Trebuie sa existe un echilibru natural intre pitzipoance si cocalari, sa se tina ocuapti unii pe altii. Daca decalajul e prea mare avem de suferit noi, resturile.
Trebuie sa existe un echilibru natural intre pitzipoance si cocalari, sa se tina ocuapti unii pe altii. Daca decalajul e prea mare avem de suferit noi, resturile.
Waaii ce somn imi este
!
![]()
Ce se holbeaza astia!
Waaii ce somn imi este!
iesi putin afara si iti trece...sau daca esti acasa, de ce nu dormi? ![]()
Cred ca ma dezabonez... pai 2 pagini intr-o ora...??? ![]()
Nu prea pot tine pasul... mai ales ca una si-a schimbat sexul(a se citi poza). N-o fi clona cuiva...? Ca tot Andreea zice ca o cheama?
daca esti acasa, de ce nu dormi?![]()
Si la noapte ce mai fac?! ![]()
Propui ceva? ![]()
Pai acum sa fim sinceri, MikStelista, dupa ce citesti glumele lui stelist86 tu poti dormi?
Si Bacaul mi-a placut![]()
Si Bacaului de tine. ![]()
Bai Guess who Ai bea daca m-as **** in sticla ta de pepsi blue ?-A.K.A Anonim
Bai pustiu, nu cred ca ne cunoastem sa ne permitem astfel de dume. Ai grija pana unde te intinzi.
Cred ca ma dezabonez... pai 2 pagini intr-o ora...???Nu prea pot tine pasul... mai ales ca una si-a schimbat sexul(a se citi poza). N-o fi clona cuiva...? Ca tot Andreea zice ca o cheama?
Imi place de Kaka
Nu am voie sa-mi pun poza cu el??? ![]()
Asa ma... fii dur cu ??? asta
Si la noapte ce mai fac?!Propui ceva?
Ete ce propun ![]()
![]()
Ete ce propun![]()
Cred ca m'ar trezi de tot propunerea ta... ![]()
Cred ca m'ar trezi de tot propunerea ta...![]()
Foarte bine
Mai vrei niste pumni? Poftim ![]()
![]()
![]()
Eheee...asta micu' e sado-maso...asa ca vezi ce-i propui ![]()
Moama, cat de haios ar fi topicul asta daca nu scriati voi pe el. Pe bune. Faceti un efort si abtineti-va.
Si nu mai raspundeti la provocarile gheisorului de Mrs. Se poate sa se fi despartit de gagica-sau si sa fi iesit la vanatoare. La inceput te contrazice, apoi, usor-usor, iti face complimente, iti zice "blue eyes", plm. Mie mi s-a intamplat. Norocul meu a fost ca s-a aratat Axl dispus si s-au combinat intre ei.
Salutari!
Eheee...asta micu' e sado-maso...asa ca vezi ce-i propui![]()
Atunci nu retrag propunerea ![]()
Eheee...asta micu' e sado-maso...asa ca vezi ce-i propui![]()
Pustu' te simti prost?!
(adica ti'e rau???) ![]()
Pffff....ce dulce e ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ala e de apreciat ca, intr-o lume in care tentatiile sunt la tot pasul, si-a pastrat credinta neintinata de valorile superficiale oferite de lumea stralucitoare a fotbalului mare. Deci, chit ca, beat ca un porc fiind, daca l-a vedea pe semintuneric in club, l-as invita la dans, are respectul meu.
stelist86, mai pune 16 poze cu Kaka sa vezi cam cat de elastici sunt nervii unora. Deschide topic ¨Cu si despre barbati¨ sa flirtezi acolo in tihna. Poate asa iti vin si alte idei si sansele tale trec de 0, ce zici?![]()
Ala e de apreciat ca, intr-o lume in care tentatiile sunt la tot pasul, si-a pastrat credinta neintinata de valorile superficiale oferite de lumea stralucitoare a fotbalului mare. Deci, chit ca, beat ca un porc fiind, daca l-a vedea pe semintuneric in club, l-as invita la dans, are respectul meu.
Mare dreptate ai ![]()
Atunci nu retrag propunerea![]()
ahaaaaaaaa...deci te dai la asta mic . Mama lui stie ?
Mare dreptate ai
![]()
In fine, eu nu mi-as trage-o cu el.
Atunci nu retrag propunerea![]()
Vezi ca asta micu' abia a luat buletinul. Ai grija ce faci cu el. ![]()