Nu stiu.Nu am prins perioada.
Stiu ca tu esti obisnuit cu tetea ilici , dar astia mici din politica sunt invatati altfel.
Sanatos , european si pentru binele cetateanului.
Nu stiu.Nu am prins perioada.
Stiu ca tu esti obisnuit cu tetea ilici , dar astia mici din politica sunt invatati altfel.
Nu stiu.Nu am prins perioada.Stiu ca tu esti obisnuit cu tetea ilici , dar astia mici din politica sunt invatati altfel.
Ba, pe bune. Plm, ma crezi bou?
. Adica, oi fi. Dar nici atat de bou incat sa nu imi dau seama ca dinozaurii aia vechi va corup - fara sa va dati seama - dar va corup, moralmente vorbind. O sa ajungi o fiinta goala pe dinauntru daca o freci cu mastodontii aia, Mariuse. Si e pacat, ca esti om OK.
Lasa ba Dorule ca nu-i dracul asa negru , crede-ma pe bun cuvant.
Si parca cineva trebuia sa aiba ban pe forum , dar inca mai posteaza pe acolo pe la peluze.
PS : Multam de compliment.Bem o cana.
ba Danea, esti suparat rau. hai ca nu moare base. inca
Si parca cineva trebuia sa aiba ban pe forum , dar inca mai posteaza pe acolo pe la peluze.
Gresit, mon cher. Ban se da atunci cand adminul/modul crede ca e de cuviinta. Nu la cererea unui user. Cat despre compliment... bucura-te de el, cat mai ai timp. Sa dea Dumnezeu sa nu fie ca mine.
P.S. : mai baga o manea d-aia jm3k3ra, sa fii conform spuselor mai-marelui
. Haide Marius, cicalacacichiceaaaa.
Baaa, ce nemernic. Conform valorilor mele morale, am sa iti dau o bere.
@Nico. Nu pe fcs.ro il ai sub papuc, ci pe unul care ajuta la bunul mers al lucrurilor pe fcs. Deci, rezuma-te la ale tale si lasa mistocarii sa se disctreze.
porcusorule,ce-are una cu alta ? dar logic,atata timp cat ne cunoastem ne permitem sa amestecam branza cu zerul,ca asa am fost invatati
daca ai observat,de-a lungul timpului,au fost mai multe persoane care si-au spus parerea despre cum a ajuns acest topic...unii mai in gluma,altii mai in serios
si tocmai pentru ceea ce-nseamna fcsteaua.ro,aceasta parte a coltului vesel a ajuns un gunoi
gata,destul cu seriozitatea,ca oricum n-are nimeni ochi sa citeasca....s-aveti spor !
porcusorule,ce-are una cu alta ? dar logic,atata timp cat ne cunoastem ne permitem sa amestecam branza cu zerul,ca asa am fost invatatidaca ai observat,de-a lungul timpului,au fost mai multe persoane care si-au spus parerea despre cum a ajuns acest topic...unii mai in gluma,altii mai in serios
si tocmai pentru ceea ce-nseamna fcsteaua.ro,aceasta parte a coltului vesel a ajuns un gunoi
gata,destul cu seriozitatea,ca oricum n-are nimeni ochi sa citeasca....s-aveti spor !
Pai... ia fa tu mistouri savuroase, Nico. Vrem sa fim fanii tai.
Cei care se simt cu musca pe caciula...luati aminte ( inca mai aveti timp sa spuneti nu
)
http://www.libertatea.ro/stire/halal-nunta...uci-277698.html
oare cine se insoara in curand
)
Ma pis pe garile voastre din Bucuresti ca am stat de la 1 pana la 5 dimineata in ploaie c-am pierdut trenu'.
=)))))))))))))
Ma pis pe garile voastre din Bucuresti ca am stat de la 1 pana la 5 dimineata in ploaie c-am pierdut trenu'.
Ma pis pe pisatul tau ca esti incompetent.
Slab esti mah ![]()
Asta e din ciclul "daca te duc la gara, Ronnie, te urci in tren?"
.
daca aveti carciume la fiecare colt de strada, cum drq sa nu fiu incompetent?
Ati invatat copilul la bautura, golanilor!
daca aveti carciume la fiecare colt de strada, cum drq sa nu fiu incompetent?
Ba, io am ajuns la Brasov cu tot cu carciumi. si nici nu trebuia sa ajung. Oricum, nu e nimic mai placut ca un tuborg in macul non stop din gara, asteptand trenul la 7 dimineata.
Mititelu' Ronnie, a stat el in ploaie atatea ore ![]()
Da, saracutu, in loc sa ii dai si tu adresa ta si sa fi venit sa stea noaptea la tine.. la caldura..
Te puneam sa dormi cu bunica....are patul destul de mare ![]()
Si ce fantezii aveam...
Mikoooo, arata-ne bucile!
Iar ati inceput! ![]()
zice bine axl
Si ti'ai cumparat bilet de la aparat? ![]()