FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17047057067077081251»
dee30.07.2009 16:01
doar noi suntem arsi de ura,cei ca tine's arsi de mine // :tomato:

atata timp cat nu ma cunosti personal, nu cred ca poti sa spui ceea ce ai spus. Nu ma poti tu face scrum atat de usor, deci mai usor cu arderile, dar si de ma faci, apai eu renasc ca pasarea phoenix si praf te fac ( cu vorba buna). Ura exista in toti, doar ca unii nu se exteriorizeaza atat de puternic ,strang din dinti si-si vad de treaba lor, muncesc in continuare. Tu te crezi superior pt ca invarti o morisca, eu zic ca esti obligat sa o faci. App, stiu sa gatesc cuib de viespe cu ciocolata si sa-l pap cu tot cu stafida din varf :boxing: las-o mai usor cu ura ,relaxeaza-te si schimba sistemul, nu-i mai roti, invata-i sa se echilibreze singuri, sa lucreze in echipa, sa fie profesionisti, nu jokeri.

ady_ultras30.07.2009 16:25

jokeri .. ha, nu stiai k jokerul provoaca drama ??? JOKERUL TOTDEAUNA FU.TE DAMA ;)

dee30.07.2009 16:29
jokeri .. ha, nu stiai k jokerul provoaca drama ??? JOKERUL TOTDEAUNA FU.TE DAMA ;)

dar dama poate provoaca melodrama jokerului! ;) depinde de dama, deci e riscanta meseria de joker, ca e o arma cu 2 taisuri.

eu zic ca am deviat de la mistouri, hai sa ne oprim aici, doar nu discutam despre genuri literare sau jocuri de carti.

Guardian30.07.2009 17:07

ia gata , ati distrus de tot topicul asta , pic de mistocareala numai e , s-au dus vremurile alea frumoase :)

gio_stgloria30.07.2009 17:13

plm..eu i-am zis lu dee sa ne lase cu filosofarea.

Lari30.07.2009 17:24
ia gata , ati distrus de tot topicul asta , pic de mistocareala numai e , s-au dus vremurile alea frumoase :)

E ca ti-e dor de-o busheala cu Adrian?

dee30.07.2009 17:25

nu-s filosof si nici nu ma cred ca si altii, atotstiutori.

dedicatie pt Adrian, uite mah aici, tanara generatie:

Ronnie30.07.2009 17:27

De la Dee pentru Adrian: http://www.youtube.com/watch?v=PjHCcjdcyqw

asta e filozofie.

dee30.07.2009 17:32

de ce de la mine mai?

pai "copilu' de aur" a colaborat pe plan muzical cu multe fete si le-a facut celebre, in special fete din comunitatea pe care el o reprezinta. Pana la urma e un baiat bun si-i pacat ca toate fetele pe care el le-a ajutat in cariera muzicala sa nu-i intoarca favorul, lansand impreuna un videoclip, doar sunt cantareti, artisti, asta le e meseria, sa inveseleasca oamenii si sa asigure bunadispozitie.

http://www.youtube.com/watch?v=4oyD1MnBkeg...feature=related

_yang30.07.2009 20:06
zaci in letargie?

controloru' liber si atunci chiar ca s-a facut dreptate, daca nu, traim in aceeasi tara de rahat ( scuzati expresia) :D

te-am vazut la stiri...? Aici

Tara nu e de c***t datorita suporterilor din deplasari... Uite un exemplu si asta e doar ultimul...: Aici

dulcicutza30.07.2009 20:17

Weeeeeeeeiiiiiiii nu mai aud bine :))))) Superba atmosfera pe teren,superba,exceptand punga de seminte care mi-a trecut pe langa cap la iesire .....

voi tot nu v-ati impacat?

Marius30.07.2009 20:26

Cocalari, **** cocalari!

dee30.07.2009 20:39
te-am vazut la stiri...? Aici

Tara nu e de c***t datorita suporterilor din deplasari... Uite un exemplu si asta e doar ultimul...: Aici

Controloru' liber m-am referit la unul singur, care a stat prea mult in inchisoare, nu la toti papagalii ( controlori) care doar atat stiu sa faca, glume de prost gust cu telefonul, setat pe 'efect' de sepia sau negativ,iar apoi puse pozele tipelor pe hi5 si amuzandu-se de ele , crezandu-se Pigmalion sau plasati in diferite firme si institutii, fiind in practica, tot pe post de "controlori" , pe care absolut toti angajatii ii recunosc si stiu ce fac!

App _yang tu stii ca ORICE TIP DE MONITORIZARE ( cu camera, poze cu telefonul etc) trebuie adusa la cunostinta angajatului din institutia respectiva care semneaza ca stie de montarea aparatelor de supraveghere? Cine ti-a dat DREPTUL sa publici pe Realitatea? sa inteleg ca trustul Realitatea plateste toate AMENZILE pt incalcarea legii in mod constient, sau o sa-i puna la plata pe cei care trimit poze? Mai trimiteti poze la Realitatea, sper sa-i bagati in faliment pt ca habar nu au ce inseamna legea si ordinea :DBanuiesc ca parlamentarii si senatorii au semnat si stiu ca sunt monitorizati non stop, daca nu sa scoata o data legea aia ca sa-i arda pe toti paparazzi amatori la buzunar sau penal. Fiti observatori, ca numai atat stiti sa faceti in viata, nu sunteti in stare sa munciti, doar sa observati , sa faceti poze si poate castigati niste excursii exotice sau masini la tombola.

N-am inteles de ce i-ati facut cadou patriarhului o masina asa de scumpa? vreti sa va spalati de pacate sau sa-l bagati pe el in pacate? :D . Ce nevoie avea de o super masina?! De aia 70.000 de E mai bine ajuta manastirile, le renova etc. Inteleg ca romanii se ghideaza dupa principiul: daca europa mananca un rahat si noi la fel. Macar sa i-o tuneze Novac, sa fie originala, ca banuiesc ca in rest e dotata cu toate elementele de siguranta ! :D Eu pe Patriarh il trimiteam in Europa cu o masina produsa in Romania, tunata, securiozata, orice.... insa macar sa promoveze ceva romanesc, sa exportam si noi ceva in lume.

Pe criza asta ar fi frumps sa importam la greu turisti straini in tara la noi ( ca aveam destule pensiuni, hoteluri si locuri de agrement) si sa exportam ce avem noi de valoare si de calitate. ( produse cosmetice,alimente, materiale , mobila etc etc)

Alinut.30.07.2009 21:16

salutareeee ... sunt nou deci nu ma luati tare . ce faceti ?

L.E: bine v'am gasit

dulcicutza30.07.2009 21:18

@ dee pe bune acum,vorbesti atat de mult,si atat de "pe langa",las-o si tu mai moale ca faci riduri,si nu cred ca pe topicul asta ar trebui sa filozofezi,fa-ti unul separat "Filozofarile lui dee" unde sa te contrazici cu cine vrei tu si sa aberezi cat vrei,lasa-ne sa ne facem de cap pe topicul asta si sa ne luam la misto pana ne crapa tastatura...

dee30.07.2009 21:18
@ dee pe bune acum,vorbesti atat de mult,si atat de "pe langa",las-o si tu mai moale ca faci riduri,si nu cred ca pe topicul asta ar trebui sa filozofezi,fa-ti unul separat "Filozofarile lui dee" unde sa te contrazici cu cine vrei tu si sa aberezi cat vrei,lasa-ne sa ne facem de cap pe topicul asta si sa ne luam la misto pana ne crapa tastatura...

tu sa taci ca te fac praf dintr-un simplu click , pica curentu si te dezactivezi si tu ;)

hai ca ies, va las sa va amuzati, ca de aceea sunt mistouri. Si daca o sa fac riduri care-i pb?! Tu sa fii faina.

Adrian30.07.2009 21:19

gby10, tu esti mah? :D

Nu ti-am zis ca iti rup urechile de iti mai faci o clona?

Lari30.07.2009 21:28

Bine-ai venit printre noi.

Cum ai vrea sa te luam, moale? Ne pare rau, noi suntem activi, nu pasivi. :bananadance:

Alinut.30.07.2009 21:31

@Adrian imi pare rau ca te dezamagesc dar nu sunt ...cine zici u acolo ...verifica ip-urile

@Lari : o sa ma conformez ;)

Adrian30.07.2009 21:32

Deci tu esti. E clar. Ban.

Joga Bonito30.07.2009 21:33

deosebit de interesant... tineti'o tot asa...

dulcinutza, cand ne iubim si noi?

Alinut.30.07.2009 21:35

@Adrian u faci caterinca sau vorbesti serios ?

Adrian30.07.2009 21:39

Te-am banat taticule. Incearca sa vezi daca mai poti posta acum ;)

Alinut.30.07.2009 21:41

proba test ...2,10,2,10

Adrian30.07.2009 21:41

nu aici bah! doar aici mai poti posta ;)

«17047057067077081251»