plm.. de cand se linge berea? e catea??
Pai, bai puscarie...stii bine ca eu am venit cu carucioru`de butelii...e corect sa ma compar cu ea in situatia aia ?
Stai relax ca sambata vin cu taxiu`...sa vedem daca va tine ( si tu si ea. )
Deja m-am enervat negativ...
De cand nu vrei sa lasi nici macar o picatura in sticla. Dar ce sa stii tu, cu burta ta cu tot?
mama,mama ce nervi mi-a facut scarba asta...e stai asa...stai ca te fac io` pe tine maine.
Pai, bai puscarie...stii bine ca eu am venit cu carucioru`de butelii...e corect sa ma compar cu ea in situatia aia ?Stai relax ca sambata vin cu taxiu`...sa vedem daca va tine ( si tu si ea. )
Deja m-am enervat negativ...
Lasa, ma, ca erati doi soferi si amandoi ati dat-o dupa copac. Nimic nu mai faci cu astia batranii in ziua de azi.
ba,n-ai tacut ?
coaeeeee ce ti-o zisssssss:))) te-a facut batran
)
Dorele.. eu, spre deosebire de tine, sunt defect pe interior. Din atata dragoste pentru Steaua. Si am renuntat la baut ![]()
cand eram mai tanar eram sieu mai in forma...
coaeeeee ce ti-o zisssssss:))) te-a facut batran)
ba.. eu, spre deosebire de tine, sunt defect pe interior. Din atata dragoste pentru Steaua. Si am renuntat la baut
cand eram mai tanar eram sieu mai in forma...
Da, din cauza ca te consumi prea mult ai burdihanul ala de zici ca l-ai mancat pe corsicanu la micul dejun.
lasa bah ca maine dau eu de baut c-am castigat la Bingo ![]()
pai nu trebuia sa-i sperie si pe tigani cineva? ![]()
Bodanelu, aceasta sperietoare de ciori a siteului.
Sa te iei de mana cu alina_mihaela, ca ea mai e asa dolofana.
ce porcusor esti ![]()
ba.. vezi ca te baneaza adminu pacifist... ca si el e mai dolofan asa..
ce va mai iubiti voi doi..
Bai, care plm in plm sta pe invizibil?!
Bai, care plm in plm sta pe invizibil?!
cauta in pantaloni ![]()
cauta in pantaloni![]()
Nu vreau sa te caut in pantaloni. Dar, merci pentru lamurire.
ba era odata unu micutzu deni p-aici. si-a schimbat numele , sau e banat ?
e dus omu de mult, probabil e cu redondo
nu e banat.
nu e banat.
Si-a dat seama ca e antipatic. Si i-a plecat si bodygardul de dee.
asa e ma, sfatuitoarea nostra pe unde o umbla ?
Mama ranitilor, neinteresanta, cea cu caracterul precum apa plata? Plm, nu e asa interesant.
Deni te facea sa razi in primul rand prin gramatica lui.
Stanici frustratule...in bere e putere, in vin e sanatate, in cognac e distinctie, iar in apa sunt microbi...sa te pregatesti maine te`dreaq.
Stanici frustratule...in bere e putere, in vin e sanatate, in cognac e distinctie, iar in apa sunt microbi...sa te pregatesti maine te`dreaq.
Pe forum, jmecher, in bar pisicuta. O sa o rog si p-aia mica sa vina, sa te faca de rusine.
De rusine, am zis!!!