Stiu ca nu intelegi.Nu te duce...
aduc ****... is sarac bah... n-am tuica![]()
Fura ma de la vecini.Ca aduc si eu la Alba ![]()
Stiu ca nu intelegi.Nu te duce...
aduc ****... is sarac bah... n-am tuica![]()
Fura ma de la vecini.Ca aduc si eu la Alba ![]()
Fura ma de la vecini.Ca aduc si eu la Alba![]()
taci mah!
Adrian, du-te la vecinu' la o tuica si socializeaza-te, e important sa-ti cunosti vecinii sa stii ce tabieturi au, sa o saluti pe baba de la 2 ca sa nu se sperie cand vii beat la 3 noaptea si sa sune la politie etc. Da-i pace lui Maye, ca vb tampenii si se crede in "Piratii din Caraibe" sau alte jocuri pe care le admira de mic sau "hotii si vardistii" ![]()
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!!
muiee becalii!!! ![]()
ce te bagi in seama tu?taci drecu!
ce te bagi in seama tu?taci drecu!
pe mine sa ma respecti, pt ca esti un pusti de 20 de ani , care trage periodic de fiare si cam atat, adica un 0 taiat in patru, o amarata de tinta :-) Fii mai respectos, daca vrei sa-ti mearga bine !
de azi inainte, invata sa comunici si mai ales invata sa=i respecti pe cei mai mari decat tine, ca ma pun pe tir si de bat de nu te vezi ![]()
pe mine sa ma respecti, pt ca esti un pusti de 20 de ani , care trage periodic de fiare si cam atat, adica un 0 taiat in patru :-)Fii mai respectos, daca vrei sa-ti mearga bine!
de azi inainte, invata sa comunici.
ye ba! ca iti da ban daca nu vorbesti frumos cu ea.
motherfucker!
pe mine sa ma respecti, pt ca esti un pusti de 20 de ani , care trage periodic de fiare si cam atat, adica un 0 taiat in patru, o amarata de tinta :-) Fii mai respectos, daca vrei sa-ti mearga bine !
de azi inainte, invata sa comunici si mai ales invata sa=i respecti pe cei mai mari decat tine, ca ma pun pe tir si de bat de nu te vezi
u make me ![]()
Mai editezi mult mesaju` ala?Si pune-te pe tir si mai adu vreo cativa.
u make me![]()
la cata bere ai baut sau naiba stie ce ai mancat, normal ca ti-e greata. App, stai singur sau cu inca 4 colegi de apartament? sau cu un coleg si periodic o fata? ia zi-mi, desi intuiesc, insa vreau sa vad daca esti in stare sa spui adevarul. In caz contrar, respecta-i pe cei mai mari in varsta decat tine, pustiule, ca mai ai multe de invatat.
la cata bere ai baut sau naiba stie ce ai mancat, normal ca ti-e greata. App, stai singur sau cu inca 4 colegi de apartament? sau cu un coleg si periodic o fata? ia zi-mi, desi intuiesc, insa vreau sa vad daca esti in stare sa spui adevarul.
Nu berea e de vina..eu nu fac risipa...cu inca 2 prieteni , nu colegi...jm3k3ro
...cu inca 2 prieteni , nu colegi...jm3k3ro
ok, am inteles ... era doar o curiozitate personala. Bafta in septembrie, banuiesc ca intrati in sensiune.
foarte bine..
nu stiu cand o sa realizezi si tu ceva...dar te las asa cum esti...
foarte bine..nu stiu cand o sa realizezi si tu ceva...dar te las asa cum esti...
realizeaza tu, ca tu esti smecherul ,descurcaretul si inteligentul, nu toti dorim sa realizam ceva, doar nu putem fi cu totii realizati, nu? ce naiba, vrei o tara de afaceristi de lux? hai bafta, tot inainte ! fiecare stie cand e momentul sa actioneze si cand trebuie sa lase de le el/ea pt ca altii sa se realizeze.
nu vorbeam la sensu` ala...
nu vorbeam la sensu` ala...
stiu mai, dar te-am luat la misto, ca doar celelalte sensuri le-am realizat demuuuult , iar mintea mea a facut si circuite, deci, nu e cazul sa mai realizez ceva. Prea multa inteligenta strica :-)
absolut.ai o minte stralucita
absolut.ai o minte stralucita
multumesc, insa nu sunt un geniu. Stau relativ bine cu logica, intuitia, ceva fizica, matematica ( reminescente din liceu) si alte banalitati invatate in facultate ( arta, desen etc). ... om perfect normal, obisnuit, care poate mai degraba decripta decat face ceva descoperire revolutionara, ca n-am cunostintele necesare ![]()
Nici nu spun altceva...ai facut facultatea in Cj?Esti din CJ?
cine posteaza in: Lua-te-as la misto
Autor Mesaje
Marius 1944
axl 1734
Stanici 1306
Adrian 1141
dee 931
Joga Bonito 841
Ronnie 724
micutZu' Deni 675
Fane 618
novac 563
MoWeed 519
bodanelu 456
Dragoshel 379
Azzido 359
Dany's 352
Lari 303
NicoSoulSteaua 296
korynna 289
dulcicutza 273
DelPiero10 254
cRiss4Steaua 250
Wally 242
gio_stgloria 236
Maye 222
vlad 187
Guardian 157
1on 154
**alex** 137
Virgil 118
Yoyoyoi 118
danimarcu 114
M@rmota 110
MALDINI 107
4_ever_steaua 71
john_86 69
forever_STEAUA 67
Daniel-Ionut 57
alina_mihaela 54
Le reseau pansant 51
_yang 51
Jolly86 50
redondo 43
carminastan 43
IONUTZ-CIPRIAN 39
lucvald-1902 36
crysty14 33
D4v1dstelist 31
sabin1307 30
AdiM 26
dangeor 24
I.N.Money 24
SebahSTEAUA 23
emerson fittipaldi 23
ADDA PRINTZESA 20
Sara 20
shmekheru 19
STARforce 18
anr94 17
Bebe4ever 17
JDERUL 14
oanna_r3d_and_blu3_4ever 14
EternalK 13
David^ 12
RaMs3s 12
f234567k 11
ninutza 11
puyol 11
Razvan beica 11
El Nino_9 10
cristi_mold 10
Robinson Rufay Zapata 10
Khalid 10
Dj Andres 10
benzina 8
SSK 7
AndyQ 7
Alexandra11 7
RobYnho 6
mdionis 6
Raul1988 6
The Game 6
r3fl3x 6
SS Lazio 6
S.S.Lazio 6
Melku 5
andyro 5
cristian86 5
PortarNr43 5
zoloz2005 5
adidwu 5
bodrumdan_barkahan 5
stelistu_6 4
redandblue 4
Floryy 4
Marisia 4
ann 4
puimic 3
Matteo 3
MIREL6RADOI 3
metzzz 3
Marius.Dumitrescu 3
Bodanel 3
berny32 3
Sebi123 3
Recoba 3
raducj 3
Blackzie 3
floroflores 3
steauaaa 3
puiu mordasan 2
bossy 2
dr.adrian9 2
rene3 2
Bombonel94 2
wolfi 2
hooltras 2
betty stelista 2
godsaveultras 2
weeezer 2
se7en 2
ultra_ss 2
razvan28 2
Quetzalcoatl 2
Nicolas Stelist 4 EVER 2
LDS 2
KERATOCONUS 2
mihaitza85 2
AsSaSiN 2
pytycrys 2
darkye 2
Forza Steaua 1
David_Steaua2007 1
k-Steaua 1
spiridusu 1
Katau 1
AndyTytanBoys 1
Joga Bonito2 1
lbj 1
patko 1
bancila 1
baraJa 1
bugaboo 1
ASUS15 1
bebeto 1
Cristi Ilie 1
Mugur_Cornateanu 1
clausblaus 1
Raulredblue 1
steaua_bucuresti 1
milovan djilas 1
PoWeR 1
Pariuri 1
Miaus 1
nemilosul 1
ciprian_1 1
radoi86 1
klaus_e89 1
GOD 1
mirceaor 1
mihaita13 1
ne_faci_un_gol 1
ghindoi 1
urse 1
St32uA 1
stelist24/24 1
Radeni_Stelistul 1
fredysteaua 1
rez 1
Mar1us_D 1
fzs_adrian 1
Alex_91 1
ultra_steaua_ole_ole_ole 1
Dan_Original_TB96 1
ATC 1
ady_ultras 1
geny 1
duk77 1
DonAndres 1
SteauaB 1
pykko 1
alice4steauaBUC 1
JustBe 1
gby10 1
ManiaCU 1
tavimai 1
fansteaua46 1
Din alea 675 de posturi pe care Deni le-a facut a fost vreun post inteligent,un post fara vreo greseala gramaticala sau un post din care poti intelege ceva?
Deci, nu! ![]()
cu siguranta DA!
CITESTE pe la inceputurile topicului, tin minte ca l-am pus pe Stanici la punct de nu s-a vazut ( in gluma, evident) ( bine, eu i-am spus lui Deni in privat ce sa scrie
, iar asta micu' a fost atat de inteligent incat a scris in maniera lui , ca voi sa nu va prindeti ca i-am suflat raspunsul) Deni e un geniu, parerea mea.
Deci, nu!![]()
Nu ca m-as fi asteptat la alt raspuns,dar am zis ca totusi.....poate,poate o fi scos si el ceva inteligibil din degete....Sigur tipu' nu e spurcat infiltrat?Ca asemenea oameni numai pe la ei am vazut....
P.S.: 8 posturi.....pana la 69 mai e...
Nu ca m-as fi asteptat la alt raspuns,dar am zis ca totusi.....poate,poate o fi scos si el ceva inteligibil din degete....Sigur tipu' nu e spurcat infiltrat?Ca asemenea oameni numai pe la ei am vazut....P.S.: 8 posturi.....pana la 69 mai e...
tu esti paranoic, nu te supara. Daca ai vazut la ei si altii pot vedea la voi, nu? relaxati-va.
tu esti paranoic, nu te supara. Daca ai vazut la ei si altii pot vedea la voi, nu? relaxati-va.
Raspunsul e mai mult decat simplu:NU!Niciodata nu ai sa vezi un STELIST la fel ca un spurcat.Stelistul prin definitie e mai inteligent si mai superior unui suporter al unei echipe din groapa lui Ouatu'....despre subpodari nici nu mai vreau sa mai vorbesc...
ehh ...nu la fel de bn ca tinein Africa mey ?
![]()
nici eu nu o duc bine daca tot veni vorba, ce'ai zice sa ne combinam... vorba aia:"dintre 2 rele poate iese ceva bun"... dam fuguta pana'n Africa, infieam 2-3 negri puradei, ne bronzam peste tot.. o sa fim cunoscuti in lume, cuplul "jogalina" ![]()