FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«19589599609619621251»
aquilla01.03.2010 22:51

lasa-l sa doarma...dai bip dupa...sa-i faci un somn cat mai dulce

sabin130701.03.2010 23:05

Din partea mea poa´ sa nu mai doarma anu asta.. pfff

Pe saitu´ asta trebuie activata alarma anti-gay, ca nu se mai poate asa.. cum se detecteaza aluzii naspa cum respectivu´ primeste +95% warn; daca e respectiva i se iarta toate pacatele, si in avans.

Jos discriminarea! Moarte gheilor!

aquilla01.03.2010 23:25

unde ai vazut tu ghei pe site-ul asta?

Le reseau pansant01.03.2010 23:35
unde ai vazut tu ghei pe site-ul asta?

amigo acum vorbesc serios,

frate in 2 minute ai postat pe 11 topicuri, tu esti normal la cap? inteleg ca vrei sa te bagi cu lumea in seama da ia-o cu usurelul, nu mai spama saitul cu propozitii simple.

sabin130701.03.2010 23:40

Peste tot pe unde te uiti.. deci tre´ sa ai spatele acoperit, si la propriu si la figurat, mai ales ca-s de aia nerecunoscuti, chinuiti de conflicte interioare, si deci n-au control, si deci e panica..

Mihai, ce-ai facut? Pff, de-acum prietenul aquilla mai intra peste 4 ani... o fi fost ziua de care vorbeste in semnatura lui.

aquilla01.03.2010 23:51

frate in 2 minute ai postat pe 11 topicuri, tu esti normal la cap? inteleg ca vrei sa te bagi cu lumea in seama da ia-o cu usurelul, nu mai spama saitul cu propozitii simple.

e vreo problema ca am postat pe 11 topicuri? si da, nu sunt normal la cap, in general nu am toate tiglele pe casa :D

si stai linistit ca nu ma bag in seama cu japca sau ceva de genul asta.

Peste tot pe unde te uiti.. deci tre´ sa ai spatele acoperit, si la propriu si la figurat, mai ales ca-s de aia nerecunoscuti, chinuiti de conflicte interioare, si deci n-au control, si deci e panica..

Mihai, ce-ai facut? Pff, de-acum prietenul aquilla mai intra peste 4 ani... o fi fost ziua de care vorbeste in semnatura lui.

la fiecare an bisect ma trezesc eu sa posterz, corect :D mai falfai, mai dau din aripi, chestii obisnuite

Maye01.03.2010 23:51

Lasa-l ba ca spameaza la Coltul Vesel :))

aquilla01.03.2010 23:53

cine stie cunoaste :D:ce_oameni:

PS: stai lin ca nu sunt ghei cum crezi tu , iar daca stau sa ma gandesc mai bine, eu am putine postari, tu ai mai multe, deci care e mai ghei dintre noi?

sabin130701.03.2010 23:57
si stai linistit ca nu ma bag in seama cu japca sau ceva de genul asta.

Deci teoretic esti victima sigura.. practic sa nu zici ca nu te-am atentionat!

aquilla01.03.2010 23:59
:D:D:D:D da am un conflict interior...imi vorbeste ureche dreapta sprea cea stanga :D nu ai vrea sa le asculti?
Le reseau pansant01.03.2010 23:59

da nici in halul asta mai tata, inteleg sa postezi da nu te trezesti pe sait si incepi cu postari in stanga si dreapta, sunt convins ca habar nu are despre ce era vorba pe unde a postat, postari din alea, ma bag si io in seamna cu o gaiga poate o tuf.

sabin130702.03.2010 00:03

Lasa, ma, ca sunt gagici pentru toata lumea.. asta grija. Sau nu sunt si asa se justifica teoria mea cu gheii forumisti?

aquila, is la fel de curios de urechile tale cum sunt curios de ce nu are somn Maye la ora asta.

aquilla02.03.2010 00:04

crezi tu, esti cumva mama omida de le stii pe toate? am falfait si eu nitel si gata te-ai speriat :D

@sabin1307 intreab-o si vezi ce zice

sabin130702.03.2010 00:08

De felul meu am curaj, dar de data asta mi-e frica sa-l folosesc.

aquilla02.03.2010 00:17

foloseste ceasul si poate merge, ce zici?

AG02.03.2010 00:18

din ce tari calde a venit si asta ?

sabin130702.03.2010 00:21

aquilla, de cand cu saitu´ am ajuns paranoic, urmeaza procesul cu tot cu daunele psaichidelice aferente.. da´ daca e ceas cu cuc? Nu, ms.

Ce-ai AG, poate l-a lasat la vatra de-acum.

AG02.03.2010 00:24
:))
dayra02.03.2010 00:27
aquila, is la fel de curios de urechile tale cum sunt curios de ce nu are somn Maye la ora asta.

@sabin1307 intreab-o si vezi ce zice

sabin130702.03.2010 00:31

Inca o pagina de aberatii in juma´ de ora.. Noroc ca nu-i constant ritmul sau mai mare, c-ar exploda sait, server, tacticile tehnice ale lui Adrian, politica lui Maye, mostrele de geniu neinteles ale lui axl, plus alte multe nestemate internaute.. ce sa mai, cataclism!

Plm, io n-am inteles daca s-o intreb pe ureche sau s-o-ntreb pe Maye :)).. ideea era ca nu ma intereseaza deloc nici de una nici de alts, da´ de-acu tot acolo-i, nu s-a pierdut nimic.

aquilla02.03.2010 00:33
Lasa, ma, ca sunt gagici pentru toata lumea.. asta grija. Sau nu sunt si asa se justifica teoria mea cu gheii forumisti?

si eu sunt la fel de curios :D

din ce tari calde a venit si asta ?

din acvilesti am venit si momentan vine primavara asa ca mai e pana la vara

aquilla, de cand cu saitu´ am ajuns paranoic, urmeaza procesul cu tot cu daunele psaichidelice aferente.. da´ daca e ceas cu cuc? Nu, ms.

Ce-ai AG, poate l-a lasat la vatra de-acum.

e cu invartitor ceasul...se roteste cred

ultimile doua isi spun cuvantul :D

aquilla02.03.2010 00:33

...dublu post

sabin130702.03.2010 00:38

acquila, acum pe bune, nu sunt numai fete pe sait.. culmea! Pe Maye, AG si dayra lasa-le in pace, doar ai vazut ca-i problem cu le reseau.

Eu oricum nu risc si mai bine ma tirez.

aquilla02.03.2010 00:43
Inca o pagina de aberatii in juma´ de ora.. Noroc ca nu-i constant ritmul sau mai mare, c-ar exploda sait, server, tacticile tehnice ale lui Adrian, politica lui Maye, mostrele de geniu neinteles ale lui axl, plus alte multe nestemate internaute.. ce sa mai, cataclism!

Plm, io n-am inteles daca s-o intreb pe ureche sau s-o-ntreb pe Maye :)).. ideea era ca nu ma intereseaza deloc nici de una nici de alts, da´ de-acu tot acolo-i, nu s-a pierdut nimic.

asta e si ideea spamului :D pierderea ideii din tema si trecerea la o alta noua de multe ori lipsite de sens

acquila, acum pe bune, nu sunt numai fete pe sait.. culmea! Pe Maye, AG si dayra lasa-le in pace, doar ai vazut ca-i problem cu le reseau.

tu crezi ca intru pe forum sa agat? asta imi mai trebuia, sa alerg dupa fete pe forumul fcsteaua :D mor de ras

PS: e aquilla

AG02.03.2010 00:46

te iau :))

«19589599609619621251»