Bai Instigatorule , tu le ai pe toate?
Bai Instigatorule , tu le ai pe toate?
La ce te referi?
Am ajuns acasa... CINE A INVENTAT BA MAGAZINELE DE HAINEEEEEEE ??????
Comerciantii arabi,chinezi si europeni care traversau drumul matasii.Desi pe vremea aia erau tarabe,nu magazine.
zi cu ghinion domne
aseara am baut pana la unu cam jumate dintr-o sticla de jack daniels dupa care am luat-o binisor pe cele 121764 carari sa ajung acasa, cand m-am sculat dimineata asa ma durea capu ca aveam impresia ca imi centreaza cineva tavanul.
Acuma spuneti voi daca asta nu e ghinion sa te doara capul din senin taman intr-o zi de treispe.
Se mai intampla dom'le...
Asa va trebuie, betivanilor!
Sa simtiti cum plesneste capul de durere ![]()
Io nu sunt betiv ![]()
Io am avut o zi grea... a trebuit sa ma tin dupa gagica-mea pe la magazinele de haine
(( ~X(
urat asa..treci d partea noastra, nopti albe, zile grele
Io nu sunt betivIo am avut o zi grea... a trebuit sa ma tin dupa gagica-mea pe la magazinele de haine
(( ~X(
ba, cu cat scrii mai des "gagica-mea" sunt ferm convins ca ori nu ai, ori e prima gagica din viata ta. adica plm, am priceput cu totii ideea, dar cat sa te mai lauzi? si macar de-ar fi vreo angelina sa zici si tu ca ai cu ce.
glumeam ma.. ce plm..
) da pur si simplu n-aveam ce sa zic ![]()
Mrs, de ce esti nervos? ![]()
Nu l-a luat si pe el durerea de cap ![]()
Asa va trebuie, betivanilor!Sa simtiti cum plesneste capul de durere
![]()
noi simtim doar capu, da voi fomeile simiti si altceva tot cum plezneste
noi simtim doar capu, da voi fomeile simiti si altceva tot cum plezneste
hahahahaha ![]()
Iti recomand un Solpadeine efervescent, iti ia durerea cu mana
Dar sa nu umpli paharul cu apa, doua deshte e de ajuns...si il bei pe tot odata!
Si s-a facut liniste
hahahahaha
Iti recomand un Solpadeine efervescent, iti ia durerea cu mana
eu imi recomand o pauza, ca deja ficatul e de fo 2 saptamani in offside
Ba voi n-aveti somn?
Cum p**a mea sa dormi cand ai in casa -20 de grade ?????????
Iar au oprit astia caldura...
Cum p**a mea sa dormi cand ai in casa -20 de grade ?????????Iar au oprit astia caldura...
Cica trebuie platite si facturile..
Sau de la faza cu trecutu usii la scoala ai trecut la casa?! ![]()
eu imi recomand o pauza, ca deja ficatul e de fo 2 saptamani in offside
Betivaneeeeeeeeeeeee
Daca incercam si la casa n-as mai fi murit de frig ...as fi fost frumos in spital ,la Urgente ![]()
Sau as fi murit si acolo de frig..ca la ce organizare e... de m-a trimis pe mine la 14 ani cand imi rupsasem un deget de la Municipal la Grigore Alexandrescu , pt ca nu aveam 16 ani si ei nu consulta sub 16...
@instigator
Ce mai face gagica-ta?
zi cu ghinion domne
aseara am baut pana la unu cam jumate dintr-o sticla de jack daniels dupa care am luat-o binisor pe cele 121764 carari sa ajung acasa, cand m-am sculat dimineata asa ma durea capu ca aveam impresia ca imi centreaza cineva tavanul.
Acuma spuneti voi daca asta nu e ghinion sa te doara capul din senin taman intr-o zi de treispe.
Esti copil.
Cum p**a mea sa dormi cand ai in casa -20 de grade ?????????Iar au oprit astia caldura...
Stai in Ferentexas? ![]()