FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17067077087097101251»
Adrian30.07.2009 22:43

Inainte sa plec va las un mic cadou:

muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance:

Maye30.07.2009 22:44
:w00t:
ady_ultras30.07.2009 22:45
Adevarul ca numele Andrei si/sau Gabriel sunt al naibi de rare..

fugi ba somnorosule :naughty:

ma refeream la ala cu "fabian" k e rar

Maye30.07.2009 22:45

sa nu te bati unde te duci ma.

Adrian30.07.2009 22:46
sa nu te bati unde te duci ma.

Nu, ca is cuminte...

Si sa nu uit:

muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance: muiee becalii!!! :bananadance:

ady_ultras30.07.2009 22:46
sa va frec bah... sa va frec... ca is obosit...

Mane plec bah... plec... si nu stiu de oi avea net acolo unde merg... si, de nu am, il las pe Stanici stapanitor peste voi, sa va dea ban cand o vrea el fie ca e treaz sau nu.

somn usor, distractie placuta, si berea tot timpul la rece, e cel mai important :drunk:

Maye30.07.2009 22:47
:D
Adrian30.07.2009 22:52

Va mai las, totusi, inca un cadou. Ascultati muzica, ca e faina.

Noapte buna si, sa nu uit:

MoWeed30.07.2009 22:55

Unde plm te duci mah?

Adrian30.07.2009 22:56

La cj...:|

MoWeed30.07.2009 22:58

Pe masturbator cine-l mai injura daca nu esti tu mah?

dee30.07.2009 22:59

pai nu tu ai dorit Adriane, arte martiale mixte?

poate s-a facut o sala intre timp si ti s-a indeplinit visul. Nu baga mai mutra asta, ca nu e niciun bau bau la Cluj, doar oameni-s obositi ,stresati, pierduti prin ganduri din cale afara, paranoici, predispusi la atacuri de panica, melancolici ( deh' caldura mare) ... deci, fa-te instructor si pune-i la miscare, la sport, baga instructie in ei sa se trezeasca sau sa-si vindece fobiile :D

Adrian30.07.2009 23:04

Ati vazut mah cum a simtit vrajitoarea?!

Senzational!

Va dati seama ca maine face blocada acolo la intrarea in oras si verifica toate masinile. E obsedata de mine. Incredibil!

In alta ordine de idei, asta mi se pare o postare tare:

am adunat niste citate de la diversi useri de pe forumul celor de la motherwell.vreau sa adaug ca in timp ce parcurgeam paginile, coaieeeleee mele se mareau proportional...aveau vreo 8 kile la un moment dat :

"Now i know how Flamurtari felt "

"bloody quick this mob"

"Stevie Craigan special "

"This team are quality, miles ahead of anything in the SPL. "

"great goal !pity it wasnt ours !! "

"That Goian is destined for much bigger things he's a rock."

"This team are excellent. Would easily beat Rankgers or Smeltic "

"An away goal and we're in with a chance, but really, this side are head and shoulders above anyone in the SPL and we will do well to keep it under 5 at this rate."

"lol we are up against some class players reality check time !!!"

"Thankfully we won't be coming up against anything like this in the SPL."

" It was fun while it lasted and getting reamed by a team ranked 32nd in Europe when we're about 200 places below that is no shame."

si finalul apoteotic : "Lube up. We're going to get pumped. "

http://www.steelmenonline.co.uk/forums/ind...3780&st=980

Aici e linkul catre forumul alora. Sa vedeti ce frumos vorbesc despre noi. Respect si admiratie. Ma bucur sa vad ca sunt si romani inregistrati acolo si nu ne/se fac de rusine. :)

dee30.07.2009 23:06

promit ca nu o sa-ti adresez niciun cuvant ,o sa te evit , n-am treaba cu tine, mah! :) si app, nu exista vrajitoare, exista femei care cunosc proprietatile terapeutice ale plantelor medicinale, ale pietrelor, mineralelor etc.

@ady-ultras

tu esti Andrei-Gabriel? hmm... o sa oscilezi mereu intre doua extreme, Andrei (stanga), Gabriel (dreapta) dar cel mai importanta e liniuta, deci, o sa treci treptat prin toate fazele, ca orice om normal. :P Ai grija de tine, esti caracter puternic!

dulcicutza31.07.2009 01:09
Aici e linkul catre forumul alora. Sa vedeti ce frumos vorbesc despre noi. Respect si admiratie. Ma bucur sa vad ca sunt si romani inregistrati acolo si nu ne/se fac de rusine. :)

Foarte frumos,mi-as dori sa vad peste tot respectul asta si sa nu se mai ajunga de la un sport,rege prin definitie,la circ ieftin si injurii.Si mi-a placut ce au facut jucatorii stelisti la iesirea de pe teren a celor de la Motherwell,un mare plus pt Bergodi ca-i invata sa respecte.

Adriane scoate mai fata la cafea nu vezi ca sufera? :) Hai ca-ti arat si celalalt tatuaj daca o scoti :)))))))))

dee31.07.2009 04:08
Hai ca-ti arat si celalalt tatuaj daca o scoti :)) )))))))

app, ce tatuaj ai si in care zona? pe brat , pe san, pe bazin , pe picior, pe gamba, pe ceafa ? ma bate gandul sa-mi fac unul asa, de forma, sa ma obisnuiesc cu ideea... ca acum e momentul. Vin caldurile, o sa ies ca tot omu' la strand ,la mare sau prin tarile calde si n-ar strica un mic tatuaj, din ala care se duce dupa o saptamana. Unii chiar se pricep sa le faca ( mai ales cei care lucreaza pe plaje private),ca au culori naturale si ustensile bune, deci, nu-ti afecteaza pielea. Nu vreau permanent cu acul, nu ca n-as suporta durerea, banuiesc ca stiu aia ce fac, doar sunt maestrii in acupunctura si nu degeaba le fac unora, doar ca personal nu-mi plac tatauajele in exces. ( in fine, chestie de gust, estetica , de traditie si mai ales de tipul de metabolism )

De care-mi recomanzi? banuiesc ca te pricepi, din moment ce ai mai multe. ( as prefera unul mic, insa am dubii in privinta modelului, oare care m-ar defini mai bine?! )

Daniel-Ionut31.07.2009 07:59

Iti recomand eu un tatuaj: :yes:

1tatuaj4.jpg

ady_ultras31.07.2009 08:09

waaaaaaaaaa 2 PAC-PAC :))))

dar cel mai importanta e liniuta, deci, o sa treci treptat prin toate fazele, ca orice om normal. :P Ai grija de tine, esti caracter puternic!

wtf ? ce liniutza :)) da-mi si mie link unde ai citit astea:D

D4v1dstelist31.07.2009 09:55

Andreeo,dar tu de care vrei?Dinalea ce se gaseau in chipsuri sau la guma de mestecat??

dulcicutza31.07.2009 10:59
app, ce tatuaj ai si in care zona? pe brat , pe san, pe bazin , pe picior, pe gamba, pe ceafa ? ma bate gandul sa-mi fac unul asa, de forma, sa ma obisnuiesc cu ideea... ca acum e momentul. Vin caldurile, o sa ies ca tot omu' la strand ,la mare sau prin tarile calde si n-ar strica un mic tatuaj, din ala care se duce dupa o saptamana. Unii chiar se pricep sa le faca ( mai ales cei care lucreaza pe plaje private),ca au culori naturale si ustensile bune, deci, nu-ti afecteaza pielea. Nu vreau permanent cu acul, nu ca n-as suporta durerea, banuiesc ca stiu aia ce fac, doar sunt maestrii in acupunctura si nu degeaba le fac unora, doar ca personal nu-mi plac tatauajele in exces. ( in fine, chestie de gust, estetica , de traditie si mai ales de tipul de metabolism )

De care-mi recomanzi? banuiesc ca te pricepi, din moment ce ai mai multe. ( as prefera unul mic, insa am dubii in privinta modelului, oare care m-ar defini mai bine?! )

Poi am o zana micuta pe umarul drept,si numele meu in araba pe laba piciorului stang :)

Nu pot sa-ti spun ce tatuaj sa-ti faci,depinde de fiecare,cred ca tatuajul ar trebui sa aiba o semnificatie pt tine,sa te reprezinte in vreun fel.

Nu-mi plac tatuajele temporare cu hena sau alte tampenii.Da,doare cand il faci dar e suportabila durerea,iar daca ti-l faci intr-o zona fara os e chiar ok,cred ca cel mai tare doare pe coloana sau pe laba piciorului,pt ca e pielea subtire si osul sub piele :)

D4v1dstelist31.07.2009 11:45
Daniel-Ionut31.07.2009 12:10

Prea tare :):)):w00t::D

D4v1dstelist31.07.2009 13:10
gio_stgloria31.07.2009 14:31

ba stiti ca va iubesc , nu ?

D4v1dstelist31.07.2009 17:46
«17067077087097101251»