Pai ce faci, MikStelsita spargi gasca si distractia? Nu s-au tras concluziile inca. Eu unul tot n-am inteles care-i gay si care nu, de cine sa ma feresc si de cine nu. Tu ai inteles?
Stanici, activeaza filtrul.
Pai ce faci, MikStelsita spargi gasca si distractia? Nu s-au tras concluziile inca. Eu unul tot n-am inteles care-i gay si care nu, de cine sa ma feresc si de cine nu. Tu ai inteles?
Vrei sa ma bag la izolare, ai?!
@Stanici
Nu la asta ma refeream. Ziceam ca unii dintre noi avem sperante ca facem baremul, sa mai putem intra pe acest topic ca sa ne mai prapadim de ras si alta data. Doar cei care au trecut de crizele de personalitate si si-au dat seama daca-s gay sau normali.
Immediatly LE: Ce ziceam, bau bau de la servici la MikStelista i-a speriat si pe altii, nu numai pe ea.
Eu mi-as dori acces limitat la acest topic. Adica, sa aiba acces doar oamenii inteligenti, cu simtul umorului si care arata bine. Problema e ca m-as plictisi de unul singur.
In cazul asta ar trebui sa faca cineva un topic pe care sa il modereze Daniel Ionut si Deni.
Un fel de "Loo@73@$ l@ mi$T0!"
Sabine, acum vad.
Te mai cheama bukkake, cumva? ![]()
In cazul asta ar trebui sa faca cineva un topic pe care sa il modeleze Daniel Ionut si Deni.
Un fel de "Loo@73@$ l@ mi$T0!"
Ba, de cand ne tragem noi de sireturi?> ![]()
Ba de cand ne tragem noi de sireturi?>![]()
De cand ti se pare inacceptabila situatia ca Steaua sa intre in B pentru a scapa de jijigodie. Si de cand nu pui virgule.
Sabine, acum vad.Te mai cheama bukkake, cumva?
Nu ma cheama asa. Dar buakkake ar fi subiect bun de mistouri cu umor palmat. Mai ales tinand cont de componenta grupului umoristic de azi. In mod normal rolurile ar fi clare, dar la cate acuze de genul ¨tu esti gay!¨, ¨ba tu!¨, ¨ba alalalt e gay ca stiu eu!¨ sunt in ultimele pagini atunci cred ca partea feminina va fi dezorientata si se va pierde ceva timp cu organizarea. Plm, eu n-am probleme de astea, imi stiu rolul deja.![]()
De cand ti se pare inacceptabila situatia ca Steaua sa intre in B pentru a scapa de jijigodie. Si de cand nu pui virgule.
Am pus virgula, iar aia e alta discutie, pentru mine este inacceptabil ca Steaua sa joace in B! (punct)
E coltul vesel,toata lumea se trage de sireturi cu toata lumea! ![]()
Si daca am tenesi fara sireturi ?
@ david...te-a speriat ala mic ? ![]()
Eu mi-as dori acces limitat la acest topic. Adica, sa aiba acces doar oamenii inteligenti, cu simtul umorului si care arata bine. Problema e ca m-as plictisi de unul singur.
Sa inteleg ca vrei si tu sa faci reclama de sapun narcisist?
Am pus virgula, iar aia e alta discutie, pentru mine este inacceptabil ca Steaua sa joace in B! (punct)
Adica, pentru tine, e mai important sa nu iti iei tu stouri in fata blocului decat sa devina Steaua iar imaculata. Prin urmare, preferi ca aspectele morale ale acestui minunat club sa sufere doar pentru a-ti umple tu golurile emotionale. Interesant.
@ david...te-a speriat ala mic ?![]()
Daca ii prind o palma canta in japoneza.
Adica, pentru tine, e mai important sa nu iti iei tu stouri in fata blocului decat sa devina Steaua iar imaculata. Prin urmare, preferi ca aspectele morale ale acestui minunat club sa sufere doar pentru a-ti umple tu golurile emotionale. Interesant.
Prefer ca Gheorghe sa plece fara ca Steaua sa fie retrogradata.
Dar hai sa nu discutam aici despre acest subiect... ![]()
Offtopic ![]()
Stanici, ce opinezi de treaba de mai sus? ![]()
Daca ii prind o palma canta in japoneza.
Abereaza in continuare... ![]()
Si apropo... stiam sa numar pana la 10 in japoneza.
Da-te mare.
Incepi sa numeri.
Abereaza in continuare...Si apropo... stiam sa numar pana la 10 in japoneza.
Bine, maaa. Ce i-ai zis-o!
Davide, du-te si stai pe intuneric, nu poti da piept cu aceasta minune cognitiva a naturii.
Numai lume buna pe afisajul acestui topic. Ehei!
10 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (0 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
10 Membri: Daniel-Ionut, Stanici, MikStelista, Ronnie, Virgil, sabin1307, RaMs3s, STELIST 86, Azzido, Joga Bonito
Pai a plecat bau-bau, a revenit MikStelista, so people, lay your skills! ![]()
Da-te mare.Incepi sa numeri.
Stiam! ![]()
N-am voie cu poze cu mine in plua goala.
tlist
.
cat de gay, Doamne cat de gay !
care esti ma ? ![]()
Mama, ce **** are. ![]()