FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16526536546556561251»
Adrian12.07.2009 10:42
Sa fac laba sau sa o fac pe labagiul cu lupte si alte abureli?

Amandoua :cool:

Ronnie12.07.2009 10:54

Ce discutii rahatoase pe topicul de mistouri!

Daca punem un stripper sa rezolve o problema la geometrie si un avion sa innoate in vulcan care e posibilitatea ca un fotbalist sa castige campionatul mondial de sah?

dee12.07.2009 10:57
Mare labagiu si Adrian asta cu luptele lui.

Adrian e inginer (parca), luptele banuiesc ca sunt o pasiune,un hobby, la fel cum tu esti jurnalist, iar fotbalul e tot o pasiune, caci de aceea mergi peste tot la meciuri, ca-ti place ceea ce vezi.

Adrian12.07.2009 11:01
Ce discutii rahatoase pe topicul de mistouri!

Daca punem un stripper sa rezolve o problema la geometrie si un avion sa innoate in vulcan care e posibilitatea ca un fotbalist sa castige campionatul mondial de sah?

Io ti-am zis sa nu mai vorbesti cu Deni pe mesager...da' tu nu... biatman, biatman...

Adrian e inginer (parca), luptele banuiesc ca sunt o pasiune,un hobby, la fel cum tu esti jurnalist, iar fotbalul e tot o pasiune, caci de aceea mergi peste tot la meciuri, ca-ti place ceea ce vezi.

De unde dracu le tot scoti astea?!

Bodanelu e inginerul, nu io!

Stanici12.07.2009 11:05

Adriane, vrea si ea sa se dea bine pe langa tine. Cine stie, poate-poate ti se face mila si ii dai ce isi doreste.

dee12.07.2009 11:06
Bodanelu e inginerul, nu io!

atunci esti inca student, am inteles. Bafta in sesiune.

Mai Stanici, taci din gura, eu pe Adrian nu-l cunosc personal, insa el a spus ca e student (n-am retinut anul, am crezut ca a absolvit) ce tot ai? :)

Adrian12.07.2009 11:07
Adriane, vrea si ea sa se dea bine pe langa tine. Cine stie, poate-poate ti se face mila si ii dai ce isi doreste.

Da' mah... ce am facut io sa merit asta?

I-am dat ban? Nu. I-am dat warn? Nu. Nu i-am facut nimic. De ce sa imi vrea raul? :|

DelPiero1012.07.2009 11:09
http://www.youtube.com/watch?v=cu-wGMlSuX_...feature=related

:wub: :wub: :wub: :wub:

Faptul ca-ti place de Ronaldo spune totul.Toate fetele CU CAP imi spun ca rahat Ronaldo(se permite cacofonia) este un cocalar coclit.Si-n plus,nu arata nici chiar asa bine.E dat cu mii de alifii sa'i ascunda bubele de pe fatza.Si nu,nu-s gelos.:D Nu pe Ronaldo.

dee12.07.2009 11:11
Da' mah... ce am facut io sa merit asta?

I-am dat ban? Nu. I-am dat warn? Nu. Nu i-am facut nimic. De ce sa imi vrea raul? :|

ce rau sa-ti fac eu tie, mai? esti figura. Poti bana si avertiza pe cine doresti, doar tu respecti regulamentul si de aceea te-au pus moderator, ca esti capabil. Porcusorule, eu n-am nevoie de mila lui Adrian, mai degraba mi-e mila mie de altii cand ii vad cum se comporta, iar ca mine gandesc multi, inclusiv tu, doar te cunosc, cat de cat si stiu ca la randul tau ii ambitionezi pe altii :) si tu esti capabil, din moment ce esti moderator si mai tare psihic decat altii.

Adrian12.07.2009 11:16
PityTheFool.jpg
Ronnie12.07.2009 11:24
Io ti-am zis sa nu mai vorbesti cu Deni pe mesager...da' tu nu... biatman, biatman...

Unde era gagica lu' Pruteanu...

bodanelu12.07.2009 11:33

dee e nfhh!

NicoSoulSteaua12.07.2009 11:47

pentru toti aceia care : ...

http://libertatea.ro/stire/raspunde-la-5-i...sti-247147.html

sa vedem raspunsurile

_yang12.07.2009 11:52

Adrian tu citesti ce citezi...?

vlad12.07.2009 12:07

Sa vedeti ce va asteapta de la Bruno :)

bruno1.png

dulcicutza12.07.2009 12:09
pentru toti aceia care : ...

http://libertatea.ro/stire/raspunde-la-5-i...sti-247147.html

sa vedem raspunsurile

Pe bune ca am raspuns numai C "Dacã ai rãspuns majoritate de C ești cât se poate de gay, așa ca îndreaptã-te spre o cinã la lumina lumânãrilor cu tipul din dreapta ta, care te atrage așa de tare." :))))))))) dar probabil testul era doar pt barbati :D

Cristiano Ronaldo nu are cosuri pe fata nu mai fiti egoisti.

Adrian12.07.2009 12:17
Unde era gagica lu' Pruteanu...

Vreo problema cu cuvantul "io"? Pune mana pe cartea de istorie!

Yang

Nu.

dulcicutza12.07.2009 12:45

"Io,Mihai Viteazul" n-o sa uit asta niciodata,ca m-a bufnit rasul intr-a 8a citind si am luat 3 =))

dee12.07.2009 12:50

si eu am luat 3 la chimie de 2 ori in viata mea: in generala cand m-am incurcat la o formula (dupa un tir de intrebari fulger) si in liceu, cand m-a prins profa' cu fundul pe catedra stand de vorba cu un coleg si ne-a scos pe amandoi in fata clasei, pe el (Razvan) l-a executat cu un 3 dupa cateva intrebari, iar eu, stiind ca voi urma aceeasi soarta (ca de vrea, un prof' tot te poate prinde) am recunoascut din prima ( ca sa o scutesc de intrebari si sa nu ma fac de ras): nu stiu, n-am invatat si mi-am luat si eu 3-ul, din solidarietate cu colegul, care stiuse ceva si care invatase. Copii, sa nu va asteptati profesorii povestind cu baietii/fetele prin clasa in pozitii neorodoxe, ci stati cuminti in banci. Evident, n-am dat la facultatea de chimie, mi-a fost clar ca nu este pt mine, doar pt oamenii destepti, pasionati de chimie. Si tot baiatul asta a fost de treaba si a vrut sa ma invete si pe mine baschet, daca eu il invat matematica( la care eram mai buna eu) Uneori colegii se ajuta mult mai mult intre ei, si abia dupa mult timp iti dai seama de asta.

Dulcicutzo, e normal sa mai iei si un 3, se mai intampla, ca dupa te ambitionezi si inveti, nu razi si glumesti.

Adrian12.07.2009 12:51

Mda...era cu Mircea... da' ce sa-i faci?! Pe unii ii face sa rada, altii invata pe de rost.

"Eu cel întru Hristos Dumnezeu binecredinciosul si bine cinstitul si de Hristos iubitorul si singurul stapânitor, Io, Mircea, mare voievod si domn, cu mila si cu darul lui Dumnezeu stapânind si domnind peste toata Tara Ungrovalahiei si partile de peste munti, înca si spre partile tataresti, si Almasului si Fagarasului herteg, si Banatului de Severin domn, si de amândoua partile peste toata Dunarea si pâna la marea cea mare,si cetatii Darstorului stapânitor"

Si cica patriotismul a murit...

dulcicutza12.07.2009 12:57

Ete ai cautat si tu pe gugle si acu' te dai destept :)))

Ce patriotism?MA ... pe el :))) si nu mi-a placut niciodata istoria,inafara de Fane Babanu', Mihai,Baiazid si inca vreo 2 nu stiu mare lucru,si nu mi-e rusine sa o recunosc!Decat sa caut pe google si sa ma dau mare desteapta mai bine tac :)

Adrian12.07.2009 12:58
Ete ai cautat si tu pe gugle si acu' te dai destept :)) )

Ce patriotism?MA ... pe el :)) ) si nu mi-a placut niciodata istoria,inafara de Fane Babanu', Mihai,Baiazid si inca vreo 2 nu stiu mare lucru,si nu mi-e rusine sa o recunosc!

:no:

dee12.07.2009 13:02
Mda...era cu Mircea... da' ce sa-i faci?! Pe unii ii face sa rada, altii invata pe de rost.

un juramant de credinta pentru patrie si neam n-are cum sa faca sa rada decat pe cei care habar nu au ceea ce citesc, de aceea e mai bine sa nu citeasca, sau daca citesc, sa nu mai scrie pe forum ineptii.Marile valori, marii istorici, marii conducatori, marii romani etc. sunt demni de admiratie si respect pt ceea ce au facut si inca mai fac, la fel ca si soldatul necunoscut, caci de aceea au fost consemnati in manualul de istorie si alte periodice.Adriane, nu mai pune la suflet, unele lucruri merita sa le uiti sau sa te faci ca nu le observi si sa mergi inainte, doar esti un luptator si vei reusi in tot ceea ce iti propui! si ca tine-s multi, iar noi restul invatam de la voi si de la noi altii s.a.m.d.

Gata, am iesit si eu!

servus!

p.s Stanici, da-mi si mie ban de pe forum, nu avertismente! daca nu o faci ca te-am rugat frumos, atunci iti ordon sa-ti faci datoria de moderator! Vezi ca mai am un cont, o clona, deci, am incalcat regulamentul, ma poti bana definitiv.( tu sau oricare alt moderator, ca de aia sunteti moderatori pe forumul asta. N-ati invatat nimic de la Adrian?! se vede ca e mare nevoie de el aici, afara, peste tot, iar daca pleaca si el, ramaneti ca in satra)

Stanici12.07.2009 13:12
Ete ai cautat si tu pe gugle si acu' te dai destept :)))

Ce patriotism?MA ... pe el :))) si nu mi-a placut niciodata istoria,inafara de Fane Babanu', Mihai,Baiazid si inca vreo 2 nu stiu mare lucru,si nu mi-e rusine sa o recunosc!Decat sa caut pe google si sa ma dau mare desteapta mai bine tac :)

Adica, dupa ce ca esti praf, nici rusine nu ai. Ar trebui sa intrati in plm in pamant de rusine cand va dati seama ca nu stiti macar lucrurile elementare din istoria Patriei. Cocalari, frate, cocalari.

Ronnie12.07.2009 13:43
Vreo problema cu cuvantul "io"? Pune mana pe cartea de istorie!

Am pus. Tot nu dispare problema.

«16526536546556561251»