FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16516526536546551251»
Ronnie11.07.2009 17:49
Pai si ce te retine???

N-ai unde sa-ti descarci caisele??? Sau baietii tai nu pot inota???

Vreo particica cu acoperis si un cont la camatari.

dee11.07.2009 17:50
Sã-mi bag ****-n netu' iupisiului. Sã nu care cumva sã vã împingã pãcatul sã vã bãgați net de la ei cã o sã vã cãiți. Garantat. 300 KB/s download de pe filelist.

si eu am abonament la upc. Pana la urma nu conteaza reteaua, eu am trecut pe la multe, care cum s-au schimbat pe aici (101net,it4web,upc) si sincer, tot asa-mi merge netul, parca mai bine cu ultimii. Am si ceva rds pe scara si altii la cateva blocuri distanta. Probabil, dupa ce vor termina astia toate lucrarile si vor poza cablurile de internet subteran si le vor inlocui cu fibra optica sau alte sisteme moderne, iti va merge mai bine, indiferent la care firma apelezi sau treci pe laptop (au oferta buna la orange pana in august, parca) si-ti iei adio de la cabluri.

1on11.07.2009 18:02

Pânã acuma de la firmele de cartier am fost cel mai mulțumit. Chit cã mai cãdea, da' când mergea, mergea. Am auzit cã rds-ul merge bine, da' te țin o grãmadã pânã te conecteazã.

dee11.07.2009 18:05
Pânã acuma de la firmele de cartier am fost cel mai mulțumit. Chit cã mai cãdea, da' când mergea, mergea. Am auzit cã rds-ul merge bine, da' te țin o grãmadã pânã te conecteazã.

asa de curiozitate, spune-mi o chestie: stai la bloc sau la casa? daca stai la bloc, fiecare firma care a trecut pe acolo si-au lasat cablurile suspendate ( neizolate la capete) pe scara blocului sau in exterior?daca ai stari de stress, agitatie si te mai doare si capul, acum stii de ce.Daca mai adaugi si poluarea fonica ( nivelui zgomotului autovehiculelor) si alte tipuri de poluare (s-au facut destule studii de impact si banuiesc ca inca se mai fac) in cativa ani esti terminat si ai musai nevoie de relaxare anuala afara sau prin tara, departe de blocurile gri, care sunt lasate de izbeliste, in loc ca asociatile de locatari sa se intereseze la primarie cum pot sa le reconditioneze/refatalizeze , sa amenajeze spatiul verde, locul de joaca pt copii,rondourile de flori, bancile din fata blocului,tufele,pergolele de trandafiri la intrare, gardulet metalic de imprejmuire a spatiului verde, zona garajelor, curtile interioare din asa zisele ghetouri ca sa se simta bina tot timpul anului, nu doar in concedii.Pentru lucrari de izolare si refatalizare iti trebuie autorizatie insa pentru micile amenajari exterioare din fata blocului (tuns gard viu, copaci, plantat flori) iti trebuie initiativa ( e suficeint ca unul sa lipeasca un anunt pe usa de la intrare sau sa vb cu administratorul sa o faca el), spirit civic si munca in echipa a comunitatii respective, pentru a se cunoaste mai bine si a trage un sprit seara, cand vad rezultatul muncii depuse voluntar in timpul zilei ( asta n-a fost la misto :P )

Joga Bonito11.07.2009 19:39

Lari, stii cine canta in noua reclama de la Orange?:P

dulcicutza11.07.2009 22:00
Lari, stii cine canta in noua reclama de la Orange?:P

http://www.youtube.com/watch?v=cu-wGMlSuX_...feature=related

_Yang

T(arata-mi un fotbalist cat de cat facut) si iti dau si un pic de disciplina(mai ales artele martiale).

:wub: :wub: :wub: :wub:

cristiano_ronaldo_99.jpg

Adrian11.07.2009 22:06

C.Ronaldo e bine facut? In comparatie cu cine? Cu dgidgi becalii?

Ia compara-l cu asta:

alves.jpg

Sau da un search pe google si uita-te la Michael Phelps. Fotbalistii sunt printre cei mai nesportivi sportivi. Uitati-va doar ce stil de viata au, un stil de viata total opus ideii de sport.

Marius11.07.2009 22:10

Pune-l tu Phelps sa alerge si mai discutam... Daca idealul tau in fotbal e Danut Lupu (1,70 m si 100 kg) e ceva dubios. C.Ronaldo e bine facut, asa cum e(ra) si "imparatul" Adriano in vremurile bune :)

Adrian11.07.2009 22:16

Marius

Te bagi la un pariu?

Chiar crezi ca nea Ronaldo are rezistenta mai buna la efort ca Phelps? :D

dulcicutza11.07.2009 22:22

Poate nu,dar arata de un milion de ori mai bine...Ai spus fotbalist facut "cat de cat" si ti-am aratat unul.

Joga Bonito11.07.2009 22:25

Bombonel si dulcicutza, cat de romantic... :X

dee12.07.2009 06:36
Marius

Te bagi la un pariu?

Chiar crezi ca nea Ronaldo are rezistenta mai buna la efort ca Phelps? :D

pai sunt sporturi diferite, nu poti compara fotbalul cu inotul sau cu alta sectie sportiva. Poate Phelps are rezistenta fizica mai buna, insa nea Ronaldo are o mai buna rezistenta psihica, ca de aceea rezista si acuma si e un fotbalist de top :) Fiecare e bun pe specialitatea lui. Asa spun si eu ca Michael Duane Johnson are si mai buna rezistenta, deoarece cea mai grea proba din cadrul atletismului mi se pare 400m ce presupune rezistenta in regim de viteza. Acum ce sens are sa-i comparam? campionii sunt campioni, iar performantele lor certifica acest lucru. La fel ca ei, vin altii din spate, care prin munca sustinuta vor ajunge si ei campioni. Michael mi-a placut ca a stiut cand sa se retraga din viata sportiva si sa se axeze pe altceva,mai adecvat varstei sale, doar nu poti face sport de inalta performanta toata viata si e mai bine sa schimbi si mediul, ambientul in care locuiesti si ceea ce faci.

Daniel-Ionut12.07.2009 07:17
C.Ronaldo e bine facut? In comparatie cu cine? Cu dgidgi becalii?

Ia compara-l cu asta:

alves.jpg

Sau da un search pe google si uita-te la Michael Phelps. Fotbalistii sunt printre cei mai nesportivi sportivi. Uitati-va doar ce stil de viata au, un stil de viata total opus ideii de sport.

Din poza asta mi se pare ca este un pitic indesat... (din poza... ca nu stiu ce inaltime are)

axl12.07.2009 07:20

Sodomiti!

Adrian12.07.2009 09:41

dee

Rezistenta fizica la efort se poate masura in mai multe feluri asa ca nu e problema.

Daniel Ionut

1,75 metri inaltime si vreo 90 de kilograme de muschi! Fara tesut adipos. Hopa! Ia sa vedem pe nea Ronaldo la cei 1,88 ai lui cate kg de muschi are :D

Daniel-Ionut12.07.2009 09:49

Deci dupa cum anticipam... pitic indesat :D

_yang12.07.2009 09:59
dee

Rezistenta fizica la efort se poate masura in mai multe feluri asa ca nu e problema.

Daniel Ionut

1,75 metri inaltime si vreo 90 de kilograme de muschi! Fara tesut adipos. Hopa! Ia sa vedem pe nea Ronaldo la cei 1,88 ai lui cate kg de muschi are :D

Sa inteleg ca are peste 120 de kilograme ca toti oamenii au si oase... Sau astia care fac sporturi de "dezvoltare" scapa repede de ele si le inlocuiesc cu muschi...

Ca sa nu deviez de la subiect(poate-mi iau ban ca sunt on topic :confused: ), pune-l tu pe asta micu' sa joace fotbal 90 de minute sa vezi ca nu rezista ca e prea imobil pentru sportul asta...

Asa ca tre' sa-i dam dreptate lui dee... Nu credeam c-o sa scriu asa ceva vreodata...

dee12.07.2009 10:09
dee

banuiesc ca esti mai bine informat, insa eu m-am referit la altceva. Exista multe tipuri de rezistenta: la efort fizic, la efort intelectual, la tot felul de eforturi. Acuma eu cred ca sportivii astia care aleg anumite ramuri, o fac si in functie de tipul lor de organism, caci de aceea e bine sa-ti dai copilul de mic la un fel de casa a pionierilor (sau clubul copiilor) ca aia de acolo il vad, il testeaza si le spun la parinti cam la care club sa-l inscrie,la care sectie, ce i s-ar potrivi lui mai bine in cazul in care doreste sa faca sport de performanta si nu sport de masa. Asta in cazul in care profesorii de educatie fizica si sport din scoala nu le recomanda ei ceva, in general ei sunt bine pregatiti, nu oricine ajunge profesor de sport in scoala generala sau liceu. Oricum, din cate am vazut eu, boxerii au o mare rezistenta fizica ( in general luptatorii astia de full contact sau lupte corp la corp), iar mai apoi, trec si-si testeaza rezistenta psihica, alegand alt tip de sporturi de agrement, gen pescuit, ceva care sa-i relaxeze, doar nu poti toata viata sa intri sa boxezi in ring si reusesc sa se echilibreze, evitand diferite boli des intalnite la boxeri mai in varsta (Alzheimer's),daca practica acest sport mult timp. Cred ca exista o perioada optima si o varsta pt fiecare tip de sport si e bine sa stii cand sa te opresti ca sa faci trecerea spre sportul de agrement, sau devi antrenor etc.

@Daniel-ionut

esti subiectiv. Tipul ala arata bine, banuiesc ca esti putin invidios, insa nu uita ca ala faca sport de inalta performanta si pt categoria lui e numai bun. Uite, in liceu am avut o profesoara cu specialitatea baschet (ca liceul meu G Baritiu din Cluj era si sper ca mai e f bun la baschet masculin- competitii din astea intre licee) cu o inaltime mica, nu mai mult de 1,60m si juca bine. Deci, daca iti place ceea ce faci, poti face performanta, chiar daca nu atingi anumite tipare fizice, daca stii in ce competitii sa te inscri si sa participi pt a castiga.

Adrian12.07.2009 10:21
Sa inteleg ca are peste 120 de kilograme ca toti oamenii au si oase... Sau astia care fac sporturi de "dezvoltare" scapa repede de ele si le inlocuiesc cu muschi...

Ca sa nu deviez de la subiect(poate-mi iau ban ca sunt on topic :confused: ), pune-l tu pe asta micu' sa joace fotbal 90 de minute sa vezi ca nu rezista ca e prea imobil pentru sportul asta...

Asa ca tre' sa-i dam dreptate lui dee... Nu credeam c-o sa scriu asa ceva vreodata...

ahahahahahhahahahahhahaha

Ce pe langa sunteti.

Luati oricare fotbalist si puneti-l sa lupte 10 minute, nu 15 cat tine o lupta, sa vedem daca fac ceva.

Dupa 3 minute de lovituri incasate si efort depus pentru a lovi si ei adversarul, nu isi vor mai simti mainile, dupa inca 2 minute vor fi varza cu respiratia si gata lupta.

E usor sa vorbesti cand nu ai habar.

Baietii astia despre care radeti si pe care nu ii vedeti capabili sa duca un meci de fotbal de 90 de minute care tine vreo 40 de minute si in care un fotbalist se deplaseaza(nu fuge) vreo 10 kilometri incep de fapt incalzirea cu o fuga de vreo 10 - 15 kilometri. Si asta intr-un ritm constant, nu cu pauze si labareala.

Un luptator de MMA care se pregateste pentru o lupta face antrenamente extrem de grele de vreo 3 ori pe zi.

Ca sa iti faci o idee, de la 10 la 13 lucreaza la rezistenta la efort. De la 15 la 18 bage antrenamente pentru muschi si de la 20 la 22 tehnica si sparring.

Bag mana in foc ca in momentul de fata nu exista fotbalist in Romania care sa tina la o sedinta de sparring.

Da' probabil ca ai dreptate, fotbalistii sunt mult mai rezistenti la efort. Ca doar o ard in fiecare seara in cluburi pana dimineata devreme. :D Luptatorii astia, dupa o zi de antrenament, dorm cate 10 ore. Nu pot ei sa o arda in mega glam in cluburi ;)

dee, esti pe langa, nu te baga!

Stanici12.07.2009 10:28

Mare labagiu si Adrian asta cu luptele lui.

Adrian12.07.2009 10:29

Ti-e ciuda mah ca tu nu poti!

Daniel-Ionut12.07.2009 10:33
@Daniel-ionut

esti subiectiv. Tipul ala arata bine, banuiesc ca esti putin invidios, insa nu uita ca ala faca sport de inalta performanta si pt categoria lui e numai bun. Uite, in liceu am avut o profesoara cu specialitatea baschet (ca liceul meu G Baritiu din Cluj era si sper ca mai e f bun la baschet masculin- competitii din astea intre licee) cu o inaltime mica, nu mai mult de 1,60m si juca bine. Deci, daca iti place ceea ce faci, poti face performanta, chiar daca nu atingi anumite tipare fizice, daca stii in ce competitii sa te inscri si sa participi pt a castiga.

Si eu am facut sport de performanta... si nu am zis ca NU arata bine... am zis ca este mic pe langa 1.84 a lui Ronaldo... Si oricum asta nu ar rezista 60 de minute la intensitate maxima pe un teren de fotbal... da nici Ronaldo 5 minute in cusca cu asta :D

Stanici12.07.2009 10:36
Ti-e ciuda mah ca tu nu poti!

Sa fac laba sau sa o fac pe labagiul cu lupte si alte abureli?

dee12.07.2009 10:36
Si eu am facut sport de performanta... si nu am zis ca NU arata bine... am zis ca este mic pe langa 1.84 a lui Ronaldo... Si oricum asta nu ar rezista 60 de minute la intensitate maxima pe un teren de fotbal... da nici Ronaldo 5 minute in cusca cu asta :D

Ronaldo este pe terenul de fotbal, iar luptatorul ala este in ring ( deci, alt tip de suprafata),pe astia doi ii vad impreuna la logie, sa se uite la un meci impreuna, ca doar pe acelasi teren, n-au cum mai sa fie, doar practica sporturi total diferite :D .Eventual la meciuri de caritate, cand o sa-l ia la misto Ronaldo si-l va dribla pe luptator, sau invers, sa intre Ronaldo pt amuzamentul publicului in ring sa-l ia Thiago sau alt luptator la niste pumni sa-i scoata fitele din cap. Faze din astea ar merge, insa in rest, cum vrei sa-i bagi in aceeasi cusca? lasa-i sa fie spectatori in gradene, in cusca sau pe terenul de fotbal ( sau alte specialitati) intra profesionistii, sportivi adevarati, fiecare pe domeniul lor.

Daniel-Ionut12.07.2009 10:38
Ronaldo este pe terenul de fotbal, iar luptatorul ala este in ring ( deci, alt tip de suprafata), deci, pe astia doi ii vad impreuna la logie, sa se uite la un meci impreuna, ca doar pe teren, n-au cum mai sa fie, doar practica sporturi diferite :D .

Ipotetic vorbind! :ce_oameni:

«16516526536546551251»