Aaaah,scuze,am vrut sa intru pe topicul de mistouri ,dar am nimerit pe cel de perversiuni.![]()
unde era lupu moralist, de parca tu nu ai vrea sa ii vezi tatele lu andreea?
Aaaah,scuze,am vrut sa intru pe topicul de mistouri ,dar am nimerit pe cel de perversiuni.![]()
eu nu vreau ma...
eu nu vreau ma...
de ce ma, ti-ai spart ochelarii?
eu nu vreau ma...
esti ghei, clar!
Numai daca ar insista ea!... ![]()
Bine ca aveti subiect de discutie....
Eu glumeam
,dar gay-ii ceilalti doi sunt nesimtiti de-a binelea!... ![]()
Ce baiat finutz ![]()
Bine ca aveti subiect de discutie....
si cand o sa ai 80 de ani tatele tale or sa fie subiect de discutie.
o sa ne vezi pe aici pe forum: -mai tii minte ba mariuse cum aratau tatele lui andreea?
-da ba trestio eu stiu, nu sunt ca lari care s-a sclerozat de tot a uitat si ce sunt alea tate!
bla
bla bla
da ba trestio eu stiu, nu sunt ca lari care s-a sclerozat de tot a uitat si ce sunt alea tate!
La varsta aia o sa-mi aduc aminte doar de chestiile esentiale, bah. Ma uit la țațe pentru un (alt) scop, nu de amoru' artei... ![]()
Va arat io plua ba , daca nu va arata Andreea tata.
vezi ba ca e tovarasu base bolnav... fugi si aprinde-i o lumanare
mai am o speranta ca va fi calcat pe coada omul rau si va inchide acest topic..de data aceasta definitiv
vezi ba ca e tovarasu base bolnav... fugi si aprinde-i o lumanare
n-ai tu norocul ala , poponar batran
Neatza ![]()
mai am o speranta ca va fi calcat pe coada omul rau si va inchide acest topic..de data aceasta definitiv
esti libera sa eviti topicul in viitor ![]()
n-ai tu norocul ala , poponar batran
moare ba, s-a dus pe plua cariera ta politica, vanghelie de sibiu ce esti
Fester? Iar vorbesti prostii? ![]()
Ba doar tate visati...
moare ba, s-a dus pe plua cariera ta politica, vanghelie de sibiu ce esti
n-are cum ba , eu imi fac cariera in functie de cum vreau eu.
n-are cum ba , eu imi fac cariera in functie de cum vreau eu.
adica esti un fripturist, un oportunist, un turist politic, o curva de stanga-centru-dreapta care isi umple anusul cu toate doctrinele.
adica esti un fripturist, un oportunist, un turist politic, o curva de stanga-centru-dreapta care isi umple anusul cu toate doctrinele.
Baaa, ce nemernic. Conform valorilor mele morale, am sa iti dau o bere.
@Nico. Nu pe fcs.ro il ai sub papuc, ci pe unul care ajuta la bunul mers al lucrurilor pe fcs. Deci, rezuma-te la ale tale si lasa mistocarii sa se disctreze.
Nu prietene , confunzi niste termeni tampiti cu o metoda tampita.
Spun ca am libertatea sa imi fac ce cariera vreau pentru ca am ustensilele necesare.
Ma intelegi , incetule?
Nu prietene , confunzi niste termeni tampiti cu o metoda tampita.Spun ca am libertatea sa imi fac ce cariera vreau pentru ca am ustensilele necesare.
Ma intelegi , incetule?
Acelasi mod de exprimare il folosea si tata ilici cand le multumea minerilor. Ce plm, va invata astia de-alde d-astea? ![]()