FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«18908918928938941251»
gio_stgloria05.02.2010 18:33

@ag

nu frate, inca nu apar la stiri

MikStelista05.02.2010 18:35
@Miko

mai tii minte noptile cand dadeai din buric pe salam dupa juma de kil de fanta...ai uitat,a ?

:huh:

Le reseau pansant05.02.2010 18:35
si Stefan cel mare .

cat de celebru a ajuns si stanici asta bai frate, citeaza lumea din el.

Eu am comis-o ieri si partea cea mai nasoala e ca s-a dus dracu fo 2 metri de parchet de la borat si de la berea varsata!

gio_stgloria05.02.2010 18:38

@reseau

esti paguba la petrecerea omului:|

PS : CE mortii ma-sii cauta un topic pe numele "Forza galatasaray" pe forumu asta ? schimbati-l simplu in galatasaray, sau eliminati-l detot.

Le reseau pansant05.02.2010 18:44
@reseau

esti paguba la petrecerea omului:|

PS : CE mortii ma-sii cauta un topic pe numele "Forza galatasaray" pe forumu asta ? schimbati-l simplu in galatasaray, sau eliminati-l detot.

de ce sunt ma paguba?

poate si-o fi facut Hagi cont pe saite cine stie

gio_stgloria05.02.2010 18:46

din moment ce strici parchetul, dupa tine asa nu esti paguba , nu ?:))

MikStelista05.02.2010 18:47

Are bani sa puna unul nou,lui de bere ii parea rau... ce nu ai inteles? :D

Le reseau pansant05.02.2010 19:01
Are bani sa puna unul nou,lui de bere ii parea rau... ce nu ai inteles? :D

in primul rand e vorba de camera mea si in al doilea cand o afla gazda ma tufe.

MikStelista05.02.2010 19:06

Aiurea :D

si totusi, pacat de berea aia :D

danimarcu05.02.2010 19:13
Eu am comis-o ieri si partea cea mai nasoala e ca s-a dus dracu fo 2 metri de parchet de la borat si de la berea varsata!

Ehehe,acu´ chiar ca mi-ai devenit simpatic! :D

Le reseau pansant05.02.2010 19:14
Ehehe,acu´ chiar ca mi-ai devenit simpatic! :D

pana acum nu eram? si de unde atata simpatie dintr-o data, ma rog dintr-o boreala pe parchet?

MikStelista05.02.2010 19:24

Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor... Examen in anul II de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor. Examen in ultimul an de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam. :bananadance:

ssilviu_1905.02.2010 19:42
Bine, bine! Dupa 3-4 sticle de vodka danseaza si ei pe manele :))

Sunt curios sa vad daca mai poate dansa vreunu dupa 3-4 sticle de vodca.Sau poate mai danseaza,dar la reanimare :D

Le reseau pansant05.02.2010 19:45
Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor... Examen in anul II de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor. Examen in ultimul an de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam. :bananadance:

amintiri din spiru haret sau ce?

MikStelista05.02.2010 19:47

L-am primit si eu pe mess :)

p.s. Eu eram in poza! Ms pt compliment

danimarcu05.02.2010 19:54
pana acum nu eram? si de unde atata simpatie dintr-o data, ma rog dintr-o boreala pe parchet?

Erai si pana acum simpatic,cam ca cel din avatarul tau ... :thumbdown:

Nu as fi crezut ca mai stii sa faci si altceva decat sa inveti si sa te contrazici pe forum. :D

Le reseau pansant05.02.2010 20:21
Erai si pana acum simpatic,cam ca cel din avatarul tau ... :thumbdown:

Nu as fi crezut ca mai stii sa faci si altceva decat sa inveti si sa te contrazici pe forum. :D

de, Antonescu a fost un om serios in tot ce a facut, a dat exemplu de demintate in toate, macar sa fiu si eu pe jumatatea lui, pacat cu nu il agreezi.

Cat despre invatat tocmai ce terminasem un proiect pt care o saptamana nu am iesit din camera, iar despre contrazis pe forum arata-mi unde nu am dreptate.

mikstelista

daca erai blonda te ceream de nevasta

Joga Bonito05.02.2010 20:26
cat de celebru a ajuns si stanici asta bai frate, citeaza lumea din el.

Eu sunt mai vechi si pot sa'ti confirm ca Mrs poarta la gat un medalion cu Sf. Doru, protectorul gay'lor.

Marius05.02.2010 20:27

tu esti laberman ma, toti amicii tai sunt virtuali :)

Joga Bonito05.02.2010 20:33

nimic mai fals. iubitor de poponete! :)))

Le reseau pansant05.02.2010 20:35
Eu sunt mai vechi si pot sa'ti confirm ca Mrs poarta la gat un medalion cu Sf. Doru, protectorul gay'lor.

mai invechit poate, ca mai vechi pe forum nu esti

dayra05.02.2010 20:37
Pe forum, jmecher, in bar pisicuta. O sa o rog si p-aia mica sa vina, sa te faca de rusine.

De rusine, am zis!!!

Ba, deci poate beti fara mine ca... :chair:

Marius05.02.2010 21:11
Secretul ei, impartit intre minuscule felii de realitate si vis, ar putea fi reconstruit oriunde: pe caietul gol, pe podeaua garsonierei, in vagonul de tren, in metrou sau in cimitirul de vizavi. Alesul ar putea veni de nicaieri si ar putea spune totul. Dar nu vine.
danimarcu05.02.2010 21:17
de, Antonescu a fost un om serios in tot ce a facut, a dat exemplu de demintate in toate, macar sa fiu si eu pe jumatatea lui, pacat cu nu il agreezi.

Am zis ca esti la fel de simpatic ca si el,nu ca nu il agreez.Marele erou a fost orice,numai simpatic nu!

Cat despre invatat tocmai ce terminasem un proiect pt care o saptamana nu am iesit din camera, iar despre contrazis pe forum arata-mi unde nu am dreptate.

La faza cu plata chiriei.

Dar gata cu aberatiile,aici trebuie sa ne luam la misto!... :gathering:

Marius05.02.2010 21:19
care ascultati ba manele cand va imbatati?

d-astea?

«18908918928938941251»