pey ...2-3 negri gasim si p'aci ...nu tre sa mai mergem pana in Africa ...nuop , Africa nuop ![]()
pey ...2-3 negri gasim si p'aci ...nu tre sa mai mergem pana in Africa ...nuop , Africa nuop ![]()
ce prompta esti
... te gandesti la cine ma gandesc si eu? completeaza totusi o lista... ![]()
ehh ...si tu acum ![]()
cuminte si rusinoasa asa cum imi place...eu sunt destul de rau, vroiam sa infiez dusmanii... ![]()
Raspunsul e mai mult decat simplu:NU!Niciodata nu ai sa vezi un STELIST la fel ca un spurcat.
asta cu "Nu, niciodata" imi place cum suna, insa te schimbi odata ce te maturizezi si o sa lasi pe altul sa fie "nu, niciodata" iar tu evoluezi si ajungi la faza de compromis si tot asa, treci prin toate etapele, ajungand "campion olimpic" doar ai incasat ( vorbe, nervi, stress, palme) de la toti care-l iau pe "nu" in brate... mai putini bani, ca aici U-istul spune "NU, niciodata!, ca va ajuta/se baga voluntar sau accidental". Normal ca un stelist nu e la fel ca un spurcat, dar ce-ar fi stelistul fara spurcat? UN OM FARA GRADE DE COMPARATIE
Ce-ar fi spurcatul fara stelist? un OM CARUIA ii LIPSESTE AMBITIA si imboldul necesar ( modelul) pentru a evolua si perfectiona.
Vai de U-istul care nimeresti intre stelisti si spurcati, sa-i medieze,sa nu se certe ca berbecii, ca ala se simte ca intre ciocan si nicovala si ajunge "iepure", fugind o viata intreaga ( bine, cat ii permite sanatatea) ca cele doua tabere sa gaseasca ceva in comun si sa se cunoasca, alergand impreuna dupa U-ist, care-i olimpic, deci greu de prins. ![]()
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!! ![]()
Vai de U-istul care nimeresti intre stelisti si spurcati, sa-i medieze,sa nu se certe ca berbecii, ca ala se simte ca intre ciocan si nicovala si ajunge "iepure", fugind o viata intreaga ( bine, cat ii permite sanatatea) ca cele doua tabere sa gaseasca ceva in comun si sa se cunoasca, alergand impreuna dupa U-ist, care-i olimpic, deci greu de prins.![]()
Gresit. (m)U-istii sunt tarfele cainilor.
muiee becalii!!!muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
![]()
biis
In sensul ca a diparut de pe forum.scuzati formularea.
Gresit. (m)U-istii sunt tarfele cainilor.
spune-mi EXACT sa inteleg si eu, cine-s (m)U-istii?
eu am senzatia Stanescule, ca si tu esti un m-uist, nu?
Suporterii clujeni si cei dinamovisi sunt infratiti...
Daniel-Ionut 57
Ciiineeee suuunt? You You You 57 de postari... chiar 58!
Pff... ce ati mai ''bagat'' material de cand nu am mai intrat ![]()
Hmm... vad ca Adrian s'a blocat pe mu*e Becali...
Verdict: Caldura mare monsher ![]()
spune-mi EXACT sa inteleg si eu, cine-s (m)U-istii?eu am senzatia Stanescule, ca si tu esti un m-uist, nu?
(m)U-istii sunt sustinatorii echipei Universitatea Cluj. Chiar asa inceata esti?!
Si, dearest Andreea, nu mai scrie peste tot despre senzatiile alea ale tale cu mine fiind "m-uist", vrei sa afle lumea ca ai vise umede cu subsemnatul?
(m)U-istii sunt sustinatorii echipei Universitatea Cluj. Chiar asa inceata esti?!
aaaaa, am inteles. Faza e, Stanescule Teodor ca tu esti MITIC, normal ca n-ai cum sa tii cu "U" Cluj, deci, nu-i mai numi m-uisti, vezi-ti de problemele tale, ca sigur ai multe de rezolvat prin deplasarile cu galeria bucuresteana.
p.s fara si, fara dearest, fara dulciugarii ieftine, ca nu te prinde, mah porcusorule, hai capito?
Dearest era la sto.
Si, da, sunt mitic in fata unor oameni ca tine.
MÍTIC, -Ã, mitici, -ce, adj. Care apar?ine unui mit, referitor la mit; legendar, fabulos. ? Din fr. mythique.
MÍTIC, -Ã, mitici, -ce, adj. Care apar?ine unui mit, referitor la mit; legendar, fabulos. ? Din fr. mythique.
daca te face sa te simti mai bine, asa o fi. Pe la noi, prin Ardeal, mitic inseamna altceva, adica om mistocar, nesimtit, alunecos, neserios etc. no offens. E bine sa stii anumite cuvinte, cu intelesuri diferite. Gheorghe, eu stiu ca esti un baiat bun, insa pana si pe forum, unele cuvinte deranjeaza, deci, e bine sa le stii, atunci cand te adresezi unor persoane.
numai bine.
p.s faza asta cu miticii ( adica fitosi) se resimte doar atunci cand bucurestenii vin prin provincie, pt ca in Bucuresti, n-am intalnit mitici, din contra, numai oameni cumsecade.
daca te face sa te simti mai bine, asa o fi. Pe la noi, prin Ardeal, mitic inseamna altceva, adica om mistocar, nesimtit, alunecos, neserios etc. no offens. E bine sa stii anumite cuvinte, cu intelesuri diferite.
Stiu foarte bine ce inseamna p-acolo respectivul cuvant, e forma de jignire adresata celor din sud. Oricum, sa ma pis pe U si pe suporterii ei, OK?
Stiu foarte bine ce inseamna p-acolo respectivul cuvant, e forma de jignire adresata celor din sud. Oricum, sa ma pis pe U si pe suporterii ei, OK?
e din cauza vocii , a tonului mai cantat, ce da senzatia de aroganta si usora tenta de ironie... in fine, eu stiu ca nu sunteti asa, doar ti-am spus ce imresie lasa unii, din cauza diferentelor de tonalitati. Si-i f important sa cunosti jargoanele, care difera fata de cele de pe aici, ca de nu ramai cu impresia ca bucuresteni-s porcusori ![]()
App, Stanici, daca vrei sa enervezi un ardelean, nu trebuie sa sari la bataie, ci e suficient sa-i vorbesti asa rapid, ca ala de-i tare strange din dinti, daca nu rezista se enerveaza si-ti da una
. Astia-s f concentrati ( adica preocupati de ale lor, stresati etc) si poti sa-i bruiezi cu un anumit tip de voce, asa cantat, olteneste... cu un anumit ritm, pe care pe noi ne scoate din sarite, in special vocile pitigaiate. ( normal, pana si muzica ardeleneasca are alta cadenta, pana la urma fiecare cu ce e obisnuit)
Nu, bai, e forma de jignire. N-o da cotita,o folositi sa va dati voi mai civilizati si mai plm in fata "tiganilor" din sud.
Si ar fi culmea sa imi controlez felul de a vorbi doar ca vorbesc cu un roman care are un accent diferit fata de al meu. Ce plm, o dai in sefeuri grave, in final. M-ai suparat si ma duc sa beau o bere.
nu-i jignire, de obicei spui "mitic" unui om cu un comportament de mahala bucuresteana, nu ca ar fi ceva rau in asta, insa e diferit fata de mahalaua clujeana. ( nici noi nu suntem mai breji) Adica dupa voce, comportament, expresie etc. ... identifici omul si=l localizezi printr-un cuvant "mitic"- adica bucurestean tipic, autentic. Ies si eu, servus!
NU, Adrian E CORECT! asta a inteles, asta a aplicat, regulamentul. Trebuie si eu sa ma controlez, sa nu jignesc romanii de la Sud de carpati, ca s-ar putea ca ei sa nu guste mistourile.
@ Adrian
Bine, Adi, hai, ce naiba sa mai fac ca sa primesc un ban permanent de pe forum? deja-s de 2 ori avertizata sper ca acuma o sa te enervez cu o vorba romaneasca veche : ihiii, caii popii-n cucuruz (sau cum naiba era) ![]()
Ce tare, tot un ardelean i-a dat sanctiunea ![]()
http://www.bizchannel.ro/meteo/2
Tanti de-acolo este o amica de-a mea, votati-o ca sa pot sa ma laud si io p-orma ca stiu pe cineva faimos. Multumesc.
Deci, votati-o ca va dau ban, daca nu.
pai nu e nimic nou... la sud de Carpati e plin de inculti, manelisti si bisnitari. nu e o jignire ci o statistica. ma mir ca ardeleanul fudul de la Cluj s'a gasit sa dea sanctiunea....
mutati capitala la Brasov! miticilor!