FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«19599609619629631251»
sabin130702.03.2010 00:50

@aquilla

Pai noi ce crezi ca facem pe sait? Totul e pretext pt a agata, unii intre ei.. citeste astea 1200 de pagini de aici, sa intelegi cum stau intrigile si sa nu te bagi peste oameni.

Sa-n-teleg ca la Geneva s-au accelerat in sfarsit particulele, cu rezultat final gaura neagra si cu tine.. vid de timp.. nr de posatari ti s-a blocat la 7, aleluia!

@AG

Imi pare rau da´ daca stai sa citesti cu atentie, fratele/sora aquilla te-a incadrat ca si pe Maye. :))

AG02.03.2010 00:51
asta e si ideea spamului :D pierderea ideii din tema si trecerea la o alta noua de multe ori lipsite de sens

pana la ivirea zorilor, fac baietii cheta de un ban

aquilla02.03.2010 00:54
Pai noi ce crezi ca facem pe sait? Totul e pretext pt a agata, unii intre ei.. citeste astea 1200 de pagini de aici, sa intelegi cum stau intrigile si sa nu te bagi peste oameni.

Sa-n-teleg ca la Geneva s-au accelerat in sfarsit particulele, cu rezultat final gaura neagra si cu tine.. vid de timp.. nr de posatari ti s-a blocat la 7, aleluia!

nu stiu care e mai vidat dintre noi...eu abia acum am revenit pe forum desi am un cont vechi si daca ai vreo problema cu userul meu te rog trimite o scrisoare la posta, nu de alta dar sa mai iesi din casa nitel.

pana la ivirea zorilor, fac baietii cheta de un ban

un ban, un leu, semne bune anul are :):):)

AG02.03.2010 00:56
@AG

Imi pare rau da´ daca stai sa citesti cu atentie, fratele/sora aquilla te-a incadrat ca si pe Maye. :))

am observat.. halal ochii de vultur si asta :))

aquilla02.03.2010 00:58
am observat.. halal ochii de vultur si asta :))

crezi tu asta :D

si spre cunostinta voastra sunt baiat...

sabin130702.03.2010 01:05

@aquilla

In sfarsit i-a sarit tandara lui aquilla. Chiar ma gandeam cat mai rezista. :)

Da´ ce probleme sa am cu userul tau?! Ideea cu vidul de timp era ca nu creste nr de postari la tine, continua sa arate tot 7. Sau nu tre´ sa creasca, cine drsvu´ mai stie.

Acum s-ar putea sa ai dreptate, la cat de afumati is creierii s-ar putea sa aiba nevoie de aerisire, mai ales ca deja erau vidati; orice, numai nu mai pomeni de ¨posta¨. Nu aici.

Beculetul s-a aprins slobozind revelatia: la mistouri nu creste nr de postari. Regrete enorme pt cele legate de aceasta incredibila confuzie.

aquilla02.03.2010 01:06
@aquilla

In sfarsit i-a sarit tandara lui aquilla. Chiar ma gandeam cat mai rezista. :)

Da´ ce probleme sa am cu userul tau?! Ideea cu vidul de timp era ca nu creste nr de postari la tine, continua sa arate tot 7. Sau nu tre´ sa creasca, cine drsvu´ mai stie.

Acum s-ar putea sa ai dreptate, la cat de afumati is creierii s-ar putea sa aiba nevoie de aerisire, mai ales ca deja erau vidati; orice, numai nu mai pomeni de ¨posta¨. Nu aici.

nu mi-a sarit nicio tandara, stai calm. te-ai gandit ca poate pe anumite portiuni din forum nu se contorizeaza postarile?

eu cel putin asa observ...in limita de spatiu si timp ca sa nu mai zica dupa orice postare am totusi 7....o fi un semn te pomenesti :D

LE: slobozire placuta

AG02.03.2010 01:09

auzi ba, stii ceva, zbori in plm de aici, nu fi nesimtit

sabin130702.03.2010 01:10

Pana am decuplat pilotul automat, pana m-am gandit eu, a trecut ceva.

Cuvinte, retragerea!

aquilla02.03.2010 01:12
Pana am decuplat pilotul automat, pana m-am gandit eu, a trecut ceva.

Cuvinte, retragerea!

te cheama comandantul inapoi in unitate?

@AG incearca tu primul sa zbori in plt

sabin130702.03.2010 01:16

Da, a lasat cheile de la depozitul de armament si munitie, plus liber la impuscat ciori, acvile, avioane, supermani si alti eroi americani in colanti albastri.

aquilla02.03.2010 01:19
Da, a lasat cheile de la depozitul de armament si munitie, plus liber la impuscat ciori, acvile, avioane, supermani si alti eroi americani in colanti albastri.

te pomenesti ca vrei sa ma vanezi acum :D

AG02.03.2010 01:20
@AG incearca tu primul sa zbori in plt

devii obraznic, tu esti singurul cu aripi

aquilla02.03.2010 01:23
devii obraznic, tu esti singurul cu aripi

eu devin obraznic? si ce daca sunt singurul cu aripi te off-topici pe faza asta? esti cumva complexat sau nu ti se mai scoala? :D

vezi-ti de lungul nasului ca eu nu te-am injurat.

daca vrei sa ne jignim, continuam pe tonul asta, daca ai chef de glume, atunci nu te mai agita atat ca vezi pe unul nou prin imprejurimi

MikStelista02.03.2010 07:05

Mai dormiti si voi?! :D

aquilla02.03.2010 07:53
Mai dormiti si voi?! :D

am dormit repede de toti banii, adineauri am aterizat

Stanici02.03.2010 07:54

Masurat-vi-le, ma, si gata. Oricum vroia Mika sa se rasfete cu vizionarea de madulare masculine si nu s-a gasit nici un crestin bun la suflet sa se lase in plua goala in autocar. Oferiti-i voi ocazia. Oameni nebuni, se cearta la 1 noaptea.

MikStelista02.03.2010 07:57

Huh? :huh:

Stanele, inca nu ti-ai revenit? :D

aquilla02.03.2010 08:00
Masurat-vi-le, ma, si gata. Oricum vroia Mika sa se rasfete cu vizionarea de madulare masculine si nu s-a gasit nici un crestin bun la suflet sa se lase in plua goala in autocar. Oferiti-i voi ocazia. Oameni nebuni, se cearta la 1 noaptea.

eu nu aveam chef de cearta si oricum nu m-am certat :D

Stanici02.03.2010 08:13
Huh? :huh:

Stanele, inca nu ti-ai revenit? :D

Shht, mucoaso! ai uitat cand veneai cu pretentii ca vrei striptiz masculin?

MikStelista02.03.2010 08:15

Eu vroiam martisor, chitrosilor!

aquilla02.03.2010 08:20

si nu s-a oferit nimeni? nasol moment

axl02.03.2010 08:56

Aquilla ori e gay ori e pisda.

sabin130702.03.2010 09:09

Macar de-ar fi ambele; daca e doar una valabila atunci nu ma intereseaza. Nu zic ¨nu ne intereseaza¨ ca poate se supara unii pe aici ca le stric combinatiile.

Le reseau pansant02.03.2010 09:13
Aquilla ori e gay ori e pisda.

stiu sigur ca e prost, se vede dupa cum posteaza si mai ales ca nu-l baga nici draq in seama

«19599609619629631251»