naaanaaa ![]()
marinaru stie ca ma cazez la el peste cateva luni ![]()
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa intre voi 2 ![]()
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa intre voi 2![]()
Tu vrei sa te gandesti, de fapt, dar iti dai seama ca esti prea mica si neexperimentata ca sa iti poti imagina,macar, in ce hal o sa-l molesteze batranul lup de mare pe poetel.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa intre voi 2![]()
Asta-i ca in bancul ala cu Bula. Cand manca Bula bataie zilnic pentru ca se ruga de un politist sa-i tufe cateaua sa aiba si el caini politisti.
Ma gandesc ca aviatorul trebuie sa si inoate,daca va cadea in balta cu aeroplanul. Trebuie sa mosteneasca gena tatalui!
PS Unul crescut pe marginea marii este obisnuit cu inotul de performanta.
Dorule,ai legatura!
Dorule,ai legatura!
Nu, mersi. Eu nu vreau sa ma gandesc.
Dorule,ai legatura!
Da ce ma, exista vreo asemanare intre Esca si el? ![]()